Kako dodati Instagram fotografije v WordPress

Zdaj verjetno imate bodisi Instagram račun ali pa ste ga že kdaj ali drugače videli v spletu. Od junija 2016 je imel Instagram 500 milijonov aktivnih uporabnikov zaradi česar je to eno najbolj priljubljenih omrežij družbenih medijev danes. In ker je postala takšna medijska hiša, ni čudno, da bi želeli svoj vir dodati na svoje spletno mesto.


Če integrirate svoj Instagram račun v svoj WordPress blog, boste lahko preusmerili del prometa, ki ga vaš blog dobi na vaš Instagram profil (in obratno, če v svoj Instagram profil dodate povezavo do svojega spletnega dnevnika). To je odličen način za povezovanje z občinstvom spletnega dnevnika in vam odpira več priložnosti za izgradnjo blagovne znamke v spletu. Pripravljeni za začetek?

Obstajajo trije načini za dodajanje Instagrama v vaš blog – vdelava objave, uporaba pripomočka ali namestitev vtičnika. Vsaka od teh je možnost dodajanja objav na Instagramu ali vašega krmilnika na vaše spletno mesto, vendar je estetsko vsaka zelo različna.

1. Vdelava Instagram objav

Če želite samo dodati Instagram fotografijo v eno od svojih objav, je tako preprosto kot prilepljanje URL-ja fotografije v svojo vsebino. WordPress privzeto podpira ogromen obseg vdelanih URL-jev (vidite v celoti oembed seznam v kodeksu). Torej, če želite dodati fotografijo, preprosto primite URL (od pred https up do?). Tu je vizualni prikaz, tako da veste, kateri del URL-ja kopirati:

WordPress Instagram vdela

Nato kopirani URL preprosto prilepite v svojo vsebino. Je treba videti nekako takole:

[instagram url = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp]

Če želite, lahko odstranite tudi napis in prilagodite širino zaslona, ​​tako da vnesete Instagram naslov kot del kratke kode. Torej, če vnesemo URL z naslednjimi parametri (vnesemo jih z in odpremo [ in zaključek ] za delovanje kode):

instagram url = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp skrivnost = resnična širina = 320

Instagram objava, ki smo jo delili zgoraj, bo videti namesto tega:

[instagram url = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp skrivnost = resnična širina = 320]

Če pa želite svoj vir dodati na svoje WordPress spletno mesto, morate razmisliti o uporabi pripravljene teme ali vtičnika za Instagram.

2. Uporaba Instagram teme Widget

Odlična stvar Instagrama je, da je tako široko uporabljen, da so številni razvijalci tem WordPress privzeto začeli vključevati tudi gradnike Instagram. To je super za vas, saj boste morda že lahko uporabljali Instagram s svojo trenutno temo ali če razmišljate o preklopu svojega dizajna, lahko poskusite eno od teh. Vsi trije vključujejo pripomočke za stransko vrstico in nogo.

Redwood odziven WordPress blog tema

Redwood WordPress tema s Instagram Widget

V temi Redwood by SoloPines so na voljo Instagram pripomoček za vhod za vašo stransko vrstico in pripomoček za nogo, s katerim boste podvojili možnosti za prikaz vira. Preprosto dodajte svoje uporabniško ime in že boste radi. Poleg tega lahko v nogi dodate tudi povezave do vseh drugih profilov družbenih medijev.

Vzemi Redwood

Tema bloga novic in revij o stanju

Status WordPress tema s Instagram Widget

Stanje vključuje simpatičen Instagram vir widget, kot tudi prilagojen pripomoček za podajanje podnožja. Sem spadajo naključne barve, ki so prikazane kot spodnja meja fotografij. Ta zabavna tema slogovne revije vključuje tudi vgrajeno socialno integracijo, dodan socialni pripomoček in veliko vgrajenih oglasnih prostorov. Tako zaslužite svoj blog enostavno!

