Kako dodati avtorsko polje na svoje mesto WordPress

Kako dodati avtorsko polje na svoje mesto WordPress

Kot verjetno veste, avtorski bio škatla povečuje pristnost vašega bloga. Čeprav objavlja anonimno svoje namene, se ne primerja z vrednostjo pristnosti. Avtor življenje gradi svoje zaupanje pri svojih bralcih. Ljudje ne želijo samo brati informacij, ki jih objavite na svojem blogu, ampak želijo vedeti tudi kdo ste. Ljudje vam lažje zaupajo, ko lahko vsebino, ki jo berejo, povežejo z dejansko osebo.


Če ste se torej skrivali za psevdonimi, je čas, da razmislite o dodajanju avtorjevega bio polja. V prejšnji objavi sem vam pokazal, kako upravljate z več avtorji na blogu, in tudi povedal, kaj morate vedeti, kako napisati življenjepis na spletnem dnevniku. Toda v tej objavi bom delil šest načinov, kako lahko na svoje spletno mesto dodate avtorjevo biološko polje, da bodo vsi ti avtorji zapadli. K temu obstajajo trije pristopi:

 1. Izberite temo, ki že ima avtorsko polje
 2. Uporaba vtičnikov WordPress
 3. Neposredno urejanje kode teme

Šest načinov, o katerih bom razpravljal, so pravzaprav vtičniki. Preden naredite kaj drugega, morate dodati avtorje ali uporabnike prek nadzorne plošče na naslovu UporabnikiDodaj novo. Nato boste morali vi ali vaši avtorji dodati bios (kratke opise) in kakršno koli drugo vsebino, ki bo uporabljena v vaših avtorskih poljih (Gravatar, slika, povezave, socialni profili itd.).

Dodajte nove avtorje na svoj blog

Najlažji in najbolj priporočljiv (a ne nujno najboljši) način za dodajanje avtorskega bio polja v svoj blog je uporaba vtičnika. Preprosto naložite izbrani vtičnik, ga namestite in nastavite tako, kot želite. To je to. Tukaj je nekaj dodatkov, ki jih morate upoštevati:

1. Izberite temo z vgrajenimi avtorskimi polji

Skupek tem vgrajenih avtorskih polj

Najenostavnejši odgovor je, da izberete temo, ki že ima možnosti za avtorjevo polje, ki jih potrebujete. Na primer, naša lastna tema Total vključuje podporo za avtorje bios, slike in povezave. Torej kvečjemu vse, kar morate storiti, je, da dodate malo stajlinga. Vzemite si čas, da najprej pogledate predstavitveni prikaz teme, poiščite blog in si oglejte objave in preverite, ali obstaja avtorsko polje. Če niste prepričani, se obrnite na razvijalca. Morali bi vam takoj povedati, ali je to tematska funkcija, ki jo ponujajo.

2. Starbox: Avtorica za ljudi

Starbox: avtorbox za ljudi

Starbox ponuja preprost način, kako dodati čudovito avtorsko bio polje, ne da bi se spopadali s kodo. Na voljo je z več temami, ki jih lahko uporabite, kot so Poslovne teme, Spustna tema, Fancy tema in še več. Ta vtičnik olajša tudi integracijo avtorskih socialnih profilov. Prav tako lahko s klikom na gumb nastavite preverjanje avtorstva za Google in Facebook.

Starbox je narejen za sodelovanje uporabnikov. Osredotoča se na vizualno gradivo in je zagotovo zelo uporabniku prijazen vtičnik. Če želite, lahko vtičnik dodatno prilagodite, vendar privzete nastavitve ponujajo več kot dovolj, da opravilo pravilno opravite.

3. Enostavno avtorsko polje

Enostavno avtorsko polje

Enostavno avtorjevo polje naredi natanko tisto, kar nakazuje njegovo ime: doda preprosto avtorjevo polje v vaše objave na svojem WordPress blogu. Čeprav je vtičnik lahko preprost, nikakor ni dolgočasen. S preprostim avtorskim poljem lahko prikažete svoje ime, opis, gravatar, spletno mesto in ikone socialnih medijev. Pravzaprav podpira do 30 ikon, če ste pravi mavec za družabne medije.

