Dapatkan Diskaun $ 60 Tanpa Kod Kinsta Kupon (Tawaran 2020): Bagaimana Mengklaim Tawaran Hosting WordPress Kinsta ini?

Kinsta adalah syarikat hosting WordPress terurus premium yang hebat dan juga host web berasaskan Google Cloud yang terkenal yang menawarkan segelintir ciri kaya WordPress dan sokongan kualiti yang luar biasa kepada pelanggannya. Pengguna Kinsta dapat memilih rancangan hosting WordPress sesuai dengan anggaran dan keperluan mereka. Baca terus untuk mengetahui lebih lanjut mengenai hosting Kinsta dan tawaran terbaru mereka…


Dapatkan Hosting Percuma selama 2 Bulan dengan Rancangan Kinsta Tahunan

* Termasuk Jaminan Jualan Wang 30 Hari Dari Kinsta!

Bagaimana & Di Mana Mendapatkan Kod Kinsta Untuk Dapatkan Diskaun Besar pada Pelan Hosting WordPress Kinsta Tanpa Jualan Istimewa?

Anda mesti berada di sini untuk mengetahui bagaimana anda boleh mendapatkan potongan besar menggunakan kod kupon Kinsta sehingga anda dapat menjimatkan banyak rancangan hosting mereka. Tetapi, saya menyesal kerana memberitahu bahawa Kinsta tidak pernah memberikan kod kupon sedemikian (kod promosi khas) kepada pengguna mereka. Namun, itu tidak bermakna anda tidak dapat menjimatkan wang semasa mendaftar dengan Kinsta.

BERITA BAIK adalah – Anda masih dapat 2 bulan Web Hosting PERCUMA dengan Kinsta untuk laman WordPress anda! Kedengarannya Hebat! Bukan begitu?

Sekiranya anda menggunakan rancangan langganan hosting WordPress tahunan dengan Kinsta dan bukannya mendaftar untuk rancangan hosting web bulanan, anda sebenarnya boleh mendapatkan potongan besar untuk setiap rancangan hosting WordPress Kinsta.

SEBAGAI CONTOH: Pelan hosting Starter WordPress Kinsta membolehkan anda jimat sehingga $ 60 sekiranya anda memesan a langganan satu tahun dengan mereka untuk menjadi tuan rumah laman web / nama domain anda. Begitu juga, langganan tahunan untuk rancangan hosting Pro WordPress Kinsta dapat membuat anda menjimatkan lebih banyak sehingga $ 120 dan sebagainya. Akhir sekali, anda boleh jimat sebanyak $ 1,800 dengan rancangan hosting Enterprise WordPress Kinsta jika anda mengikuti rancangan langganan tahunan mereka (dibayar dimuka).

Petua Penjimatan Harga dengan Pelan & Pakej Hosting WordPress Kinsta

Berikut adalah pautan diskaun pantas ke rancangan hosting Kinsta supaya anda dapat memeriksa ciri mereka dan membandingkan setiap rancangan WordPress secara terperinci…

