10+ nasvetov za povečanje zaupanja in verodostojnosti vašega WordPress bloga

10+ nasvetov za povečanje zaupanja in verodostojnosti vašega WordPress bloga

Uvedba novega izdelka v današnjem hitrem svetu je lahko zastrašujoče podjetje. Izdelek je lahko karkoli – blog, storitev, programska oprema ali dejanski fizični “izdelek”. Prvi del je razmeroma enostaven za izdelavo izdelka.


Zbiranje zaupanja uporabnikov in vzpostavljanje verodostojnosti – zdaj je to povsem drugačna igra z žogo.

Mogoče bi bilo treba omeniti, da je bil Steve Jobs edini, ki je verjel v iPhone, ko je bil prvič predstavljen. Pomembno je, da ste opravili tržno raziskavo. Za svoj izdelek lahko jamčite – ti verjeti vanjo. To je odličen začetek.

Toda resnično vprašanje je – kako privabite svoje stranke, da verjamejo vašemu izdelku? Kako naj ti da bo vaša stranka prepričana, da bi se mu zdelo tisto, kar ponujate, nekaj koristnega? To je tisto, kar je danes v članku.

Brskali smo po spletu – preučili nekaj avtoritetnih spletnih mest v marketingu in bloganju ter se lotili tega 10 učinkovitih strategij in nasvetov za povečanje zaupanja in verodostojnosti. Ne sprejemajte naše besede. Pokazali vam bomo posnetke zaslonov resničnih spletnih mest!

S pomočjo teh strategij lahko povečate verodostojnost svoje blagovne znamke, si ustvarite zaupanje in na koncu pridobite zveste stike. Ker je WPExplorer namenjen WordPressu, sem si lahko ogledal nekaj vtičnikov in tem, ki vam bodo pomagali pri izvajanju vsake strategije. Lepo vabljeni, da preizkusite svoje metode in če jih želite deliti, bi radi radi slišali o njih!

1. Stranka za stranke

Customer.io Clientele

Customer.io – E-poštna programska oprema prikazuje seznam vplivnih strank

Imeti zmogljivo klientelo je eno najmočnejših orožij v vašem marketinškem arzenalu. Naj bo to zagonski izdelek ali uveljavljen izdelek, prikazovanje logotipov strank je odličen ukrep za izgradnjo zaupanja. Radi se povezujemo z blagovnimi znamkami. (Če tega ne bi, ne bi imeli lastnega modnega para tekaških copat).

Če je vaša strankica vplivna, ima prikaz njihovih logotipov v razdelku »Naše stranke« velik vpliv. Ko vplivna blagovna znamka uporablja vaš izdelek, se le-ta (vaš izdelek) uveljavi kot pomemben vpliv na lastni domeni ali trgu. Kupci zdaj veste, da je vaš izdelek:

 1. Zanesljivo
 2. Izvedljivo
 3. Enterprise pripravljen

Študija primera št. 1 – ManageWP

Upravljanje strank

Impresivna klientela ManageWP posluša vse, kar jih govori

Če sem potencialni kupec in sem zmanjšal izbiro med dvema izdelkoma – ManageWP in XYZ, dejstvo, da na tone vodilnih ljudi v industriji uporablja programsko opremo št. 1, bi se zagotovo odločil za to.

Študija primera št. 2 – Nova spletna mesta

Seveda ni vedno mogoče imeti zmogljive baze strank za zagone. V takšnem primeru se poskusite predstaviti v priljubljenih medijskih hišah – na primer, blogi v niši izdelka bodo pridobili občinstvo, ki ga potrebujete za uspešno zagonsko predstavitev.

Primer: Če ste ustvarili nov WordPress vtičnik, temo ali storitev (usmerjena v WordPress), vam bo predstavitev v top 10 WordPress blogih ustvarila izjemno platformo za predstavitev novega izdelka.

Če povzamemo, ima močna baza strank močno vpliv na vpliv vašega izdelka in ima pomembno vlogo pri njegovem izbirnem postopku. V primerjavi s podobnim izdelkom lahko povečate možnosti za izbiro.

