15 nasvetov za nakup odlične teme WordPress

Vaša tema lahko ustvari ali prekine vaše podjetje, ki temelji na WordPressu. Poleg osebnega truda in poslovnega bogastva je vaša WordPress tema največkrat gonilna sila in tudi obraz vašega spletnega poslovanja. Toda kako težko je izbrati popolno temo WordPress? No, ni ravno težko – preprosto je težavno. Morali bi biti previdni, saj pri nekaterih temah WordPress-a to, kar vidite ne kar dobiš. Še huje je, da so lepi predstavitveni materiali, ki ne olajšajo stvari.


Vendar, ker nimate denarja in časa za zapravljanje, smo pripravili 15 hitrih nasvetov za nakup popolne teme WordPress. Do konca te objave bi se morali odločiti o nakupu tem WordPress. Se sliši kot zabavno, kajne? Perfecto.

Vaše teme WordPress potrebujejo

oblikovalci besedil-tem

Preden na vrhunsko WordPress temo odštejete približno 50 dolarjev ali približno toliko, morate očitno določiti namen vaše spletne strani. Kaj pričakujete, da boste dosegli s svojim WordPress spletnim mestom? Če ste že v igri, zakaj svojemu spletnemu mestu dajete oblikovalsko preobrazbo? Kakšne so vaše potrebe? Kaj poskušate doseči?

Vaš namen mora biti prva stvar, ki obvešča vašo izbiro o najboljši WordPress temi za vaše spletno mesto. Nekoč je bila WordPress le spletna platforma za bloganje, danes pa lahko kot odličen in močan sistem za upravljanje z vsebinami počne vse najboljše..

Ne glede na to, ali želite vlog, podcast, prodajati vsebino, izdelke, storitve ali karkoli želite, ima WordPress pokrit hrbet. Obstaja veliko vrst WordPress tem, oblikovanih glede na vaše posebne potrebe. Pojdite na Elegantne teme ali Themeforest ali celo Google in poiščite temo, ki je v skladu z namenom vašega podjetja. Ali želite ustanoviti spletno mesto za pregled? Vaše iskanje se lahko začne kot “Ocenjevanje in pregledovanje tem WordPress …”

Seveda bo tak izraz prinesel številne rezultate, iz katerih lahko izbirate. Izberite najboljših pet naključno, ki temeljijo na svoji estetiki. Primerjajte funkcije in izberite najboljše tri. Nadaljujte in tanjšajte svojo izbiro do ene same WordPress teme, ki ima videz in funkcije, da ustrezajo vašim potrebam. Lahko se prepričate v »Seznam funkcij«, ki ga je ponudnik, ali preizkusite predstavitveni prikaz vseh funkcij v akciji.

Ne glede na to, ali gre na spletnem mestu o steakhouseu, prodajalcu avtomobilov, turističnem podjetju ali zgolj navadni stari e-trgovini, boste dobili eno temo, kar vam bo odpihnilo misel – zajamčeno. No, če nimate toliko sreče, lahko vedno najamete razvijalca WordPress-a, da vam od začetka ustvari temo po meri. Dneve čakate in plačujete bogastvo, tako da predhodno opravite matematiko. Preden pa se lotimo denarnih zadev, se vrnimo malo nazaj, kje smo omenili estetiko.

Estetika

Ženska z foto albumom

Obstajajo teme, ki so videti odlično, vendar v oddelku za funkcije slabo ocenjujejo. Druge teme se širijo po šivih z lastnostmi, vendar močno nimajo faktorja wow v oddelku za izgled. Prizadevati si morate za popolno ravnovesje med estetiko in funkcionalnostjo.

Če tema vizualno ne ugaja naslednji osebi, lahko to le malo spremenite. Če se odločite, da poskusite, boste porabili ure, da boste končali zmešnjavo oblikovanja in prepisovanje vrstic po vrsticah CSS. Po drugi strani pa je lep dizajn, ki vam ponuja veliko moči za prilagajanje, lahko velika prednost, tudi če je njegova funkcija omejena. Konec koncev lahko katero koli temo vedno razširite s pomočjo vtičnikov.

Spreminjanje celotne postavitve teme ni lahka naloga, zato izberite pametno. Ali raje poiščite temo WordPress “… ki ustreza 80% vaših potreb po vizualni postavitvi, postavitvi in ​​vsebini.” Vaša izbira mora biti opremljena s preprostim zaslonom z možnostmi, ki vam omogoča, da temo blagovno znamko brez izgube oblikovalske ali estetske vrednosti. Na svojo temo lahko računate samo tako, da pritegnete in privabite stranke.

