10 dodatkov WordPress, ki jih morate imeti

Teme WordPress-a vam prinašajo veliko moč prilagajanja in vtičniki potegnejo stvari precej višje, tako da zabavi (ction) dodajo zabavo. Nato WordPress dodatki stopijo in popestrijo stvari, tako da vam ponudijo še več funkcij, moči in možnosti, da dosežete precej udarca, ko je to pomembno.


Današnja objava je zbirka desetih (10) neverjetnih dodatkov WordPress, ki bodo za vas odlične naložbe. Oh, če še niste vedeli, so dodatki le dodatki, ki so razširitve za druge vtičnike. Poglejte, kako bi svojemu avtomobilu dodali turbopolnilnik ali dušik? Vozilo deluje brez težav brez teh dodatkov, toda udarca turbopolnilnika ali dušikovega paketa ni mogoče prezreti, ko jih oživite! Dodatki.

UberMenu – Lepljiva razširitev menija

UberMenu-Sticky-Menu-Extension-WPExplorer

Ta dodatek je razširitev za vtičnik Mega Menu UberMenu – WordPress. Ima eno vlogo in jo zelo dobro igra. Omogoča vam, da naredite svoje menije lepljive. UberMenu lahko prilepite na določeno mesto, tako da ga (meni) prikaže, tudi če se uporabnik pomakne vse do dna strani. Vašim spletnim obiskovalcem bo všeč vaša iznajdljivost, saj bodo lahko dostopali do menija (in krmarili po vašem spletnem mestu) od koder koli. Ta lep podaljšek ima več kot 2900 nakupov, impresivno oceno kupca 4,65 / 5,00 in stane le 4 dolarja.

Pridobite UberMenu – lepljivo menijsko razširitev

Dodatek za skener kode za varnost Ninja

CoreScanner-wordpress-addon-wpexplorer

Ali uporabljate in imate radi vtičnik Security Ninja WordPress? Če je tako, vam bo všeč dodatek Core Scanner. Tako kot že naslov pove, vam bo ta dodatek pomagal skenirati svoje osnovne datoteke WordPress z enim klikom. Tako boste lahko našli: napačne datoteke, obnovili poškodovano datoteko, odpravili izkoriščanja in »nezgode«, kot so nenamerni izbrisi ali urejanje, popravili samodejne posodobitve WordPress in si ogledali izvorno kodo datotek.

Dodatek vsebuje prijazen uporabniški vmesnik, ki je enostaven za uporabo, in podrobna navodila za vodenje. Core Scanner ima oceno kupca 4,39 / 5,00, pri več kot 730 nakupih in maloprodajnih cenah samo v vrednosti 5 USD. Naj bo WordPress zaščiten z dodatkom Core Scanner.

Pridobite dodatek Core Scanner za varnost Ninja

Tematski paket za pojavne okence Ninja

themes-pack-for-ninja-pack-wpexplorer

Če na svojih WordPress spletnih mestih uporabljate Ninja Popups za spodbujanje (up) uporabniškega udejstvovanja, vam bodo všeč dodatne teme, ki se pojavljajo v tem tematskem paketu. Paket vsebuje pet novih tem, ki so na voljo v različnih barvah. Druge ključne funkcije vključujejo: popolnoma odziven in mobilno prijazen, zelo enostaven za konfiguriranje in prilagajanje, brezplačne posodobitve, pripravljen prevod, jQuery, namensko podporno osebje in še več. Ta tematski paket je točno tisto, kar potrebujete za povečanje pojavnosti novih Ninja in / za povečanje angažiranosti na vašem spletnem mestu. Ta dodatek za WordPress ima oceno kupca 4,50 / 5,00 in velja samo za 5 USD.

Pridobite tematske pakete za Ninja Popups

V ŽIVO! Za MyMail

mymail-live-wordpress-addon-wpexplorer

Za ljubitelje MyMail Newsletter Plugin-a lahko zdaj vidite, “… kdo odpira vaše oglaševalske akcije v realnem času!”. Ni vam treba čakati na obvestila po e-pošti, vse akcije ujamete v živo! Ta dodatek najbolje deluje s MyMail Newsletter Plugin različico 1.5.3 ali novejšo, na strani z nastavitvami pa morate omogočiti sledenje Geo, da vidite lokacijo svojih naročnikov. V živo! za MyMail je združljiv z WordPress 3.8.1. Dodatek ima oceno kupca 4,64 / 5,00 in se prodaja samo po 10 dolarjev.