Vtičnik Logos Showcase

Hiter in enostaven način za dodajanje dodatno plast verodostojnosti vašega dela je pokazati potencialnim strankam druge stranke, s katerimi ste sodelovali. In če niste razvijalec, je hiter in enostaven način, da to dodate na svoje spletno mesto s pomočjo vtičnika Logos Showcase. Vtičnik vam omogoča prikazovanje številnih logotipov podjetja na vašem spletnem mestu – odjemalci, sponzorji, partnerji itd. Te logotipe lahko prikažete v mreži s fiksno velikostjo, odzivno mrežo ali v vrtilu logotipa. Izbirate lahko številne učinke, od sivih, označevanja in namizja, ki se prikažejo, ko uporabnik premakne določen logotip.

Vitrina z logotipi

Vtičnik je enostavno nastaviti, saj omogoča nalaganje logotipov, ki jih želite vključiti, in po potrebi povezavo do spletnega mesta tega podjetja. Vstavljanje vitrine logotipa na želeno stran je tako preprosto, kot je kopiranje in lepljenje ustrezne kratke kode v urejevalnik besedil ali celo pripomoček, če ga želite vključiti v stransko vrstico. Samostojni pisci, fotografi, spletni oblikovalci in vsi v industriji dogodkov bi res imeli koristi od tega vtičnika.

2. Moč članstva

Moč članstva se pojavlja v različnih oblikah in velja za različne izdelke. To lahko vključuje število prenosov ali prodaj, število strank in tudi podružnice v vaši družabni rabi in spremljevalcih. Poglejmo jih podrobneje.

2.1 – Število prenosov

Ta kategorija moči vključuje članske izdelke, kot so teme, vtičniki in izdelki. Prikazovanje števila prenosov vašega izdelka je zanesljiv način za uveljavitev njegove avtoritete. Večje je število prenosov, večja je avtoriteta.

Vsi ga uporabljajo, zato mora biti dobro.

Študija primera # 3 – VLC Media Player

Prenesite zadeve za štetje

Število prenosov (ali “priljubljenost”) programske opreme neposredno vpliva na naš postopek odločanja

Vzemimo preprost primer. Želite prenesti predstavnostni predvajalnik in niste slišali niti za VLC niti za CCCP. Zdaj, če bi imeli možnost izbire med obema, bi se najlažje odločili za izbiro tistega z največjo množico prenosov. Ta analogija je še bolj uporabna v situacijah, ko uporabnik tehnično ni dober v zadevi / območju.

Študija primera št. 4 – WPExplorer

Profil tematskega gozda WPExplorer

To je posnetek zaslona portfelja Themeforest WPExplorer. Če preučite število prenosov posameznih tem in njihovo skupno oceno, boste videli, da je bila vsaka od njih naložena sto do tisoč krat z dobrimi odzivi strank. To je povečanje zaupanja – podzavestno ste WPExplorer ocenili kot “dobrega” ali “uglednega” ustvarjalca teme WordPress.

WPExplorer Themeforest Portfolio

Portfelj WPExplorer v Themeforest. Število prenosov je neposredno vplivalo na vaš postopek odločanja.

2.2 – Število strank

To je neposredno merilo za verodostojnost vašega izdelka. Uporablja se za vse storitve ali izdelke, usmerjene v članstvo. Večje kot je število kupcev, večja je verodostojnost storitve ali izdelka.

Študija primera št. 5 – Elegantne teme

Elegantne teme

ElegantThemes prikaže število članov na svoji ciljni strani

2.3 – Število naročnikov na družbene medije

To velja za prodajna mesta medijev, kot so spletna mesta v družabnih medijih in spletna gostovanja (na primer YouTube). V družabnih medijih so vaši oboževalci Facebooka, sledilci Twitterja in naročniki na YouTubu – v bistvu celoten pas za družbena omrežja.

Inštitut za vsebinski marketing

Posnetek zaslona naročnikov družbenih medijev Inštituta za trženje vsebine

Število naročnikov meri merilo vašega spletnega mesta družbena moč. Večje je vaše število oboževalcev – priljubljeno je vaše spletno mesto. Prostori za dostavo medijev so pomemben vir prometa, če je vaše trženje na družbenih medijih pravilno izvedeno.

2.4 – Spremljevalci družbenih medijev lahko škodijo vašemu spletnemu mestu!

