Ultimate Visual Composer Drag & Drop Page Builder Guide för WordPress

Ultimate Guide to the Visual Composer For WordPress

Visual Composer har blivit en av de mest sålda plugins för sidbyggande för WordPress. Sedan det släpptes i maj 2011 har plugin exploderat med mer än 150 000 kunder (och det räknar inte de hundratusentals användare som fick en kopia med ett tema), 200+ tillägg och tillägg och hundratals positiv recension över hela världen webben.


Om du inte redan äger din egen kopia av insticksprogrammet kanske du har sett det med ett premium WordPress-tema tidigare eller kanske du har stött på en gammal Visual Composer-guide någonstans på webben. Mycket har förändrats sedan Visual Composer släpptes så vi ville guida dig genom alla fantastiska funktioner som utgör detta kraftfulla plugin.

Möt den visuella kompositören

Visual Composer Page Builder

Om du inte är bekant är Visual Composer en dra & släpp-sida-plugin för WordPress. Detta praktiska dandy plugin tar den hårda delen av att skapa anpassade WordPress-inlägg och sidor. Det krävs inte kodningskunskap. Installera bara plugin så kan du börja arbeta med att skapa dina inlägg och sidor. Det är också kompatibelt med de flesta gratis teman och många premiumtema, plus det är helt kompatibelt med populära plugins som Contact Form 7, Slider Revolution och många andra (som vi kommer att beröra senare).

Installera Visual Composer

Innan du kan bygga dina egna sidor måste du ladda ner och installera Visual Composer. Det finns två sätt att säkra en kopia av plugin: antingen inköp din egen kopia eller köpa en premium tema med plugin ingår. De plugin fungerar exakt samma oavsett vilken rutt du väljer, den enda skillnaden i dessa två metoder är hur du installerar den.

Alternativ 1: Köp din egen kopia som du kan använda på din WordPress-webbplats

Det första sättet att få tag på en kopia av Visual Composer är att köpa plugin själv. Gå bara till CodeCanyon, lägg till en kopia av Visual Composer i din korg (vi rekommenderar att du lägger till extra support så att du får ett helt års hjälp från pluginförfattaren till ditt förfogande) och slutför ditt köp.

Köp den visuella kompositören

Navigera sedan till din nedladdningssida. Klicka på den gröna nedladdningsknappen bredvid Visual Composer-pluginet som du just har köpt och välj bara den installerbara WordPress-filen.

Ladda ner Visual Composer

Logga in på din WordPress-instrumentbräda och navigera till Plugins> Lägg till nytt. Klicka på Ladda upp plugin -knappen längst upp på skärmen.

Ladda upp Visual Composer-plugin

Välj zip-filen för Visual Composer som du laddade ner från CodeCanyon. Klicka bara för att installera och aktivera plugin.

Eftersom du köpte plugin måste du också lägga till din licenskod för att avsluta aktiveringsprocessen. Klicka bara på länken längst upp på skärmen och sedan på den jätteblå knappen för att aktivera din kopia av Visual Composer.

Klicka för att aktivera Visual Composer

Detta öppnar en portal för dig som tillåter WPBakery att verifiera ditt köp. Klicka på den stora gröna Godkänna knapp. Oroa dig inte – du ger bara WPBakery tillstånd att bekräfta att ditt användarnamn / e-post verkligen köpte en kopia av Visual Composer.

Aktivera Via Envato

Följ bara anvisningarna för att slutföra aktiveringen och återgå till din WordPress-instrumentpanel. Nu är du redo att börja bygga!

Alternativ 2: Visuell kompositör ingick i ditt WordPress-tema

Om du köpte ett tema med Visual Composer ingår installationen annorlunda, och det kan också variera beroende på författare. Vi visar dig hur du installerar plugin om du använder ett WPExplorer-tema som Total (och det borde vara ganska likt med de flesta andra premiumtema).

Först måste du ladda ner och installera ditt WordPress-tema. Om du köpte ditt tema från Themeforest är det samma process som att ladda ner Visual Composer. Logga in på ditt Themeforest-konto och gå till din nedladdningssida. Hitta sedan ditt tema, klicka på nedladdningsknappen och välj bara den installerbara WordPress-filen.

