10 Orodja za spremljanje socialnih medijev za WordPress

Orodja za spremljanje socialnih medijev za WordPress

Ste odgovorni za analizo družbenih medijev vaše blagovne znamke?


Če ste, potem morate opraviti veliko eksperimentov, da ugotovite najboljše možne strategije za vaše tržne kampanje za družbene medije. Pravzaprav je spremljanje vedenja vaše publike zaradi opazovanja in ravnanja v skladu z njo ENAKO NAJBOLJŠA stvar, ki jo lahko naredite, da bodo družbeni mediji resnično delovali za vas..

Ko gre za doseganje največjega števila uporabnikov ki pomaga ustvariti več prodaje, pred seboj morate imeti ustrezne podatke.

Na primer, katero socialno omrežje zasluži največ vašega časa in naložbe? Katere so vaše najbolj uspešne vsebine tam? Kakšen je splošni vpliv družbenega videza vaše blagovne znamke na vaše podjetje?

To je le nekaj meritev, ki so bistvenega pomena za trdno odločitev, če ne celo neprebojna. Za svoje podjetje potrebujete skoraj popolne strategije socialnih omrežij. Ker družbena omrežja niso le tam, kjer se lahko najstniki praktično družijo, ali tam, kjer se stari prijatelji po letih ponovno združujejo. Te izjemno vplivne in zelo interaktivne platforme lahko v nekaj urah ustvarijo ali prekinejo stara podjetja!

Če želite, da socialni mediji delajo za vas, morate uporabiti nekaj res dobrih orodij za spremljanje teh kanalov. Ta specializirana orodja bodo naredila vse, vključno s sledenjem ključnih besed ali analizo vedenja uporabnikov, hashtagov, URL-jev in še veliko več.

Toda na trgu je toliko orodij. In ni nenavadno, da se zmedete, če izberete prave po svojem namenu ali celo na koncu zgrabite spodnje orodje. Zato bomo, da vam olajšamo stvari, prikazali vrhunska orodja za socialne medije, ki so posebej zasnovana za spremljanje vaših dejavnosti v družabnih medijih in vam pomagajo pri oblikovanju zanesljivih in učinkovitih strategij za doseganje svojih socialnih omrežij.

1. Sprout Social

Sprout Social

Če iščete medkanalno analitiko družbenih medijev, potem lahko preprosto poiščete program Sprout Social. Izbira je vaša, lahko pa se potopite globoko v podrobno delovanje družbenih medijev posameznega podjetja ali primerjate rezultate na več kanalih družbenih medijev hkrati. V obeh primerih, Sprout Social je lahko primerna rešitev za vas.

Vse analize kanalov za vaše družbene medije lahko spremljate z ene lokacije, vključno s prikazi strani na Facebooku, kliki povezave na Twitter, zavezanost LinkedIn, rast sledilcev na Instagramu, ocena Pinterest-a in še veliko več.

Ne samo to, na voljo boste organizirana, lahko razumljiva in predstavljiva poročila, ki jih boste lahko uporabili v nekaj klikih. S programom Sprout Social lahko ustvarite šablonska poročila, ki vam bodo prihranila čas, in prilagojena poročila, ki lahko izpolnijo vaše zahteve podrobne poglobljene analize. Navsezadnje je naš cilj resnično razumevanje vaše publike v najkrajšem možnem času?

To je le nekaj naprednih funkcij, ki jih Sprout Social ponuja za pridobivanje dragocenih družbenih zakladov. Če vas torej zanimajo deljivi podatki, povezani z demografijo vaše ciljne publike, vplivi v panogi, uspešnostjo oglaševalskih akcij, deljenjem glasov in analizo potrošniških čustev; Sprout Social je orodje, ki ga lahko izberete brez drugega dvoma!

2. Hootsuite

Hootsuite mediji

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

Samo upravitelj družabnih medijev bo vedel, kako se ves dan prijavljajo v družbene račune družbenih medijev in objavljajo vsakega posebej.

Kaj pa, če obstaja rešitev, ki vam omogoča, da objavljate objave v družbenih medijih za cel dan ali teden ali celo mesece?