Imeti nenavadno veliko oboževalcev in privržencev družbenih medijev je lahko včasih kontraproduktivno in celo škodljivo. Na primer, obstaja ogromno spletnih mest, kjer lahko kupite sledilce Twitterja in Facebook oboževalce. Večina jih je ponarejenih – vaši tako imenovani “oboževalci” niso nič drugega avtomatizirani računi (botovi) oz vdrtih / ogroženih računov resničnih uporabnikov. Bottom line je – od robotov nimaš pravega prometa. Tu je zlato pravilo:

Cilj je vplivnega uporabnika

Twitter ročaj z majhno, a vplivno količino naročnikov je za uporabnika ali iskalnik precej bolj verodostojen kot račun s 5000 sledilci, ki imajo ponarejene in / ali ogrožene račune. Želite resnične, aktivne naročnike (v idealnem primeru tiste, ki imajo vpliv na svoj nabor sledilcev).

Iskalniki so danes izjemno pametni in postajajo samo pametnejši. Nekaj ​​mesecev pred tem mobilna spletna stran ni bila tako pomembna, dokler Google ni uradno izjavil, kako pomembno je mobilno odzivno spletno mesto za dobre rezultate SEO. V SEO skupnosti je dobro znano dejstvo, da Google samodejno določi vpliv vašega ali vašega spletnega mesta v svojem indeksu. Večje je število vplivnih naročnikov – višji bodo vaši SEO rezultati.

Ko gredo stvari na jug:

Tu so stvari zanimive – če že dolgo ne obstajate v internetu, da bi zbrali svoje nenavadno veliko število privržencev, bo Google verodostojnost vašega spletnega mesta skrival pod sumom. Če ugotovijo, da je večina vaših naročnikov ponarejenih računov – razcvet! Vaše ocene za SEO so propadle.

Če menite, da se lahko vrnete na sled s spletnim mestom, za katero sumijo lažni naročniki, boste morali delati zelo, zelo težko. Običajno je bolje začeti novo poglavje – enak izdelek z novo blagovno znamko. V tem kontekstu se je zgodilo veliko zgodb o neuspehu in uspehu – predlagam, da potujete po nekaj forumih za SEO, če želite vedeti več.

3. E-poštni naročniki

Številna spletna mesta prikazujejo število naročnikov na glasila v obrazcih za prijavo na e-pošto. To je odlična taktika za oblikovanje seznamov za bloge in druga spletna mesta. Vaš izdelek povezuje z velikim številom sledilcev – podobno kot pri oboževalcih družbenih medijev. (Seveda je izdelava seznamov e-poštnih sporočil zaslužila posebno pozornost, saj je močnejša od socialnih medijev.)

naročniki po e-pošti

»Pridružite se 30.000 naročnikom« je dober način, da svoje stranke spodbudite k odpovedi njihovemu e-poštnemu naslovu.

Besedna previdnost: Ko se nekdo naroči na vaše spletno mesto, vam zaupa svoje zasebne podatke – način, da neposredno stopite v stik z njimi. Upoštevajte to kot privilegij. Tu je nekaj pravil (pomislite nanje kot na tri zapovedi e-poštnega trženja, če želite)

 1. Svojim naročnikom nikoli ne pošiljajte ponarejenih / sumljivih izdelkov, samo zato, ker vam je založnik obljubil ogromno denarja.
 2. Samo e-poštni izdelki, ki ste jih osebno uporabljali in testirali.
 3. Nikoli, nikoli, ne prodajajte svojega seznama e-pošte (ponavadi prinesejo tono denarja). To je zelo neetično. Če verjamete v karmo … dobite napihnjenost, kajne?

4. Število ogledov strani

Prikaz števila ogledov strani je odličen način za prikaz priljubljenosti spletnega mesta. V idealnem primeru bi morali prikazati poglede strani za posamezne strani v svojem blogu. To pomeni, da bo vsaka objava imela ločeno število ogledov strani. Prikazovanje kombiniranega števila ogledov strani ne bi koristilo, saj vaše občinstvo ne bi moglo razlikovati med priljubljenimi objavami in tistimi, ki niso tako priljubljene!

