GoDaddy: Ste še vedno sovražnik WordPress-a ali storitev gostovanja?

Počasno počasni časi nalaganja, slabe storitve za stranke, neusmiljene prodaje in nezdružljivosti vtičnikov so enkrat zasledili sloves GoDaddyja kot gostitelja WordPressa. Dolge vode, povezane predvsem z negativnimi občutki uporabnikov, se počasi spreminjajo v korist prerojene storitve gostovanja.


GoDaddy je bil namerno namenjen izboljšanju učinkovitosti izdelka, uporabnosti ter podpori strankam in izdelkom.

Natančneje, pripravili so veliko pobudo za popolno vključitev WordPress-a v svojo ponudbo izdelkov za novinke in profesionalce, in sicer s serijo paketov, posebej namenjenih platformi.

So torej njihova prizadevanja močno vplivala ali je GoDaddy še vedno sovražnik WordPress-a? V tem članku bomo opisali pogosto napolnjeno zgodovino odnosa GoDaddyja z WordPressom, njihovo novo smerjo in izdelki in storitvami, ki so zdaj na voljo.

GoDaddy in WordPress: Potem in zdaj

Bob Parsons in njegova ekipa sta ga leta 1997 ustanovila kot Jomax Technologies, to programsko podjetje pa je preimenoval v GoDaddy leta 1999. Njegovo komično, a nepozabno poslovno ime je odražalo muhast pristop podjetja do oglaševanja..

Vendar v zvezi z WordPressom še vedno ni bilo vse navadno. Razvijalci so se skozi leta pogosto pritoževali nad počasnimi obdobji nalaganja, pogosto pa so opozarjali tudi na nedosledne odgovore in neprimerno krivo tehnično podporo..

En bloger je bil premaknjen v izrazno izraziti pred kratkim 2013:

Reči, da so “WordPress Friendly”, pomeni, da je tvoj pit bull prijazen, medtem ko uporabljaš vsako unčo moči, ki jo poskušaš preprečiti, da bi me napadel!!

V zadnjih dveh letih in pol pa je novi izvršni direktor Blake Irving poskušal drastično spremeniti podjetje.

Pod njegovim vodstvom je GoDaddy prenovil ponudbo izdelkov, razširil klicni center za podporo strankam, izboljšal usposabljanje za tehnično podporo in lotili zastopanja žensk v podjetju. Začeli so celo sponzorirati številne mednarodne dogodke WordCamp.

Brezšivna nastavitev računa za WordPress

Upravljavec WordPress gostovanja od GoDaddy.

Upravljavec WordPress gostovanja od GoDaddy.

Pri GoDaddyjevem upravljanem gostovanju ne velja več staro opozorilo »Dobiš, za kar plačaš«. Čeprav so cene še vedno med najnižjimi v panogi (trenutno izvajajo promocijo z osnovnim WordPress gostovanjem, ki se začne pri 1 USD na mesec), je raven vrednosti ponudbe porasla.

WordPress ni več ena izmed mnogih možnosti pri GoDaddyju. Namesto tega so v svoji ponudbi izdelkov WordPress postali prvovrstni državljani, ki jih osebje z rešitvami opisuje kot “strogo vodeno” ponudbo izdelkov. Razliko boste opazili takoj, ko aktivirate svoj račun.

GoDaddy WordPress Gostovanje vrhuncev

Prenovljena ponudba WordPress vključuje številne nove funkcije, ki jih lahko uživate. Spodaj smo izbrali nekaj najpomembnejših.

Vadnice za Sidekick

Če niste novi v WordPressu, boste imeli dostop do več sto vadnic SIDEKICK, ki prikazujejo, kako zgraditi svoje spletno mesto. Njihovi videoposnetki se stalno posodabljajo in zajemajo teme, kot so urejanje fotografij, ustvarjanje strani in objav, izbira tem in še veliko več.

WordPress 101

Videoposnetki WP101 so standardno.

Videoposnetki WP101 so standardno.

Posodobljeno tudi z vsako novo različico, WordPress 101 ponuja video vadnice, formatirane za vse vaše naprave. Zajemajo vse od zelo osnovnega pouka do naprednejših konceptov, kot je SEO optimizacija.

Usposobljeno podporno osebje

Okoli maja 2014 je GoDaddy prenesel podporo za e-pošto in težave z vstopnicami. Preprosto ni delovalo. Med drugimi težavami je prišlo do preveč zamud pri obdelavi zahtevkov strank in niso imeli orodij za preverjanje informacij o strankah, če so bile zahteve poslane iz e-poštnih sporočil, ki niso iz računa.

Zdaj pa je osebje za tehnično podporo usposobljeno za odpravljanje težav izključno za uporabnike WordPress po telefonu in prek 24-urnega klepetanja v živo – veliko izboljšanje ravni storitev.

Večja varnost spletnih strani

Po besedah ​​Jeffa Kinga, generalnega direktorja GoDaddyja za gostovanje in varnost, podjetje pozno zavzema vedno bolj proaktivno stališče do varnostnih groženj. Blokatorji neželene pošte, samodejne posodobitve in nočne varnostne kopije spletnega mesta z vnovično namestitvijo z enim klikom so le nekatere nove varnostne funkcije GoDaddyja.

