20+ najboljših WordPress podcastov, ki jih želite poslušati leta 2020

Najboljše WordPress podcaste za poslušanje

Ne glede na vlogo, ki jo igrate v skupnosti WordPress, morate biti na tekočem z najnovejšimi novicami, orodji in še več. Oblikovalci, razvijalci in uporabniki si morajo poiskati načine za učenje in spremljanje novic WordPressa.


Poslušanje podcastov je odličen način za spremljanje dogajanja v svetu WordPress. Spoznajte nove izdelke ali izdaje WordPress. Ali preprosto slišati od drugih v skupnosti. Zlasti za tiste, ki imamo omejen čas za branje, se lahko zvok med vadbo ali vožnjo vpije.

V le nekaj letih se je pokrajina podcasta spremenila, odpovedali so se novi udeleženci in nekatere oddaje. V tem članku bo objavljen seznam nekaterih najboljših WordPress podcast, ki bi jih morali poslušati v letu 2019.

Da bi našli priporočene podcaste, smo si ogledali nekaj stvari. Najprej narava vsebine, saj je morala biti seveda predvsem osredotočena na WordPress. Drugič, kakovost predstavljene vsebine. In nazadnje razpoložljivost – ker so redne in enostavno dostopne epizode samo bolj zabavne..

Brez dvoma je izbor seznama, kakršen je ta, nekoliko subjektiven. Prav tako smo morali obdržati seznam obvladljiv, tako da je povsem mogoče, da imate morda še kakšne uporabne podcaste, za katere menite, da bi morali biti vključeni. Kaj pa, če to storite – delite jih v spodnjih komentarjih! Radi bi jih preverili.

Dovolj govora – tukaj je naš seznam, ne v določenem vrstnem redu.

1. Matt Poročilo

Matt Poročilo

Matt Poročilo

Potem ko je svojo majhno samostojno trgovino spremenil v agencijo, je Matt Medeiros začel Matt Report, da se poveže s skupnostjo in pomaga drugim lastnikom digitalnih podjetij zagnati in voditi svoja podjetja WordPress. V poročilu Matt Report Matt intervjuva spletne svetovalce in lastnike podjetij o tem, kako vodijo svoje podjetje.

2. WPwatercooler

WPwatercooler

WPwatercooler

Podcast WPwatercooler je lahkotna razvedrilna oddaja, kjer Jason Tucker združuje različne člane WordPress skupnosti, da bi spregovorili o tem, kako WordPress spreminja podjetje in življenje. WPblab je offshoot oddaja, katere soorganizator je Bridget Willard, ki ima obliko Q in A z vprašanji gledalcev.

3. Pozdravljeni, WP!

Pozdravljeni, WP!

Pozdravljeni WP

Podcast Hello WP, ki se imenuje “Podcast, ki vas opomni, kako biti nov WordPress uporabnik.” Res je samo to. Če pokrivate vse teme o temah, vtičnikih in WordPressu na splošno, je odlično poslušati, zlasti ko se seznanite s priljubljenim CMS.

4. Predstava Kim Doyal

Oddaja Kim Doyal

Kim Doyal Show

Kim Doyal (znan tudi kot WordPress Chick) vodi samostojni podcast, ki je osredotočen na pomoč drugim podjetnikom pri gradnji poslovanja z WordPressom. Gotovo netehnična oddaja, s svojimi izkušenimi gosti govori o splošnih WordPress in spletnih temah o poslovanju.

5. WPTavern WordPress Weekly

WPTavern WordPress Weekly

WordPress Weekly

WordPress Weekly prihaja k vam od ljudi na Gostilna WP, vodila sta jo Jeff Chandler (ustanovitelj WP Tavern) in Marcus Couch – mega-tržnik in čarovnik za WordPress. S pametnimi ljudmi WordPress-a prevzamejo vse stvari, v katerih so najnovejše novice in intervjuji v skupnosti, skupaj z nekaterimi pametnimi ljudmi.

