Bi se morali udeležiti naslednjega lokalnega dogodka WordPress?

V kratkem? Da. Ampak to ne pomeni zelo razburljive objave, zdaj? Kljub temu je resnica in če resno razmišljate o WordPressu, boste lahko imeli ogromno koristi od obiskovanja lokalnih dogodkov. Danes bom porabil nekaj časa, da bom preučil prednosti udeležbe in tisto, kar lahko pričakujete, da boste izstopili iz celotne izkušnje..


Splošne ugodnosti

Matt Mullenweg v WordCampu v San Franciscu

Najprej vas bo morda presenetilo, koliko ljudi, ki se lotevajo in se stresejo, boste srečali na takih konferencah. Kot WordCamp se hvali, “Ni redko srečati … govornike, ki so predstavljeni na dragih konferencah spletne industrije, kot je South by Southwest.”

In čeprav številne konference ne bodo pritegnile velikih imen, je včasih to, kar dobite, še boljše. Spoznate vse vrste spletnih oblikovalcev in razvijalcev, ki delajo na vseh vrstah projektov, od katerih mnogi živijo prav v vašem mestu.

Tudi na dogodkih brez zvezda je vredno samo doživeti svojo lokalno skupnost WordPress v najbolj “resnični” in strastni obliki. Te dogodke vodijo predvsem lokalni prebivalci, ki jim je resnično mar za WordPress, in nobene možnosti je, da količinsko ovrednotite, da se potopite v okolje, polno ljudi, ki se zberejo skupaj z namenom, ki vas zanima.

Ne bojte se, če niste dovolj izkušeni. Večina teh dogodkov gre ven, da bi sprejeli ljudi vseh stopenj usposobljenosti. V bistvu, če ste WordPress še novi, je udeležba druženja z ljudmi, ki se preživljajo, morda le motivacija, da svoje delo popeljete na naslednjo raven.

In ne zamenjujte jih z enim od vaših značilnih trdovratnih, korporatiziranih poslovnih dogodkov. Na večini konferenc so vključene tudi prireditve in dogodki v mreži, s katerimi boste lahko še bolj neformalno spoznali svoje udeležence. Potrebujete več razlogov? Dobil si ga!

Mreženje

Ne samo, da boste informacije pridobivali od drugih ljudi, temveč jih morate dati tudi sami. Če ste ustvarjalec ali ustvarjalec spletnih mest, kakšen boljši način oglaševanja storitev kot interakcija med osebami z ljudmi, za katere veste, da vas zanimajo? To je zanesljiv način za pospeševanje poslovanja.

Če načrtujete mreženje, najprej poskrbite za svoje race. To pomeni, da imate svoj portfelj z najboljšimi deli vnaprej razvrščen in nekje objavljen z lahko prepoznavnim URL-jem, o katerem lahko sporočite ljudem. To pomeni, da vizitke natisnete, če tega še niste storili. To pomeni tudi vnaprej delati na predstavitvi in ​​dvigalu dvigala, tako da se ne spotikate nad svojimi besedami, ko je čas, da prodate svoje storitve.

Iskanje dela

To je povezano v povezovanje v mrežo, vendar ima svoj odsek povsem enako. Večina delovnih priložnosti, ki jih najdete na konvencijah, bo potekala v pogovorih med seboj z ljudmi, ki potrebujejo pomoč pri njihovih projektih. Skozi to resnično interakcijo iz oči v oči imate priložnost, da se resnično obrnete na bodoče stranke in uporabite svojo osebnost, da jih osvojite.

Toda tudi če tovrstna interakcija ni vaša stvar, številne konference objavljajo delovne deske, kar vam omogoča boljši pregled nad razvojem WordPress-a in možnostmi spletnega oblikovanja na vašem območju, kot bi ga lahko dobili celo z brskanjem po spletu različnih. Je specializirano, osredotočeno in prilagojeno za udeležence.

Predavanja

Predavanja WordCamp

Konference, tako kot večina sejmov, ponujajo znane strokovnjake za razvoj in uporabo WordPressa. Ti strokovnjaki predavajo o tem, kako so si gradili kariero in kako delajo, kar počnejo. Sposobnost videnja, kako vztrajajo pri določenih izzivih ali kako gre skozi svoj delovni proces, je neprecenljiva.

