Skapa avancerade formulär gratis med Visual Form Builder WordPress Plugin

Visual Form Builder är ett WordPress-plugin som låter dig bygga anpassade formulär som dina besökare kan använda för att komma i kontakt med dig och skicka information. Förutom att du kan bygga standardkontaktformulär för din webbplats har Visual Form Builder en hel rad funktioner som gör det enkelt att bygga mycket mer avancerade former för en rad olika syften. I den här guiden kommer du att lära dig vad du kan göra med Visual Form Builder och hur du kan detta WordPress-formulär plugin det för att skapa nästan alla typer av formulär för din webbplats.


Vad du kan göra med Visual Form Builder

Några av orsakerna till att du kanske vill lägga till ett formulär på din webbplats inkluderar att göra det enkelt för dina besökare att skicka ett meddelande, boka möten, skicka filer, skicka frågor och till och med anställa dig.

Visual Form Builder-pluginet finns i två varianter: fri och premium. I den här guiden kommer vi att visa dig vad du kan göra med gratisversionen och hur du kan snabbt skapa ett anpassat formulär för att få rätt typ av meddelanden och information från dina besökare Med den gratis versionen av Visual Form Builder kan du välja från ett imponerande urval av fälttyper att lägga till i dina formulär, inklusive:

 • Text: perfekt för att mata in en rad med text
 • Textområde: används för att skriva in ett längre meddelande
 • Kryssruta: Kontrollera flera alternativ från en lista
 • Radioknapp: välj bara ett alternativ från en lista
 • Välj lista: välj objekt från en lista
 • Adress: fysisk plats, inklusive gata, stad osv.
 • Datum: med datumväljaren
 • E-post: avsändarens e-postadress
 • URL: webbplatsadress
 • Valuta: monetärt värde
 • siffra
 • Tid: 12 eller 24 timmar
 • Telefon: USA och internationella format
 • html
 • Filuppladdning
 • Instruktioner: vanlig text eller HTML-formaterad

Visual Form Builder gör det också enkelt att se till att dina besökare skriver in korrekt information i varje formulärfält efter automatiskt validera dem.

Fältvaliderare

En annan mycket användbar funktion i detta WordPress-formulärbyggnadsprogram är att det lägger till verifiering mot skräppost till dina former. Det här fältet ber dina användare att utföra ett enkelt som de måste fylla i korrekt innan de kan skicka formuläret.

Verifiering mot skräppost

Detta hjälper till att förhindra att ditt formulär missbrukas av spammare i hopp om att översvämma din inkorg med skräppostmeddelanden som snabbt skulle hända om du inte inkluderade någon form av mänsklig verifiering. Andra användbara funktioner i den kostnadsfria versionen av Visual Form Builder inkluderar:

 • Lagra inlägg i WordPress-databasen
 • Exportera inlämningar som en CSV-fil
 • Skicka inlämningar till flera e-postadresser
 • Omdirigera användare till en sida eller URL när de skickas in
 • Skicka bekräftelsekvitton till användare
 • Duplicera formulär för att spara tid
 • Ordna fält i kolumner
 • Anpassa formuläret med CSS

Som du kan se finns det mycket du kan göra med Visual Form Builder utöver standardfunktionerna i ett grundläggande kontaktformuleringsplugin.

Guide till användning av Visual Form Builder

Eftersom vi tittar på den fria versionen av Visual Form Builder kan den installeras på din webbplats direkt genom ditt WordPress admin-område. Logga bara in på din instrumentpanel och gå till Plugins> Lägg till nytt.

Lägg till plugin

När du är där söker du efter Visual Form Builder och klickar sedan på knappen Installera nu, följt av länken Aktivera nu för att lägga till den på din webbplats. Efter aktiveringen ser du ett nytt objekt på sidofältmenyn med namnet Visual Form Builder. Därifrån kan du konfigurera plugin, exportera dina formulär, visa formulärinsändningar och lägga till ett nytt formulär. Eftersom Visual Form Builder inte levereras med några förbyggda formulär är det första steget att skapa ett nytt genom att klicka på menyalternativet Lägg till nytt formulär.