6. WPcast.fm

WPcast.fm

WPCast.fm

Za strokovnjake za WordPress imamo WPcast, ki ga gosti moški, ki stoji za upravljanim gostiteljem EfficientWP, Doug Yuen in David Hehenberger, ki vodi Fatcat Apps (ustvarjalce vtičnika Easy Pricing Tables). Obravnavane teme so koristne oblikovalcem, svetovalcem, razvijalcem in končnim uporabnikom ter črpajo iz izkušenj gostiteljev in gostujočih strokovnjakov.

7. WP Elevation Podcast

WP Elevation Podcast

WP Elevation Podcast

Troy Dean je ustvarjalec programa usposabljanja WP Elevation za svetovalce v WordPressu, zato ne preseneča, da podcast WP Elevation ponuja poslovne nasvete za svetovalce v WordPressu, ki želijo „izravnati“ svoje poslovanje. Prejeli boste intervjuje s podjetniki WordPress in drugimi spletnimi podjetniki, ki pokrivajo teme, kot sta digitalni marketing in rast podjetij.

8. KitchenSinkWP

KitchenSinkWP

KitchenSinkWP

Adam Silver je strokovnjak za WordPress, ki je ustvaril KitchenSinkWP, da bi delil vse, kar se je naučil o WordPressu v zadnjih nekaj letih. Govori o vseh stvareh WordPress-a, vključno z gostovanjem in najnovejšimi novicami in dogodki v WordPress-u, poleg tega pa intervjuva nekatere zanimive člane WordPress-ove skupnosti.

9. Mastermind.fm

Mastermind.fm

Mastermind.fm

Če boste imeli podcast o gradnji in vodenju podjetja WordPress, Jean Galea (ustanovitelj podjetja WP župan, in ustvarjalec vtičnikov WG RSS Aggregator in EDD Bookings) in James Laws (soustanovitelj WP Ninjas) so odlični gostitelji. Mastermind je sorazmerno nov uporabnik prostora za podcast in zajema poglobljene teme, kot so poslovni modeli WordPress.

10. okrogla miza WP

WP okrogla miza

WP okrogla miza

Kot pove že ime, okrogla miza WP predstavlja panel strokovnjakov in gostov za WordPress, ki pokriva različne teme WordPressa, kot so razvoj, gostovanje, teme, uspešnost in poslovanje. Gosti Jason Crawford (ustanovitelj podjetja Mobility Enabled), razvijalec vtičnikov Kyle Maurer in operacijski direktor ServerPressa Mark Benzakein.

11. Osnutek stanja objave

Osnutek stanja objave

Osnutek podcasta

Podcast Podnapisni osnutek gosti Brian Krogsgard – ustvarjalec in urednik Post Status – in Joe Hoyle, soustanovitelj in CTO pri Human Made. Podcast zajema novice in informacije za strokovnjake za WordPress, natančneje intervjuje, pogovore in uvodnike za WordPress in spletno skupnost.

12. Naredi Woo

Naredi Woo

Naredi Woo

Ustvari svojo nišo v prostoru je Do the Woo od Bob Dunna – ustvarjalca BobWP in predani učitelj WordPress. Ta podcast se osredotoča na WooCommerce, vodilni vtičnik za e-trgovino za WordPress, in želi zagotoviti koristne informacije za lastnike trgovin WooCommerce.

13. Slikovito

Slikovito Podcast

Slikovito Podcast

Za neuveščene je Imagely podjetje, ki se osredotoča na ustvarjanje tem in vtičnikov posebej za fotografiranje. Morda ste že slišali za njihovo NextGEN vtičnik, ki je zelo priljubljen. Zato bi moralo biti smiselno, da se njihov podcast osredotoča na nasvete in nasvete za ustvarjanje in upravljanje spletnega mesta s fotografijo z WordPressom.

14. Vaš inženir spletnega mesta

Vaš spletni inženir

Vaš spletni inženir

Verjetno eden najdaljših podkastov WordPress, vaš spletni inženir (prej vaš WordPress Engineer) ponuja praktična navodila za upravljanje in vzdrževanje svojega spletnega mesta WordPress. Vsaka epizoda se osredotoča na to, kako uporabiti določeno funkcijo WordPress ali vtičnik ali izdelek, povezan z WordPressom.

