Skapa WordPress-produktdemo-webbplatser med Ninja Demo

Om du inte använder Ninja Demo för din WordPress-produkt suger din demosida troligen och du tappar försäljningen på grund av den. Jag försöker inte välja en kamp; Jag säger bara de kalla hårda fakta. Hur vet jag? För fram till för bara några veckor sedan sugade min demosida också.


De flesta av oss som säljer WordPress-produkter får massor av förfrågningar om att prova det innan de köper det. En demosida är den perfekta lösningen för det här, men bara om det är rätt. Problemet är att ingen av oss har gjort det rätt. Vi har alla våra egna tillvägagångssätt, men i slutet av dagen lider vi alla av samma brister.

Hur vi alla demonstrerar webbplatser för närvarande

Låt mig mycket snabbt försöka beskriva vad vi alla för närvarande gör. Om jag helt missar märket, känn dig fri att berätta för mig i kommentarerna, men jag tror att det är ganska nära minst 99% av demosidorna där ute.

 1. Vi skapar vårt innehåll, användare och designar hur vi vill att vår demosida ska presenteras.
 2. Vi skapar en säkerhetskopia av databasen.
 3. Vi skriver en cron som uppdaterar databasen varje timme eller med något annat intervall.
 4. Vi hackar ihop en serie kodavsnitt och plugins för att begränsa vilka delar av admin som är tillgängliga och vilka åtgärder som kan utföras.

Vissa av oss automatiserar denna process bättre än andra, men i slutet av dagen har alla våra lösningar stora brister.

Varför demonstrerar webbplatser för närvarande

Det finns många orsaker till att de suger, men låt mig bara täcka två. Jag lovar att de är de enda två du behöver.

the-problemet-med-demos

1. Användarinnehållskorruption

Alla våra användare försöker testa samma data samtidigt.

En cron som återställer en säkerhetskopia av databasen varje timme löser inte detta. I själva verket orsakar det bara mer förvirring. En användare testar något i flera minuter och plötsligt är det arbete de har gjort helt borta.

De nuvarande demolösningarna placerar alla användare i samma WordPress-installation, redigerar samma innehåll och ändrar samma inställningar. Om du har flera användare som testar samma saker samtidigt kan jag bara lova dig en sak: det kommer inte att fungera för någon av dem. I “produktvärld” betyder det att majoriteten av användarna bara antar att din produkt är trasig och går vidare.

2. Uppdateringar av arbetskraftigt innehåll

Vi måste hoppa igenom flera bågar för att uppdatera demoinnehållet.

Oavsett hur bra din demosida är, måste den uppdateras ofta. WordPress och plugins måste hållas uppdaterade. När din produkt mognar kommer ditt innehåll utan tvekan att bli gammalt och behöver lite finjustering. Baserat på hur vi för närvarande skapar demosajter, låt oss överväga hur utmanande det faktiskt är att uppdatera en demosida.

 • Vi kan inte bara göra ändringar i innehållet eftersom användare kan ha redigerat demot eller för närvarande har dem. Vi vill verkligen inte ha allt det möjliga röran i vår nya säkerhetskopia.
 • Vi måste sparka ut aktuella användare och förhindra dem från att kunna ändra någonting medan vi gör våra uppdateringar.
 • Vi måste återställa demon till vår rena säkerhetskopiering så att vi har en ny utgångspunkt att lägga till våra förändringar till.
 • När våra ändringar har gjorts måste vi göra en ny säkerhetskopia.
 • Vi måste släppa användarbegränsningarna så att demosidan återigen är tillgänglig för världen.

Det verkar inte så illa som en fin och snygg lista, men om du har tvingat göra det på din egen demosida flera gånger, vet du att det är en enorm surrdöd. Din demosida bör vara en lekplats där människor kan se hur fantastisk din produkt det är. Det här kommer inte att hända om du ser det som någon form av jobb. Med tiden kommer din demosida förmodligen att försummas.

Framtiden för WordPress Demo-webbplatser

Det behöver inte vara din framtid. Det kan faktiskt vara din present med Ninja Demo.

Vi byggde Ninja Demo för att lösa de två stora utmaningarna vi just pratade om och en mängd andra. Från vårt perspektiv, tills de adresserades, gjorde vår demo förmodligen mer skada än nytta.