V nekaj korakih se bomo lotili prilagajanja tem, vendar naj se enkrat za vselej rešimo z denarjem.

Cene in licenciranje

Zaslužite z denarjem WordPress

Bi morali pogledati, da prihranite nekaj dolarjev ali raztresete teme WordPress? V celoti je odvisno od vašega okusa in seveda od velikosti vašega proračuna. Splošno pravilo je, da ne bi smeli vsega skupaj kupovati drage WordPress teme, ne glede na to, kako dobra je.

Vprašanja, ki si jih zastavite, vključujejo: Ali ustreza vašemu namenu? Ali bodo cene in licenčni pogoji koristili vašim poslovnim ciljem? Ali lahko na primer temo uporabljate na več spletnih mestih? Imate brezplačno podporo in posodobitve ali boste morali pozneje za te funkcije plačati? Katere druge dobrote dobite s temo? Paket premium vtičnikov? Druge teme WordPressa? Celoletna naročnina na nekatere storitve?

Glede na vaše potrebe preverite cene in pogoje licenciranja, da dobite temo, ki ustreza vašemu poslovnemu modelu in denarnici. Obstajajo tematske trgovine, kot so ElegantThemes, Themefuse, StudioPress, ThemeIsle in številne druge, ki omogočajo dostop do tematskih paketov za slabih 39 dolarjev dolarjev na leto.

Če živite pod skalo, tematski sklop običajno vsebuje številne teme WordPressa in morda še nekaj drugih virov. Na primer, paket Elegantne teme vsebuje približno 87 tem v času pisanja. Tematični paketi so priljubljeni pri razvijalcih WordPress-a s številnimi strankami.

Številne tematske licence za enkratno uporabo za Themeforest stanejo približno 58 USD, večina pa ima brezplačno podporo in posodobitve za celo življenje. Na splošno velika tema WordPressa stane med 40 in 70 dolarjev, povprečna cena pa je 55 dolarjev. Umazane poceni teme WordPressa lahko pomenijo le težave, zato se izogibajte tem. Ne igrajte poceni, vlagajte v svojo WordPress temo, vendar vam tudi ni treba zlomiti banke.

Nekatere WordPress teme uporabljajo vrhunske vtičnike, ki bi jih kupili posebej. Za svoj denar je velika vrednost, če dobite temo z vložki premium vtičnikov, saj lahko nekatere od teh tem prihranite do 500 dolarjev! Obenem bodite pozorni na teme, za katere se trdi, da se dobavljajo s prvotnimi vtičniki, vendar ne, kar vas prisili, da vtičnike kupujete neodvisno.

Enostavna prilagoditev teme

Vlečenje in spuščanje postavitev vizualnega skladatelja

Tokrat sem poskušal spremeniti celotno postavitev teme, zgrajene okoli WooCommerce. Na eni strani bi naredil spremembe s pomočjo CSS-a, ko pa bi naložil nekatere druge strani, bi se slabo zmotile. Očitno je razvijalec tem uporabil iste predloge strani in razrede CSS na različnih straneh, tako da je vsaka sprememba, ki sem jo opravil, vplivala na več drugih strani in s tem tudi razbila temo. Resnično je bila bolečina v [veste, kje], saj sem zapravil veliko časa in truda pri iskanju kode, kar pa ni bilo ravno enostavno, saj je nekatere elemente dinamično ustvaril WooCommerce.

Preden se zataknete za temo WordPress, se prepričajte, da lahko preprosto prilagodi vašo prilagoditev. Prvo, kar morate preveriti, je plošča z možnostmi teme ali podpora za orodje za prilagajanje tem WordPress, ki bo neprecenljivo, še posebej, če ne najdete poti do kode ali CSS-ja. Vsako vrhunsko temo WordPress bi morali imeti v lasti, da lahko z barvami, logotipi itd.

Prav tako bi morali brez težav prilagoditi glavo. Ali lahko v svojo glavo preprosto dodate povezave za krmarjenje ali kaj drugega, na primer oglas s pasicami? Če ne morete, med drugimi razdelki izberite temo, ki vam omogoča popoln nadzor nad glavo.

