13+ načinov Izgubljate denar brez Jetpacka za WordPress

Jetpack je eden najbolj priljubljenih vtičnikov v WordPressu z več kot milijonom aktivnih namestitev. Gre za celotno družino izdelkov (in storitev), od družbenih prijav do brezplačnih CDN-jev. Zasnovan je za optimizacijo vašega spletnega mesta WordPress na vse možne načine – z popolnoma nič stroški.


V tem članku si bomo ogledali številne (in denarne) možnosti za varčevanje, ki jih Jetpack ponuja. Prav tako smo delili možne plačljive in brezplačne alternative za vsako funkcijo. Tako boste dobili predstavo o številnih ugodnostih, ki bi jih lahko uživali v Jetpacku.

1. Ne uporabljate brezplačnega omrežja za dostavo vsebine (CDN) iz Jetpacka

Photon modul Jetpack vzame vse slike z vašega spletnega mesta in jih shrani v globalno omrežje za distribucijo vsebine WordPress.com. Ta mreža se distribuira na več lokacijah po vsem svetu in je optimizirana za visoko razpoložljivost, odveč. Z nameščenim CDN-jem, ko obiskovalec pristane na vašem spletnem mestu, se slike posredujejo s strežnika, ki je najbližje fizični lokaciji obiskovalca. To ima več prednosti:

 • Slike so optimizirane za zmanjšanje velikosti, hkrati pa ohranjajo kakovost.
 • Slike se hitro pošljejo – zahvaljujoč distribuiranemu omrežju WordPress – prispevajo k hitremu spletnemu mestu.
 • Spletna mesta, ki se hitro naložijo, ponavadi bolje pretvorijo. Boljše konverzije predstavljajo večji prihodek.
 • Če naložite svoje slike v modul Photon Jetpack, prihranite pasovno širino in računalniške vire vašega strežnika. Prihranite denar in zmanjšate svoj ogljični odtis.
 • Photon prihrani pasovno širino obiskovalca, tako da jim stisnjene stisnjene slike brez izgube uporabi Googlov znani format slike WebP. Vendar peščica brskalnikov podpira to obliko.

Uporabite Photon kot spletno storitev urejanja slik

Včasih moramo opraviti preproste naloge, kot je spreminjanje velikosti slike, zapletene, kot je dodajanje filtrov, prilagajanje kontrasta odstranjevanju črnih palic s slike. The Photon Developer API razvijalcem omogoča, da izkoristijo infrastrukturo v oblaku WordPress in izvajajo vse vrste trikov na svojih slikah.

Na primer naslednji klic API-ja zmanjša kakovost izvirne slike JPG na 75% odstrani vse njegove metapodatke. To je povzročilo 81-odstotni padec velikosti, hkrati pa ohranilo skoraj brez izgube slike.

Optimizirana slika s Photon API (448 KB)

http://i0.wp.com/ma.tt/files/2014/09/8084136238_169f1ca1f0_o.jpg?&quality=75&strip=all

Izvirna slika (2,61 MB)

http://ma.tt/files/2014/09/8084136238_169f1ca1f0_o.jpg

En klic v API za Photon je zmanjšal velikost slike za 83%

Vse to se v hipu izvede z enim klicem API-ja. Viri vašega strežnika ostanejo nedotaknjeni!

2. Z modulom samodejnega objavljanja ne načrtujete objav v svojih družbenih omrežjih

Različna družbena omrežja reagirajo različno na isto objavo – zato morajo biti naslovi optimizirani za vsakega. Kopija, ki jo napišete za svojo Facebook stran, ne bi smela biti enaka za vašo stran na Twitterju ali Pinterestu.

The Samodejno založništvo funkcija omogoča uporabnikom, da po povezavi ustreznih računov vsebino samodejno objavijo na svojih Facebook, Twitter, LinkedIn in Google+ straneh. Uporabniki lahko konfigurirajo slike za Facebook in Twitter ter razporedijo objave na družbenih omrežjih, ko objavo objavijo na spletnem mestu.