Združljivost vtičnikov

Kot smo že omenili, je bila združljivost vtičnikov glavno vprašanje na starem gostovanju GoDaddy. Svojo zavezo o izboljšanju izdelka WordPress so nadaljevali s seznamom najbolj priljubljenih tem in vtičnikov Hot 100 (in ja, stavite Total je na voljo).

Ta seznam, ki ga objavljamo tedensko, uvršča priljubljene WordPress teme in vtičnike, ki jih uporabljajo GoDaddy WordPress gostitelji. Zanimivo je, da GoDaddy namesto razvrstitve skupnega števila aktivnih namestitev ovrednoti neto spremembo tem in vtičnikov, ki so aktivni v času njihove tedenske analize.

GoDaddy je sestavil tudi seznam vtičnikov, za katere je znano, da posegajo v funkcionalnost njihovih upravljanih računov gostovanja WordPress. Če je aktivirano, jih GoDaddy odstrani vtičniki na črni seznam iz vašega upravljanega računa ob odkritju.

Migracije spletnih strani

Zdi se, da so se možnosti za migracijo tudi bistveno izboljšale. Eden od blogerjev je poročal o selitvi več spletnih mest brez zagate. Med postopkom selitve lahko svoja spletna mesta predogledate na ločeni poddomeni. Poleg tega lahko pričakujete, da se bo hitrost strani na spletnem mestu pojavila hitrost po zaključku.

Pojdite Pro s svojimi obstoječimi strankami

GoDaddy Pro je dobro za razvijalce.

GoDaddy Pro je dobro za razvijalce.

GoDaddy Pro je bil ustvarjen z mislijo na razvijalce, oblikovalce in kreativne agencije. Združuje ključne komponente GoDaddyjevega upravljanja WordPress gostovanja (kot tudi možnosti za skupne, oblak, VPS in namenske strežnike) s pametnimi orodji za upravljanje strank.

Uporabite lahko orodje za selitev spletnega mesta za prehod obstoječih strank na ta nov sistem ali ustvarite popolnoma nov račun za nove stranke. Tu je le nekaj posebnosti tega novega izdelka.

Vodenje računa

Vaši odjemalci določajo vašo stopnjo dostopa, vi pa lahko opravite testiranje v ozadju, preverite delovanje spletnega mesta, funkcionalnost vtičnikov, pregled kode – celotno kroglico voska. Lahko celo začnete graditi spletno stran vaše stranke na začasni domeni zanje, dokler se ne ustali na končni.

Poenostavljeno nakupovanje

Ste že kdaj nakupovali za svoje stranke, da bi končali v zapletenem spletu, da bi ugotovili, kako prenašati lastništvo svojih izdelkov nazaj na njih? GoDaddy Pro obravnava to težavo z nakupovalnimi vozički za stranke. Obstajata dve možnosti:

  1. Napolnite košarico in jo pošljite stranki v nakup.
  2. Nakup kupite v imenu stranke s kreditno kartico, ki jo ima na voljo.

Stranke ohranijo lastništvo, medtem ko delate na njihovem računu z manj kolcanjem. Odlična možnost je, da prihranite veliko težav pri tem.

Namenska podpora strankam

Ko žonglirate z več strankami, je žogo občasno enostavno spustiti. GoDaddy preprečuje, da bi se to zgodilo tako, da linijo za podporo strankam posveti svojim strankam Pro. Čakalni časi so krajši in še vedno imate možnost uporabe klepeta v živo.

Dodatna funkcija, ki jo mnogi svobodnjaki raje, je možnost predložitve vozovnice za podporo. Ko je težava odpravljena, boste prejeli posodobitev. To vas osvobodi, da nadaljujete z delom na računih svojih strank, namesto da zapravljate čas za odpravljanje težav s tehničnimi krpljami.

Dostop do WordPress evangelista

GoDaddy je s svojim WordPress evangeličanom, Mendel Kurland, pristal na tleh s širšo skupnostjo. Mendel veliko potuje, da bi zbral vpogled razvijalcev, oblikovalcev in lastnikov spletnih mest po vsem svetu. Poleg vzpostavitve odnosov znotraj skupnosti WordPress, Kurland neposredno posreduje povratne informacije razvojnemu timu GoDaddy-ja za povečanje učinkovitosti in uporabnosti GoDaddy Pro.

Ali je GoDaddy dobro iti?

Nekoč potencialno boleča možnost, ki jo bodo uporabniki WordPressa obravnavali kot gostiteljskega partnerja, je GoDaddy zdaj resen kandidat za uvedbo upravljanega gostovanja WordPress. In zdaj ga lahko preizkusite za samo 1 dolar na mesec (samo kliknite na gumb, da dobite promocijo), torej kaj v resnici morate izgubiti?

GoDaddy Upravljanje spletnega gostovanja

Šolali so se zelo, da bi spremenili dojemanje strank in dokazali njihovo zaupanje kot gostiteljsko podjetje, poleg tega pa so dodali nove inovativne funkcije, kot je GoDaddy Pro za razvijalce.

Radovedni smo slišati vaše misli. Ali so te spremembe za WordPress dovolj, da lahko razmislite o gostovanju svojega naslednjega spletnega mesta prek GoDaddyja? Ali pa si še vedno na ograji? Povežite se prek komentarjev in nam sporočite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map