Pridobite status

Tema spletnega dnevnika WordPress Fbird Lifestyle

Fbird WordPress tema s Instagram Widget

Fbird je čista tema v spletnem dnevniku, ki vsebuje tudi Instagram stransko vrstico in pripomoček za nogo. Medtem ko je gradnik stranske vrstice preprosta mreža, je pripomoček za noge v nogi lepo prikazan poleg polja za naročnino na glasilo. Tako bodo lahko vaši bralci spremljali vas in se pridružili vašemu glasilu na vsaki strani.

Naj Fbird

3. Namestitev vtičnika za Instagram

Vaša zadnja možnost je uporaba vtičnika, ker dobesedno obstaja vtičnik za vse, vključno z Instagramom. Pri izbiri vtičnika ne pozabite prebrati podrobnosti, da boste vedeli, da imate vse funkcije ali postavitve, ki jih želite. Tu je nekaj najbolj prenesenih brezplačnih Instagram vtičnikov z WordPress.org.

Grace Instagram Feed

Grace Instagram Vtičnik

Info & DownloadView Demo

Grace Instagram Feed Gallery je vsestransko orodje za socialno pretakanje in skupno rabo. 4 različne vrste postavitve tokov, 5 možnih povezav vrst virov, odprta možnost za neomejeno pretakanje zasebnih in javnih vsebin. To je le nekaj najbolj osupljivih lastnosti Grace.

Dodajte mrežo, zidanje, upravičeno galerijo ali drsne tokove. Poleg tega lahko svoj Instagram socialni zid prilagodite ne le z izbiro primerne postavitve. Precej funkcij za oblikovanje je na voljo prek priročnega ustvarjalca vizualnih sredstev. Za katere ne potrebujete nobenega spletnega razvoja ali profesionalnih oblikovalskih znanj. Barve, oblike, robovi, obloge, višina in teža katerega koli elementa in druga orodja za natančno nastavitev so odprta za vašo ustvarjalnost.

Pretočite praktično vse vrste vsebin na Instagramu. In uporabniku dovolite, da razvrsti vsebino prek virov glave ali družbenega zidu. Upoštevajte, da lahko iz Instagrama pretakate katero koli odprto javno vsebino. Torej ne potrebujete niti osebnega aktivnega Instagram računa.

In če svoj Instagram račun pretakate na spletnem mestu ali blogu WordPress, lahko Grace zagotovi lepo glavo. Tam pokažite najpomembnejše podatke o računu: avatar, število sledilcev in naslednje podatke.

Druge funkcije vključujejo prednamerjanje, na voljo so ročni ali samodejni filtri za izključitev in vključitev določene vsebine z besedo, besedno zvezo, ID-jem uporabnika, URL-jem in drugimi podatki. Ta funkcija je ekskluzivna za Grace Instagram Feed Gallery in je ne boste našli v nobenem drugem socialnem toku WordPress vtičnika.

Grace Instagram Feed Gallery ponuja tudi najpreprostejšo povezavo API med tekmeci. Samo en gumb na kartici Pooblastilo vtičnika – in lahko brezplačno odprete vse neverjetne priložnosti odprte javne Instagram vsebine! Grace prav tako ponuja brezhibno dodajanje različnih gumbov za skupni delež za vsako objavo v vašem družbenem toku. Zdaj ne bi izgubili uporabnikov, ki bi želeli takoj deliti vsebino!

WP Instagram Widget

WP Instagram Widget Vtičnik

WP Instagram Widget je preprosta integracija Instagrama z vašim WordPress spletnim mestom. S tem vtičnikom lahko s pomočjo pripomočka dodate svoje najnovejše Instagram fotografije na katero koli stransko vrstico ali podnožje. Vtičnik ohranja stvari čiste in preproste, vendar jih lahko prilagodite s pomočjo CSS-ja, tako da se ujema s preostankom vašega spletnega mesta.

