10 virov za WordPress, ki jih morate zaznamek zdaj

Zaposleni razvijalci WordPress-a imajo običajno zbirko spletnih mest, na katerih pogosto prejemajo najnovejše novice, preglede izdelkov in vadnice, povezane z oblikovanjem, razvojem in kodiranjem. To je ime igre. Dlje kot ste v tem poslu, bolj ste seznanjeni z obstoječimi viri in s tem, kar ponuja vsak, kar je edinstveno.


Razvrščanje po tem, kar je tam, lahko traja veliko časa, še posebej, če želite priti do dobrih stvari.

Ne glede na to, ali ste dolgoletni strokovnjak ali pa šele začnete, včasih morate navesti dejstvo, videoposnetek z navodili ali delček kode, da se projekt načrtuje naprej. Glede na to bo naslednjih deset virov verjetno v pomoč pri hitrejšem in učinkovitejšem delovanju spletnih mest.

WordPress Codex

wordpress-codex

Brez možganov, kajne? Kljub temu je treba omeniti – predvsem za začetnike. The WordPress Codex je močan vir, ki zajema praktično vse vidike sistema za upravljanje vsebin. Slednji člankom vam bo pomagalo dokončati prvo spletno mesto. Prepelje vas skozi vse, od namestitve do namestitve tematike do pisanja lastnih vtičnikov.

Sem že omenil, da je izčrpen?

Tukaj je nekaj ključnih virov, na katere morate biti pozorni WordPress.tv in Naredite WordPress. WordPress.tv vsebuje uradne videoposnetke skupine WordPress, intervjuje z različnih dogodkov v WordCampu, ki se odvijajo po vsem svetu, in še več. Naredite, da WordPress uporabnikom omogoči popoln dostop do razvoja različnih vidikov WordPress-a, vključno s Core, UI, Accessibility in še več. Lahko se celo vključite in prispevate k razvoju prihodnjih inkarnacij WordPress-a, če želite.

WPExplorer

Očitno smo odličen vir, ki bi ga morali že imeti med zaznamki. S koristnimi vadnicami, odličnimi priporočili za vtičnike in teme ter pomembnimi novicami o WordPressu je WPExplorer fantastičen kraj za iskanje informacij, ki jih potrebujete. Dolga leta smo delali na svojem blogu in iskali kakovostne avtorje, s katerimi bi delili svoje znanje, in zbirali na stotine tem in vtičnikov, ki bi jih priporočili. Poleg tega smo ustvarili svoje lastne vrhunske teme WordPress, ki jih lahko brezplačno prenesete in uporabljate.

Navor

Navor

Navor je odlično spletno mesto z novicami in skupnostmi WordPress, ki vsebuje najnovejše informacije in članke, ki so jih napisali strokovnjaki skupnosti. To spletno mesto pogosto obiskujem, ker uživam v edinstvenem zornem kotu zgodb, ki so tu. Pisci razmišljajo zunaj okvira in me pogosto pustijo, da rečem “Hmm”, kar je vsekakor cenjeno. Ker je zdaj na spletu toliko WordPressovih spletnih mest, se redko najde tisto, zaradi česar razmišljate, vendar Torque ustreza računu.

Tudi v številnih člankih je poslovna točka, tako da, če želite pretvoriti svoje spletno mesto WordPress v spletno podjetje, tukaj najdete tisto, kar potrebujete.

CSS-triki

Triki CSS

Pravi vir, če je sploh obstajal, CSS-triki obiskovalcem ponuja neposredne odlomke, nasvete in trike za CSS, ki jih lahko izvajajo na svojih spletnih mestih. Obstaja več drugih spletnih mest, ki ponujajo podobne vire, vendar sem še posebej všeč zaradi svoje intuitivne zasnove in preprostega pristopa. Nikomur ne dovolite, da vam privlačen dizajn ni pomemben – to zagotovo počne, CSS-Tricks pa je relevanten primer tega.

Poleg tega, če kdaj potrebujete nekaj odlomkov CSS zunaj WordPressa, vas to spletno mesto prav tako pokriva z dovolj triki PHP, JavaScript in jQuery, da vas bodo dolgo zasedli.

WP Jedi

Morali boste ceniti spletno mesto, ki upravlja dnevne posodobitve, ne da bi pri tem žrtvovalo kakovost, in to je tisto, kar WP Jedi dosega. Pričakujete lahko vtičnike in teme, varnostne rešitve, nasvete za SEO in še več. Všeč je vsebina več različnih WordPress spletnih mest, vsa združena v eno. In vse, kar zmanjša število stvari, na katere moram v določenem dnevu klikniti, je dobra stvar. To se morda sliši leno, toda pri delu na spletu je učinkovitost ključnega pomena.

Pippinov vtičniki

Vtičniki Pippins

Pippin Williamson ima soliden (in zaslužen) ugled razvijalca visokokakovostnih vtičnikov in Pippinov vtičniki je njegovo spletno mesto. Tu so brezplačno na voljo številne vadnice, s katerimi boste zaposlen razvijalec. Če pa to ni dovolj za vas, obstaja tudi možnost plačljivega članstva, ki vam odpira še več vaj. Ne pozabite prebrati recenzije ali dveh in preveriti forum za podporo.