Lahko kupite draga orodja za razporejanje sporočil v družabnih omrežjih ali pa preprosto uporabite modul Jetpack za oglaševanje. Tvoj klic!

3. Ne uporabljate povezanih objav

Sorodne objave so eden največjih, ki prispeva k zmanjšanju števila obiskov spletnih strani. Takoj, ko se obiskovalec pomakne na dno članka, se mu prikažejo povezane objave, ki spadajo pod isto kategorijo, oznako ali vrsto objave po meri.

Prikazovanje sorodnih objav na koncu vsakega članka lahko poveča čas obiska obiskovalca in poveča sodelovanje uporabnikov, kar bi na koncu povzročilo konverzije. Pomislite – več časa ko obiskovalci porabijo na vašem spletnem mestu, boljše je vaše blagovno znamko umeščeno v njihove misli. Posledično imate v času, ko potrebujejo izdelek ali storitev, ki jo ponujate – imate konkurenčno prednost vrhunska prisotnost.

Povezane objave Jetpacka modul prikazuje povezane objave po vsakem članku. Tu je zanimiv del – za razliko od mnogih drugih povezanih vtičnikov za post Jetpack opravi vse analize, obdelavo in postrežbo povezanih objav z uporabo svoje infrastrukture v oblaku, tako da obstaja brez dodatne obremenitve na vašem strežniku. To je izjemno korist za zmanjšanje nalaganja strežnika in izboljšanje uspešnosti našega spletnega mesta – ob hkratnem prikazovanju povezanih objav!

4. Ne uporabljate varnostnih funkcij Jetpack

Modul zaščite Jetpack ponuja vrsto varnostnih funkcij, ki so bistvene za katero koli spletno mesto. Premium varnostni vtičniki, kot sta Securi in iThemes Security, stanejo več kot 100 dolarjev na leto. Če pa začenjate in potrebujete dobro varnostni vtičnik, s katerim je delo opravljeno, Jetpack je vaš odgovor. To je razlog:

 • Za začetek nudi brezplačno zaščito pred napadi brutalne sile.
 • Nadalje lahko z varno avtentikacijo prek WordPress.com uporabite samo tiste osebe, ki imajo dovoljen račun WordPress.com.
 • Prav tako lahko omogočite dvofaktorsko overjanje, da resnično poostri varnost.
 • Nazadnje funkcija IP-seznamov z dovoljenjem omogoča dostop do skrbniške nadzorne plošče samo do nabora IP-jev. To je odličen preventivni ukrep proti zlonamernim poskusom prijave.

Pod dodatnimi ugodnostmi modul Jetpack Protect samodejno posodablja nameščene teme in vtičnike na vašem mestu WordPress. Na koncu prihranite veliko časa, medtem ko uživate v miru.

5. Ne uporabljate funkcije za nadzor spletnega mesta

Prekinitve so slabe. Ne samo, da povzroči upad konverzij, ampak tudi negativno vpliva na uvrstitev vašega iskalnika. Na primer, razmislite o primeru, ko Google na vaše spletno mesto pošlje obiskovalca. Edina težava – obiskovalec ugotovi, da se stran ne naloži. Obiskovalec se vrne na iskalno stran in klikne na naslednji rezultat iskanja. To je rumena zastava – vaše ocene za SEO so nekoliko zmanjšane.

Jetpack’s Nadzor nad izpadi funkcija vas opozori, ko se vaše spletno mesto ustavi – prek e-pošte in prek SMS-a. Prav tako vam pošlje e-pošto, ko je vaše spletno mesto varnostno kopirano in skupno trajanje izpada. Ta storitev vsakih pet minut preveri vaše spletno mesto iz različnih koncev sveta in tako poskrbi, da ne glede na to, od kod prihajajo vaši obiskovalci – vidijo delujoče spletno mesto.

