Tweak Your WordPress Theme Design med gul penna

Hur du anpassar din WordPress-temadesign

Om du vill anpassa din WordPress-temadesign på det enkla sättet då Gul penna WordPress-plugin kan vara bara det tillägg du behöver för din webbplats. Med den här visuella stilredigeraren kan du ändra utseendet på din webbplats utan att behöva röra en kodrad.


Att använda gul penna kommer att lära dig glädjen med webbdesign, samtidigt som du skapar en vacker webbplats för att wow dina besökare. Redigera alla delar av din webbplats, alla i frontend och i realtid. De enda gränserna för din webbplats design är din egen fantasi.

Den här fördjupade guiden för att använda premiumversionen av Yellow Pencil kommer att täcka dess huvudfunktioner, inklusive dess CSS-redigeringsfunktioner för pek och klick och dess kompatibilitet med alla WordPress-teman. Vi tittar sedan på den användarupplevelse som erbjuds, så att du kan konfigurera och designa på nolltid alls.

Vem är gul blyertspenna för?

Gul penna vem

Oavsett om du letar efter ett snabbare sätt att anpassa din webbplats eller om du inte känner till CSS kan Yellow Pencil hjälpa dig. Denna plugin innehåller avancerade verktyg och anpassningsalternativ, perfekt för proffs som vill skapa nya webbplatser för kunder.

Bristen på kodning som behövs, användarvänlighet, intuitivt gränssnitt och detaljerad supportdokumentation innebär emellertid att även de med begränsad designupplevelse kan komma åt detta plugin. Kort sagt, om du vill anpassa utseendet på din WordPress-webbplats, är Yellow Pencil den visuella stilredigeraren för dig.

Kort sagt, om du vill anpassa utseendet på din WordPress-webbplats, är Yellow Pencil den visuella stilredigeraren för dig.

Nyckelfunktioner för gul blyertspenna

Gula pennfunktioner

Yellow Pencil är ett verkligt imponerande designverktyg. De tillgängliga funktionerna och verktygen möjliggör full kontroll över utseendet på din webbplats. Det kan användas på valfritt WordPress-tema eller plugin, och gör att du kan skapa snygga och lyhörda webbsidor.

Elementinspektören låter dig välja och anpassa alla visuella element på din WordPress-webbplats. Redigera färger, bakgrunder, gränser och mycket mer. Allt detta görs i realtid på framsidan av din webbplats, så att du kan se ändringarna när du gör dem. Gul penna genererar kod i bakgrunden, så om du inte vill, behöver du inte titta på någon kod själv. Andra funktioner inkluderar:

 • Dra och släpp för att flytta element
 • Ändra storlek på element med muspekaren
 • Välj mellan 600+ teckensnitt, 300+ bakgrundsmönster, 50+ animationer och mycket mer
 • Obegränsade färger tillgängliga eller välj från Yellow Pencils moderna färgpaletter
 • Använd en live CSS-redigerare

Omfattande dokumentation och support finns också tillgängliga för att hjälpa dig att få ut det mesta av denna WordPress visuella stilredigerare.

Så nu vet vi vad Yellow Pencil har att erbjuda. Men hur kommer vi igång och är användarupplevelsen lika imponerande som de funktioner som den tillhandahåller?

Hur man installerar gul blyertspenna

Yellow Pencil är extremt snabb och enkel att installera. När du har köpt plugin från CodeCanyon (eller köpt ett premiumtema som New York som inkluderar plugin gratis), ladda ner “Installerbar WordPress-fil” från din Envato-nedladdningssida (eller så kan du använda den gratis versionen som finns tillgänglig på WordPress.org).

Öppna sedan din WordPress-instrumentpanelen. Välj “Plugins”> “Lägg till nytt”.

Gul penna Lägg till ny

På sidan Lägg till plugins klickar du på ‘Ladda upp plugin’> ‘Välj fil’.

Yellow Pencil Upload

Välj “waspthemes-yellow-pencil.zip” där du laddade ner den till. Klicka på “Installera nu”.