Morda boste morda celo spoznali vidike spletnega oblikovanja, o katerih še nikoli niste razmišljali. Nekdo, ki je strokovnjak za celoten postopek, lahko razkrije, da je ključ do težave, ki ste jo imeli, na mestu, ki ga nikoli ne bi pomislili. Če ste bili na primer vedno bolj osredotočeni na tehnično plat spletnega razvoja, vam bo morda pomagalo, da se udeležite predstavitev, kako se na WordPress lahko uporabijo bolj tradicionalne metode grafičnega oblikovanja. In to je le en primer. Obstaja toliko drugih!

Pogovorna trgovina

Vendar ne mislite, da gre samo za predstavljene predstavitve, ki jih prihajate – o svoji trgovini se lahko naučite le tako, da se pogovarjate s kolegi. Mnogi od njih bodo morda prav tako dobro poznani kot ljudje, ki stojijo za stopnicami, in če boste imeli srečo, boste morda našli novega mentorja ali sodelavca.

Ni boljšega načina za učenje nobene veščine kot interakcija ena na ena. Delo v izolaciji je lahko veliko težje, kot če imate nekoga, ki vam bo pomagal. Dogodki, kakršni so ti, vam bodo pogosto pomagali pri iskanju prijateljev, ki so lahko ti viri podpore kasneje.

Informacije o novih funkcijah

Na lokalnih prireditvah lahko dobite predstavitve najnovejših posodobitev programa WordPress in njegovih vtičnikov v živo tudi na lokalnih dogodkih. Našli se boste tudi izpostavljeni vidikom WordPress-a in funkcij, ki jih morda nikoli niste pomislili, ali okvirjev drugih proizvajalcev, ki jih nikoli ne bi videli razloženo.

Kako najdem te dogodke?

WordCamp, največje ime, ko gre za konvencije o WordPressu, prireja na desetine dogodkov po vsem svetu in zanika, da je treba upravičiti stotine stroškov za potovanje na drugo stran države, da bi se jih udeležili. The celoten urnik WordCampa najdete na njihovi spletni strani.

Ena najzanimivejših lastnosti dogodkov v WordCampu je Genius Bar – ja, tako kot tisti v Apple Store -, ki deluje ves čas konference in zagotavlja vse na enem mestu za vsa vprašanja, povezana z WP..

Dogodki v WordCampu so na splošno precej dostopni – običajno v razponu od 40 do 60 USD za ves konec tedna – in po tej ceni lahko skoraj zagotovim, da boste opazili velik donos naložbe.

Če želite začeti manjše, se lahko namesto konference udeležite lokalnega srečanja. Vseeno se zgodijo veliko pogosteje in bolj redno, zato boste morda želeli začeti z enim samim razlogom. Običajno so tudi brezplačni – WordPress Fundacija plača dajatve organizatorjem za mnoge od njih, kar pomeni, da vam stroškov ne bodo morali prevzeti. Če torej želite predogled svoje lokalne WordPress scene, ne da bi zanjo morali lupiti testo, lahko eno od njih preverite.

WP Meet Montreal

Obstaja več kot 1500 WordPress skupine za srečanje tudi po vsem svetu. Verjetno je v najbližjem populacijskem središču do vašega doma ena. Kot stran je ena najzanimivejših lastnosti Meetupa, da jih je mogoče tematizirati. Na primer, številne skupine srečanj bodo imele dogodke posebej za predogled posebno vznemirljivih novih funkcij ali za razvoj določenih vrst aplikacij. Če obstaja posebna tema, ki vas zanima, spremljajte urnike srečanj in preverite, ali se kmalu pojavlja.


Res, če vas zanima WordPress izven hobistične faze, ni razloga, da se ne bi udeležili vsaj srečanja. In resnično se morate udeležiti tudi dogodkov WordCamp. Ne morem jih priporočiti dovolj.

Imate kakšno informacijo o sestanku WordPressa ali s konvencijo, ki jo želite deliti? Sem kaj pogrešala? Ali morda imate zabaven WordCamp spomin ali nasvete, ki jih želite deliti? Sporočite mi v komentarjih!

Slike WordCampa: Morten Rand-Hendriksen, Eva Blue, Josh Hallett

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map