18 najboljših aplikacij za iOS iPhone za WordPress

Telefon mi je ena najpomembnejših stvari v življenju. Uporabljam pametni telefon Android in podobno kot večina uporabnikov Androida – pošteno bi bilo le reči, da sem bil v nekem trenutku pristranski do iPhone-a. Kaj se mi je spremenilo? No, to ni bil sijajni zaslon mrežnice, blagovne znamke ali Siri. Toda preprostost iOS z golimi kostmi in njena minimalistična zasnova sta me spremenila v vernika. Nekaj ​​mesecev pozneje moram izkusiti bratov iPhone 4S skupaj z njegovim iPadom 2, kar me je pripeljalo do precej intenzivnih razprav z mojimi strokovno usposobljenimi kolegi.


Mobilno prevlado

Dejstvo je, da naši telefoni vsebujejo naš svet – od Facebooka do Twitterja do pomembnih e-poštnih sporočil – s telefonom je vse mogoče! Zakaj bi se torej uporabniki WordPressa počutili izpuščene? Zlahka se zavedate, da lahko dobro zastavljen članek na spletnem mestu z novicami ali posodobitvami izdelkov naredi čudesa za vaše podjetje. Za ljudi, ki vodijo spletna mesta z vadnicami in intenzivne razprave, je moderiranje komentarjev izrednega pomena. V današnjem članku bom delil nekaj aplikacij iPhone / iOS za WordPress in bloganje za vse naše bralce Apple-oboževalcev.

WordPress za iOS

WordPress iOS App

Z natančno nastavljeno domačo aplikacijo ustvarjalci revolucionarnega CMS – WordPress za iOS vas vodijo še korak bližje, da popoln nadzor nad spletnim mestom brez računalnika. Z zadnjo posodobitvijo v3.7 aplikacija dobi briljantno svež uporabniški vmesnik, stransko vrstico, napolnjeno s koristnimi bližnjicami in možnostjo pregledovanja naložene slike HTML kode. Prenesite vse funkcije tukaj.

Prenesite WordPress za iOS

BlogPress

BlogPress je bolj univerzalna platforma za upravljanje spletnih dnevnikov, ki vam omogoča upravljanje WordPressa, TypePad, Tumblr in različnih drugih platform za bloganje. Ima vgrajen sistem za upravljanje komentarjev (za WordPress in Blogger), podpira osnovne operacije bloganja in nalaganje fotografij in videoposnetkov. Vključuje se tudi s Facebookom in Twitterjem, da vam prinese popolno blogging-cum-social media media.

Prenesite BlogPress (4,99 USD)

Branje aplikacij

Branje

Posodobitev vira novic je lahko težaven posel. Nimate vedno časa, da bi sedeli in brali. Kadarkoli je to mogoče – poskušamo zaškripati v nekem tihem času branja. Bodite na poti na delo, medtem ko uživate v popoldanskem obroku ali morda čakate, da pride datum (verjetno ni dober znak, če ste končali poglavje). Sledi nekaj aplikacij, ki bi vam lahko pomagale pri tem:

Aplikacija Byline iOS

ByLine

ByLine je priljubljen RSS bralnik za vaš iPhone ali iPad. Poveže se z vašim Feedly račun in sinhronizira najnovejše vire naročenih spletnih mest za branje brez povezave.

Prenesite ByLine

Namestite iOS App

Namizni papir

Instapaper je zelo cenjen odjemalec za branje iPhone / iPad, ki shrani spletne strani za branje brez povezave. Predstavljen je na mojih prestižnih spletnih mestih, kot so Time, Wired in NYTimes.

Prenesite Instapaper (3,99 USD)

Pocket iOS App

Žep

Pocket je še ena aplikacija, ki shrani vaša spletna mesta za branje brez povezave. Brezplačno je, ponuja pa se s čistim dodatkom za Google Chrome in kopico druge kul aplikacije.

Naložite žep

Twitter iOS App

Twitter

Verjetno se sprašujete, zakaj sem tukaj med branje vključil Twitter. To je zato, ker ko ustvarite svoj lastni seznam Twitterjev z ljudmi / blogi, ki jim sledite, lahko večino svojega branja opravite od tu! Je neverjetno uporaben in prihrani veliko časa.

Prenesite Twitter

Zapiše

Pisalo za pisanje

Ustvarjalnost je ena lepših oblik entropije. Zadene nas, ko to najmanj pričakujemo. Ni trenutka, kdaj se ustvarjate (razen, morda, ko ste pijani: P). Samo zgodi se. Mogoče sredi noči ali medtem, ko med letom navzdol gledate v oblake drsnika z vašega okna – vas samo zadene, začasno zaužije in vas nato izmika. Zato potrebujete naslednje aplikacije:

Aplikacija Evernote za iOS

Evernote

Evernote, ki je ena najboljših aplikacij za platforme na več platformah, prečka vsako trgovino z več kot 10 milijoni prenosov. Ima veliko funkcij v aplikaciji in omogoča skupno urejanje koščka torte.

Prenesite Evernote

Papir za 53 iOS App

Papir za 53

Papir za 53 je zabaven način za oblikovanje oglasne plošče, ki bo svoje zapiske ali sezname integrirala s fotografijami in skicami v telefonu. Samo ustvarite svoje zapiske in organizirajte temo na način, ki vam ustreza.

Prenesite papir za 53

AppOS pisalnica iOS

WriteRoom

Kot že ime pove, je WriteRoom odlična aplikacija, ki vam pomaga ostati osredotočen na svoje pisanje, saj vam zagotavlja pisno okolje brez motenj – podobno kot celozaslonski urejevalnik WordPress.