1. Användare testar alla dina produkter i sin egen sandlåda

Detta var nyckeln. Jag vill att en användare ska kunna uppleva våra produkter som om de arbetade på sin egen WordPress-webbplats.

ninja-demo-site

Med hjälp av kraften i WordPress multisite skapas en helt ny sandlåda just för dem när en användare väljer att prova demot. Den har samma innehåll och inställningar som den huvudsakliga demosidan, men den är bara synlig för dem. Detta gör att de kan göra alla ändringar de vill och testa produkten noggrant utan att påverka någon annan. På samma sätt kommer ingen annan att påverka dem.

Det andra fantastiska är att dessa sandlådor inte bara imploderar vid något slags intervall. De förblir levande så länge användaren håller demosidan öppen i sin webbläsare. På så sätt kan de testa din produkt i 10 minuter eller 10 timmar och alla deras unika förändringar kommer att bevaras.

När en användare är klar och stänger demot, kommer den att utlösa en rensning av sandlådan inom timmen. Du kommer inte att ha några rester över eftersom sandlådor raderas helt utan spår när de inte längre används.

2. Huvudsidan i nätverket är din säkerhetskopia

Säkerhetskopiering är förmodligen inte rätt sikt. Huvudsidan för ditt nätverk är allt ditt demoinnehåll. När en sandlåda skapas duplicerar den helt enkelt den webbplatsen i vilken status den befinner sig i. På det sättet när du vill göra en förändring, behöver du bara logga in på din huvudsida och göra alla ändringar du vill. Alla nya sandlådor får automatiskt dessa ändringar.

Eftersom jag är den som i allmänhet underhåller vår demosida, älskar jag det här. Jag är verkligen glada över att drömma om nya sätt att marknadsföra vår produkt i demo eftersom det är så enkelt att göra dessa förändringar och de är direkt tillgängliga.

3. Användaren kan bara komma åt det du låter dem

ninja-demo-sandlåda

Säkerhet och åtkomst är alltid ett problem med en demosida. För att testa din produkt på rätt sätt måste användare ofta kunna komma åt WordPress-administratören. Vi vill inte att användarna kan göra allt under solen; vi vill bara att de ska testa produkten helt.

Ninja Demo kommer med ett komplett inställningsavsnitt för vitlista där du kan välja vilka avsnitt av dina administratörsanvändare som kan komma åt. Detta modifierar inte din demos användares funktioner, så även i en vitlistad sektion har användaren bara möjlighet att utföra handlingarna i den rollen.

Det fantastiska med detta är att du kan ge olika demobrukare tillgång till samma avsnitt, men de har fortfarande bara de funktioner som dessa roller tillåter.

En annan bra sak med Ninja Demo är att bara en Super Admin har åtkomst till huvudsidan på ditt nätverk. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för din demoadministratörs användare med ditt standardinnehåll. Det gör också demonstrationen säkrare, eftersom många av de funktioner som en administratör normalt inte har är möjliga i en nätverksinstallation.

En produktdemo behöver inte bara handla om att prova en produkt

Om Ninja Demo bara någonsin planerat att lösa “demo” -problemet, tror vi att det skulle vara en ganska fantastisk produkt. Det är lätt att konfigurera. Det är lätt att hålla sig uppdaterad. Och bäst av allt, det gör bara vad den ska göra. Vi tror fortfarande att din demo kan göra mer.

Här är bara några saker som vi tror att din demosida kan göra för att hjälpa dig att förbättra din produkt och öka din försäljning:

 1. Samla information om hur användare testar din produkt och de mest tittade på sidor och funktioner.
 2. Få feedback från användare om specifika delar av din produkt.
 3. Presentera olika versioner av din produkt för användare (A / B Testing) för att se vilka de föredrar.
 4. Använd din demo som ett träningsverktyg genom att ge dina användare en guidad rundtur i din produkt.

Alla dessa saker och mer kommer till Ninja Demo. Tack för att du gjorde det genom den här väggen med text, och vi hoppas att du ger Ninja Demo möjligheten att göra din demo suger mindre och dina produkter ännu bättre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map