6. Lahko pošljete objavo prek e-pošte – vendar je niste

Prisotnost na pravem mestu ob pravem času je ključni dejavnik našega uspeha. Ista načela veljajo za uspeh vašega spletnega dnevnika. Če je prva, ki je objavila zgodbo v razvoju v domeni vašega spletnega dnevnika, lahko prinese nov tok obiskovalcev iz družbenih medijev.

To je takrat Objavite po e-pošti funkcija je prav prišla. Enostavno napišite objavo v e-poštno sporočilo in jo pošljite na določen e-poštni naslov. Objava bo objavljena na vašem spletnem mestu. V svoj e-poštni naslov lahko priložite slike in galerije, ki bodo tudi objavljene. Prav tako lahko določite oznake in kategorije ali določite zamudo. Še več, če imate Samodejno založništvo modul omogočen, objava bo objavljena tudi na vaših družbenih omrežjih! Pogovor o verižnih reakcijah.

7. Ali ste omogočili modul za naročnine?

Obstaja celotna panoga, ki temelji na programski opremi za trženje e-pošte. Medtem ko je večina plačljivih, so nekateri brezplačni, vendar prihajajo z omejitvami. Vsaj najboljše storitve e-poštnega marketinga zahtevajo, da se prijavite na račun, ki lahko biti malo naloga.

Naročilni modul Jetpack sledi tehniki brez možganov, pri kateri morate preprosto dodati pripomoček, s katerim obiskovalce prosite, da se prijavijo za nove objave ali pa se z vašega bloga prijavijo na posodobitve..

Ko je modul aktiviran, vsakič, ko objavite novo objavo, vsi vaši naročniki dobijo e-poštno sporočilo z vašo zadnjo objavo. Kljub temu pa v teh e-poštnih sporočilih ne morete imeti naprednega sledenja.

8. Ne uporabljate „Social Proof“

Eden od načinov, kako doseči, da se obiskovalci držijo svojega spletnega dnevnika, je vzpostavitev “družbenega dokaza”. Psihološko smo pripravljeni slediti vsem, kar počnejo. Predstavljajte si, da ste na poti za delo, tako kot vsak drugi dan. Kmalu boste stopili v podzemno železnico, ko bodo nenadoma vsi začeli zmanjkovati postaje. Bi še šli noter?

Nekaj ​​podobnega se zgodi, ko vidimo tiste simbole, kot so „Vtičnik je bil prenesen več kot 100.000 krat“ ali „Trenutno deluje na 75.000 aktivnih WordPress spletnih mestih“ ali celo „5 let izkušenj, destiliranih v izdelek“. Nekakšna neimenovana zagotovila nas zasijejo.

The Dodatni pripomočki za stransko vrstico iz Jetpacka vam pomagajo prikazati podobne “mejnikaste” podatke na vašem spletnem mestu. Lahko predstavite statistiko in prispevke svojega spletnega dnevnika, ki so morda dobro znani v panogi. Prav tako lahko prikažete dodatne informacije, kot so vaš vir na Twitterju, kontaktne informacije, predstavljene objave itd.

Kombinacija teh pripomočkov ne bo le pomagala pri vzpostavljanju socialnih dokazov, ampak tudi prispevala k sodelovanje uporabnikov. Kako je to, vprašaš?

Spomnite se, kako smo govorili o prikazovanju sorodne objave ali lahko na koncu vsake objave dlje časa vpliva na uporabnika? Podobna logika sledi, ko na stranskih trakah in v nogah prikažete “predstavljena sporočila” ali “ekskluzivne ponudbe”.

9. Prihranite lahko čas z modulom za preverjanje spletnega mesta

Kar zadeva SEO, je registracija vašega spletnega mesta v Google Search Console ali Bing Webmaster Center izrednega pomena. Vendar postopek preverjanja lastništva domene zamuja in zahteva, da se datoteke HTML naložijo v korenski imenik.