5. Prikažite skupne družbene medije

Govorili smo o socialni moči (# 2.3) v kategoriji Moč članstva. Čeprav bi moralo število delnic družbenih medijev tehnično spadati pod to kategorijo, menim, da si zasluži posebno pozornost. To je zato, ker je prikazovanje števila skupnih deležev v družbenih medijih nekoliko težavno – bolj je dvorezen meč, in tukaj:

 • V idealnem primeru bi morali svoje družbene ocene prikazati samo, ko ste dosegli veliko število skupnih rabe. Poleg tega bi morala biti ta številka vidno prikazana. Povečalo bo uporabnikovo željo po objavi objave, ko jo bo prebral.
 • Ko je število družabnih deležev majhno (govorim manj kot 20), številke ne prikažite. Namesto tega lahko preprosto prikažete ikono za skupno rabo v družabnih omrežjih. Ko delnice dosežejo zdravo vrednost, je čas, da se zasukajo!
 • Na koncu bi morali prikazati samo tiste kanale družabnih medijev, kjer poteka večina skupne rabe. Ne stiskajte izkušnje svojega uporabnika z dvajsetimi različnimi gumbi za skupno rabo.

Eksperimentirajte s socialnimi kanali in si oglejte, katere obiskovalce klikne in delajte z njimi. To vam bo prineslo pravi ciljni promet. Predlagam, da uporabite vtičnik Monarch Social Sharing iz Elegantnih tem – resno je preprost za uporabo in precej, dobro, eleganten.

monarhi

Ekipa je s pluginom opravila čudovito delo in napolnjena je z neverjetnimi funkcijami. Če želite izvedeti več, poglejte moj pregled vtičnika Monarch.

Študija primera št. 6 – Sparring Mind

Tukaj je pisatelj, ki ga vedno spremljam, Gregory Ciotti. Je človek, ki stoji za HelpScoutom in zelo priljubljenim psihološkim blogom, ki je bil predstavljen v podobnosti Inc.com in drugih.

gc

To je njegova ciljna stran. Opazite, kako v nekaj vrsticah razloži svojo držo in nadaljuje z iskanjem e-poštnega naslova bralca. Čist, preprost, do potankosti in sploh neželeno, Plus ponuja ta bonus, da se boste morda česa naučili.

6. Predstavite svoje najuspešnejše izdelke

Kdaj ste zadnjič videli film, ki je začel svoj napovednik z “od ustvarjalcev XYZ prihaja še en blockbuster …”? Ne tako dolgo nazaj, kajne? To je zato, ker gre za starodavno tehniko trženja, ki ravno deluje. S prenosom vaših najuspešnejših izdelkov se samodejno poveča vrednost vašega novega izdelka v glavi vašega potencialnega kupca.

Če prejšnja vrstica nima smisla, si oglejte najnovejše filme režiserja Cristopherja Nolana. Skoraj vsak od njih bo vseboval oznako “od ustvarjalca Trilogije o temnem vitezu …” Zakaj? Ker sem Batman. Samo šalim se. Preprosto zato, ker je bila Trilogija o temnem vitezu ena izmed najuspešnejših trilogij, kar jih je po vsem svetu doseglo skupno 2 milijard dolarjev. Zato bi me zelo zanimalo zadnje delo g. Nolana. Ista pravila veljajo za spletno trženje.

Študija primera št. 8 – WPBeginner

Domača stran WPBeginner

Vzemite za primer WPBeginner. Če še niste slišali zanje, bi najverjetneje sklenili, da gre za dober blog s številnimi odličnimi vadnicami.

Ko pristanete na njihovi domači strani, ne boste (takoj) našli referenc na izdelkih, ki so jih izdelali. Odločili so se, da jih uležejo vitrina v razdelek »Predstavljeni vtičniki za WordPress«. Ko boste izvedeli, da so ustvarili priljubljen izdelek, za katerega ste slišali (ali uporabljate), bo vaš um spontano povečal vrednost njihove blagovne znamke. To je lepota predstavitve priljubljenih izdelkov.

7. Naštejte svoje dosežke ali razdelke »Predstavljeni v« ali »Kot je že videti«

Ta metoda je časovno preizkušen, preprost in učinkovit spodbujevalni organ. Ko bo vaše delo predstavljeno ali pregledano v vplivnih blogih in revijah, ga ne pozabite upodobiti!

Študija primera # 9 – CloudMagic

CloudMagic domača stran

CloudMagic domača stran

Iskal sem novo e-poštno aplikacijo za svoj telefon Android, ki je imela tudi različico iOS. Glede na veliko možnosti v trgovini Google Play sem začel odstranjevati aplikacije na podlagi (1) zasnove in (2) števila prenosov. Po 10 minutah presejanja skozi tone aplikacij mi je ostalo tri.

