Kako dodati videoposnetke v WordPress (in zakaj)

Kako dodati videoposnetke v WordPress

Se vam zdi enostavno dodati videoposnetke na svoje WordPress spletno mesto? Če bi kričali DA, zdaj ne bi bili tukaj?


Še eno povezano vprašanje: Ali je ustvarjanje ali iskanje najboljših videoposnetkov za vaše spletno mesto WordPress enostavno? Tako je, nisem si mislil. Verjetno sploh ne veste, kje začeti, vendar se ne potite; nisi sam.

Začetnik se vam lahko dodajanje videoposnetkov v vaše objave in strani WordPress na začetku zdi zastrašujoče, vendar nič ne more biti dlje od resnice. Izkazalo se je, da lahko na svoje mesto WordPress dodate videoposnetke kot profesionalce in v tej objavi vam pokažemo, kako natančno. Pripravite svojo skodelico in nastavite razpoloženje z nekaj video statistikami.

Nekaj ​​video statistik …

Ker je video tako težaven, zakaj se sploh truditi dodajati videoposnetke na vašo spletno stran? Mislim, bi se vam zdelo dovolj kakovostne besedilne in slikovne vsebine, kajne?

Konec koncev ste slišali, da strokovnjaki cvrknejo, da lahko optimizirate slike in besedila za SEO ter dosežete najvišje položaje v spletnih iskalnikih. Bil sem tam in storil to, zato vam lahko zagotovim, da deluje. Nič novega tam.

Zakaj bi torej vključili video v svoj marketinški arzenal WordPress? Naslednje statistike vam bodo pomagale pri sprejetju informirane odločitve.

 • Dnevno si na YouTubu ogledajo več kot 5 milijard videov
 • Uporabniki si na Facebooku ogledajo več kot 100 milijonov ur videov na dan
 • 82% uporabnikov Twitterja gleda video posnetke na platformi
 • Povprečni uporabnik interneta porabi 88% več časa na spletnem mestu z videom
 • 70% marketinških strokovnjakov aktivno optimizira video za SEO
 • Dobrih 43% tržnikov se je strinjalo, da bodo ustvarili več video vsebine, če ne bo ovir, kot so proračun, sredstva in čas
 • 65% gledalcev si ogleda več kot 3/4 videoposnetka
 • 9 od 10 gledalcev je povedalo, da so videoposnetki o izdelkih koristni pri odločanju
 • Dodajanje videoposnetka v trženje po e-pošti poveča število klikov za 300%
 • Vključitev videoposnetka na ciljni strani lahko poveča stopnje konverzije za 80%
 • 64% kupcev je bolj verjetno, da bodo kupili izdelek na vašem spletnem mestu po ogledu videa

Vir: Renderforest infografike s 40+ statistikami iz različnih uglednih virov.

Jasno je, da zgornji statistični podatki kažejo veliko sliko prihodnosti video marketinga. Podatki tudi kažejo, da nikoli ni bil boljši čas, da se v tržno strategijo spletnega mesta vključi video. Če pa vam statistika ne pomeni jacka, bo morda naslednji seznam ugodnosti posel zapečatil.

Prednosti video marketinga

Če niste nervozni tip, vas statistika težko premakne. Tukaj je hiter seznam koristi, ki jih boste uživali, če v tržno strategijo vključite video.

Videoposnetek lahko:

 • Desetkrat povečajte prepoznavnost blagovne znamke. Dober primer, kako lahko uporabite video za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke, je Dollar Shave Club YouTube video, kar je v dveh dneh spodbudilo 12.000 naročil. Štiri leta po vrsti je Unilever kupil Dollar Shave Club za prijavljeno milijardo dolarjev v gotovini. Povej wh-a-a-at?
 • Pomagajte doseči več uporabnikov. YouTube in številna spletna mesta v družabnih medijih aktivno promovirajo video vsebino, kar omogoča doseganje več uporabnikov. Video vam lahko pomaga sestaviti ciljno publiko, ki bo koristila vašemu poslovnemu spletnemu mestu zdaj in v prihodnosti.
 • Omogočite jasnejše demonstracije izdelkov ali storitev, kar povzroči več nakupov
 • Izboljšajte svoje uvrstitve v iskanju, saj ste več kot 50-krat večja je verjetnost, da se uvrsti na prvo stran Googla, če na svoje spletno mesto dodate optimiziran video
 • Ponudimo vam boljši donos naložbe (ROI)
 • Vzpostavite čustveno povezanost in zaupanje, saj imajo videoposnetki prirojeno sposobnost vzbujanja čustev, če opravljate svoje delo
 • Privede do več konverzij
 • Dopolnite preostalo vsebino in tako omogočite bogato uporabniško izkušnjo na svojem mestu WordPress

