Kako izbrati najboljšo rešitev za e-trgovino WordPress

kako izbrati najboljšo rešitev wordpress-e-trgovina

Hudič je res v podrobnostih, ko gre za postavitev trgovine za e-trgovino WordPress. S svojimi potrebami morate biti zelo specifični – vtičnik za e-trgovino, ki ga končno izberete, mora ustrezati vsem vašim poslovnim zahtevam. Preden izberete nakupovalni voziček, morate določiti, kje pričakujete, da bo dosegla vašo spletno trgovino. Brez dobrega načrta ne boste daleč. Izbrali boste napačno platformo za e-trgovino, če ne boste spremenili nobenega neuspeha, zaprite trgovino.


V današnjem prispevku bomo osvetlili nekatere pomisleke, ki jih morate upoštevati pri izbiri rešitve za e-trgovino WordPress. Šli bomo še korak dlje in pregledali nekaj najboljših rešitev e-trgovine WordPress na trgu, tako da lahko na pravem mestu začnete svoj spletni biznis. Uživajte!

Cena

Za zaslužek je potreben denar, kar je zelo res. Ne zakrivajte, ničesar ni narobe, če svoje podjetje zaženete od zgoraj, vendar ne bi smeli varčevati s svojo rešitev za e-trgovino WordPress. Konec koncev je poceni drago. Na primer, ni treba zapravljati časa, da bi se ukvarjali s sitnimi težavami, ki bi jih premijska podpora odpravila v sekundi.

Razen Shopify so vtičniki za e-trgovino WordPress, ki jih bomo pokrivali v tej objavi, brezplačni. Če želite ustvariti osnovno spletno trgovino. Če želite kar najbolje izkoristiti svoj WordPress estore, boste želeli nakupovalni voziček super napolniti z razširitvami, ki niso poceni. Vnaprej načrtujte ali se pogovarjajte s spletnim razvijalcem, če želite, da preverite funkcije, ki jih potrebujete. Šele nato lahko določite svoj proračun.

Na koncu dneva si le zapomnite, da ima vsaka rešitev za e-trgovino WordPress (aka plugin) drugačno ceno in / ali drugačen način plačila, tj. Enkratno v primerjavi s ponavljajočimi se pristojbinami. Nobena rešitev za e-trgovino WordPress ni zares brezplačna. Če ne boste odložili svoje kreditne kartice, bodite pripravljeni plačevati v znoju – vsaj preden boste lahko vrnili dobiček v svoj estore.

Odzivnost

Če se niste zataknili v letu 1969, ker se zabava za vas ni ustavila, bi morali vedeti, da ogromen kos vaših strank obišče vašo spletno trgovino na mobilnih napravah. Leto 2015 je, mobilni promet in odziven spletni dizajn (RWD) sta dva trenda, ki ju morate spremljati.

Rešitev za e-trgovino WordPress, ki jo rešite, bi morala biti videti odlično in delovati na vseh napravah, naj bo to pametni telefon ali namizni računalnik. Ne bi želeli izgubiti kupca, ker na primer na njihovem tabličnem računalniku ne bi mogli dodati izdelkov v košarico. Zdaj bi? Zlasti z velikim številom v celoti odzivnih vtičnikov za e-trgovino WordPress na trgu bi tvegali?

odzivnost

Vem, da denarja ne bi pustili na mizi, zato se odpravite zgodaj zgodaj ali pa glejte, kako vaše podjetje umira. Brez dvoma lahko sestavite mobilno različico svojega glavnega spletnega mesta, vendar zdaj, ko imamo RWD, ne mislite, da je to samo odveč?

Vaša izbira WordPress e-trgovine je treba graditi na podlagi odzivnih tehnik spletnega oblikovanja in najboljših praks. Dobro preberite promocijske materiale, vendar ne pozabite preizkusiti predstavitvene različice. Vaše stranke se vam bodo pozneje zahvalile.

Estetika

Uporabniška izkušnja igra ogromno vlogo v nakupnem ciklu. Želite, da se vaše stranke odlično zabavajo na vašem spletnem mestu. Ne glede na to, ali ga boste zgradili sami ali najeli razvijalca, želite, da vaš estore izgleda neverjetno dobro. Ne potrebujete rešitve za e-trgovino WordPress, ki ste jo izbrali za izboljšanje enotnosti v oblikovanju.