To spletno mesto je čas, ki je najboljši zanič. Resno, upam si ne da se nekaj naučim.

WP Hub

Čeprav do zdaj posodabljamo manj pogosto kot nekateri drugi blogi, ki sem jih do zdaj omenil, WP Hub nadomešča pomanjkanje količine s kakovostjo. Pričakujete lahko dolge sezname vtičnikov in tem, poglobljene vadnice in različne vire, ki so zasnovani tako, da bodo dolgo časa pomembni. Oh, in vredno je omeniti, da prodajajo tudi teme in vtičnike. S skoraj 700 temami in številnimi vtičniki, ki jih boste lahko razvrstili, si raje priskočite nanjo. No, vreden je zaznamka, če mene vprašate, in vreden rednega pogleda.

WPKube

Iščete drugo dobro branje, ki ga želite dodati na svoj seznam? Preveri WPKube. Devesh Sharma je WPKube začel izvajati že leta 2010 in je postal odličen vir vodnikov, virov in priporočil, povezanih z WordPressom. Njihove objave so odlične za vse tehnične ravni uporabnikov WordPress-a. Če ste novinec ali trden razvijalec, lahko še vedno cenite objave o tem Moteče stvari o WordPressu (in kako jih popraviti), ali 25 žensk za gledanje v WordPressu.

ManageWP

stran-blog za upravljanje

Oprostite očitno samopromocijo (kot sem urednik), vendar ManageWP blog je pravzaprav res koristen vir sam po sebi. Delimo najnovejše novice o WordPressu, ponudimo izbor najboljših tem in vtičnikov meseca ter zagotovimo poglobljeno analizo najnovejših trendov v zvezi z razvojem WordPressa.

Obstajajo tudi vadnice in veliko nasvetov in trikov, s katerimi boste lahko zavidljivi pri optimizaciji vašega najnovejšega spletnega mesta za dogledno prihodnost.

Magazin za oblikovanje Speckyboy

Čeprav namenjen oblikovanju na splošno, Magazin za oblikovanje Speckyboy ima razdelek za WordPress, ki mu ne morem biti všeč. Spletno mesto zajema tudi mobilni razvoj, UX, grafično oblikovanje, freelancing in celo fotografijo. In ker je celotna pokritost spletnega mesta široka, v naslednjem razdelku deluje lepo. Mislili ste, da pridobite le 8 virov, vendar sem zbral nekaj “bonusov”, da bi še bolj razširil orodjarno svojega razvijalca..

Bonusna sredstva za ohranjanje ostrih razvojnih veščin

Ko boste napredovali v svoji razvojni karieri, boste želeli nenehno preizkušati nove stvari, da bi izboljšali svoje sposobnosti in razširili bazo znanja. Naslednji „bonus“ viri bi vam morali pomagati ostati na poti:

 • Tuts + Code Vadnice: Pokriva vse, od WordPress-a do mobilnega razvoja do PHP-ja, oddelek Code of Tuts + zajema vse, kar potrebujete za izpopolnjevanje kodirnih in oblikovalskih veščin in nato še nekaj. Resnično sredstvo, ki se je že dolgo izkazalo za uporabnega v industriji.
 • Grafični papir Konigi: Prav takšno, kot se sliši, je za oblikovalce v različnih disciplinah popolnoma neprecenljiv. V bistvu je 8,5 x 11 palčni graf papir, narejen posebej za oblikovalce interakcij, vizualne oblikovalce in informacijske arhitekte za razvoj žičnih okvirov za spletna mesta, ki so smiselna. Prenesite jo in videli boste, kaj mislim.
 • Seznam apartmaja: Kje bi bili brez te strani? Vse je v oznaki spletnega mesta, “Za ljudi, ki izdelujejo spletna mesta”, in to se vedno znova izkaže s svojim edinstvenim prevzemom spletnega oblikovanja, kodiranja, ustvarjanja vsebine, UX in še več. Tudi stil revije ima resnično privlačnost. Kaj lahko rečem? Sem dober dober dizajn.

Čeprav ne bodo vsi našli vseh spletnih mest, ki sem jih navedla tukaj, koristne, imajo privlačnost v najrazličnejših panogah in so se izkazale kot koristne pri mojih lastnih nalogah za razvoj spletnega mesta, zato se ne bi mogel upirati, da bi jih tukaj delil z vami..

Nazaj k tebi. Kateri so vaši najljubši viri, zaradi katerih je oblikovanje in razvoj spletnih mest WordPress le malo lažje ali intuitivnejše? Na katerem spletnem mestu preprosto ne bi mogli živeti? Vsekakor bi rad slišal vaše povratne informacije, zato izpustite svoje predloge v spodnjih komentarjih. In kdo ve? Morda bodo vključeni v prihodnjo objavo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map