Skapa en webbutik med Shopify för WordPress

När du tänker på WordPress och e-handel kan du förmodligen bara komma med några få alternativ. WooCommerce är ett givet eftersom det har varit det fria plugin som valts dominerar marknaden ganska mycket för alltid, med gratis plugins som Easy Digital Downloads och iThemes Exchange som kommer upp på andra och tredje plats. Men de är gratis först, alla tre av dessa plugins kräver en mängd premiumtillägg om du vill komma åt deras fullständiga lista med funktioner.


Om du ser allvar med dig online kanske du inte har tid eller tålamod att köpa, installera och konfigurera alla dessa tillägg. Andra yrkesmän, som Daymond John of FUBU och Tina Roth Eisenberg av Tattly har inte heller tid för det. Därför litar de på Shopify för att skapa sina onlinebutiker.

Shopify – Kraftfull e-handel, förenklad

Shopify är ett av de populäraste e-handelsalternativen på webben, och inte bara för stora namn som FUBU utan också för de små killarna. Varför? För det är inte bara ett superladdat sätt att sälja dina produkter online, utan det är också oerhört enkelt att arbeta med och prisvärt att starta. Därför använder nästan en fjärdedel miljoner webbplatser aktivt Shopify just nu.

Kraftfulla försäljningsalternativ

Shopify: Kraftfulla e-handelsalternativ

Shopify är ett bra alternativ för försäljning online. Varför? Det finns till synes ingenting denna plattform inte kan göra. Du kan enkelt bygga en webbutik med ett obegränsat antal produkter. Du kan marknadsföra och sälja dina produkter på sociala medier tack vare Shopifys stöd för Facebook, Pinterest “köpbara” stift och Twitter. Du kan lägga till någon av dina produkter till vilken webbplats som helst med Shopify Köp knapp, och du kan till och med ta din onlinebutik till din tegel och murbruk Shopify POS att göra försäljning ansikte mot ansikte.

Enkel installation

Shopify gör det enkelt att komma igång. Att lägga till produkter är en bris. Lägg bara till dina beskrivningar, bilder eller till och med ladda ner filer (för digitala varor). Och himlen är gränsen – Shopify täcker inte antalet produkter du kan lägga till. Dessutom finns det inbyggda alternativ för att lägga till SEO taggar, produktkategorier, försäljning, priser, leverantörer, produktvariationer osv.

Eftersom alla dina produkter är värda på Shopify-servrarna behöver du inte oroa dig för vissa webbsäkerhetsprotokoll eller kunddatahantering. Detta inkluderar viktiga faktorer som säkerhetskopior, SSL-certifiering, kreditkortsäkerhet (Nivå 1 PCI överensstämmelse), återbetalning, kundkonton och mer. Shopify gör allt för dig.

Shopify + WordPress

Shopify eCommerce WordPress Plugin

Om du inte har hört talas om Shopify, eller om du har lagt märke till att det tidigare saknats i våra artiklar här på WPExplorer, beror det antagligen på att det hittills inte fanns ett tydligt sätt att integrera den kraftfulla shoppingplattformen med vår älskade WordPress. Men nu finns det – träffa den kraftfulla Shopify eCommerce Plugin för WordPress.

Med det här fina verktyget är det enkelt att integrera dina Shopify-produkter med din WordPress-drivna webbplats! Nu kan du ha alla de fantastiska funktionerna i WordPress som du känner och älskar (som full kontroll över din egen värd webbplats, massor av teman & plugins och mer) OCH Shopifys kraft! Plus Shopify gjorde att lägga till produkter så enkla som att bokstavligen klicka på en knapp.

Efter installation av plugin kommer ett nytt Shopify-avsnitt att läggas till din WordPress-instrumentpanel. Härifrån kan du snabbt skapa dina WordPress-köpknappar, vilket är hur WordPress ansluter till dina Shopify-produkter. När du har skapat dina köpknappar kan du börja infoga dem i inlägg och sidor med knappen Lägg till produkt:

Lägga till produkter med Shopify

Naturligtvis kommer du fortfarande att behöva ett Shopify-medlemskap eftersom alla dina produkter hanteras och värdas på deras servrar, men detta plugin gör det enkelt att integrera din Shopify-butik på någon eller alla dina WordPress-webbplatser. Detta är särskilt bra om du använder ett antal målsidor för att marknadsföra en enda produkt, eller om du redan har en Shopify-butik och vill visa upp dina produkter på din webbplats eller blogginlägg (så att du inte omdirigerar kunder över hela webben ).

Läs mer och få Shopify

Avslutar

Vi är glada över att se hur temautvecklare och WordPress-användare integrerar Shopify i sina mönster och webbplatser under de kommande månaderna. Shopify är ett bra alternativ för både små och stora företag. Men vi vill höra från dig! Har du använt Shopify tidigare? Är du glada att pröva Shopify för WordPress? Tycker du att WPExplorer bör släppa ett WordPress-tema för Shopify? Låt oss veta dina tankar nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map