Bodite v živo! za MyMail

WordPress vtičnik za socialno anketo

WordPress-Social-Polling-Vtičnik-wordpress-addon-wpexplorer

Ne dovolite, da zadnji del naslova zavrže, ta majhna draga je res WordPress dodatek. WordPress Social Polling Plugin je bil narejen za priljubljeni vtičnik WordPress Easy Polling, brez katerega naša mala draga ne bo delovala. Ko pa boste delovali, boste lahko pritegnili na tisoče (1000) novih uporabnikov, dobili 10x več všečkov, ogledov in skupnih delnic ter zbrali mnenja svoje ciljne publike. Vtičnik gre samo za 6 dolarjev, zakaj ga ne bi dobili?

Pridobite vtičnik WordPress Social Polling

Templatera – Upravitelj predlog za vizualni skladatelj

templatera-template-manager-for-visual-composer-wordpress-addon-wpexplorer

Visual Composer je najboljši prodajalec strani WordPress, ki je na prodaj sprednji in zadnji strani. Z več kot 19.000 nakupi in oceno kupcev 4,57 / 5,00 je Visual Composer najljubši ustvarjalec strani za številne spletne razvijalce. Ta vtičnik je ob pisanju pisal na več kot petdeset tisoč (50.000) spletnih mestih. Templatera vam omogoča upravljanje s predlogami v Visual Composer. Lahko “ustvarite, upravljate in nastavite nadzorni dostop do svojih predlog” …, odvisno od vrste objav na strani in uporabniških vlog. V nekaj minutah lahko tudi uvozite ali izvozite na ali z drugih spletnih strani. Templatera vsebuje veliko drugih funkcij, kot so samodejna selitev, 15 tem po meri CSS (funkcija Bonus!), Vsebinski element „Templatera“ za posodobitev vsebine na vseh straneh hkrati, vključitev nadzora dostopa bodisi glede na vrsto vsebine ali uporabniške vloge itd. Templatera ima kupca 4,60 / 5,00 in gre za 10 dolarjev. Podaljšana licenca stane 50 dolarjev in vrednost naložbe.

Pridobite Templatera: Template Manager za Visual Composer

Uporabniški zaznamki WordPress-a za UserPro

WordPress-user-zaznamki-za-userpro

Ta dodatek je razširitev za priljubljeni UserPro Profiles Plugin in svojim uporabnikom omogoča, da med objavami v objave po meri in teme na forumu med drugim zaznamujejo karkoli hočejo. Poleg tega dodatek vašim uporabnikom omogoča učinkovito upravljanje teh zaznamkov. Uporabniške zaznamke WordPress-a za UserPro je enostavno vključiti v katero koli temo WordPress-a. Kaj je več? Pred nakupom lahko preizkusite vode z demo računom �� Druge funkcije vključujejo združljivost z vsemi vrstami vsebine, zasnovane z AJAX, widgetom (za stransko vrstico), funkcionalnostjo kratkega koda in API-jem za uporabnike. Dodatek ima oceno kupca 4,38 / 5,00 in prodaja na 10 dolarjev.

Pridobite zaznamke programa WordPress za UserPro

Poslovni paket za položne sloje

poslovni paket-za-večplastni-pop-up-wordpress-addon-wpexplorer

Če imate lastno poslovno spletno stran, morate vse urediti. To pomeni, da morate tudi vi popraviti pojavna okna. Zdaj, če ste ljubitelj večplastnih vtičnikov WordPress (in slojevitih skriptov Popups), bo vaše poslovno spletno mesto imelo veliko koristi od tega dodatka za poslovni paket. Z desetimi (10) večplastnimi pojavnimi okni, ki jih je enostavno uporabljati in prilagajati, vam nič ne sme ovirati vaše ustvarjalnosti. Ta dodatek za WordPress ima oceno kupca 4,80 / 5,00 in stane samo 2 dolarja. Dva dolarja da svojemu poslovnemu spletnemu mestu omogočite profesionalno dvigovanje oseb v pojavnem oddelku.