Ladda ner WordPress Theme

Nästa logga in i din WordPress-installation och klicka på Utseende> Teman> Lägg till nytt. Klicka sedan på Ladda upp tema alternativet högst upp på sidan. Du måste öppna den nedladdade zip-filen för att hitta den installerbara WordPress-filen. Detta beror på att temat Totalt är inbyggt med tillagda funktioner som premium-plugins, exempeldata och PSD-filer.

Installera Total WordPress Theme

När du har hittat filen kan du ladda upp, installera och aktivera temat. Efter aktivering uppmanar Total dig att göra det installera rekommenderade plugins – inklusive Visual Composer.

Totalt rekommenderade plugins

Klicka bara på länken till Börja installera plugins. Välj Installera från rullgardinsmenyn för massåtgärder, kolla alla plugins som du vill installera och klicka sedan på Tillämpa.

Installera rekommenderade plugins

Det är allt du behöver göra! Du behöver inte aktivera Visual Composer via Envato. Eftersom du köpte ett tema istället för din egen kopia av plugin du har inte en licenskod för att verifiera och du har inte tillgång till plugin-uppdateringar förrän de tillhandahålls dig av temaförfattaren.

Valfri visuell kompositöraktivering

Naturligtvis om du vill köpa din egen kopia för att få uppdateringar snabbare kan du säkert, men det krävs inte att använda Visual Composer med ditt tema. Med den kan du gå vidare till att använda plugin-programmet.

Komma igång med den visuella kompositörens sidbyggare

Nu när du har Visual Composer installerat är det dags att komma igång med dina plugin-inställningar. I din WordPress-instrumentpanel bör du nu se ett Visual Composer-alternativ. Klicka på den för att öppna din inställningssida.

Allmänna inställningar för Visual Composer

De Allmänna Inställningar fliken innehåller enkla alternativ för att aktivera / inaktivera svarande element från stapling på små skärmar (så att du kan få en standardrad med tre kolumner att bli tre rader med en enda kolumn jämfört med att krympa de tre kolumnraderna på mobil), välja en Google-teckensnittsuppsättning och en vilknapp för att aktivera guidade turer i Visual Composer igen.

Visual Composer Role Manager

Om du använder en webbplats med flera användarroller, är Visual Composer Rollchef kommer säkert att vara praktiskt. Denna inställningssida gör att du kan begränsa användaråtkomst till olika Visual Composer-funktioner baserat på roll. På så sätt kan du ge administratörer tillgång till alla funktioner medan du begränsar redaktörer till bara bloggsidor och bidragsgivare till ingenting alls.

Vi nämnde detta tidigare under installationen, men Produktlicens där du kan verifiera din licenskod om du köpte din egen kopia av plugin. Om din kopia av Visual Composer kom med ett tema kan du ignorera det här avsnittet.

Page Builder Elements

Visual Composer Page Builder Elements

Visual Composer kommer med 34 standard-sidbyggare-element för många funktioner du vill lägga till på dina sidor (skärmdumpen ovan visar dem alla, plus kontaktformuläret 7 som vi pratar om senare). Många av elementen inkluderar extra alternativ för färger, gränser, stoppning, marginaler, anpassad CSS, animationer och mer. Här är en snabb översikt över vad som ingår:

 • rader är sidan på dina sidor. Du använder radelementet för att skapa kolumner och för att infoga alla andra sidelement.
 • Textblock är exakt hur de låter som – textblock. med hjälp av standard WordPress WYSIWYG-redigeraren kan du lägga till och formatera text med den här modulen.
 • ikoner inkludera teckensnittsikoner från följande ikonbibliotek: FontAwesome, Open Iconic, Typicons, Entypo, Linecons och Mono Social.
 • Separator & Separator med text är sätt att skapa rad (och eller text) brytningar mellan avsnitt du skapar på dina sidor.
 • Meddelandelådor är bra för att lägga till anteckningar, varningar eller andra boxade massage.
 • Facebook, Tweet, Google+ och Pinterest är alla enkla sociala delningsknappar som du kan lägga till för användare att dela sidan du skapar.
 • Vanliga frågor är växlar som kan användas för att lägga till doldt innehåll som användare kan avslöja när de läser igenom din sida.
 • De Enstaka bild är just det – en enkel bild med extra alternativ för storlek, animering, länk och mer.
 • Flikar, turer och dragspel liknar de vanliga frågorna eftersom de innehåller doldt eller hopfällbart innehåll men med det första avsnittet öppet.
 • EN Pageable behållare är en grundläggande innehållsreglage (men du kan infoga nästan vilket som helst sidobyggarelement i varje behållarens “sida”).
 • Anpassade rubriker gör det enkelt att lägga till dina egna rubriker till sektioner med anpassade teckensnitt, storlekar, färger och mer.
 • Knappar låter dig lägga till länkar till andra sidor eller externa webbplatser.
 • EN Uppmaning till handling är en utropslåda med en extra knapp som fångar användarnas uppmärksamhet och låter dig lägga till lite övertygande innehåll.
 • De Widgetiserad sidofält låter dig infoga din egen anpassade sidofält var som helst på sidan.
 • De Videospelare gör det enkelt att infoga olika videoformat som stöds av WordPress.
 • Google kartor är ett annat enkelt alternativ – klistra in i din Google Map-kod för att infoga en karta på din sida.
 • Framstegsrader, cirkeldiagram, runda diagram och linjediagram är alla sätt att diagram eller visa data eller färdigheter.
 • Tomt utrymme gör det enkelt att lägga till en vertikal brytning mellan elementen.
 • Post, Media, Post Masonry Grids är alla anpassade rutnät som du kan lägga till på sidor (med möjlighet att blanda och matcha inlägg eller mediatyper).

