Skapa en enkel blogg med Free Zero WordPress Theme

Hur man startar en blogg

Om du har övervägt startar en blogg vi är här för att säga bara göra det. Ännu bättre, gör det idag. Vad väntar du på? WordPress är det perfekta sättet att bygga en blogg, och eftersom vi älskar er så mycket är vårt premium Zero WordPress-tema nu GRATIS! Så din blogg kommer att se ut som en miljon dollar, när du egentligen bara kommer att spendera ett par dollar månad. Så låt oss komma igång!


Steg 1: Välj ditt värdpaket

Innan du kan skapa dina vackra inlägg och sidor behöver du någonstans för att vara värd för din blogg. Det finns massor av värdalternativ där ute, men vi delar några av våra favoriter med dig för att begränsa fältet.

Bästa WordPress Hosting

Först upp, om du är medveten om budgeten, är ett av de bästa prisvärda värdalternativen en delad plan från Bluehost. Från bara $ 2,95 per månad är den delade planen perfekt för helt nya bloggar som inte behöver massor av resurser. Bäst av allt, den här planen kommer med ett gratis domännamn (så att du inte behöver bry dig om att köpa ett annat ställe) och 50 $ i marknadsföringserbjudanden för att hjälpa till att lansera din nya blogg.

Läs mer om Bluehost

Nästa gång, om du har några amerikanska dollar till overs, erbjuder Flywheel en utmärkt hanterad värdplan för WordPress-bloggar. För 14 $ per månad får du helt hanterad WordPress-värd (vilket innebär att de hanterar din server och WordPress-installation), gratis demosajter, inbyggd caching för snabbare sidläsningstid, automatisk säkerhetskopiering av webbplatser och mer. Ta en titt på vår fullständiga recension av svänghjul WordPress Hosting om du vill veta mer.

Läs mer om svänghjulet

Last up är WPEngine, vi är det vi använder och absolut älskar här på WPExplorer. WPEngine börjar på $ 29 per månad, vilket kan låta som mycket i början, men vi kan prata av erfarenhet att det är pengar som spenderas väl. Stödet och värdgivningen är både supersnabb och effektiv, och eftersom WPEngine hanterar din WordPress-installation kan du vila enkelt och veta att din webbplats är uppdaterad. Kolla in vår WPEngine-värdgranskning för att se vad annat denna högsta värd har att erbjuda.

Läs mer om WPEngine

Steg 2: Installera WordPress

Okej, det här är egentligen bara ett steg om du har gått med en delad värdplan. Hanterad WordPress-värd förinstallerar WordPress för dig, så gå vidare och gå vidare till steg 3, din lyckliga anka. För dig i en delad värd måste du logga in och använda 1-klick WordPress-installationen som i princip varje delad värd använder nu. Följ bara anvisningarna på skärmen från din värd, vänta ett par minuter medan servern ställer in sig själv, så är du redo att gå! Behöver du mer hjälp? Den här igång med bloggguiden har mer detaljerade instruktioner för installation av Bluehost. Nu, för den roliga delen!

Steg 3: Ladda ner Free Zero WordPress Theme

Noll Det bästa bloggfria WordPress-temat

Tja, jag antar att du kan använda valfritt tema eller premiumtema, men vårt fantastiska nolltema är ett kraftfullt bloggtema med anpassade widgetar, en härlig navigering på vänster sida, massor av anpassade inläggsformat, obegränsade färgalternativ via tematilpassaren, RTL-support, översättningsfiler och mer – allt GRATIS!

Så för att öka nolltema måste du först ladda ner det från dess temasida. Nu när du har zip-filen loggar du in på din WordPress-instrumentpanel och navigerar till Utseende> Teman> Lägg till nytt. Välj Zero-zip-fil och aktivera den sedan. Åh hej, nu ser din webbplats fantastiskt ut och den kostade inte ens en krona.

Har du stött på en stötesten när du installerar? Zero har lätt att följa online-dokumentation som du kan referera när du behöver hjälp på vägen.

Steg 4: Styling, plugins och innehåll

Noll WordPress Theme Customizer

Att anpassa noll är enkelt eftersom det använder WordPress Customizer för alla alternativ. Öppna bara Customizer (som finns under avsnittet Utseende i din WordPress-instrumentpanel) och använd alternativen på Styling-fliken för att skapa en anpassad webbplats. Efter det, glöm inte att ställa in dina menyer, lägg till några widgetar och börja skapa ditt innehåll!

Innan du officiellt startar din blogg, kanske du också vill överväga några plugins. Naturligtvis kommer du förmodligen att vilja ha den berömda Jetpack-plugin “allt annat än köksbänken”, som kan göra massor av roliga saker som relaterade inlägg, social delning, webbplatsstatistik, begränsa inloggningsförsök, bildkaruseller, extra widgets och massor av mer. Men utöver det finns bokstavligen tusentals plugins att välja mellan (gratis och premium), men här är några inlägg från vår blogg med rekommendationer som hjälper dig att komma igång:

  • 10 nya plugins för nybörjare bloggare
  • Symple Shortcodes 2.0: Premium Shortcodes gratis
  • 10+ Bästa Anti-Spam Plugins för WordPress 2015
  • Bästa relaterade inlägg Plugins för WordPress
  • 20 fantastiska plugins för sociala medier för WordPress
  • Hur man lägger till annonser i WordPress
  • 8 av de bästa WordPress Portfolio & Gallery Plugins
  • Och massor mer i vår WordPress-blogg!

Det är det, så grattis, du borde ha en vacker blogg nu! Och är du inte glad att du äntligen tog steget? Åh, och jag är säker på att du älskar ditt freemium WordPress-tema så se till att sprida ordet och klicka på en (eller alla) av dessa delningsknappar. Vill du inte att dina vänner ska ha fantastiska bloggar också?

Över dig – Visa oss dina bloggar!

Vi pekar på dig

Om du har följt med och använder Zero-temat, dela en länk till din blogg nedan! Vi skulle gärna se vad du har skapat och visa andra nya bloggare vad som är möjligt med WordPress och nollkostnads-nolltema.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me