Brez dvoma bodo videoposnetki še naprej rasli le v smislu učinkovitosti in prodornosti kot marketinškega medija. Kljub temu se je treba osredotočiti na najnovejše video trende, da ostanemo pred konkurenco, ki pa je – na žalost – kruta.

Kje vse to vas pušča? Še vedno zaljubljen, ja?

No, prvi korak pri izkoriščanju moči videoposnetka je učenje dodajanja videov na vaše WordPress spletno mesto. Kako drugače boste uživali prednosti WordPress videov, če jih ne morete dodati na svoje spletno mesto?

Preberite nadaljevanje in odkrijte, kako lahko preprosto dodate videoposnetke na svoje WordPress spletno mesto, ne da bi porabili denar za razvijalce ali vtičnike.

Kako ročno dodati videoposnetke v WordPress

Za dodajanje videoposnetkov na svoje WordPress spletno mesto ne potrebujete vtičnika. WordPress, ki je neverjetna platforma, ki jo ponuja, ponuja izvrstne funkcije za video integracijo, s katerimi je celoten postopek tako enostaven kot A, B, C.

Pojdi na to, Freddy … Ok, slišim te

Če predpostavimo, da ste svoje videoposnetke že naložili na YouTube (ali morda videoposnetke delite od drugega ustvarjalca), se pomaknite do videa, ki ga želite dodati na svoje WordPress spletno mesto.

Kopirajte povezavo v naslovno vrstico brskalnika, kot je prikazano spodaj.

kako dodati videoposnetke v wordpress

Lahko pa kliknete z desnim gumbom miške na video in kliknete Kopiraj URL videoposnetka kot poudarimo na spodnjem posnetku zaslona.

kako dodati videoposnetke v WordPress kopiranje URL-ja video na youtube video

Zdaj imate povezavo, ki izgleda nekako takole:

https://youtu.be/eGYuBjqkj8Q

Nato se pomaknite do strani ali objave, kamor želite dodati video. Če ustvarjate novo stran, preprosto pojdite na Strani> Dodaj novo v skrbniškem meniju WordPress, kot je prikazano spodaj.

dodajanje nove strani v wordpress admin

Opomba: Če dodate video v objavo, se morate pomakniti do Objave> Dodaj novo v zgornjem koraku.

Ko se urejevalnik strani naloži, dodajte običajne stvari, tj. Naslov strani, vsebino, oznake, kategorije, SEO in tako naprej. Naš urejevalnik smo naselili z navidezno vsebino, kot je prikazano spodaj. Upoštevajte tudi, da uporabljam Gutenbergov urejevalnik.

kako dodati videoposnetke na svojo WordPress stran

V urejevalnik Gutenberg lahko na svojo stran dodate video na svojo stran. Ti lahko v vrsti videoposnetek ali uporabite Gutenbergov video blok.

1. Dodajte vdelani video v WordPress

Če želite na svojo stran dodati vdelani videoposnetek, preprosto prilepite YouTube-ov URL, ki ste ga prej kopirali, v svojo vrstico (pritisnite na VNOS pred prilepitvijo URL-ja), kot prikazujemo spodaj.