No, obstaja Hootsuite za vas. To je enostavno orodje za upravljanje družbenih medijev za razporejanje vaših objav na vseh platformah socialnih omrežij, ki se jih lahko domislite. S tem vključujočim orodjem lahko dodate široko paleto pretokov na vsako nadzorno ploščo družbenih podatkov. Poleg tega lahko dodate stolpce, domačo, časovnico, seznam in tudi urnik, da ustvarite tokove na podlagi filtriranja.

Osrednja komponenta Hootsuiteja so njeni tokovi. To je lahko bolj koristno za analizo Twitterja in Facebooka z nastavitvijo toka, filtriranega po omembah. V tem primeru na strani tokov preprosto nastavite zavihek za ciljno omrežje družbenih medijev in ga v nekaj minutah avtomatizirajte.

Na splošno boste s pomočjo tega odličnega orodja dobili močan nabor zmogljivosti za upravljanje socialnega upravljanja z enostavnim in jasnim vmesnikom.

3. Bufer

Buffer Social

Buffer je eno najbolj razvijajočih se orodij za načrtovanje družbenih medijev, kar smo jih videli v preteklih letih. Vsebine lahko načrtujete za Twitter, Instagram, LinkedIn, Facebook in Pinterest. Dober del storitve Buffer je njen brezplačni račun, ustvarite si lahko brezplačen račun, ki vam omogoča objavo v treh računih v družabnih medijih in načrtovanje do desetih objav.

Za vmesnikom delujejo tri ločena orodja. Ena od njih je Buffer Publish, orodje za načrtovanje socialnih medijev. Nato sledi Buffer Reply, orodje za spremljanje in pošiljanje sporočil za družbene medije. In nazadnje, Buffer Analyse, analitično orodje za socialne medije.

Obstajajo tudi nekatere druge funkcije, kot je na primer RSS feed, namestitev razširitve brskalnika, da shranite vsebino za poznejšo uporabo Pablo Curator. Poleg tega boste dobili trden nabor analitike glede interakcij in uspešnosti po objavi.

4. Awario

Spremljanje Awario

Awario je orodje za spletno trženje, ki je zasnovano za pomoč pri skrbi za vaše vrednost blagovne znamke. To odlično orodje je razvito za spremljanje in prepoznavanje razširljivosti vaše blagovne znamke na spletu. Izvedete lahko več o tem, kako ljudje mislijo o vaših izdelkih in storitvah. Awario analizira vsebine z vsega spleta, saj lahko dnevno preide več kot trinajst milijard strani.

Ne le to, nekaj stvari lahko narediš z Awario. Nove teme za prihajajočo objavo gostov najdete z analizo ustreznih povratnih povezav. Pridobite najprimernejša vpogleda v družbo o uspešnosti vaše blagovne znamke in poiščite vplivneže družbenih medijev s pomočjo tega čudovitega orodja.

5. BuzzSumo

BuzzSumo

BuzzSumo je podružnica blagovne znamke Brandwatch, ki deluje nekoliko drugače kot druga orodja za poslušanje družbenih medijev na tem seznamu. Odličen del BuzzSumo je njegova sposobnost prepoznavanja najbolj priljubljenih vsebin v družabnih medijih, vključno s Facebookom, Twitterjem, Pinterestom, Redditom itd..

S programom BuzzSumo lahko na različne načine analizirate vsebino svojih družbenih medijev. Zmogljivi parametri iskanja in filtriranje omogočajo stvari veliko lažje. Poleg podatkov o vplivu vam to orodje zagotavlja tudi bistvene podatke o socialni povezavi, s katerimi lahko sprejmete premišljeno odločitev.

6. Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics lahko daleč velja za eno najbolj podcenjenih orodij za spremljanje družbenih medijev, ki ga uporablja večina lastnikov spletnih mest. Mnogi lastniki spletnih strani uporabljajo to orodje samo za spremljanje pretoka prometa, vendar to orodje ni razvito samo za spremljanje pretoka prometa.

Tehnično Google Analytics ni orodje za družabne medije, vendar se lahko kljub temu uporablja za sledenje različnih oglaševalskih akcij v družabnih medijih in celo za pomoč pri merjenju socialne donosnosti naložbe. Ustvarite lahko poročila posebej za sledenje družbenih medijev, na primer koliko obiskovalcev se pripelje na vaše spletno mesto s katerega kanala družbenega omrežja. S parametri UTM lahko uporabite tudi za sledenje in merjenje določenih oglaševalskih akcij v družabnih medijih.