Prenesite WP Instagram widget

Instagram Slider Widget

Vtičnik Widget za Instagram Slider

Če želite svoj Instagram Instagram dodati kot drsnik namesto galerije, potem razmislite o brezplačnem vtičniku Instagram Slider Widget. S tem vtičnikom se vaše slike uvažajo kot priloge. Nato se lahko prikažejo v pripomočku kot drsnik ali kot galerija. Poleg tega obstajajo možnosti za povezovanje slik, razvrščanje in še več.

Prenesite Instagram drsnik Widget

Uživajte vtičnik za Instagram

Uživajte vtičnik WordPress za Instagram

Svoje Instagram slike lahko dodate tudi kot vrtiljak z uporabo vtičnika WordPress za Instagram. S tem vtičnikom preprosto aktivirate, dodate profil ali hashtag, ki ga želite prikazati, izberete postavitev omrežja ali vrtiljaka in nato izberete svoje stolpce in voila! Takojšnji Instagram na vašem spletnem mestu za katero koli stran, objavo ali widgetized območje!

Prenesite Uživajte za Instagram

DsgnWrks Instagram Uvoznik

DsgnWrks Instagram vtičnik za uvoznike

Za tiste od vas, ki si želite nekaj, kar lahko res prilagodite DsgnWrks Instagram Uvoznik, je morda pravi za vas. S tem dodatkom se vaše Instagram fotografije uvozijo na vaše WordPress spletno mesto. Od tam lahko v celoti prilagodite njihov prikaz prek prilagojene vrste objave, taksonomije ali poštnega zapisa po meri.

Prenesite DsgnWks Instagram Uvoženo

Instagram značke

Vtičnik za značke za Instagram

In nazadnje, če želite vse, je preprost Instagram gumb, da vam bodo lahko sledili vaši bralci, nato pa preprosto ohranite osnovni vtičnik Instagram Značke. Ta vtičnik doda preprost pripomoček, tako da lahko dodate povezavo do svojega Instagram profila na katero koli stransko vrstico ali nogo. Enostavno prav?

Prenesite Instagram značke

InstaShow Instagram Feed Plugin za WordPress

InstaShow Instagram Feed Plugin za WordPress

InstaShow je vrhunski Instagram dodatek WordPress vtičnikov, ki olajša integracijo fotografij Instagrama s svojim WordPress spletnim mestom. Prilagodljiv vir fotografij ima na voljo več možnosti za lažje dodajanje slik na Instagramu. S tem priročnim vtičnikom lahko preprosto vstavite prilagodljiv Instagram vir skoraj kjerkoli. Z možnostmi vtičnika določite vir z uporabniškim imenom, hashtag ali povezavo. Nato izberite svoje barve, odzivnost, navigacijo, števce in drugo. Nato uporabite generator kratkih kod, da vstavite svoj Instagram Instagram, kamor koli želite. Druge odlične funkcije vtičnikov vključujejo združljivost Visual Composer, podporo za 16 različnih jezikov, samodejno vrtenje in še več

Pridobite InstaShow

Gredo naprej

Ko dodate svoj Instagram na svoje spletno mesto, lahko izkoristite vse edinstvene možnosti, ki jih odpre za vas. Instagram je odličen način za povezovanje z vašimi bralci na osebni ravni z delitvijo fotografij v zakulisju, fotografiranjem novih in prihajajočih projektov, spodbujanjem sledilcev k skupni rabi fotografij, povezanih z vašim podjetjem, označevanjem kolegov ali največjih oboževalcev v slikah ali celo začnite svoje # trende.

Zgrabite temo ali vtičnik (ali vstavite nekaj fotografij sami) in začnite graditi odnos s svojimi bralci! Če imate drugo temo ali vtičnik, ki ga priporočate za Instagram, ali imate kakšne nasvete ali vprašanja za skupno rabo fotografij z WordPressom, preprosto pustite komentar spodaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map