Kako je s splošno postavitvijo teme? Kako enostavno lahko prilagodite postavitev svoje trenutne teme? S toliko večnamenskimi temami, kot je naša zelo lastno strokovno razvita odzivna tema Total, dobite več postavitev in modelov, ki ustrezajo različnim potrebam. Samo, da dodate brezsramni vtič, Total prihaja z Visual Composer Drag & Drop Page Builder, ki vam omogoča izdelavo spletnega mesta iz sanj.

Če jih je težko prilagoditi, tega ne želite. Na kakršen koli način najemite strokovnjaka za oblikovanje, da prilagodi temo, če imate sredstva in je ne morete izpustiti iz lastnih razlogov. Želite prihraniti denar? Pojdite s temo, ki jo je izjemno enostavno prilagoditi.

Je kdo omenil oglasne pasice ali je bil to samo jaz?

Unovčevanje in oglasi

Koncept oglaševanja na oblaku oznak

Za številne blogerje je oglaševanje odličen vir pasivnega dohodka. Obstajajo uporabniki WordPressa, ki se preživljajo z oglasi skoraj izključno. Po drugi strani pa podjetja, podjetja in portfelja ne vsebujejo oglasov, zato vas morda ne zanima niti en oglas, če se vaše podjetje vrti okoli programske opreme ali izdelka / storitve.

Če boste spletno mesto zaslužili s pomočjo, recimo, Google AdSense-ja, je najbolje, da uporabite temo WordPress, optimizirano za zaslužek. WordPress teme, ki so pripravljene za AdSense, običajno prihajajo z veliko nepremičnin za gostovanje oglasov različnih velikosti. Poleg tega so zasnovani za prikazovanje oglasov na kateri koli napravi, kar je win-win. Če za razdelek zaglavlja potrebujete oglas z vodilno tablo, zagotovite, da je vaša izbrana tema dovolj prostora za to.

Z oglasi ustvarite pasivni dohodek, vendar ne pozabite na temo, ki ustreza vašim poslovnim ciljem. Če potrebujete prihodek od oglasov, pojdite s temo, optimizirano za zaslužek. Če lahko storite brez prihodka od oglasov, bo najboljša stava poslovna ali podjetniška tema.

Ocene in ocene

pregled-pro-vtičnik

Themeforest in druge tematske trgovine na internetu imajo odlične sisteme za ocenjevanje in pregledovanje, ki vam omogočajo, da vidite, kako se določena tema pred nakupom spogleduje. Samoumevno je, da je tema odlična, če ima visoko oceno, še bolj pa, če je ljubezen več kupcev.

Marsikatere stranke ne bo motilo pregledati teme, če je res ni zanič, v tem primeru bodo hitro napisali odstavke pritožb. Vendar Googlu “[vstavite ime teme] mnenja” ne škodi, če ugotovi, kakšna je izkušnja kupca z vašo izbrano temo.

Če vaše iskanje ne prinese želenih rezultatov, lahko poskusite iskati strokovne ocene. Na tem spletnem dnevniku nenehno pregledujemo vse vrste tem in vtičnikov, tako da lahko začnete iskanje tukaj. Samo uporabite polje za iskanje na vrhu na desni. Strokovni pregledi lahko razkrijejo težave, ki jih na primer ne boste našli na strani teme v Themeforest.

V primeru, da se sprašujete, ima naša skupna večnamenska tema WordPress impresivno oceno kupca 4,82 / 5,00 na podlagi več kot 400 ocen. To pooblasti več kot 5,5k spletnih strani in iz mnenj kupcev, lahko natančno poveš, zakaj je vse nove zore vedno bolj priljubljena.

Če ne najdete mnenj strank ali strokovnih mnenj o svoji najljubši temi WordPress, poskusite v Googlu iskati “razpravo o [vstaviti ime teme]”. Številne teme so na voljo s forumi za podporo, kjer uporabniki podrobno razpravljajo o temi in s tem povezanimi težavami. Toliko o temi in njenem avtorju lahko poveš tako, da prebereš komentarje in teme, ki so na teh forumih za razprave. Vprašanja, s katerimi se lahko srečate s svojo temo, boste lahko naslovili tudi po pogovoru.

SEO prijaznost

Hipster Pisanje SEO konceptov na svojo opombo

Pri pregledu WordPress teme (in vtičnikov) vedno preverim, ali so SEO prijazne. SEO je pomemben, kar zadeva trženje vaše spletne strani. Medtem ko lahko svoje spletno mesto WordPress optimizirate s katerim od SEO trikov v knjigi, je bolje, da začnete s temo, pripravljeno za SEO, da prihranite čas, denar in trud.