Visual Composer Widget Elements

Plugin innehåller också 8 widgetelement som kan användas för att bygga din egen sidofält om du väljer att göra det. Dessa blir användbara när du skapar anpassade målsidor där din sidofält kanske inte finns på en typisk sidplats, eller om hela webbplatsen är ett stort nätverk av målsidor utan två som använder samma sidfält.

Visual Composer Extensions

De grundläggande Visual Compose-elementen är bra för att komma igång, men så småningom vill du eller behöver mer för att skapa dina anpassade sidlayouter. Detta är möjligt via tillägg. Det finns några olika källor för Visual Composer-tillägg.

Totalt sidbyggareelement för visuell kompositör

Det första sättet att utöka din Visual Composer via ditt tema. Ett bra exempel är vårt Total WordPress-tema som inkluderar 39 tillagda sidbyggare-element. Dessa ingår exklusivt i Total för att arbeta med dess funktioner, så du måste ha temat installerat och aktivt för att använda dem. Totalt inkluderar tillägg för anpassade inläggstyper (vittnesmål, personal, portföljer), anpassade gallerier, enkla reglage, sociala och mycket mer. Detta gör det lättare för dig att lägga till det innehåll du vill där du vill ha det.

Tredjeparts Visual Composer Addons

Om ditt tema inte innehåller några tillägg kan du installera tredjeparts Visual Composer Extensions. Dessa kan variera från gratis till $ 55 och är tillgängliga från en mängd olika författare på CodeCanyon och runt om på nätet. Om du vill lägga till några extra funktioner som prissättningstabeller och sociala så är gratis Symple Shortcodes-plugin vägen att gå (vi skapade det här på WPExplorer trots allt). Om du vill lägga till en båtbelastning fler alternativ kan ett premium-plugin som Ultimate Add-on vara rätt för dig. Det finns bokstavligen hundratals alternativ – du kan se en fullständig lista över kompatibla tillägg på WPBakery.

Men du väljer att utöka din Visual Composer, vi rekommenderar att du gör det använder inte alla tema- och plugin-tillägg samtidigt. Mer är inte alltid bättre – särskilt i det här fallet. Inte bara kommer detta att skapa en hel del överlappnings- och duplikatalternativ utan det kommer också att bromsa din webbplats avsevärt (massor av kod går in i varje sidbyggare-element). Så välj det tillägg som fungerar bäst för dig och håll dig fast vid det.

Backend & Frontend Editing

Med Visual Composer är du inte begränsad till hur du kan bygga och redigera dina sidor. Med detta kraftfulla plugin har du möjlighet att göra ändringar från den modulära backend eller från den visuella frontend.

Visual Composer Backend Editor

Visual Composer Backend Editor

Om du väljer att använda backend redaktör varje element visas som ett modulelement som du kan infoga, dra och släppa på plats. Den här metoden är bra om du snabbt vill lägga upp en trådram för hur du vill att din sida ska se ut och kan också vara snabbare än frontend om du har en långsammare server eller internetanslutning.

Backend-redigeraren är ganska lätt att använda. Klicka bara på den blå knappen för Backend Editor för att aktivera Visual Composer för den sida eller det inlägg du redigerar.

