5 Orodja za testiranje uspešnosti WordPress-a in hitrost spletnega mesta

Orodja za testiranje uspešnosti WordPressa in hitrosti spletnega mesta

Ste že kdaj sedeli in čakali na počasno nalaganje spletnega mesta? Verjetno ste se namesto da bi čakali dragocene sekunde za nalaganje spletnega mesta, odločili za Nazaj gumb. Z drugimi besedami, internet deluje v vročem tempu, in če spletnega mesta ne morete vzdrževati, tvegate izgubo strank, obiskovalcev in naročnikov – zato je pomembno, da redno preizkušate delovanje WordPressa in izboljšate svoje spletno mesto..


Hitra spletna mesta imajo boljše sodelovanje uporabnikov, stopnjo konverzij in morda celo uvrstitve v iskalnikih – čas je, da se prijavite. V tej objavi raziskujem pet orodij za preizkušanje uspešnosti in hitrosti vašega spletnega mesta WordPress, tako da lahko danes izvedete potrebne spremembe.

Zakaj je vaše WordPress spletno mesto počasno?

Več razlogov je, da lahko vaše spletno mesto deluje slabše kot običajno. Hitrost nalaganja bo odvisna od mesta do mesta, vendar je več dejavnikov, ki povečajo večino spletnih mest.

Za spletna mesta WordPress velja: najpogostejši vzroki upočasnjevanja pri nalaganju strani so:

 • napihnjeni / slabo kodirani vtičniki
 • slabo kodirane teme
 • velike slikovne datoteke
 • slabo gostovanje (ni primerno za vaše spletno mesto)

Spodaj vam bomo pokazali, kako odpraviti te pogoste težave. Preden pa skočite na optimizacijo spletnega mesta, morate najprej preveriti, kako hitro se izvaja.

Najboljša orodja za testiranje uspešnosti WordPress-a

Naslednja orodja za preverjanje uspešnosti WordPress-a vam bodo omogočila popolno sliko o uspešnosti vašega spletnega mesta. Lahko uporabite eno orodje ali pa jih uporabite v povezavi s podatki o spletnem mestu.

1. Google PageSpeed ​​Insights

Google PageSpeed ​​vpogled v stran

PageSpeed ​​vpogled v stran je domišljija Googla. Ta izvrstna spletna aplikacija meri in preizkuša delovanje WordPressa na vašem spletnem mestu v več napravah, vključno z brskalniki namiznih in mobilnih naprav. To je koristno, če obiskovalci dostopajo do vašega spletnega mesta z različnih velikosti zaslonov in naprav.

2. Orodja Pingdom

Orodja Pingdom

Pingdom je brezplačno orodje, ki vam daje informacije o uspešnosti na celotnem mestu, vključno s časom nalaganja, velikostjo strani, pa tudi podrobno analizo vsake strani na vašem spletnem mestu. Najboljše od tega je, da ta aplikacija shrani vašo zgodovino uspešnosti, tako da lahko spremljate, ali vaša prizadevanja za izboljšanje časa nalaganja delujejo.

3. GTmetrix

GTmetrix test delovanja

Poročilo, da GTmetrix generators vam bo prikazal celotno zgodovino hitrosti nalaganja spletnega mesta in podrobno poročilo, ki predlaga načine za izboljšanje učinkovitosti vašega spletnega mesta. Poleg začetnih orodij za analizo strani ima to spletno orodje tudi funkcijo predvajanja videoposnetkov, ki vam omogoča, da vidite, kje pride do ozkih grl hitrosti nalaganja.

4. Spletna stran

Spletna stran

Spletna stran vam omogoča hitrost nalaganja spletnega mesta in razčlenitev uspešnosti spletnega mesta. Edinstven je po tem, da vam omogoča, da izberete državo, po kateri si boste lahko ogledali svoje poročilo, da boste lahko videli, kako deluje vaše spletno mesto po vsem svetu. To je koristno, če imate veliko čezmorskih baz uporabnikov.

5. Vtičnik brskalnika YSlow

YSlow vtičnik brskalnika

Počasi je vtičnik brskalnika, s katerim lahko spremljate uspešnost katerega koli spletnega mesta, ki ga trenutno obiskujete. Ne daje vam dejanskega časa nalaganja, vendar razčleni na 20 različnih zmogljivosti. Tako boste lahko primerjali spletno mesto drugih konkurentov v svoji niši in videli, kako stoji vaše spletno mesto.

Možnosti za izboljšanje uspešnosti spletnega mesta WordPress

Ko imate jasno predstavo o uspešnosti svojega spletnega mesta, ga lahko začnete izboljševati. Spodaj boste našli nekaj najpogostejših krivcev za počasno nalaganje strani in kaj lahko storite, da jih odpravite.

Specializirano gostovanje

WPEngine

Najcenejša rešitev za gostovanje ni nikoli najboljša izbira za visoko zmogljivost spletnega mesta. Cenejše gostovanje običajno nima namenske pasovne širine, ki bi poskrbela za vse podrobnosti vašega spletnega mesta WordPress (to je eden od načinov, kako nadzirajo svoje stroške, da vam ponudijo tiste noro nizke cene).