Prenesite WriteRoom (9,99 USD)

Photobucket iOS App

Photobucket

Pred kratkim sem napisal članek o najboljših slikovnih virih za WordPress. Govoril sem o pomembnosti ustreznih slik v svojem članku. Iskanje pravih slik iz vašega iPhone-a bi lahko postalo nekoliko mučno. Zato je Photobucket za iOS zelo primeren.

Prenesite Photobucket

Audio Memos iOS App

Zvočni zapisi brez

Beleženje glasov je odličen način za spremljanje idej. Iskreno rečeno, komaj kdo več uporablja dejanski diktafon (razen morda pravniki, zdravniki in uradniki CSI). Audio Memos je brezplačna aplikacija, ki snema vaše glasovne beležke in podpira normalizacijo glasnosti in glasovno optimizacijo. Svoje posnetke lahko shranite v AAC ali WAV – AAC zavzame veliko manj prostora v primerjavi z WAV, saj je slednji nestisnjen zvok.

Prenesite zvočne zapiske brezplačno

RecUp iOS App

RecUp

Predstavljajte si aplikacijo za snemanje glasu, ki vaše glasovne posnetke shrani v formatu M4A in jih nato naloži v Dropbox. Dobiš DropVox. Nima toliko funkcij kot Audio Memos, vendar mi je samodejno nalaganje v Dropbox najbolj všeč!

Prenesite DropVox (1,99 USD)

Dropbox iOS App

Dropbox

Osebno se mi zdi, da članek s seznama aplikacij ni popoln brez Dropboxa. Ne glede na seznam – vedno sem lahko tako ali drugače vključil Dropbox. Dropbox je najbolj priljubljeno brezplačno podjetje za shranjevanje v oblaku in je v telefonu obvezna aplikacija. Svoje podatke ohranja organiziran in omogoča dostop do njih kamor koli želite – s preprosto, a zelo učinkovito varnostno zaklepanje.

Prenesite Dropbox

Spremljanje

Kontrolni seznam

Seznami opravil so obvezni. Večina novejših pametnih telefonov ima vgrajen upravljalnik seznamov opravil, vendar morata biti v napravi iPhone vsaka naslednja dva programa.

Any.DO iOS App

Vse.DO

Ta aplikacija je nevihto ponesla svet z uvedbo predvidevalnega AI, ki razume zahteve vaše naloge. Dodajte nalogo o »napiši objavo v dnevniku« in predlaga nekaj aplikacij za bloganje za vaš telefon. Poleg tega ima Any.DO čudovit seznam funkcij – moj najljubši je dnevni načrtovalec. Vsak dan ob 8:00 uri načrtuje moj dan glede na čakajoče naloge.

Prenesite Any.DO

Wunderlist iOS App

Wunderlist

Wunderlist je odlična programska oprema za upravljanje seznama opravil, ki se ponaša s spletnim vmesnikom, napolnjenim s funkcijami, skupaj z aplikacijo za iPhone in Android. Sem ljubitelj njegovih elegantnih navigacijskih funkcij in njegove zmožnosti, da vsaki vaši nalogi dodelite podnaloge in opombe ter jih delite s prijatelji.

Prenesite Wunderlist

Upravljanje družbenih medijev

Socialni mediji

Socialni mediji so eden najpomembnejših dejavnikov, ki igrajo glavno vlogo pri uspešnosti katerega koli spletnega mesta. To je en vidik, ki ga ne morete privoščiti, da bi ga spregledali. Naj bo to dolga razlaga ali “hvala za ustavitev”, sodelovanje vaših uporabnikov je zelo pomembno. Tu je nekaj aplikacij, za katere menim, da se vam bodo zdele koristne:

Facebook Pages Manager iOS App

Facebook Strani

Upravitelj Facebook strani vam omogoča, da nadzirate in moderirate Facebook stran na poti. Od moderiranja komentarjev, ustvarjanja novih dogodkov in zagotavljanja podrobne analitike je ta aplikacija nujna, če je vaše spletno mesto odvisno od Facebookovega soka.

Prenesite Facebook Manager

Hootsuite iOS App

HootSuite

HootSuite je profesionalna platforma za upravljanje socialnih medijev, ki podpira več kot 130 različnih omrežij socialnih medijev in jo uporablja več kot 7.000.000 uporabnikov in nekatere izmed najboljših blagovnih znamk, kot so Vigin, WWF in Segate.

Prenesite HootSuite

App Svetovne nalepke WordPress

Bonus: WordPress World (Nalepke)

Ta bonus aplikacija je nalepka, ki jo pošiljate pošasti Wapuu in Drake v svojih sporočilih. Prav nič drugega kot podpora skupnosti WordPress.

Prenesite WordPress World

Zaključek

Obstaja aplikacija, imenovana (neuradna) Google Analytics za iOS, ki sem jo želel vključiti na ta seznam, vendar nisem mogel, saj je bilo v zadnjem času kar nekaj negativnih pregledov te aplikacije. Aplikacija očitno ne deluje več (verjetno zaradi spremembe na spletnem mestu Google Analytics), vendar se razvijalec ni odzval na podporne vozovnice – takrat sem se odločil potegniti črto.

Priporočam, da ne bi spreminjali trenutne aplikacije za upravljanje nalog, ker če se nanjo zanesete tako močno kot jaz, boste morda naleteli na malo juhe. Če iščete vsakdanje bloganje, potem standardna aplikacija WordPress za iOS počne čudeže. Poleg tega preizkusite tudi RecUp, saj zveni kot obetavna aplikacija. Če uporabljate / priporočate druge aplikacije za bloganje – radi bi jih slišali – nam to sporočite v komentarjih!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map