Aktivera Backend Editor

Klicka sedan på den turkosa knappen för att +Lägg till element.

Lägg till element via Backend Editor

Härifrån kan du börja infoga alla sidelement du vill ha!

Visual Composer Frontend Editor

Visual Composer Frontend Editor

De frontendredaktör ger en mycket bättre bild av hur din slutliga sida kommer att se ut eftersom det i huvudsak är en visuell redaktör i realtid. Det låter dig infoga alla samma sidbyggareelement som backend-redigeraren med den extra fördelen att du faktiskt kan se dem istället för en modul. Du kan se hur stor en 300px-bild verkligen ser ut, eller om en lila knapp med ett # 6e2f93 hexvärde verkligen dyker upp.

För att aktivera frontendredigering klickar du på någon av de två Frontend Editor alternativ för din sida eller inlägg.

Aktivera Frontend Editor

Detta kommer att uppdatera skärmen och ta dig till en förhandsgranskning av ditt inlägg eller sida med samma sidbyggnadsalternativ som backend-redigeraren.

Lägg till element via Frontend Editor

Klicka bara för att börja lägga till element. Den största skillnaden här är att du nu kan se element när du sätter in dem och du kan använda förhandsgranskningsalternativ i den översta fältet för att få en uppfattning om hur din sida kommer att se ut på stationära datorer, bärbara datorer, surfplattor och telefoner.

Lägga till och redigera sidelement

Oavsett om du använder den bakre eller främre redigeraren har du samma alternativ för att anpassa dina olika sidbyggareelement. Även om alternativen varierar mellan element finns det några viktiga funktioner som du måste vara medveten om efter att du sätter in ditt element.

Visual Composer: Edit Row

Visual Composer Row Options

Oavsett vad du vill lägga till på din sida måste du sätta in en rad först. När du har satt in kan du sväva på frontendelementet för att avslöja det blå radalternativ (i backend visas dessa alltid längst upp på varje rad).

 • Den första Radikon är där du kan klicka för att dra och släppa raden till en ny position på din sida.
 • De Penna -ikonen öppnar alternativ för dina radinställningar. Dessa kan variera beroende på ditt tema. Med det totala temat ser du alternativ för lokal rullnings-ID, radsträckning (för rader i full bredd), rad i full höjd, minsta höjd, synlighet på mobil, centrerat innehåll, lika höga kolumner, animering, typografi, max bredd, kolumnavstånd , bakgrundsvideo eller parallax och designalternativ (marginal, kant, stoppning, bakgrundsfärg / bild).
 • kolumner är att definiera antalet kolumner i din rad. Det finns standardalternativ för upp till 6 kolumner, men du kan också definiera din egen anpassade kolumnlayout om du vill.
 • Plus lägger till en ny rad under den du redigerar.
 • De Duplicera ikonen kommer att klona din nuvarande rad och allt dess innehåll (även alla element du har infogat i raden). Det här är bra om du vill återanvända en radlayout flera gånger på samma sida.
 • Skräp är helt enkelt att radera en hel rad och dess innehåll.
Visual Composer: Edit Column

Alternativ för visuell kompositkolumn

När du håller muspekaren på rad i frontendredigeraren ser du också gult kolumnalternativ (i backend hittar du samma alternativ och ikoner som visas ovanför varje kolumn).

 • Den första kolumn ikon är samma som rader – klicka på den för att dra och släppa och ordna kolumner inom deras rad.
 • De Penna är allmänna kolumninställningar. I likhet med rader kan kolumnalternativ variera baserat på det tema du använder. Med Totalt finns följande alternativ tillgängliga: synlighet på mobil, animering, typografi, minsta höjd, designalternativ (marginal, kantlinje, stoppning, bakgrund) och inställningar för responsivitet (anpassad offset, bredd eller dolda alternativ baserat på enhet).
 • För kolumner Plus ikonen lägger till ett element högst upp i kolumnen, ovanför något annat element som redan är infogat.
 • Återigen Skräp ikonen är att ta bort hela kolumnen plus dess innehåll. När du har tagit bort en kolumn behåller de kvarvarande kolumnerna sina dimensioner (om du tar bort 1 av 3 kolumner kommer de återstående 2 kolumnerna fortfarande att vara 1/3 stora kolumner) så kom ihåg att redigera dina kolumnbredder efter borttagning.
Visual Composer: Redigera sidelement