Pregledala sem ocene drugega (CloudMagic) in izvedela, da je bil predstavljen v reviji TIME in časopis Wall Street Journal. Bil sem prodan! Pomembno je omeniti, da je bila funkcija aplikacije brezhibna. Niso mi dali napak, ki mi jih je pošiljala zadnja e-poštna aplikacija. Tako, kot sem že omenil, bi moral biti vaš izdelek odličen. (In to naj bi bil razmeroma enostaven del).

cloudmagic ljubezen

To je posebna stran stranke CliMagic. Opazite, kako prikazujejo svoje ocene.

8. Izjave strank

Pokazati potencialni stranki, kaj bodo o vašem izdelku povedale stare stranke, je zanesljiv način za pridobitev zaupanja in povečanje verodostojnosti. Seveda ustna beseda deluje neskončno bolje, vendar so pričevanja strank najbližja, kar bomo dobili v svetu s 7 milijardami ljudi.

Tako kot v družabni izmenjavi morate najti ravnotežje med toni, ki se uporabljajo v pregledih uporabnikov. Precej pozitiven lahko odvrne skeptičnega kupca.

Pričevanja strank nas pripeljejo do teme, o kateri smo razpravljali zgoraj – Podatkovna baza. Se spomnite, kako je vplivna stranka skrito orožje? Ista pravila veljajo za izjave strank.

Bolj kot je vaš odjemalec bolj vpliven, večjo težo bo nosilo njegovo izpoved.

Študija primera št. 10 – StudioPress

StudioPress je podjetje, ki je ustvarilo enega od industrijsko standardnih okvirov WordPress – Genesis. Imajo najbolj prodajan okvir WordPress vseh časov in povsod jim zaupajo strokovnjaki.

StudioPress Testimonials

Oglejte si domačo stran StudioPress. Priporočila strank so vključena na isto stran, na dnu.

Vsi tam omenjeni ljudje vplivajo v svojih nišah. To neizogibno povečuje stas podjetja StudioPress in (nekako) opravičuje njihovo nekoliko višjo ceno.

9. Ekipni bios

Slike imajo ogromen vpliv na naše značilnosti »kratke presoje«. V naši podzavesti igrajo pomembno vlogo, ki nehote vplivajo na naš postopek odločanja. Obstajajo številna poročila, ki dokumentirajo, kako je dober prodajni nazor skupaj z dopolnjujočo se fotografijo lahko močna kombinacija za znatno povečanje prodaje.

Razširimo to analogijo na skupinske biografije. Ko gledamo fotografije članov ekipe, nehote vzpostavljamo osnovno povezavo z njimi. Če bi na ulici srečali katerega od njih, bi lahko šli – “Hej, že sem te že videl … ali nisi v skupini, ki stoji za izdelkom XYZ?”

Obstajajo številni načini za prikaz biografije vaše ekipe Običajno je videti, da kombinacija naslednjih elementov pomeni dobro stran ekipe:

 • Dobra, čista in po možnosti prilagojena fotografija vsakega člana ekipe.
 • Ročaj družbenih medijev – Twitter in LinkedIn sta najpogostejša dva.
 • Sporočilo – lahko v tretji osebi ali v prvi osebi.

Izogibajte se slikam.

Slike zalog so nekaj, čemur se morate poskušati izogniti za vsako ceno. Za začetek je vaša ekipa ekipe izbirna stran. Njegov cilj je seznaniti kupca s svojo ekipo. Zato bi vas spodbudili, da na svoji ekipi ne uporabljate slik ali slik portretov fotogeničnih modelov. (Ampak hej, če se je vašemu članu ekipe pridružile te lastnosti – kudos!)

Izdelava skupinske strani zahteva veliko časa in energije, čeprav številne poslovne WordPress teme vključujejo vrsto delovnega mesta in / ali predlogo strani. Na to se morate osredotočiti šele, ko bo za izdelke in spletno stran poskrbljeno.

Študija primera št. 11 – WooThemes

Stran z ekipo WooThemes

Tu je posnetek zaslona strani ekipe WooThemes.

10. Pripomoček »Priljubljene objave« na stranski vrstici

Večina spletnih dnevnikov ima stransko vrstico, ki vsebuje widgetized. Najpogostejše vključujejo pripomoček Kategorije, pripomoček za oznake, polje za naročnino na glasilo in widget za socialne medije.