7. Ključavnica

Nadzor ključavnic

Keyhole je eno najboljših orodij za spremljanje družbenih medijev, zlasti za uporabnike Twitterja in Instagrama. S tem pametnim orodjem lahko poiščete ključne besede, hashtags, URL-je in uporabniška imena za analizo uporabnikovega vedenja. Zelo natančno si lahko ogledate tudi podatke v realnem času in zgodovino.

Posebna funkcija toplotnih zemljevidov Keyhole vam omogoča prikaz ravni aktivnosti v določenih delih sveta. Dober del tega neverjetnega orodja je njegova zmožnost zahtevanja zgodovinskih podatkov s pomočjo Twitterja in Instagrama, ki vključuje informacije o številu objav, uporabnikov, angažiranosti in vplivnih osebah.

8. Snaplytics

Snaplytics

Če se želite osredotočiti na Snapchat in Instagram zgodbe, bi bila izbira Snaplytics lahko odlična možnost za vas. To čudovito orodje se ukvarja z različnimi meritvami, kot so odprte in zapiralne stopnje, kar omogoča znamkam, da vidijo, kje je zgodba vpletena, in tudi o stopnjah opustitve lahko veste.

Očitno se zdi, da bi morda Snapchat nekaterim znamkam naklonil, vendar ne bi smeli pozabiti, da se to omrežje še vedno ponaša s sto milijoni aktivnih uporabnikov, ki so tisočletniki, in Gen Z. Še več, zgodbe so najzahtevnejši del Instagrama napredovanje. Zato lahko to orodje uporabite za spremljanje pojavnosti v svojih družbenih medijih, zlasti za Snapchat in Instagram.

9. Kuralat

Kuralat

Ker večina blagovnih znamk poskuša svoje roke pri neposredni prodaji, boste morda enako razmišljali tudi za vašo blagovno znamko. V tem primeru lahko Curalate prek Instagrama na najboljši možen način služi vašemu namenu. Služil bo kot hibridna prodajalna in povečal vašo prodajo s pomočjo Instagrama.

Curalate pomaga lastnikom podjetij razumeti, kateri izdelki pridobijo največ klikov in prodaje. To vam bo omogočilo tudi sledenje oznak izdelkov in omembe, da bi analizirali uspešnost vsebine, ki jo ustvari uporabnik, skozi posebne kampanje.

10. Blagovna znamka24

Blagovna znamka24

Brand24 je plačano orodje za spremljanje socialnih medijev za tržnike, ki so odgovorni za vodenje različnih kampanj družbenih medijev. Omogočil bo pameten način za analizo podatkov družbenih medijev in prihranil nešteto ur.

S tem močnim orodjem lahko spremljate ključne besede, povezane z vrednostjo vaše blagovne znamke. Funkcija Opozorila po meri vas bo sproti obveščala o vaših tekmecih in vam pomagala, da skočite do točke.

Lahko dobite na tone meritev, vključno z uspešnostjo ključnih besed na Facebooku, Twitterju, Instagramu, dosegu družbenih medijev, angažmaju, analizi občutkov, YouTube lahko merite z obsegom omembe itd. Poleg tega so metrike angažiranosti, vpliva, trendovskih hashtagov in druge analize nekatere ključne značilnosti blagovne znamke24.

Zavijanje

Čeprav na trgu obstaja veliko orodij za spremljanje družbenih medijev, ne morete imeti orodij, ki ustrezajo vsem. Poleg tega tretjega orodja lahko uporabite vgrajeno orodje za analizo iskanja. Vgrajeno orodje lahko traja nekaj časa; zato je ta članek napisan tako, da vam olajša stvari.

Lahko si natančno ogledate zgoraj omenjeni seznam in ugotovite pravo orodje za vas. Vsako našteto orodje ima standard, ki vam bo pomagal pri spremljanju vaše prisotnosti v družabnih medijih kot celoti. Upam, da vam je ta članek veliko pomagal razumeti, kako izbrati pravo orodje za sledenje prisotnosti na družbenih medijih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map