5 načinov za iskanje najnovejših in največjih brezplačnih vtičnikov WordPress

Ne vem zate, a na koncu dneva sem izvidnik vtičnikov. Čeprav obstaja veliko razlogov za ljubezen do WordPressa, ne morete premagati občutka, ki ga imate, če namestite nov vtičnik in takoj preoblikujete način delovanja spletnega mesta. Prišli smo daleč od dni ustvarjanja statičnih spletnih mest HTML iz nič v Notepadu, to je zagotovo.


Vendar če bi imel eno pritožbo glede vtičnikov, bi bila to široka izbira. S skoraj 25.000 vtičniki na voljo v WordPress.org repozitorij, kako najdemo diamante v grobem? To ni tako enostavno.

Glede na to v tej objavi razkrivam pet različnih načinov, s katerimi lahko hitro napredujete z najnovejšimi in največjimi brezplačnimi vtičniki WordPress, ki so na voljo. Uživajte!

1. Nadomestni vtičniki

Prvi bi rekel, da repozitorij vtičnikov WordPress.org še zdaleč ni popoln. Ima številne pomanjkljivosti, ki jih je treba še odpraviti.

Zaradi tega se je v zadnjih nekaj letih pojavilo več alternativnih imenikov vtičnikov. Običajno ti uporabljajo podatke, ki jih da na voljo WordPress.org, vendar uporabljajo napredne filtre in druge načine predstavitve vtičnikov, zaradi katerih je uporabniška izkušnja bolj prijetna.

Dve najboljši možnosti, ki nam takoj pridejo na pamet, sta RankWP:

RankWP
In vtičniki WP:

Vtičniki WP
Čeprav nobeden od teh imenikov ni popoln, ponujajo nekaj drugačnega od uradnega skladišča in si prizadevajo izboljšati njegove pomanjkljivosti.

Na primer, RankWP omogoča brskanje po vtičnikih po kategorijah, ki jih nato razvrsti po algoritmu po meri. Vtičniki WP omogočajo filtriranje vtičnikov po številnih spremenljivkah, vključno z minimalnimi prenosi in ocenami.

Oba sta odlična alternativna načina za iskanje brezplačnih vtičnikov, ki so na voljo na WordPress.org in možnost, da odkrijete diamant v grobem.

2. Okvir WPDaily Plugin

WPDaily se je hitro uveljavil kot najpomembnejši vir novic o WordPressu na spletu, z več objavami vsak dan.

Med temi objavami boste našli Daily Plugin and Theme Roundup, kar je približno tisto, kar bi pričakovali, da bo to: pregled novoizdanih in posodobljenih vtičnikov in tem, ki so na voljo na WordPress.org. Če ne poznate velikega števila vtičnikov in tem, objavljenih na WordPress.org, potem zadržite dih – že ste v šoku.

Vsaka od teh objav vsebuje majhen življenjepis za vsak vtičnik, tako da lahko dobite predstavo o funkcionalnosti, ne da bi morali zapustiti stran.

WPDaily Vtičniki.

Če želite upoštevati vsak nov in posodobljen vtičnik, ko je poslan na WordPress.org, potem je to verjetno najboljša možnost. Lahko pa zgrabite RSS vir neposredno z WordPress.org in greste neposredno k viru, vendar to ni za slabovidne!

3. WPMail.me

Prvi dve zgoraj navedeni možnosti sta v bistvu avtomatizirani seznami – vtičniki se črpajo iz skladišča WordPress.org in vam jih predstavijo. Naslednji dve možnosti pa sta bolj odvisni od kuracije kot združevanja. Za tiste, ki imate raje človeški pridih, so morda bolj primerni.

Začel bom z WPMail.me – storitvijo WordPress glasila, ki obstaja že nekaj časa. Ko se prijavite, boste prejeli brezplačen tedenski e-poštni naslov s seznamom nekaterih najboljših objav v WordPressu iz celotne blogosfere. Članki so priročno razdeljeni na različne kategorije, od katerih je eden (uganili ste) vtičniki:

Najnovejša izdaja WPMail.me

Najnovejša izdaja WPMail.me.

Pričakujete, da boste našli najnovejše novice o vtičnikih, pa tudi funkcije in druge članke. Če iščete več kot samo povzetek razvijalčeve funkcionalnosti in uporabnosti vtičnika, bi morali biti skrbno izbrani članki na WPMail.me ravno na vaši uličici..

4. Upravljajte vtičnike meseca

Čeprav sem morda pristranski (vseeno pišem objave), je ManageWP Vtičniki meseca najboljši način za doseganje hitrosti z odličnimi novimi vtičniki.

Uporabljam algoritem, ki filtrira vtičnike na podlagi številnih dejavnikov, kot so datum, ko je bil ustvarjen / nazadnje posodobljen, število prenosov (prikazani so samo vtičniki s 100.000 prenosi ali manj) in ocene. Nato vsako ročno pregledam in vsak mesec izberem samo prvih deset.

Rezultat je seznam odličnih vtičnikov, za katere verjetno niste slišali. Serija je bila predstavljena v začetku leta 2012, leto pa smo zaključili z našimi Top 100 vtičniki z vzhajajočimi zvezdami .

Če želite biti v koraku s hitrostjo z manj znanimi vtičniki, ki so morda vredni tudi mesta na vašem spletnem mestu, potem si oglejte serijo ManageWP Vtičniki meseca – vsaka nova objava je objavljena sredi meseca.

5. D.I.Y. Pristop

Če noben od zgornjih pristopov ne pluje na vaši jadrnici, je zanj le ena stvar – popolnoma se potopiti v svet WordPress vtičnikov.

Najprej se boste verjetno želeli sklicevati na zgornje vire, vendar se boste prav tako želeli naročiti na vse WordPress bloge tam (veliko jih je). Bodite posebno pozorni na bloge razvijalcev, kot so Pippinov vtičniki in naše zelo svoje Rémi Corson za zagotovitev, da ste na samem vrhu razvoja vtičnikov. Morda se boste želeli prijaviti tudi na RSS vire za nove in nedavno posodobljene vtičnike WordPress.org, tako da boste lahko dobesedno videli vsak nov brezplačni vtičnik, ko je objavljen..

Iskreno povedano, kot nekdo, ki to počne (in na srečo je plačan za to!), Ni vreden časa, da bi razmislil o razpoložljivih alternativah. Dejstvo je, da so na voljo velika sredstva, ki vam dajejo informacije, ki bi vam v nasprotnem primeru vzele starost. Čeprav lahko dober vtičnik občasno drsi po vaši mreži, ga boste na koncu verjetno naleteli.

Kot skupnost imamo veliko ljudi, ki se posvečajo olajšanju svojega življenja s pomočjo kolažiranja in predstavitve vrhunskih vtičnikov. Zakaj bi sami iskali vtičnike, ko je nekdo že naredil težko delo za vas?

Kateri je vaš najljubši neznani vtičnik?

Rad bi zaključil s prošnjo, da prispevate v razdelku s komentarji. Medtem ko smo že vsi slišali za SEO od Yoast, W3 Total Cache in podobno, je tu nešteto odličnih vtičnikov, o katerih toliko ljudi še ni slišalo. Boljše notranje iskanje povezav (omenjeno zgoraj) je en tak primer – super dodatek z le nekaj tisoč prenosi.

Glede na to bi rad, da delite kaj ti menijo, da je najboljši “neznani” WordPress vtičnik – to je vtičnik, ki ga uporabljate in ljubite, ki ima le nekaj tisoč prenosov. Delite z nami v spodnjem razdelku s komentarji!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map