Kako pa ugotovite, ali je vaša izbrana tema WordPress-a SEO-prijazna? Razvijalci izrecno izjavijo, da je njihova tema SEO-prijazna, vendar je to le preprost način. SEO-prijazne teme WordPress uporabljajo čisto in pomensko kodo, ki ustreza strogim spletnim standardom. Drugi elementi, na katere morate biti pozorni, vključujejo:

 • naslovi
 • Kategorije in oznake
 • Paket SEO vtičnikov
 • Naslovi in ​​opisi za objave in strani
 • Itd

Če nimate pojma, kaj je SEO ali zakaj je to pomembno, vam lahko SEO strokovnjak pomaga, da ugotovite, ali je tema SEO-prijazna, preden vložite svoj denar. Prizadevajte si temo s številnimi SEO-prijaznimi funkcijami. Ali želite izvedeti več o SEO in optimizirati spletno mesto WordPress za iskalnike, si oglejte WordPress SEO: Uvrstitev višje v iskalnike.

Integracija socialnih medijev

Družbeni mediji

Če vaša tema podpira vtičnike, lahko uporabite katero koli od teh najboljših vtičnikov za družabne medije, da na svoje WordPress spletno mesto dodate gumbe socialnih medijev in drugo. Poleg tega lahko izkoristite modul za skupno rabo JetPack in dodate različne in lepe socialne račune na svoje spletno mesto.

Nekatere teme pa prihajajo z vgrajenimi gumbi socialnih medijev. Kaj to pomeni za vas? Prvič, ni vam treba porabiti denarja za vrhunske vtičnike socialnih medijev (brezplačna je pogosto v redu za majhna spletna mesta). Drugič, tudi če se odločite za brezplačne vtičnike za družabne medije, ne boste izgubljali časa za iskanje popolnega. Tretjič, gumbi na družabnih medijih so že prilagojeni za dopolnitev videza, občutka in sloga spletnega mesta, kar je velik plus pri zagotavljanju brezhibne uporabniške izkušnje. Četrtič, povezave na družabne medije morate dodati samo prek skrbniške plošče, ki je enostavna za uporabo, kar bo vaše delo zelo enostavno.

Vse na splošno so družbeni mediji odličen vir spletnega prometa, angažiranosti in prepoznavnosti blagovne znamke. Tako bi se morala vaša izbrana tema brez težav vključiti v družbene medije. Pojdite na temo, ki vam ponuja veliko možnosti za družabne medije, čeprav morda ne potrebujete vseh tem theme .

Kruta ali odzivna WordPress tema

Odziven spletni dizajn je tu

To je vprašanje, ali ne? Tukaj je vprašanje ali dve za vas. Ali bi se odločili za togo ali odzivno temo WordPressa in v tem času in obdobju, kaj menite o WordPressovih razvijalcih, ki še vedno ustvarjajo teme s fiksno širino?

S temo WordPress s fiksno širino ni popolnoma nič narobe, če želite ciljati samo na namizne uporabnike. Samo vedite, po Googlu, manjkalo vam bo približno 61% spletnega prometa brez mobilnega spletnega mesta. Seveda lahko ta promet zajamete na ločenem spletnem mestu za mobilne naprave, vendar pridelki odtehtajo zasluge.

Vaše stranke bodo mobilne – ogromno in naraščajoče število ljudi zdaj dostopa do interneta na svojih mobilnih napravah in malo je teme, ki bi jo imela nastavljena širina, da bi preprečili možnosti, da bi se dotaknili gumba za nazaj. Kdo se želi horizontalno pomikati in približevati / pomanjšati, da bi ugotovil, da ne more vnesti podrobnosti v obrazce jQuery, namenjene delu z namiznimi računalniki? Nihče. Vsekakor nihče.

Vstopi v odziven spletni dizajn in vaš dan se shrani. Z odzivno temo WordPress lahko ustvarite spletno mesto, ki je videti super in deluje neverjetno na vseh napravah – velikih ali majhnih. Ni vam treba izdelati ločenega spletnega mesta za mobilne naprave iz nič, ponovno usmeriti povezav z vašega glavnega mesta in zapravljati časa za optimizacijo dveh ločenih mest.