Pridobite poslovni paket za večplastne pojavne okne

Ultimate dodatki za vizualnega skladatelja

ultimate-addons-for-vizualni-skladatelj-wordpress-addon-wpexplorer

Ta en sam WordPress dodatek doda nekaj funkcij vašemu Visual Composerju. Ker imamo tako zelo radi številke, ta razširitev doda do šest (6) dodatnih elementov vašemu Visual skladatelju, kar bo – če se sprašujete – vašemu spletnemu mestu izjemno koristilo. Avtorji tega briljantnega vtičnika (v tajnem pismu resnično vašemu) so obljubili, da bodo tej priponi dodali še več elementov :). Sem vas vzbudil za zanimanje? V redu. Ta dodatek za WordPress bo dodajal elemente v vaš Visual Composer Page Builder za ikone, informacijska polja, sezname, flip boxe, števce in interaktivne pasice. Ta dodatek je popolnoma prilagodljiv, ima urejevalnik v sprednjem delu in resnično prihrani čas. Ima oceno kupca 4,97 / 5,00 in prodaja kot vroče pogače po 12 dolarjev.

Pridobite Ultimate Addons za Visual Composer

OPOMBA: Če iščete enakomerno več odlični dodatki za Visual Composer, preverite naše vrhunske večnamenske teme WordPress Total. Izdelali smo lastno WPExplorer razširitev za vizualne kompozitorje za prilagojene ikone, drsnike, vrtiljake, pričevanja in še veliko več.

Načrtovan dodatek optičnega bralnika za varnost Ninja

načrtovani skener-addon-za-varnost-ninja-wordpress-addon-wpexplorer

Varnost WordPressa jemljemo resno, zato sem si mislil, da bom v varnostni dodatek dodal, da vas bom držal na nogah, kar zadeva varnost vašega spletnega mesta WordPress Add Dodatek z načrtovanim skenerjem naredi točno tisto, kar razmišljate. Omogoča vam načrtovanje samodejnih pregledov varnosti. Ta pregledi prihajajo z e-poštnimi poročili in takojšnjimi obvestili v primeru, da kakšen grd heker vdre v vaš spletni dom. Ta dodatek se dobro igra tudi z dodatkom Security Ninja, dodatkom Core Scanner in drugimi vtičniki. Enostaven je za namestitev in ima prijazen uporabniški vmesnik. Ima privlačno oceno kupca 4,39 / 5,00 in vrnil vam bo le 5 dolarjev.

Pridobite dodatek za načrtovani optični bralnik za varnost Ninja

Bonus: Enostavni digitalni prenosi za podaljševanje

enostavno-digitalno-prenos-razširitve

Zadnji dodatek bi bili različni dodatki in razširitve vtičnikov za vtičnik Easy Digital Downloads E-Commerce WordPress. Obstaja veliko dodatnih funkcij, s katerimi se lahko lotite tega močnega vtičnika za e-trgovino. Ena od možnosti je nakup mega Core Extensions Bundle, ki vam bo omogočil fleksibilnost provizij, omejeno vsebino, pogojne preusmeritve, prodajne storitve, izdajanje računov v pdf, ocene, pošiljanje, pripomočke in še veliko več. Druga odlična možnost je paket Marketplace, ki omogoča enostavno ustvarjanje lastne spletne trgovine z več prodajalci kot pita. Lahko pa tudi vedno izberete, katere razširitve želite, in dodate več, kot jih potrebujete.

Pridobite enostavne razširitve za digitalne prenose

Zaključek

WordPress dodatki vam dajejo dodatne funkcije in to je dejstvo, vendar ne morejo delovati sami. Namestiti morate »nadrejene« vtičnike, ki jih razširijo. Kljub temu vam dodatki omogočajo celo vrsto funkcij, ki bodo odlične za vaše spletno mesto. Pridobite vtičnike, ki ustrezajo vašim potrebam, in se vključite!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map