Visual Composer Sidelementalternativ

Inom din rad eller kolumner använder du plusikonen för att infoga ett sidelement. I skärmdumpen ovan har vi lagt till en Meddelandebox. När du sätter in ett element öppnas inställningarna automatiskt. Om du vill redigera ett element som du redan har lagt till håller du bara muspekaren på elementet i front- eller backendenditoren för att avslöja följande alternativ:

 • De Penna Ikonen öppnar inställningarna (som beskrivs nedan).
 • De Duplicera ikonen klonar ditt sidelement exakt som du har det (inställningar och allt).
 • Slutligen Skräp raderar bara sidobyggarelementet. från raden eller kolumnen där du placerade den och lämnade alla andra element i takt.
Visual Composer: Page Element General

Allmänna alternativ för sidelement

När du sätter in ett nytt element eller klickar på pennikonen för ett element öppnar du sidobyggarelementet inställningar. Dessa är (till största delen) uppdelade i flera flikar för att göra det lättare för dig att se alla anpassningsalternativ som finns tillgängliga för dig. Förutom inställningsfliken finns det en redskap i det övre högra hörnet som du kan använda för att spara dina valda inställningar som en förinställa att återanvändas senare eller som standard som ska användas automatiskt varje gång du sätter in detta specifika element.

De Fliken Allmänt innehåller allmänna alternativ för ditt sidelement. Dessa kommer att variera beroende på vilket element du sätter in (men i alla fall är redigeringen lika enkel som att använda en dropdown, färgväljare, kryss eller textruta). Till exempel Meddelandebox i skärmdumpen ovan innehåller alternativ för en stil, form, färg, ikon, text och animering. Men om du sätter in en Knapp istället hittar du alternativ för text, url, stil, form, färg, storlek, justering, ikon och animering.

Visual Composer: Page Element Design

Alternativ för sidelementdesign

De Fliken Designalternativ är den andra standardfliken som du ser på nästan varje sidbyggare-element. Härifrån kan du lägga till en anpassad bakgrund (färg eller bild), kant, stoppning och marginal till ditt element. Alternativen för att förenkla kontrollen minskar CSS-rutan så att du kan ange ett universellt värde för varje alternativ (marginal, kantlinje och stoppning). En anmärkning att komma ihåg: när du använder en bakgrund finns den inom din gräns. Så öka din stoppning kommer att öka den synliga bakgrunden du lagt till runt ditt element, men om du öka din marginal du ökar det tomma utrymmet runt ditt sidelement (avslöjar raden / sidan bakom det)

Beroende på vilken modul du sätter in kan ditt sidelement naturligtvis ha många fler flikar. Till exempel Visual Composer Post Grid har lagt till alternativflikar för datainställningar och objektdesign. Och om du använder anpassade sidelement via ett tillägg som Totalt personalnät det kan finnas ännu fler alternativ inbyggda (t.ex. frågaalternativ, anpassad bildbeskärning, meta, sociala länkar, utdrag etc.) beroende på vad förlängningsförfattaren har inkluderat.

Notera: Du kan kolla in en omfattande lista över element i vår Total Builder Modules Guide. Men det bästa sättet att lära sig vad varje modul gör är att leka med Visual Composer. Skapa en testsida och öva på att infoga och redigera element. Du får snabbt tag på det och bygga sidor som en proffs!

Populära kompatibla plugins

Förutom Visual Composer-tillägg är många populära plugins kompatibla med Visual Composer och lägger automatiskt till sitt eget sidbyggnadselement. Här är några av de många plugins som du gärna kommer att höra kommer att fungera smidigt med Visual Composer-plugin för ännu bättre sidbyggnad.

WooCommerce Elements för Visual Composer

WooCommerce: Om du vill bygga en butik med WordPress är WooCommerce vägen att gå. Denna plugin är inte bara gratis och full av fantastiska funktioner utan den är helt kompatibel med Visual Composer. När WooCommerce är installerat och aktiverat kommer inte bara att lägga till dess egna inställningar och alternativ, utan också lägga till 17 nya sidan byggare element för din att spela med.

Revolution Slider WordPress Plugin

Slider Revolution: Sliders är ett utmärkt sätt att lägga till en uppmärksamhetssnabb och innehållspackad sektion på vilken sida som helst och Slider Revolution är ett perfekt plugin för att göra just det. Med detta plugin kan du dra och släppa element som text, knappar, bilder och till och med videor, allt med extra animationer och effekter för att skapa imponerande reglage. Se det i aktion på många av våra totala demonstrationer!