Skapa en ny form

Det första steget i att skapa ett nytt formulär är att ge det ett namn, ange ditt namn, ställa in svarsmeddelandet, ämnet för e-postmeddelandet som ska skickas och vilken e-postadress du vill skicka formulärinsändningen till.

Lägg till nytt formulär

När det viktigaste har angetts kan du gå vidare till att skapa formuläret. Nästa steg är att klicka på inställningsknappen längst upp på sidan för formulärbyggare.

Inställningar för Visual Form Builder

Härifrån kan du bestämma vem som ska få en kopia av inlämningen, vad som kommer att hända med användaren efter att han skickat in sin blankett, och även om skicka ett e-postmeddelande till användaren bekräftar deras underkastelse.

Steg 1

När formuläret är konfigurerat kan fälten läggas till. Att lägga till de olika fälttyperna i ditt formulär är lika enkelt som att klicka på ett av de tillgängliga alternativen till vänster. När ett fält har lagts till i formuläret kan det vara dras och släppte på plats. Formfältet kan också anpassas för att uppfylla dina krav genom att klicka på ikonen expandera.

Steg 2

Detta gör att du kan lägg till anpassade etiketter för att instruera användare vad de ska ange i varje fält. Om du någon gång vill se hur ditt formulär ser ut när det publiceras på din webbplats måste du först spara sedan formuläret och sedan infoga i ett inlägg eller en sida.

Publicera formulärerna

Visual Form Builder gör det så enkelt som möjligt att infoga ett formulär i ett inlägg eller en sida tack vare knappen som läggs till i WordPress-postredigeraren.

Steg 3

När du har klickat på knappen Lägg till formulär kan du sedan välja mellan alla befintliga formulär som har skapats och sedan infoga formuläret i ditt inlägg eller sida. Om du behöver ändra platsen för formuläret kan du helt enkelt göra det klipp ut och klistra in kortkoden. För att kolla in det nya formuläret, klicka på knappen Förhandsgranska inlägg för att se det i aktion.

Exempelform

Om formuläret inte riktigt ser bra ut kan du byta tillbaka formulärbyggaren och göra nödvändiga ändringar.

Visa formulärinsändningar

Förutom att skicka formulärinlämningar till ett urval av e-postadresser du väljer, så kan du också skapa Visual Form Builder lagrar inlämningar i din WordPress-databas. Detta innebär att du enkelt kan gå tillbaka och visa alla formulärposter på ett ställe i ditt WordPress admin-område, snarare än att söka igenom din inkorg. När du tittar på enskilda inlagor får du också möjligheten att skriva ut dem.

Visa lagrade inlämningar

Du kan också exportera de lagrade formulärposterna som en CSV-fil för visning i ett program som Excel. Detta gör det mycket enkelt att filtrera inlägg, dela dem med kollegor eller säkerhetskopiera dem.

Exportformulär

Den här funktionen kan vara mycket användbart för frilansare och tjänsteleverantörer som kan använda den för att snabbt skapa en lista med historiska förfrågningar från potentiella kunder som de sedan kan kontakta för att generera mer affärer.

Slutsats

Visual Form Builder är ett idealiskt val för alla som vill bygga mer avancerade formulär än ett grundläggande kontaktformulär för sin webbplats. Men som det är så lätt att använda, även de som letar efter en enkel kontaktformslösning kommer att hitta det som ett lämpligt val som ger dem möjlighet att bygga mer komplexa former när deras behov växer.

För dem som behöver ännu fler funktioner gör proversionen och dess tillägg ett redan användbart plugin ännu mer användbart och är väl värt att kolla in.

Skaffa Visual Form Builder gratis WordPress-plugin

Vad tänker du använda ett avancerat formulär för? Snälla du dela dina tankar i kommentarerna Nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map