1. Dapatkan Tawaran Pelan Permulaan Kinsta dengan harga $ 30 / bln. Hosting PERCUMA 2 Bulan

Kupon atau Kod Promosi tidak diperlukan

2. Dapatkan Tawaran Pelan Kinsta PRO dengan harga $ 60 / bln. Hosting PERCUMA 2 Bulan

Kupon atau Kod Promosi tidak diperlukan

3. Dapatkan Tawaran PERNIAGAAN Kinsta 1 dengan harga $ 100 / bln. Hosting PERCUMA 2 Bulan

Kupon atau Kod Promosi tidak diperlukan

4. Dapatkan Tawaran Kinsta BUSINESS 2 dengan harga $ 200 / bln. Hosting PERCUMA 2 Bulan

Kupon atau Kod Promosi tidak diperlukan

5. Dapatkan Tawaran Kinsta BUSINESS 3 dengan harga $ 300 / bln. Hosting PERCUMA 2 Bulan

Kupon atau Kod Promosi tidak diperlukan

6. Dapatkan Tawaran Kinsta BUSINESS 4 dengan harga $ 400 / bln. Hosting PERCUMA 2 Bulan

Kupon atau Kod Promosi tidak diperlukan

7. Dapatkan Tawaran Pelan Kinsta ENTERPRISE 1 dengan harga $ 600 / bln. Hosting PERCUMA 2 Bulan

Kupon atau Kod Promosi tidak diperlukan

8. Dapatkan Tawaran Pelan Kinsta ENTERPRISE 2 dengan harga $ 900 / bln. Hosting PERCUMA 2 Bulan

Kupon atau Kod Promosi tidak diperlukan

9. Dapatkan Tawaran Pelan Kinsta ENTERPRISE 3 dengan harga $ 1200 / bln. Hosting PERCUMA 2 Bulan

Kupon atau Kod Promosi tidak diperlukan

10. Dapatkan Tawaran Pelan Kinsta ENTERPRISE 4 dengan harga $ 1500 / bln. Hosting PERCUMA 2 Bulan

Kupon atau Kod Promosi tidak diperlukan

Mengapa Kinsta tidak menawarkan Kupon Diskaun atau Kod Promosi?

Kupon Kinsta, Kod Promosi, Potongan Harga, Tawaran Istimewa & Tawaran
Berikut adalah beberapa sebab utama mengapa Kinsta melarang penggunaan kod kupon atau kod promo khas tersebut kepada pelanggan mereka:
1. Moto Kinsta adalah untuk menawarkan perkhidmatan hosting web yang berkualiti tanpa tuntutan palsu atau tersembunyi. Kinsta ingin mengenakan caj semata-mata untuk kualiti perkhidmatan yang diberikan kepada pelanggan dan dengan itu tidak mempercayai kupon diskaun / kod promo seperti kebanyakan pesaingnya. Oleh itu, Kinsta sangat mempercayai kualiti perkhidmatan dan bukannya strategi pemasaran.
2. Kinsta percaya bahawa sistem kupon dapat menyebabkan spam dalam hasil mesin pencari yang menjadi sibuk untuk dikendalikan dan ini juga dapat menyebabkan langkah-langkah kualiti segera untuk memperbaikinya. Juga, kupon diskaun / kod promo hosting Kinsta mungkin atau tidak selalu tepat kerana kekurangan pengemaskinian yang boleh menyebabkan kekecewaan di kalangan pelanggan. Tidak seperti beberapa hos web lain, Kinsta memandang serius jenama dan reputasinya, sebab itulah ribuan pemilik dan pemula laman web mengehoskan laman web mereka di pelayan Kinsta.
3. Kinsta mungkin merupakan salah satu host WordPress yang mahal tetapi caj hosting web mereka dibenarkan kerana kualiti perkhidmatan mereka, sokongan yang luar biasa, dan persekitaran hosting yang dikendalikan sepenuhnya. Rancangan mereka masih dalam anggaran dan sesuai untuk semua skala perniagaan. Sebagai contoh, Kinsta menawarkan rancangan Starter yang bermula dengan hanya $ 30 sebulan lebih kurang daripada host WordPress yang diuruskan seperti WP Engine dan setanding dengan beberapa penyedia hosting WordPress premium lain. Walau bagaimanapun, dengan rancangan langganan tahunan Kinsta, anda dapat menjimatkan web hosting Kinsta percuma sehingga $ 60 atau dua bulan dengan mudah pada mana-mana rancangan mereka.
4. Beberapa laman web yang mempromosikan Kinsta mungkin mewakili tawaran diskaun palsu atau kod kupon promosi atau tidak ada hanya untuk menarik pengunjung untuk keuntungan mereka sendiri. Ini boleh merosakkan semangat Kinsta dan juga membuat pelanggan kecewa. Juga, Kinsta tidak membenarkan mana-mana laman web berdasarkan kupon menyebarkan maklumat yang salah atau mengelirukan dalam keadaan apa pun.

Kesimpulan: Adakah Kinsta Hosting Layak? Sekiranya Saya Pergi Dengan Tawaran & Penawaran Hosting WordPress mereka?

JAWAPAN PENDEK: Ya, Kinsta adalah salah satu antara hos WordPress terurus premium terbaik menawarkan hosting percuma selama 2 bulan, menjadikannya layak untuk mendaftar dengan Kinsta!

Saya harap semakan ini berterusan Cara Dapatkan Diskaun Maksimum pada Hosting WordPress Kinsta Tanpa Menggunakan Kupon (2020) pasti sudah pasti menolong anda dan sekarang anda juga mesti membuat kesimpulan bahawa a Host WordPress Premium seperti Kinsta tidak menawarkan kupon khas atau kod promosi dan penjualan khas. Namun, pengguna masih boleh mendapat keuntungan dengan membeli rancangan hosting tahunan Kinsta untuk mendapatkan tawaran eksklusif yang memberi anda hosting percuma hingga 2 bulan di mana-mana rancangan hosting web mereka.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map