Vsemu temu se lahko izognete in uporabite Jetpack ‘ Preverjanje spletnega mesta modul. Preprosto kopirajte in prilepite verifikacijske kode iz konzole Google / Bing in jih prilepite v nastavitve modula. Vaše spletno mesto bo takoj potrjeno.

Modul za preverjanje spletnega mesta podpira tudi Pinterest, ki bo ob aktiviranju dodal vašo sliko profila Pinterest kateremu koli pinu, ki izvira z vašega spletnega mesta.

10. Komentarji Jetpacka odpravljajo težave iz družabnih komentarjev

Modul Komentarji svojim obiskovalcem daje možnost, da se prijavijo s svojimi socialnimi profili, preden na svojem spletnem mestu pustijo komentar. To pomeni, če je nekdo prijavljen v svoj račun na Facebooku, Twitterju, Google+ ali WordPress.com, lahko uporabi katerega koli od teh računov, da doda komentar.

Vsi komentarji so prikazani v edini, racionalizirani niti. To je koristno:

Bolje se navezujemo na komentarje, kadar so povezani s pravim imenom in fotografijo. Če je aktivirana funkcija socialnih komentarjev, ljudi spodbujate, naj pri komentiranju uporabljajo svoje socialne profile.

Kot rezultat, ta funkcija ne samo da dodaja socialno moč v vaše objave, ampak tudi komentira zelo enostavno. Z enim klikom se vse informacije (ime, fotografija, URL spletnega mesta itd.) Črpajo iz mojega najljubšega socialnega profila in se izpolnijo v razdelku komentarjev WordPressa..

11. Izgubite potencialne potencialne potencialne ponudbe, če ne uporabljate modula Comments

Morda se sprašujete, kako je to mogoče. Pozorno preučimo naslednjo sliko:

V spodnjem levem kotu vidite dve možnosti:

Obvesti me o nadaljnjih komentarjih po e-pošti

Ko je omogočena, bodo vsi nadaljnji komentarji v tej objavi poslani temu obiskovalcu. Nadaljnji komentarji spodbujajo ljudi k sodelovanju v pogovoru. Ko aktivno sodelujete s komentatorji spletnega dnevnika, ustvarite aktivno skupnost – en komentar naenkrat! Zdaj pa za zanimiv del.

Obvesti me o novih objavah po e-pošti

Ko obiskovalec preveri to možnost, se v bistvu naroči na posodobljen spletni dnevnik. Z drugimi besedami – pravkar ste pridobili prednost! Po mojem mnenju je to pravi dragulj funkcije in čudovito deluje, če imate aktivno skupnost.

12. Zapravljate preveč časa, da bi konfigurirali Google Analytics

Google Analytics, orodje, ki ga uporabljajo tako izkušeni veterani kot novinci. Vsi se ukvarjajo s tem, vsi ga želijo uporabljati – le zdi se, da jih le nekateri razumejo. Če želite konfigurirati Google Analytics na polovico svojega potenciala, potrebuje resno znanje.

Mogoče se trenutno ne želite osredotočiti na to. Če ste taki kot jaz, lahko preprosto omogočite Jetpack’s Statistika spletnega mesta funkcija. Zahteva popolnoma nič konfiguracijo in deluje brez težav.

Modul za statistiko spletnega mesta potrebuje nekaj ur za zbiranje podatkov. Ko je pripravljen, vam daje jasne in jedrnate številke o celotnem prometu v različnih časovnih obdobjih, pa tudi za posamezne objave in strani. Prav tako vam daje ključni vpogled v najbolj priljubljene čase, geografske lokacije in iskalne izraze. Kaj še potrebuješ? ��

13. Z Jetpackom (verjetno) ne upravljate več spletnih mest

Ali ste vedeli, da Jetpack ponuja centralizirana armaturna plošča v WordPress.com, s katero lahko upravljate vsa svoja WordPress spletna mesta? Ja, res je. Vse, kar morate storiti, je namestiti vtičnik Jetpack na vsa svoja spletna mesta, se prijaviti z istim računom WordPress.com in se usesti.