Dodaj video na WordPress stran gutenberg

Nekaj ​​opomb o zgornji sliki (številke ustrezajo oštevilčenemu seznamu spodaj). Ti lahko:

 1. ne vidimo povezave, ki smo jo pravkar prilepili, ker WordPress povezavo takoj pretvori v predogled videoposnetka
 2. poravnajte video, uredite YouTube naslov, podvojite ga in ga celo odstranite med drugimi dejanji, ki so značilne za Gutenberg
 3. enostavno dodajte napis
 4. izberite ali velikost videa za manjše naprave. Priporočamo, da pustite to nastavitev ON
 5. določi dodatne CSS razred, kar pomeni, da lahko prilagodite svoje sloge video vsebnikov, vendar se boste morali najprej naučiti CSS, zato to območje za zdaj pozabite

Z vsemi na svojem mestu, vas prosimo, da zadenete Predogled gumb na vrhu, če si želite ogledati vaš novi videoposnetek YouTube. Tukaj je, kako moje izgleda s temo dvajsetih sedemnajstih WordPressov.

dodajte video v WordPress

Če uporabljate klasični urejevalnik, bo vaša stran izgledala tako:

Dodajte videoposnetke v WordPress v klasičnem urejevalniku

Kot vidite, se bo URL samodejno napolnil z videoposnetkom na podlagi povezave – v tem primeru YouTube video. S klasičnim urejevalnikom ni nobene možnosti za urejanje velikosti videoposnetka ali poravnave – to je tisto, kar je.

To je bilo enostavno, kajne? Niste si niti zlomili znoj.

2. Dodajte videoposnetke v WordPress z uporabo Gutenbergovega bloka

Tudi video z uporabo Gutenbergovega bloka je enostavno. S kopiranim YouTubovim URL-jem v roki postavite kurzor, kamor želite namestiti svoj video, in kliknite znak plus (+), kot je prikazano spodaj.

dodajte video v WordPress prek bloka gutenberg

Na plošči, ki se odpre, pojdite na Skupni bloki in kliknite na Video blok, kot smo poudarili spodaj.

video blok v urejevalniku gutenberg

Nato kliknite na Vstavi iz URL-ja gumb, kot smo podrobno opisani v spodnji grapi zaslona.

dodajte video v WordPress z vstavkom iz možnosti url

Nato prilepite URL za video YouTube in pritisnite Prijavite se gumb, da dodate video na vaše WordPress spletno mesto. Glej sliko spodaj.

dodajte video na spletno mesto wordpress z vstavkom po URL-ju

In tukaj je tisto, kar dobite.

dodajte video na spletno mesto wordpress prek video bloka gutenberg

Ste opazili še kaj? Lahko opaziš Drzno, Italicizirati in Povezava gumbi na dnu predogleda videoposnetka? Kaj mislite, kaj počnejo ti gumbi?

Ustvarite preostalo stran in pritisnite na Objavi gumb za objavo strani / objave na vašem spletnem mestu WordPress.

Poanta je dodajanje videoposnetkov na vašo WordPress spletno stran enostavno grah. Zgornje metode podpirajo veliko število spletnih strani za pretakanje videov, kar pomeni, da imate ustrezne možnosti, da pokrijete vse svoje potrebe.

Tukaj je nekaj podprtih video mest:

 • YouTube
 • Vimeo
 • Facebook
 • Flickr
 • Hulu
 • Instagram
 • Animoto
 • DailyMotion
 • Izobraževanja
 • SproutVideo
 • Internetni arhiv
 • TED Pogovori
 • Twitch.tv
 • Ustream.tv
 • Viddler
 • Trta
 • Wistia
 • In še veliko več!

Še vedno radovedni? Več o podprtih video spletnih mestih in kako dodati videoposnetke s teh spletnih mest lahko izveste v meniju WordPress Codex.

3. Kako dodati videoposnetke v gradnik WordPress

Želite svoj videoposnetek v stranski vrstici ali v nogi namesto vsebine glavne strani? No, tudi to je enostavno. Preprosto se pomaknite do Videz> pripomočki kot poudarimo v nadaljevanju.

kako dodati videoposnetke v gradnike wordpress

Nato izberite Besedilo gradnik in izberite območje pripomočka, kamor želite postaviti videoposnetek. Za ilustracijo sem šel s Stranska vrstica spletnega dnevnika. Nato kliknite na Dodaj gradnik gumb, kot je prikazano spodaj.

dodajanje videoposnetka prek besedilnega pripomočka

Opomba: Glede na temo, ki jo uporabljate, lahko imate več ali več področij pripomočkov.

