Dejavnosti zunaj mesta za rast vašega spletnega mesta WordPress

Dejavnosti zunaj mesta za rast vašega spletnega mesta WordPress

Obstaja veliko načinov za rast spletnega mesta WordPress in povečanje števila obiskovalcev. Vendar pa se med izbiro najboljših tem WordPress in optimizacijo na kraju samem široko pokriva, o možnostih zunaj spletnega mesta se ne razpravlja tako pogosto.


To je škoda, ker lahko vaše dejavnosti zunaj kraja igrajo veliko vlogo pri razvoju vaše spletne strani WordPress in njene publike. To je še posebej res, če imate podjetje z opeko in malto ali spletno mesto, ki je osredotočeno na servisiranje lokalne skupnosti. Skratka, vaše dejavnosti zunaj kraja lahko pripeljejo promet na vaše spletno mesto WordPress, ustvarijo potencialne ponudbe in povečajo prodajo.

V tem članku bomo pogledali, kako razviti svoje spletno mesto WordPress z dejavnostmi zunaj kraja. Pogovorili se bomo o tem, kaj lahko počnete brez povezave, pa tudi o tem, kaj lahko počnete na spletu, vendar še vedno zunaj.

Pojdite na srečanja v svojem lokalnem območju

Razvijte svoje spletno mesto WordPress s srečanji

Glede na vašo nišo, panogo ali namen vaše spletne strani je lahko koristno, da ste vidni brez povezave in v resničnem življenju, pa tudi na spletu. Začnite z majhnimi, če se udeležite srečanj v vašem lokalnem območju. Odličen kraj za začetek je Srečati se. Meetup je spletno mesto, ki omogoča, da se ljudje, ki imajo isti hobi, zanimanje ali sodelujejo v isti panogi, najdejo in se zberejo. To vam pomaga, da se srečate z razmišljajočimi ljudmi, sproži razprave v vašem zanimivem polju in spoznate sebe in spletno mesto.

Če v vaši bližini ni nobene skupine, ki bi poskrbela za vašo nišo, začnite eno. Verjetno bodo ljudje blizu, ki bi se radi pridružili takšni skupini. Če potujete, poskusite in vključite dogodke Meetup na različnih lokacijah v svoj načrt. To bo resnično pripomoglo k dvigu profila in rasti vašega spletnega mesta WordPress.

Udeležite se konferenc in mrežnih dogodkov

mrežni dogodek

Konference o vaših nišah in mrežni dogodki so dobre priložnosti, da se srečate z drugimi v svoji panogi in tam dobite svoje ime. Morda boste pridobili tudi nekaj vpogleda v to, kaj počnejo vaši konkurenti, in odkrili nove priložnosti zase.

Ko postanete redni udeleženec dogodkov in veste, kaj pomenijo, vprašajte, ali lahko vodite delavnico ali se predstavite kot govornik. To vam bo pomagalo, da se boste uveljavili kot organ na svojem strokovnem področju, kar bo pripomoglo k večji ozaveščenosti o vašem podjetju in spletnem mestu v tem procesu..

Oglašujte lokalno

Oglaševanje

Če želite svoje spletno mesto promovirati posebej med tistimi v lokalnem območju, potem raziščite, katere možnosti so za lokalno oglaševanje. Nekaj ​​potencialnih možnosti za rast spletnega mesta WordPress z lokalnim oglaševanjem vključuje:

Lokalni radio

Radio je odličen način za promocijo vašega spletnega mesta WordPress in splošno povečanje profila. Radijski oglas bo pomagal širiti besedo o vašem spletnem mestu in vzbuditi zanimanje okoli njega. Vendar je to lahko drago in vredno je spremljati promet na vašem spletnem mestu pred in po oglasu, da preverite, ali so stroškovno učinkovite.

Lokalni časopisi ali revije

Lokalni časopisi in revije so še vedno zelo priljubljeni v številnih demografskih panogah in panogah. Poiščite medij, ki bo privlačen vašemu ciljnemu občinstvu in se tam oglašajte. Večji kot je oglas, tem bolje, če se bo vaš proračun razširil, se odločite za oglas na celotni strani. Prav tako je vredno porabiti denar za oblikovanje privlačnega oglasa, ki bo pomagal izstopati iz množice in navdušil vašo publiko.

Sponzorirajte lokalni športni klub, dogodek ali vzrok

Sponzoriranje lokalnega športnega kluba, vzroka ali dogodka vam lahko pomaga povečati prepoznavnost vašega spletnega mesta WordPress. Z vključevanjem v lokalne namene boste postali cenjen član skupnosti. Prav tako boste stalno vodili svoje podjetje v glavah ljudi. Več ko ljudje slišijo za vas, večja je verjetnost, da se vas spomnijo in tako obiščejo vaše spletno mesto namesto konkurentov.