Nakupovalna košarica se mora poročati o vaši WordPress temi ali predlogi glede na videz in v veliki meri funkcionalnost. Če rešitev za e-trgovino WordPress ne podeduje slogov vaše teme samodejno, bi morala imeti vsaj ploščo z možnostmi, na katero lahko preprosto dodate prilagoditev.

Enostavnost uporabe

Ali ne bi bilo, veste, enostavno in tako zabavno, če bi lahko samo namestili svojo rešitev za e-trgovino WordPress, se odpravili spat in se naslednje jutro zbudili za milijon naročil? No, to so stvari iz pravljic – WordPress e-trgovina je težko delo. Zadnja stvar, ki jo želite, je rešitev za e-trgovino WordPress, ki otežuje upravljanje vašega podjetja.

Za vsako uspešno trgovino z e-trgovino je vrsta dejavnosti, ki vključujejo, vendar ne omejujejo na sledenje naročil, dodajanje zalog, odstranjevanje starih izdelkov in spreminjanje cen. Ali je v tem trenutku očitno ali vas moram opomniti, da bi morala vaša izbira rešitve za e-trgovino WordPress enostavno podpirati vse te dejavnosti “zaledne pisarne”?

enostavna pita

Ne bi smeli poklicati svojega razvijalca, da v svojo e-trgovino kodira nove izdelke. To bi moralo biti vprašanje in klik – in to velja tudi za vse drugo, ne le za dodajanje izdelkov.

Če je težko uporabljati, je za vas napačna rešitev. Sčasoma se boste morda naučili, toda ko začnete, pojdite po nakupovalni voziček, ki je v središču vašega prodajalca, v smislu spretnosti, potrebnih za vodenje uspešnega podjetja.

Prehodi za plačila

Po vsem drugem boste morali od svojih kupcev vzeti denar. Mnogi spletni podjetniki naredijo vse pravilno, dokler ne pridete na stran za prevzem blagajne. Tu se zlomi pekel. Na primer, resnično ste zainteresirani za nakup ponudbe, toda ko pridete na stran za nakup, trgovec ne ponuja želenega plačilnega prehoda. Morda je namerno – na primer res ne morejo obdelati vaših plačil s PayPalom. Morda je težava njihova rešitev za e-trgovino WordPress – število prehodnih plačil, ki jih podpira, je omejeno.

Tudi večini uporabnikov ni všeč, če jih usmerite na spletno mesto tretje osebe, npr. PayPal izvede plačilo, zato spustijo voziček in kliknejo stran. Zagotovite, da vaš vtičnik za e-trgovino WordPress podpira vse plačilne prehode, ki jih potrebujete. Bolj se meritev tukaj res ne nanaša, a strankam vsaj zagotovite dovolj plačilnih prehodov.

Vedno lahko dodate prehod za plačilo prek razširitev, zato dobro opravite raziskave. Poskušam, da imena ne izpustim, vsaj ne, dokler ne začnemo pregledati razpoložljivih rešitev za e-trgovino, vendar Mijireh je odlična rešitev za plačilo, ki podpira 90 plačilnih prehodov!

Ne, Mijireh ni nakupovalni voziček. To je takšna rešitev (na primer PayPal), ki jo vstavite med nakupovalno košarico in stran za nakup, z edinim namenom obdelave naročil. PayPal premaga deset na nič, saj je PayPal le prehod za plačilo, Mijireh pa je “zbirka” plačilnih prehodov. Poleg tega podpira vse glavne vtičnike za e-trgovino, kot so WooCommerce, MarketPress in Cart66. Iti naprej…

Optimizacija iskalnikov

Ko boste pravilno opravili, vam bo SEO prinesel veliko spletnega prometa za dneve, mesece in leta, ki prihajajo. Če bi radi sami naredili SEO, razmislite o preverjanju WordPress SEO vadnica za Yoast, WordPress SEO: Uvrstitev v iskalnike višje, in to je super Vodnik za SEO pri Googlu.

Poleg tega, ker lahko vsi uporabnikom povečamo promet in Googlove like, je primerno samo za rešitev za e-trgovino WordPress, ki je pripravljena na SEO. To vam daje prednost.

prijazen do seo

Katere so nekatere stvari, na katere morate biti pozorni? Poiščite rešitev, ki podpira metapodatke v kategorijah in oznakah, HTML5, meta naslove in meta opise izdelkov med drugim. Vaša izbira naj bo primerna tudi za vaše SEO vtičnike. Kakorkoli že, z vsemi na voljo vtičniki SEO bi morali zlahka razbiti WordPress SEO kodo.