Poleg tega dajte svojemu pripomočku naslov (1), prilepite URL videoposnetka YouTube (2) in na koncu pritisnite Shrani gumb (3), kot je prikazano spodaj.

dodajte video v WordPress prek pripomočkov

Zdaj pa si poglejmo, kako izgledajo naši videoposnetki na našem testnem mestu WordPress, ki uporablja temo Twenty Sixteen.

kako dodati video na spletno mesto wordpress

Sploh ni slabo. Naše vzorčno mesto je priloženo videoposnetku na stranski vrstici!

Opomba o dodajanju videoposnetkov v WordPress

Dodajanje videoposnetkov na vaše WordPress spletno mesto je stvar četrtošolcev. Tako enostavno je, da predhodno kodiranje ali tehnično znanje ni potrebno.

Če pa ste opazili – naš vodič priporoča uporabo gostiteljske storitve za gostovanje vaših videoposnetkov. Na splošno odsvetujemo nalaganje vaših video datotek neposredno na spletno mesto WordPress (razen če obstaja poseben razlog, na primer premium video posnetki ali tečaji za članstvo). Zakaj? Nekaj ​​razlogov:

 • Če šele začenjate, obstaja velika verjetnost, da uporabljate skupno gostovanje v spletu, ki ima omejitve pasovne širine in prostora za shranjevanje, kljub trditvi, ki jo ima večina gostiteljev. Shranjevanje velikih datotek v okoljih gostovanja v skupni rabi lahko zruši vaše spletno mesto, če vaš video dobi veliko prometa.
 • Nalaganje videoposnetkov neposredno na vaše spletno mesto WordPress pomeni, da pogrešate ves promet, ki ga lahko dobite s spletnih strani za pretakanje videoposnetkov, na primer YouTube, Vimeo itd., In spletnih mest v družabnih medijih. Poleg tega vam povratne povezave s takšnih spletnih mest lahko pomagajo tudi izboljšati uvrstitev pri iskanju, kar pomeni več prometa.
 • Uporabnikom otežujete odkrivanje in skupno rabo vaših videoposnetkov, kar omejuje, kako daleč lahko širite svojo video vsebino. Ko na primer gostite videoposnetke na YouTubu, se lahko uporabniki naročijo na vaš kanal, na primer videoposnetke in delijo vašo vsebino brez dodatnega dela. Prav tako jim ni nujno, da obiščejo vaše spletno mesto, če želite deliti video vsebino s prijatelji, kar vam pomaga, da svoje videoposnetke postavite pred več očesnih zrkel.
 • OH POZDRAVITE, zaslužite lahko tudi prihodek od oglasov na svojih videoposnetkih v YouTubu, torej dobesedno plača ustvariti videoposnetke, ki so nagnjeni k viru. Poglejte to, za vas smo pravkar odkrili nov tok dohodka ��

Vendar je to samo naše mnenje. Seveda lahko naložite video v svojo predstavnostno knjižnico in ga na svojem spletnem mestu uporabite, če želite. Svetujemo, da se najprej prepričate, ali imate strežnike na voljo za videoposnetke.


Dodajanje videoposnetkov na vaše WordPress spletno mesto je tako enostavno kot A, B, C. Če želite, da videoposnetki delujejo za vas, vam ni treba namestiti vtičnikov! Izberite samo spletno mesto tretje osebe (všeč nam je YouTube ali Vimeo) in ko začnete ustvarjati videoposnetke, ustvarite kakovostne videoposnetke, ki lahko postanejo virusni.

Imate težave z dodajanjem videoposnetkov na svoje spletno mesto WordPress? Ali imate vprašanje ali pomisleke glede naših metod? Predlog morda? Smo kaj izpustili? V komentarjih delite svoje misli. Na zdravje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map