Gul pennainstallation

När plugin-programmet har installerats klickar du på ‘Aktivera’. Ange den aktiveringskod du fick när du köpte plugin. Detta ger dig tillgång till plugin-uppdateringar när de släpps.

Efter aktivering visas välkomstsidan för gul sida på din instrumentbräda. Under “Resurser” hittar du plugin-dokumentationen, handledning och annan hjälp och support som du kan behöva för att komma igång.

Gul penna Välkommen

När du är redo klickar du på “Låt oss börja”. Detta tar dig direkt till redigeringsläge.

Förstå det gula blyertsgränssnittet

Yellow Pencil-gränssnittet är mycket tydligt och intuitivt att använda. Fältet som går ner till vänster på sidan visar tillgängliga verktyg.

Gul penna vänster stapel

Panelen som svävar på höger sida av sidan är Editor Panel. När inget element på sidan väljs kommer det att visa de tre anpassningstyperna som det är möjligt att redigera i.

Yellow Pencil Editor Panel

När du klickar på ett element på sidan kommer Editorpanelen att ändras så att den innehåller stilegenskaperna.

Gul pennaelement vald

En blå ruta visas runt ett valt element med ytterligare anpassningsalternativ.

Gul pennaelement vald

Viktiga verktyg du behöver

Verktygsfältet, på vänster sida, visar många verktyg, men några är omedelbart viktiga för att hjälpa dig komma igång …

Yellow Pencil Toolbar Tools

 • Elementinspektör – Här kan du välja vilket element du vill anpassa på sidan.
 • Ångra och göra om – Prova olika mönster på din sida säkert med kunskap du kan ångra eller göra om dina redigeringar.
 • Helskärm – Arbeta i helskärm så att du får en tydlig bild av dina anpassningar när du gör dem.

Editorpanelen har tre avgörande knappar …

Gula Pencil Editor-panelknappar

 • Live Preview – Förhandsgranska dina ändringar utan något av det gula blyertsgränssnittet som visas.
 • Återställ ändringar – Gillar du inte dina ändringar? Återställ bara de ändringar du har gjort.
 • Spara – När du har förhandsgranskat ditt arbete och du är nöjd med resultaten, tryck bara på spara-knappen.

Välja en anpassningstyp

Gul penna Anpassningstyp

Innan du väljer ett element på din sida och börjar redigera det måste du först välja en anpassningstyp. Dessa visas på Editorpanelen när inget element är valt. Det finns tre typer att välja mellan; Global anpassa, anpassa en sida och anpassa mallar.

Varje typ är relativt självförklarande. Att välja ‘Global Anpassa’ innebär att ändringarna du gör kommer att vara tillämpliga på varje sida på din webbplats. Om du väljer “Anpassa en sida” påverkar alla redigeringar bara den sida du arbetar med. ‘Anpassa mallar’ gäller för den aktuella inläggstypen, ett bra alternativ om du vill konfigurera alla produkt- eller bloggsidor.

Den anpassningstyp som du har valt visas längst upp i Editorpanelen. Se till att du kontrollerar att du redigerar i rätt typ innan du sparar ditt arbete.

Vad kan du göra med gul penna?

När du har bekantat dig med gränssnittet är det dags att komma igång. Nedan följer ett urval av några av de många anpassningsverktygen och funktionerna som denna plugin erbjuder. Dessa hjälper dig på vägen till att skapa en vacker och professionell webbplats.

Ändra typografin

Gul penna typografi

Att välja ett teckensnitt som passar din webbplats är en viktig uppgift. Yellow Pencil erbjuder olika alternativ som hjälper dig att utforma din text på ett sätt som passar din webbplats design och tar tag i din läsares uppmärksamhet.

