Spara tid och engagera besökare med innehållsreglage

Innehållsreglage finns överallt i dessa dagar! De kan också vara väldigt polariserande. Massor av människor älskar dem, medan andra föraktar dem. Men det är viktigt att inse att reglagen inte är ett botemedel, de är bara ett verktyg. Detta innebär att de måste användas på lämpligt sätt och befolkas med stort innehåll för att du ska kunna förverkliga deras viktigaste fördelar.


Förväxla inte verktygets potential med dåliga resultat från obefläckade implementeringar. När de används korrekt är innehållsreglage effektiva interaktionselement som kan öka besökarnas engagemang, förståelse och lagring av information.

Det här inlägget beskriver de viktigaste orsakerna till att du bör överväga att använda en innehållsreglage, och vid vilka punkter de kan vara mest effektiva för att förbättra dina besökares upplevelser när de besöker. Låt oss hoppa in!

Fördelarna med innehållsreglage

Fördelar med innehållsreglaget

Fördelarna med innehållsreglage varierar från att spara utrymme till att ge webbplatsbesökaren mer kontroll. Låt oss titta på några specifika fördelar nedan.

SPARA RUM

 • Innehållsreglage konsoliderar flera innehållsdelar i ett litet utrymme på din webbplats, så att du kan passa mer på skärmen vid en viss tidpunkt.

PROMOTE ANVÄNDARINGEMENT

 • Välimplementerade och designade innehållsreglage är intressanta för besökare på webbplatsen och uppmuntrar dem att stanna längre på sidan.
 • De fungerar som en pit-stop på en lång resa, vilket gör att användaren kan ta en paus innan han fortsätter att rulla.

GODE FÖR ANVÄNDIGHET I MEDIA-RIKA SIDOR

 • Genom att konsolidera media på ett ställe ger du användaren möjlighet att fokusera.
 • Bilder distraherar från text, så genom att placera ditt visuella innehåll i ett skjutreglage tillåter du användaren att välja när de fokuserar sin uppmärksamhet på bild / rikt innehåll, istället för att bryta sitt läsflöde. Det låter användare fokusera på diskreta innehåll.

ANVÄNDARINSTERAD (MEST)

 • Majoriteten av innehållsreglagen kan kontrolleras av användaren, vilket innebär att de kan gå igenom innehållet i sin egen takt, hjälpa till att förstå och behålla informationen du tillhandahåller.

Kan din webbplats förbättras med någon av fördelarna ovan?

När ska man använda innehållsreglage

Anpassade bildtyper

Det finns ett antal sätt att använda innehållsreglage. Som med de flesta saker är det bäst att ha ett mål i åtanke var du vill komma till innan du börjar på din resa. Med det sagt kan du titta på några av alternativen nedan om när det är bäst att använda ett innehållsreglage. Om en eller två av punkterna sticker ut, kan det vara dags att överväga att lägga till ett reglage-plugin till din webbplats.

Introduktion av din webbplats

 • När användare först kommer till din webbplats måste de veta varför de är där och vad de kan göra. Innehållsreglage är populära hemsidaelement för det enkla faktumet att de är bra på att förmedla en kortfattad översikt över webbplatsens syfte och göra det möjligt för dem att klicka igenom för mer information.

UPPDATERA INNEHÅLL DYNAMIKT

 • Om du ofta publicerar uppdateringar vill du ofta markera dem på din webbplats för att uppmärksamma dem. Men om din volym uppdateringar är hög får var och en av dem bara en begränsad exponering för dina besökare på webbplatsen. En dynamiskt uppdaterad reglage för innehåll ger vart och ett av dina inlägg en chans att lysa.

KONSOLIDERA Olika typer av media

 • Varje bild är bara en behållare, så du kan bli ganska smart med innehållet i varje. Det betyder att bilder, videor, rika interaktiva medier som Google Maps och anmälningsformulär är alla uppskattade!

UTVECKLING AV MULTIPELBILDER ELLER VIDEOER I GALLERIER

 • Innehållsreglage utformades ursprungligen för att gruppera bilder och videor i interaktiva gallerier. Detta gjordes delvis för att spara utrymme men främst för att underlätta friktionen för att surfa genom media.

BERÄTTA EN HISTORIA

 • En bra berättelse flyter och är obruten. Därför ser vi en spridning av sidor med lång rullning på webben. Bara bädda in en serie bilder eller videor i en artikel eller en sida bryter upp det flödet och gör det svårare för användare att fortsätta där de slutade. En bra reglage för innehåll gör det möjligt för media att flyta i linje med resten av innehållet.