The Priljubljene objave gradnik je res zanimiv, saj na svojem blogu zbira najbolj priljubljene članke (ali strani) – izključno na podlagi vaših obiskovalcev. V idealnem primeru ne bi smeli spreminjati svojih priljubljenih objav in pustiti, da jih vtičnik samodejno ustvari na podlagi ogledov strani, skupnih rabe in drugih meritev..

Študija primera # 12 – New York Times

nytimes

NYTimes je ena najvplivnejših revij po vsem svetu in osebna najljubša. Vedno se mi zdi pripomoček za stransko vrstico zelo koristen – pogosto sem ga uporabil za pošiljanje članka prijateljem in kolegom. Gradnik razvršča najbolj priljubljene objave na podlagi 3 različnih meritev:

 • Najbolj gledan
 • Večina e-poštnih sporočil
 • Priporočljivo za vas (ki temelji predvsem na mojih bralnih navadah)

Ti podatki so poleg izboljšanja uporabniške izkušnje neverjetno uporabni za analitične namene. Na srečo za vas številne teme WordPress-a vključujejo gradnik na zavihkih, zato je dodajanje te funkcije na stransko vrstico preprosto tako, kot povlečete in spustite pripomoček.

11. Povezane objave (Bonus)

Povezane objave na dnu članka igrajo pomembno vlogo pri zniževanju stopnje obiskov spletnega mesta. Ko končate članek, ko vam bo na isto temo predstavljen svež kupček, je večja verjetnost, da boste nadaljevali z branjem in kliknili katero koli od njih. To znatno zniža stopnjo obiskov spletnega mesta, saj vaši obiskovalci zdaj več časa preživijo na spletnem mestu.

Pomembno je upoštevati, da morate imeti najmanjše število povezanih člankov (8-10) s pravilnimi oznakami in kategorijo, da lahko ta metoda deluje. Lahko uporabite JetPack ali Povezane objave za WordPress vtičnik za dosego istega.

Besedna previdnost: Vedeti morate, da ustvarjanje sorodnih objav zahteva razširjene računske vire, kar pomeni dodaten pritisk na strežnik gostovanja. Če uporabljate skupno okolje gostovanja, kot je BlueHost, ne pozabite omogočiti predpomnjenja WordPress.

Povzemamo 10 ali več nasvetov za povečanje zaupanja in verodostojnosti svojega spletnega dnevnika WordPress

Tu je kratki pregled tega, kar smo se naučili v teh objavah:

 1. Predstavite svoje vplivne baza kupcev
 2. Predstavite svoje članstvo ali moč prenosa (odvisno od izdelka)
 3. Prikažite število e-poštnih naročnikov v vaše glasilo (neobvezno)
 4. Pokažite svoje družbeni deleži, vendar bodite previdni hkrati
 5. Prikažite številko ogledov strani vaših člankov
 6. Predstavite svoje najbolj uspešni izdelki
 7. Seznam osebnih /poslovni dosežki (povezano z izdelkom)
 8. Predstavite svoje izjave strank (podobna točka # 1)
 9. Ustvariti timski bios stran (ko bo poskrbljeno za ostalo)
 10. Uporaba widgetized stranske vrstice ustvariti dodaten promet in izboljšati uporabniško angažiranost
 11. Zaslon sorodne objave na koncu vsake objave, da izboljšate stopnjo obiskov

Zaključek

Oprostite, če sem vam dolgčas – nekateri bi se morda zavedali vseh tehnik, o katerih smo govorili. A opomnik je vedno lep prav?

Na kratko, to je tisto, kar potrebujete za uspešen poslovni model:

 • Zgradite dober izdelek – nekaj, na kar ste ponosni.
 • Tržite ga. Ali je pravilno, ljudje bodo kupili vaš izdelek.
 • Če sta bila oba koraka storjena pravilno, bodo ljudje še naprej plačevali vaš izdelek / storitev.

Prav zato bi z veseljem plačali 999 dolarjev za iPhone Apple je vrhunec zaupanja in verodostojnosti. Upajmo, da ste izvedeli nekaj koristnih nasvetov za rast vašega podjetja.

Če imate te nasvete kakšne primere ali izkušnje ali če imate kakšne svoje nasvete, jih bomo radi slišali.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me