Zloženke in letenje

Ustvarjanje letakov za promocijo vašega podjetja je lahko uspešen način za povečanje prometa na vašem spletnem mestu WordPress. Letak naj bo oblikoval oblikovalec, da bo videti profesionalno. Ljudje, ki so navdušeni nad vašo zloženko, bolj verjetno obiščejo vaše spletno mesto.

Dobro razmislite, kam distribuirate letake, saj morajo doseči vaše potencialne stranke. Letenje od vrat do vrat je lahko učinkovito, vendar je zamudno. Enako lahko rečemo za letenje v mestu. Tudi puščanje letakov na ključnih področjih, kjer se vaše ciljno občinstvo druži, na primer v kavarnah, je lahko uspešno.

Objavite e-knjigo na Amazonu

objavi e-knjigo

Objava e-knjige na Amazonu je odlična zunanja dejavnost za rast vašega spletnega mesta WordPress. Naj vas ne odloži ideja, da bi morali napisati e-knjigo. Ni treba, da je predolgo, in lahko vanj vključite vsebino s svojega spletnega mesta. Najem ghostwriterja je še ena možnost.

Prepričajte se, da je vaša e-knjiga primerna za vaše podjetje, da boste lahko ciljali na pravo občinstvo. Prav tako je vredno plačati urednika, da to preveri, saj želite nekaj dovolj kakovostnega, da navduši bralce in jih spodbudi, da obiščejo vaše spletno mesto.

Ko objavljate svojo knjigo na Amazonu, je ne cenite za več kot nekaj dolarjev. Razlog za uvrstitev e-knjige na Amazonu ni zaslužiti s prodajo. Gre za promocijo vaše osebne blagovne znamke in vašega spletnega mesta, s čimer pomaga pri usmerjanju prometa. Če ceno knjige previsoko porabite, boste izpustili morebitne nove stranke.

Podcasting

podcasting

Podcasti so razmeroma enostaven in učinkovit način za privabljanje novih obiskovalcev na vaše spletno mesto WordPress. Mnogi ljudje ne uživajo v branju prek spleta, ampak radi poslušajo. Z zagotavljanjem vsebine v dinamičnem podcastu se boste dotaknili novega baze potencialnih sledilcev.

Odličen način, kako svoje poddaje delite z novimi poslušalci, je, da dodate svojo vsebino iTunes. Avtor prijava na račun in oddajanje podcastov, jih lahko slišijo milijoni ljudi. Vendar pa so iTunes precej posebni glede podcastov, ki jih sprejemajo, zato jih je vredno brati najboljše prakse podcastinga preden začnete.

Poleg podkastov lahko tudi poskusite in govorite o podcastih drugih ljudi. Poiščite ljudi v svoji panogi, ki imajo svoje poddaje. Ti ljudje bodo imeli isto ciljno publiko kot vi, ki bo morda dobro pregledala vaše spletno mesto, potem ko vas bo slišala, da govorite.

Druge spletne, vendar zunaj dejavnosti

Obstaja veliko spletnih ali zunajstranskih dejavnosti, ki lahko razvijejo vaše spletno mesto WordPress. Oglaševanje spletnega mesta na družbenih medijih je eden najučinkovitejših načinov za povečanje prometa na vašem spletnem mestu. Tu je še nekaj drugih možnosti;

YouTube

YouTube je vreden dodatne omembe, saj gre za kanal družabnih medijev, ki ga pogosto zanemarimo, ko je zajet trženje družbenih medijev. Če je primerno za vaše spletno mesto, je ustvarjanje lastnega YouTube kanala in videoposnetkov lahko učinkovit način, da dosežete novo občinstvo.

Objava gostov

Posevanje gostov je še en dober način za osvetlitev vašega spletnega mesta. Izberite spletna mesta, ki so v isti panogi kot vaše podjetje, in celo spletna mesta konkurentov, saj bodo ta imela bralce, ki ste ciljna publika. Vedno pripravite kakovostne objave gostov, ki bodo zanimale in pritegnile bralce, da kliknejo na vaše spletno mesto.

Oglaševanje

Oglaševanje v Googlu ali družbenih medijih lahko hitro in dramatično poveča vašo spletno stran WordPress. Googlovi oglasi, oglasi Facebook in Twitter oglasi so priljubljene in enostavne za uporabo možnosti, ki lahko pomagajo pri promociji vašega spletnega mesta. Vedno spremljajte analitiko svojih spletnih mest, da ugotovite, ali so vaši oglasi stroškovno učinkoviti.

Končne misli

Vse zgoraj je učinkovita možnost zunaj mesta, ki bo pripomogla k rasti vašega spletnega mesta WordPress. Dejavnosti, v katerih sodelujete, bodo odvisne od vrste posla, ki ga imate.

Vedno upoštevajte svojo ciljno publiko. Kje se družijo in na katere oblike trženja se bodo odzvali. Prav tako skrbno spremljajte spletno mesto, da boste vedeli, da boste dobili svoj čas in denar.

Katere dejavnosti zunaj kraja ste poskušali razviti svoje spletno mesto WordPress? V spodnjih komentarjih delite svoje uspehe ali neuspehe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map