Skupno gostovanje lahko še vedno pokriva vse potrebe vašega spletnega mesta; najprej morate najprej raziskati. Če iščete namensko storitev gostovanja WordPress, je nekaj od naslednjega:

Razmislite o odstranitvi nekaterih vtičnikov

Poizvedbeni monitor Prosti WordPress Vtičnik

Zelo mamljivo je dodati še eno funkcijo na vaše spletno mesto z uporabo vtičnika; navsezadnje je na voljo več kot 30.000 vtičnikov Imenik vtičnikov WordPress sam.

Če nameravate namestiti vtičnik, se prepričajte, da je kakovostna, saj lahko slabo kodirani vtičniki upočasnijo vaše spletno mesto. Ko izberete vtičnik, se prepričajte, da ima visoko oceno, veliko število prenosov in je bil pred kratkim posodobljen.

Eden od načinov za preverjanje, kateri vtičniki vplivajo na uspešnost vašega spletnega mesta, je uporaba orodja, imenovanega Monitor poizvedb. Skozi vsak vtičnik na svojem spletnem mestu lahko deaktivirate in ponovno aktivirate, medtem ko izvajate teste za nalaganje spletnega mesta – ali pa lahko uporabite ta vtičnik. Ta vtičnik ustvari popolno poročilo o vseh poizvedbah v bazi podatkov na vašem spletnem mestu, ki jih je nato mogoče filtrirati po komponentah in videti, kateri vtičniki porabljajo vaše vire. Vtičnik vsebuje tudi informacije o sproženih kljukah, napake PHP, poizvedbe, skripte in sloge, zahteve HTTP, preusmeritve, zahteve Ajax in več.

Spusti svojo slabo kodirano temo

Zavedajte se, da lahko slabo kodirane in nekakovostne teme drastično vplivajo na uspešnost vašega spletnega mesta. Tudi če ste plačali ceno za premijo za to temo, to ne pomeni, da bo imela kakovostno kodo.

Dobro merilo je preizkusiti trenutno ali temo, o kateri razmišljate o nakupu, v primerjavi z izvorno temo WordPress, ki je prisotna po sveži namestitvi (in tako, da veste, vse naše brezplačne WordPress teme in vrhunske teme, ustvarjene tukaj na WPExplorer uporablja čisto in veljavno kodo za optimizacijo uspešnosti svojega spletnega mesta, vključno z našim najbolj prodajanim okvirom Total WordPress.

Stiskanje in optimiziranje slik

TinyPNG

Visokokakovostne slike so ključnega pomena za izstopanje vsebine in spletnega mesta, vendar ne dovolite, da vplivajo na uspešnost vašega spletnega mesta. Slike lahko stisnete in optimizirate, ne da bi pri tem izgubili kakovost, kar bo hitro ohranilo spletno mesto. Naslednji vtičniki bodo stisnili vse, kar je v razdelku Media Library na vašem spletnem mestu.

Če ne želite namestiti vtičnika, je druga možnost uporaba spletnega orodja za stiskanje slik, na primer TinyPNG ali Kraken, preden naložite sliko na vaše spletno mesto.

Uporabite vtičnik za predpomnjenje

W3 Skupaj predpomnilnik

Ker morajo spletna mesta WordPress redno pošiljati zahteve po zbirki podatkov, vtičnik za predpomnjenje zmanjša te zahteve tako, da namesto tega ustvari statično HTML stran. Vtičniki za predpomnjenje lahko pomagajo vašemu spletnemu mestu pri večjih količinah prometa, prav tako pa stisnejo in optimizirajo druga področja vašega spletnega mesta. Dva najpogosteje uporabljena predpomnilna vtičnika sta WP Super predpomnilnik in W3 Skupaj predpomnilnik. Težko je izbrati enega nad drugim, zato si oglejte sebe in izberite tistega, ki vas zanima.

Nadaljevanje vzdrževanja strani

Če želite, da vaše spletno mesto ostane hitro, ga boste morali redno vzdrževati. Nenehno vzdrževanje na vašem spletnem mestu vključuje obravnavo neželene pošte s komentarji, popravljanje morebitnih okvarjenih povezav in strani ter optimizacijo baze podatkov s pomočjo vtičnika WP-DBManager. To bo pomagalo ohranjati uspešnost vašega spletnega mesta visoko, tako da ne boste opazili zmanjšanja na novo nadgrajenega spletnega mesta, za katerega ste se tako zelo trudili.

Zaključek uspešnosti programa WordPress

Imeti visoko zmogljivo spletno mesto z velikimi hitrostmi nalaganja bo s časom postalo le pomembnejše. Na srečo lahko z naborom brezplačnih spletnih orodij in WordPress vtičnikov preizkusite uspešnost WordPressa na svojem spletnem mestu, da najdete težave in jih odpravite brez preveč dela.

Kako ohranjate hitro in hitro delovanje spletnega mesta? Kakšen koli vtičnik omenja, da smo zamudili? Rad bi slišal o njih!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map