FÖLJANDE SEKVENSSTEG (E.G. PRODUKTURER, GÅNGAR, INSTRUKTIONER, RECIPER, ETC.)

 • De flesta mjukvaruföretag vet att en stor innehållsreglage massivt kan förbättra upplevelsen av att gå igenom en produktturné, vilket i slutändan leder till mer försäljning.
 • På grund av sin självstyrda och fokuserade natur är skjutreglagen en bra metod för att gå dina besökare genom en serie sammanhängande steg.

Att veta när man ska använda innehållsreglage kan bidra till att göra dem mer effektiva på din webbplats.

Vad du ska leta efter i ett reglage-plugin

Förutom ovanstående punkter finns det några viktiga element som du bör tänka på när du väljer ett reglage-plugin.

LÄTT ATT ANVÄNDA

 • Det bör vara tillgängligt var som helst på din webbplats. En skjutreglage ska vara lätt att placera på din hemsida, kontaktområde eller till och med en obskur sida på din webbplats. Beslutet bör i alla fall inte begränsas.

MOTTAGLIG

 • Det måste kunna hantera alla typer av innehåll. En ideal skjutreglage bör ha förmågan att automatiskt ändra storlek på sig själv för att passa perfekt på sidan. Oavsett om det är en stationär, smart telefon eller surfplatta, att ändra storlek för att passa alla skärmar eller enheter är ett stort steg mot att göra reglaget mer effektivt och visuellt tilltalande.

HJÄLPFULL STÖD

 • Ett tillgängligt och effektivt serviceteam som backar upp produkten är ett måste. De flesta produkter är egentligen bara lika bra som teamet bakom dem. Utmärkt support hjälper dig att tillgodose dina behov och ger kontinuerlig hjälp för den produkt du har köpt.

Avslutar

Används korrekt kan reglagen definitivt ha en positiv inverkan på din webbplats användarupplevelse. Låt oss snabbt sammanfatta fördelarna med att använda en reglage och de bästa tiderna för att använda en.

FÖRDELARNA

 • Spara utrymme
 • Främja användarengagemang
 • Bra för användbarhet på medierika sidor
 • Användarriktad (mest)

DE BÄSTA TIDERNA FÖR ANVÄNDNING AV EN SLIDER

 • Vi presenterar din webbplats
 • Uppdatering av innehåll dynamiskt
 • Konsolidera olika typer av media
 • Markera flera bilder i videor eller gallerier
 • Berätta en historia
 • Följande steg

Efter att ha övervägt fördelarna som beskrivs i inlägget ovan och de bästa tiderna för att använda en skjutreglage, är min rekommendation för ett innehållsreglage-plugin SlideDeck. Med förmågan att blanda och matcha innehållstyper, en enkel WYSIWYG-redigerare och en dra-och-släpp-bildfunktion, slider SlideDeck2 på alla anteckningar som krävs för ett kvalitetsreglage-plugin. SlideDeck2 innehåller också följande funktioner:

 • Linser: högt utformade förinställda stilar som gör att ditt innehåll ser bra ut. Du kan använda dem direkt ur rutan eller välja från en uppsättning anpassningsbara delar som anpassas bäst till din webbplats.
 • Slide Content: Du kan välja mellan metoden Dynamic Source (visa innehåll från dina favorit externa källor) och anpassat innehåll (perfekt för hemsidor, produktturer och presentationer). Båda metoderna är enkla och kraftfulla att använda.
 • Anpassning: Du har möjlighet att ändra en betydande del av skjutreglaget inklusive textinnehåll, teckensnitt, navigering, övergångar plus många andra element.
 • Användning: Placera SlideDecks var som helst. De fungerar utmärkt i applikationer i full storlek som hemsidor, produktturer och portföljer till nedskalade områden som sidofältet och sidfotbitarna.
 • Support & uppdateringar: SlideDeck-support är tillgängligt från teamet som faktiskt byggde det. Detta team är alltid ute efter att lägga till nya linser, ytterligare källor och funktioner i deras plugin.

SlideDeck 2 Summer Sale

Vi är glada att informera dig om det speciella sommarerbjudandet på SlideDeck2. Om du är intresserad av att köpa det här insticksprogrammet kan du spara upp till $ 50 under en begränsad tid. Vad är dina tankar om innehållsreglage? Vänligen dela i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map