Klicka på ett avsnitt av text du vill redigera och välj sedan ‘Text’ från Editorpanelen. Detta kommer att få fram anpassningsalternativ för typografi. Välj mellan 600+ typsnitt, ändra teckensnittets storlek, ändra radhöjden, kontrollera avståndet mellan bokstäver och ord samt mycket mer. Du kan också ändra färgen på din text genom att välja från en av Yellow Pencils moderna färgpaletter eller välja ditt eget färgval.

Lägg till en gräns

Gul blyertsgräns

Att lägga till en gräns till vissa objekt på en sida kan hjälpa till att lyfta fram viktig information och skapa effektiva bilder. När du har valt den bild eller text som du vill lägga till en ram till väljer du ‘Border’ från Editor Panel. Det finns fyra stilar av

När du har valt den bild eller text som du vill lägga till en ram till väljer du ‘Border’ från Editor Panel. Det finns fyra stilar av gränsen att välja mellan; solid, prickig, streckad eller dold. Du kan också ändra kantbredden för att göra den mer definierad och ändra färgen.

En imponerande funktion är att du kan anpassa varje sida av gränsen separat. Detta innebär att var och en av de fyra sidorna kan få en annan färg, stil och tjocklek, vilket resulterar i ett unikt och iögonfallande utseende.

Ändra bakgrunden

Gul penna bakgrund

En slående bakgrund kan hjälpa till att göra ett element pop. Med gul penna kan du ändra bakgrunden för varje element på din webbplats.

För att göra det, klicka på det valda objektet och välj ‘Bakgrund’ från Editorpanelen.

Här kan du ändra bakgrundsfärgen, välja ett av Yellow Pencils 300+ mönster eller välja en CSS-gradient. Du har också möjlighet att ladda upp dina egna egna bilder. När du har bestämt dig för en bakgrund kan du justera bakgrundsstorleken, positionen och om du har lagt till en bild kan du välja om den är statisk eller rullar med resten av sidan.

Använd animationer

Gul blyertsanimering

Att använda animationer är ett annat bra sätt att hjälpa ditt innehåll att påverka. Under “Animering” i Editorpanelen kan du lägga till en animeringseffekt till det valda elementet.

Välj en av 50+ animationer i live-animationshanteraren, från att zooma in eller bleka ut, till studs, spinning och mycket mer. Du kan kontrollera varaktighet och fördröjning, samt köra flera animationer samtidigt, om du så önskar. Detta kommer att ge din webbplats originalitet, samt att uppmärksamma de viktiga aspekterna på din sida. Du kan också börja skapa dina egna animerade animationer genom att välja Animationsgenerator i verktygsfältet.

Ändra storlek och placera om alla element

Ändra storlek på och flytta om vilket element som helst är mycket enkelt med gul penna.

För att ändra storleken klickar du på ett objekt direkt så att den blå markerade rutan visas runt den. Dra sedan helt enkelt de horisontella och vertikala linjerna i den blå rutan för att ändra storleken.

Gul penna Ändra storlek

För att flytta ett element, klicka på det och håll sedan ner musknappen. Dra och släpp den till rätt position på sidan.

Yellow Pencil Dragon Drop

Nackdelen med denna drag-and-drop-funktion är att den kan orsaka problem med visning på mobiler. Använd Responsive Tool som finns i verktygsfältet för att se hur din webbsida ser ut på alla skärmstorlekar. Du kan behöva ändra din design i enlighet därmed.

Prissättning

Gul pennaprissättning

WordPress-plugin för Yellow Pencil är tillgängligt från CodeCanyon för $ 26. Detta inkluderar 6 månaders support, men du har möjlighet att betala extra $ 7,88 för att förlänga support till upp till 12 månader.

Slutgiltiga tankar

Yellow Pencil är ett bra verktyg att använda om du vill anpassa din WordPress-sajt. Funktionerna och användarvänligheten ger dig allt du behöver för att skapa en anpassad WordPress-webbplats. För bästa resultat, se till att du har en tydlig vision om hur du vill att din webbplats ska se ut.

Har Yellow Pencil de funktioner du behöver för att anpassa din WordPress-webbplats? Vänligen dela dina tankar nedan …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map