15. WP-tonik

WP-tonik

WP-tonik

Gostite lastne spletne tečaje z WordPressom? Ali se želite naučiti, kako? WP-Tonic je koristen tedenski podcast, ki se osredotoča na LMS (sisteme za upravljanje učenja) za WordPress. Odpravite se na intervjuje s posebnimi gosti ter nasvete o gradnji tečajev, trženju in še več.

16. WP vtičniki od A do Ž

WP vtičniki od A do Ž

WP vtičniki od A do Ž

Če uporabljate WordPress, verjetno poznate vtičnike. Tono več pa se lahko naučite z uvrstitvijo na podcast WP Vtičniki od A do Ž. Ta podcast obravnava vse povezane vtičnike in raziskuje najboljše razvijalce, zajema trenutne ranljivosti vtičnikov, ki bi se jih morali zavedati, nove izdaje in več.

17. Ženske v WP

Ženske v WP

Ženske v WP Podcast

Dvakrat na mesec lahko nastavite podcast Women in WP. Podcast gostijo Amy Masson, Tracy Apps in Angela Bowman – vse strokovnjake za različne vidike WordPress-a. Vsaka epizoda vključuje predstavljene goste in zajema teme, kot so oblikovanje, razvoj, bloganje in trženje v WordPress niši.

18. LMSCast

LMSCast

LMSCast

Verjetno ste že slišali za LifterLMS, saj je to eden najboljših WordPress LMS in sistemov za upravljanje tečajev za WordPress. A ste vedeli, da imajo tudi podcast? Spoznajte, kako lahko s pomočjo ekipe LifterLMS gradite in razvijate svoje podjetje, ki temelji na tečajih, saj pokrivajo teme o tem, kako povečati možnosti za uspeh, graditi člansko spletno mesto, tržiti svoje tečaje in še veliko več.

19. Podcast WPMRR

WPMRR Podcast

WPMRR

WPMRR (WordPress mesečni ponavljajoči se prihodek) je podkast WPMRR, ki ga ustvarjajo ljudje na WP Buffs, neposredno usmerjen v pomoč pri rasti in povečanju prihodkov iz vašega podjetja WordPress. Predstavljajo epizode o upravljanju časa, samostojnem svetovanju, nasvetih o prodaji in trženju, pomembnosti dobrega portfelja in še več.

20. Praktični WordPressov razvoj Toma McFarlina

Tom McFarlin Podcast

Praktični razvoj WordPress-a

Druga odlična ugotovitev je novi podcast Toma McFarlina. V podkastu Praktični razvoj WordPress Tom odgovarja na vaša vprašanja in ponuja nasvete, povezane z vodenjem vašega podjetja WordPress, nasvete za razvoj, posodobitve o njegovem lastnem življenju in ukvarjanju z WordPressom in še več (kot je njegovo potovanje v Memphis – zabavno!).

21. Uradne ure

Uradne ure FM

OfficeHours.fm

Carrie Dils je v WordPress skupnosti dobro znano ime in njen podcast OfficeHours je vsekakor treba poslušati. Pogovori se z različnimi ljudmi iz skupnosti WordPress, ki so s WordPressom našli poslovne uspehe. Med drugimi temami je tudi njena ljubezen do okvira Geneze. Čeprav je videti, da je minilo že nekaj časa, so njene arhivirane epizode odlično poslušane!


Spremljanje tega, kar se dogaja v svetu WordPressa, je pomembno tako za uporabnike, lastnike spletnih strani kot tudi za razvijalce. Spremljanje najnovejših novic o industriji in njenih igralcih je dober način za razumevanje, kaj se dogaja, in kako lahko vpliva na vas in vaše podjetje.

Delili smo seznam najboljših podkastov, da vas bomo vedno spremljali, tako da lahko danes izberete nekaj, ki jih boste začeli spremljati. Obstajajo podcasti, ki pokrivajo različna področja zanimanja, od razvoja do vodenja podjetja.

Kako izgledate v podkastu ali jih boste dodali na seznam predvajanja? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map