Jetpack bo zbral podatke iz vseh vaših WordPress namestitev in jih prikazal na centralizirani nadzorni plošči v WordPress.com. Na nadzorni plošči lahko posodabljate teme, vtičnike in osnovne različice WordPress-a. Prav tako lahko na isti nadzorni plošči objavljate objave in spreminjate menije za različna spletna mesta.

Za ljudi, ki potrebujejo brezplačno rešitev za upravljanje več spletnih mest, je Jetpack-ova centralizirana nadzorna plošča rešitelj.

14. Bonus nasvet: WordAds (Premium)

Pred kratkim Jetpack lansirali WordAds – platforma za monetizacijo bloga, ki vam pomaga zaslužiti denar od svojega bloga. WordAds prikazuje ustrezne, visokokakovostne oglase obiskovalcem vašega spletnega mesta. Ti oglasi se prikazujejo pri odobrenih oglaševalcih, ki so del programa oglaševalcev WordPress.com.

Posnetek vzorčnega zaslužka programa Jetpack Ads

Vendar je to premium funkcija in prihaja samo z načrtom Jetpack Pro, ki se začne pri 9 USD / mesec ali 99 USD / leto. Pogovorimo se o nekaj drugih Jetpack modulih, ki so samo za premijo, ki so vključeni v načrt Pro.

Premium lastnosti Jetpacka

Oglejmo si hitro premijske funkcije, ki nam jih ponuja Jetpack. Naslednje funkcije so na voljo v Osebni načrt pri 3,5 USD / mesec (ali 39 USD / leto).

 • Vsakodnevno samodejno varnostno kopiranje, obnovitev z enim klikom in 30-dnevni arhiv
 • Napredno filtriranje neželene pošte
 • Prednostna podpora

Poleg zgoraj naštetih funkcij je Premium načrt prodaja na 9 $ na mesec in ima naslednje funkcije:

 • Vsakodnevno skeniranje zlonamerne programske opreme
 • Jetpack Ads, imenovan tudi program WordAds
 • Gostovanje z video posnetki s 13 GB prostora za shranjevanje

Popoln seznam funkcij in primerjalna tabela je na voljo v Jetpack-u stran s podrobnimi cenami.

Zaključek

Jetpack je prešel daleč od preprosto uporabnega vtičnika s peščico funkcij – do popolnoma integrirane storitvene platforme. Z množico brezplačnih storitev in vrsto vrhunskih funkcij ponuja Jetpack najobsežnejši nabor orodij, zapakiran v en sam vtičnik. Zasnovan je tako za začetnike kot za sezonske veterane.

Po branju tega članka se zavedate najbolj laskavih funkcij Jetpacka. Vendar to ne pomeni, da jih aktivirate naenkrat. Analizirajte svoje trenutne zahteve in razumete, kako vam lahko Jetpack-ovi moduli pomagajo pri doseganju. Tu je kratek seznam funkcij, za katere menim, da jih je mogoče aktivirati na večini spletnih mest:

 1. Brezplačno CDN
 2. Povezane objave (samo če ste vsebino organizirali z ustreznimi oznakami in kategorijami in imate v vsaki kategoriji dovolj vsebine)
 3. Spremljanje lokacije
 4. Varnostne funkcije modula Protect
 5. Modul za komentarje
 6. Statistika spletnega mesta

Na desetine uporabnih funkcij Jetpack-a, prežeta s preprostostjo in močjo oblaka WordPress.com, je močno orožje v arzenalu katerega koli prodajalca. Daj ga zavrti še danes. Ali smo pogrešali tudi vašo najljubšo funkcijo Jetpack? Sporočite nam v spodnjih komentarjih!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map