LayerSlider WordPress Plugin

LayerSlider: Ett annat bra alternativ för reglagen är LayerSlider-plugin. Det är lika fantastiskt som Slider Revolution men med ett något annat gränssnitt och alternativ. Det innehåller även en anpassad övergångsbyggare så att du kan skapa en typ av animationer. Det är också en av de två premiumreglagen som ingår i vårt totala WordPress-tema så att du vet att det är ganska bra.

Kontaktformulär 7 Gratis WordPress-plugin

Kontaktformulär 7: Kontaktformulär är en viktig del av alla webbplatser – oavsett om du är en bloggare med ett formulär för förfrågningar eller en tandläkare med ett möte. Kontaktformulär 7 är helt gratis, flexibelt och med Visual Composer är det enkelt att infoga dina kontaktformulär med det anpassade formulärelementet.

WPML WordPress Translation Plugin

WPML: Om du behöver skapa en flerspråkig webbplats är WPML ett av de främsta alternativen för att översätta dina inlägg och sidor. Plus WPML är helt kompatibelt med Visual Composer så det är möjligt att översätta varje anpassad sida du bygger.

Polylang gratis WordPress-plugin

Polylang: Om du inte vill investera i WPML är Polylang ett bra gratisalternativ som är fullt kompatibelt med Visual Composer (det är en av de gratis plugins som vi rekommenderar att göra din WordPress-webbplats flerspråkig).

Yoast SEO-plugin

Yoast SEO: Yoast gör det enkelt för alla användare att förbättra SEO på plats. Det finns många viktiga SEO-funktioner inklusive webbplatskartor, metabeskrivningar, brödsmulor och mer. Det bästa av allt – Yoast SEO spelar trevligt med Visual Composer så att du kan oroa dig för att skapa bättre sidor istället för att undersöka SEO.

Templatera Template Manager för Visual Composer

Templatera: Detta plugin är inte bara kompatibelt – det skapades av WPBakery (författarna till Visual Composer) för att utöka funktionaliteten för deras sidbyggare. Templatera gör det möjligt att spara och återanvända mallar så att det är enkelt att bygga upprepade sidor. När insticksprogrammet installerats lägger det till sitt eget alternativ i Visual Composer-inställningarna i din WordPress-instrumentbräda så det är enkelt att importera, exportera och återanvända dina mallar (vilket vi tyckte var en så fantastisk funktion att vi paketerade detta plugin med Total också).

Och vi är säkra på att det finns många fler fantastiska kompatibla plugins! Om du är osäker på om ett nytt plugins kompatibilitet med Visual Composer ska du bara kontakta författaren till ditt nya plugin och fråga.

Avancerade alternativ för den visuella kompositören

För mer avancerade användare finns det ett par extra alternativ i Visual Composer som du kan använda för att lägga till anpassade kortkoder till din sidbyggare och för att skapa anpassade media-rutnät.

Visual Composer Shortcode Mapper

Först är Kortkod Mapper. Det här alternativet finns i Visual Composer-inställningarna och kan användas för att kartlägga dina egna egna kortkoder till Visual Composer. Det här är bra om du har en kortkod som du älskar (som kanske en för en prissättningstabell) som inte ingår i Visual Composer som standard.

Det andra avancerade alternativet är det inkluderade Grid Builder. Med dessa funktioner kan du skapa anpassade rutnät (liknande media och postnät) med dina egna anpassade layouter för ditt innehåll. Till exempel kan du skapa ett anpassat blogginläggsruta med runda bilder, postförfattarens namn i ett djärvt anpassat teckensnitt, anpassad utdragslängd, en läs mer-knapp och en andra knapp som länkar till en rekommenderad produkt. Får du idén? Du kan bygga vilken rutnätslayout du vill ha med massor av alternativ för element, färger, marginaler, gränser och mer.

Avslutar

Det finns massor du kan göra med WordPress och Visual Composer. Om du vill se sidbyggaren på jobbet, titta bara på någon av våra totala temademonstrationer där vi har försökt visa upp de olika stilar och layouter som kan skapas med Visual Composer.

Och om vi missade något bara fråga oss. Vi skulle gärna berätta allt du vill veta om Visual Composer och hur det fungerar – lämna en kommentar nedan. Tack för att du läser!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map