Lahko ga prilagodite tudi tako, da ustreza barvam in postavitvi teme. Poleg tega je avtorska škatla popolnoma odzivna, tako da je na mobilnih napravah videti tako jasna kot na prenosnikih in večjih zaslonih. Enostavno avtorsko polje vam omogoča tudi, da ročno vstavite avtorsko bio polje v kodo single.php ali avtor.php datoteke predloge, če želite.

4. Soavtorji Plus

Soavtorji Plus

Soavtorji Plus so zasnovani za bloge z več avtorji. WordPress privzeto ne podpira več avtorskih kreditov, zato je vtičnik, kot je ta, resnično priročen, če imate več avtorjev, ki sodelujejo.

S soavtorji Plus lahko objavi dodelite več bajtov, za katere je prispeval več soavtorjev. Podatke o avtorjih lahko dodate kot poševne z uporabo svojega avtorjevega profila gostov.

Očitno ta vtičnik ni tako enostaven kot ostali, zajeti tukaj. Preden uporabite oznake predloge vtičnika za prikaz vrstic avtorjev, boste morali spremeniti datoteke s temami. Kljub temu je vredno preveriti, ali pogosto objavljate objave za sodelovanje.

5. Seksi avtor Bio

Seksi avtor Bio

Vtičnik Sexy Author Bio omogoča preprosto dodajanje popolnoma prilagojenega avtorskega bio okna v vaše objave. Podpira tako posamezne kot več avtorjev in ima dva sklopa ikon družbenih medijev – okrogle in kvadratne.

Vse, vključno z barvami, velikostjo avatarja, barvami povezav in ozadjem, lahko prilagodite prek skrbniške plošče vtičnika. Privzeti zaslon ima temno ozadje z imenom avtorja z velikimi kapicami, medtem ko je bio informacija prikazana kot belo besedilo.

6. Ročna integracija teme

Prejšnje metode uporabljajo vtičnike ali se zanašajo na vgrajene funkcije vaše teme za prikaz avtorskih bioloških okenc v objavah. Ogledali smo si le nekaj, ki jih lahko uporabite za brezhibno dodajanje avtorskih bioloških informacij v objavo, zagotovo pa je na voljo še veliko več, kar morate pogledati. Seveda, če ste spletni razvijalec in delate na ustvarjanju teme, boste to želeli dodati ročno v svojo temo.

Spodaj je primer kode, ki jo lahko dodate. V tem primeru bo prikazal naslov, gravatar, opis avtorja in povezavo do strani avtorjev. Ta koda je bila vzeta neposredno iz teme Zero WordPress in na tej strani si lahko ogledate predstavitev v živo.

Nekaj ​​točk, ki jih je treba opozoriti:

 • Avtorski bio podatki so dodani v WordPress na Uporabniki> Vaš profil.
 • V kodi, ki jo boste opazili, je biografski avtor nastavljen tako, da se prikaže samo, če ima uporabnik opis, to pa zato, ker bi bilo drugače videti le ime in avatar
 • Avatars v programu WordPress so nastavljeni prek Gravatar zato bodo morali vaši uporabniki ustvariti račun in naložiti svoj gravatar.
 • Svojo avtorsko bio škatlo boste želeli oblikovati tako, da dodate svoj prilagojeni slog neposredno v temo style.css mapa.

Če želite ustvariti avtentičnost, je dodajanje avtorskega bio polja v vaše objave nujno potrebno. Bralci imajo večjo verjetnost, da bodo z vami vzpostavili močno povezavo, če bodo vsebini, ki jo berejo, lahko dodali obraz. Na srečo obstaja veliko vtičnikov, ki jih lahko uporabite za dodajanje avtorjevega polja z minimalnimi težavami.

Zdaj pa k vam. Kako je dodajanje avtorjevega polja v vaše objave vplivalo na branje na vašem spletnem dnevniku? Rada bi slišala vaše misli o tej temi spodaj!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map