Leto 2014, ne 1998, odziven spletni dizajn pa je pot prihodnosti. Popolna tema WordPress za vaše podjetje mora biti v celoti odzivna. Popolnoma odziven = vsak element je odziven, naj bo to postavitev, slike, vsebina itd.

Okvir teme WordPress ali Premium WordPress tema?

Bi morali kupiti tematski okvir ali vrhunsko WordPress temo? To je v celoti odvisno od vaših želja in cilja, ki ga želite doseči. Če želite svojo temo sestaviti iz nič, vendar nimate časa napisati osnovne kode, je tematski okvir primerna možnost.

S pomočjo otroških tem lahko zgradite blok spletnega mesta WordPress za blokom ali natanko tako, kot ga vidite v svojih mislih. Za uporabo tematskih okvirov boste potrebovali nekaj izkušenj z razvojem WordPress-a. Poleg tega so posamezni tematski okviri na voljo z učno krivuljo, ki zahteva trud in čas.

Po drugi strani imajo vrhunske teme WordPress najbolj priljubljene spletne razvijalce in lastnike spletnih mest. Lahko uganite zakaj? Čeprav v bistvu prejemate eno samo temo, je to popoln izdelek, ki ga lahko preprosto prilagodite svojim potrebam.

Nekatere vrhunske WordPress teme lahko uporabite tudi kot okvirje za prilagoditev zapletenih in raznolikih oblikovalskih potreb. Bodite previdni, saj vse teme premium ne morejo biti odlične teme za starše. Teme Premium WordPress so odlične, če nimate veščin kodiranja ali preprosto potrebujete učinkovito in hitro rešitev za oblikovalske težave.

Združljivost med brskalniki

Določite združljivost brskalnika teme WordPress

Prositi za možnosti, da prenesete drug brskalnik, da bi uživali na svojem spletnem mestu, je tako, da obiskovalce v svoj dom prosite, naj prinesejo svoja sedeža – nima smisla, je moteče in jih boste poslali stran. Dvakrat premislite, preden vtipkate »To spletno mesto je najbolje obiskano v Mozilla Firefox«.

Obiskovalci vašega spletnega mesta za dostop do vašega spletnega mesta uporabljajo vse načine brskalnikov in naprav. Če je vaše spletno mesto nezdružljiv vsaj z večjimi brskalniki bo prišlo do različnih uporabniških izkušenj za vaše obiskovalce. To je slabo. Zelo, zelo slabo.

Sodobne tehnike oblikovanja omogočajo spletnim razvijalcem, da med drugim izdelajo spletna mesta, ki so združljiva z Internet Explorerjem, Mozilla Firefox, Google Chrome in Safari. Vaša izbira WordPress bi morala biti združljiva z vsaj prej omenjenimi štirimi brskalniki. Naj bo pet, Opera je tudi odlična.

Izberete lahko, da verjamete v promocijske materiale teme ali se odpravite na pot manj potovanja in preizkusite predstavitev v živo v različnih brskalnikih. Odločite se o temi, ki zagotavlja odlične in podobne zmogljivosti v vsakem brskalniku, ki ga preizkušate.

Preden se odločite za nakup, preizkusite in preizkusite vse, od postavitve, vsebine, slik in drugih elementov. To je združljivo z IE8 do IE11, Firefox, Safari, Opera in Chrome. Pojdite naprej, preizkusite demo v različnih brskalnikih, če si lahko privoščite nekaj sekund.

Združljivost platforme

Če ste prebrali nekaj naših prejšnjih objav, ste med drugim že slišali nekaj o BuddyPress, bbPress, WPML, WordPress Multi-site in WooCommerce. Pokazali smo vam, kako nastaja WordPress in kako se je razvijal skozi leta. Komaj pogrešamo posodobitev in če je dovolj pomembna, o njej napišemo celoten prispevek.

To seveda ne bo, da WordPress teme, izdelane za WordPress 2.5, ne bodo dobro sodelovale pri WordPressu 4.0. Prav zato razvijalci nadgrajujejo posodobitve po posodobitvi – zapečatijo varnostne luknje in izboljšajo svoje teme.

Za začetek bi morala biti tema, na kateri se boste končno ustalili, združljiva z najnovejšo različico WordPress-a. Če boste zgradili večjezično spletno mesto, potrebujete združljivost WPML. Boste uporabljali WooCommerce? Vaša tema bi morala biti združljiva tudi s tem. Želite ustanoviti skupnost ali omrežje? Vaša tema naj podpira všeč BuddyPress in WordPress Multi-Site, če jih omenimo le nekaj.

Skupno potrebujete temo WordPress, ki je združljiva s čim več platformami. Bolje ga je imeti in ga ne potrebujem, kot ga potrebuješ, ampak … saj veš, kako gre.

Popolnoma nova ali priljubljena stara tema?

kako izbrati-besedo-temo

Popolnoma nove teme ponujajo svežino in nove ideje o oblikovanju, vendar bi lahko imele veliko napak. Po drugi strani imajo priljubljene teme, ki so že dolgo na trgu, manj napak, vendar jih je mogoče preveč uporabljati. Kako se potem odločite, katero temo izbrati? To se spusti na osebne želje. Konec koncev, povsem nova tema bo morda naslednji teden zelo priljubljena.

Kakor koli že, pojdite na priljubljeno temo, če ste prepričani, da je v vaši niši premalo uporabljena, ali poskusite povsem novo temo in s pomočjo povratnih informacij pomagajte avtorjem, da se o njej izboljšajo. Ena prednost priljubljenih tem v primerjavi s povsem novimi kolegi je, da lahko ugotovite, ali je prva odlična samo s pogledom na število prodaj in oceno kupcev. Preden popolnoma nova tematika doseže prodajo ali oceno, ne morete „uganiti“, kako velika je, dokler je ne preizkusite.

Podpora za pripomočke in funkcije WordPress

Kot dobronamerni uporabnik WordPress-a želite verjeti, da vsaka tema podpira pripomočke in druge glavne značilnosti WordPress-a, kot so predstavljene slike, več vrst objav, dodatni meniji, več stranskih vrstic, avtorskih polj, zemljevidov spletnih mest in 404 strani z napakami. Nekatere teme WordPress-a ne podpirajo grenke tabletke, ki ne podpira nekaterih teh funkcij, kar kasneje predstavlja težavo, če jih boste potrebovali.

Preberite promocijska gradiva in kritike teme, vendar podrobno raziščite predstavitev, da določite funkcije, ki jih dobite. Ali moram še enkrat poudariti, da bi morali iti na temo, ki podpira čim več funkcij? In brez pripomočkov bi morali razširiti svoje WordPress spletno mesto s pomočjo čarovništva? Če niste Oz ali Dylan Rhodes, bodite pozorni.

Podpora za teme in dokumentacija

Podpora za temo WordPress

Vrhunski razvijalci vam bodo ponudili hitro podporo, ko ste obtičali. Razvijalcu, ki traja več let, da odgovori na poizvedbe kupcev, izdelek ne skrbi veliko. Zakaj bi vas tudi motili? Oglejte si forume za podporo, ki jih je ponudnik razvijal, in takoj boste ugotovili, ali jih je vredno kupiti od.

Noben razvijalec ne sme zaračunati podpore, če se nanaša na temo, ki ste jo predhodno kupili od njih. Če se zaljubite v določeno temo, vendar jih razvijalci ne želijo zagotoviti super podpora, odloži in teči v drugo smer kliknite do naslednjega razvijalca. V nasprotnem primeru boste končali z zlomljenim srcem.

Vsaka strokovna tema programa WordPress mora biti opremljena s popolno dokumentacijo, vključno s podrobnimi videoposnetki in podobnim. Tehničnega izdelka na trg preprosto ne morete izpustiti brez dokumentacije – uporabniški priročnik. Kriči, da vas ne zanimajo stranke ali celo izdelek.

Posodobitve in preverjanje v prihodnosti

Popolna WordPress tema za vaše spletno poslovanje bi morala biti sposobna prestati test časa. Biti mora odporna na prihodnost. Razvijalec mora zagotoviti pogoste posodobitve v skladu z WordPressom “…, da boste imeli vedno najnovejšo in največjo različico teme.” Vaš razvijalec vam ne bi smel zaračunati posodobitev, saj v bistvu le izboljšujejo svoj izdelek. Vseeno preverite, ali so pogoji posodobitve varni.

Tukaj smo…

Zdaj ste pripravljeni, da izberete pravo temo pri izbiri popolne WordPress teme za vaše spletno poslovanje. Ali ste razvijalec tem WordPress ali kupujete teme redno? Na katere dejavnike bi svetovali drugim uporabnikom WordPress-a, naj bodo pozorni? Kako uporabljate WordPress kot izbiro svojih tem? Prosimo, delite jih v razdelku za komentar spodaj!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map