Varnost

Slabi fantje bodo vedno tam; luknjati naokrog, vohati in čakati na manjšo vrzel na vašem spletnem mestu. Potem se zrušijo, ti pa ostaneš brezveze. Pomislite na napade DDOS in kaj drugega. DDOS je le izmišljena kratica za napade zavračanja storitve. Varnost WordPressa morate jemati resno.

Z drugimi besedami, vaša izbira rešitve za e-trgovino WordPress mora biti varna. Osebni podatki vaših kupcev ne smejo biti nikoli v napačnih rokah. Zamislite si, koliko škode bi lahko povzročilo, če bi nepooblaščena oseba shranila podatke o kreditni kartici vaših strank.

Počakaj … ali je to lahko razlog Google je HTTPS začel uporabljati kot signal za SEO razvrstitev nekaj časa nazaj? Za zbiranje in shranjevanje podatkov o kreditnih karticah na svojem spletnem mestu potrebujete PCI DSS, skladno s standardom PCI. PCI je kratica za industrijo plačilnih kartic, DSS pa za varnost podatkov.

Lastnosti

Tukaj je treba upoštevati toliko. Najprej, če ima rešitev za e-trgovino WordPress vse funkcije, vendar funkcije, ki jih potrebujete za vaše podjetje, bi stavil ves svoj denar, je napačna rešitev za vas.

Vendar ste začetnik in se verjetno sprašujete, katere so nekatere funkcije, ki jih potrebujete za začetek spletnega poslovanja. Ne glede na to, kako osnovni je vaš vtičnik za e-trgovino WordPress, mora podpirati sledenje zalog, poročanje, partnerske programe, cene in vašo specifično vrsto izdelka, tj. Digitalne prenose v primerjavi s fizičnimi izdelki itd..

Pred vsem drugim bi morala vaša rešitev za e-trgovino podpirati razširitve in integracijo. Načrtujte vnaprej, da boste poznali funkcije, ki jih potrebujete. Medtem ko se ukvarjate, razmislite o prihodnosti vašega podjetja in določite funkcije, ki vam bodo služile danes in prihodnjih dneh.

Še ena stvar. Rešitve za e-trgovino WordPress so pogosto velike. Za najboljšo uspešnost in boljšo uvrstitev na SEO poiščite svojo spletno trgovino za e-trgovino WordPress na WPEngine ali pri katerem koli od gostiteljev, zajetih v najboljšem WordPress gostovanju.

Prilagodljivost

Kje vidite svoje podjetje čez pet let? Če niste povsem pesimistični, bi morali pričakovati vsaj neko obliko rasti. Vaša izbira rešitve za e-trgovino WordPress ne sme razpasti, ko se zaloga podvoji ali poveča za štirikrat. Ali je vaša izbira izbira prilagodljiva?

Presenečeni boste nad številom ljudi, ki čakajo, da kupijo tisto, kar ponujate, in takoj, ko boste prerezali trak, bodo vsi prišli na vrsto – od tega jih bo milijon. Transakcije poleg transakcij; obdelava plačil; sledenje naročil, kuponov in popustov – poimenujte jih. Zaradi vsega tega vaša rešitev za e-trgovino ne bi smela popustiti.

Tehnična podpora

Vsak od nas potrebuje malo pomoči malo. Tudi najboljši od nas se zataknejo in potrebujejo odškodnino. Tukaj pride tehnična podpora. Vem, kaj razmišljate, vendar boste morda potrebovali precej več podpore, kot si mislite. Zgodi se.

Bistvo je, da, ko ste obtičali, potrebujete takojšnjo pomoč, saj je vaše podjetje na vrsti. In bilo bi zanič, če vaše teme ne bi bile več dni ali tednov neodgovorjene na forumu za podporo.

Ko nakupujete, si oglejte te forume za podporo in preverite, kdo aktivno izpolnjuje njihove dolžnosti. Ne hitro presodite o drugih (hinavsko je), zagotovite, da svojim strankam zagotavljate najboljšo podporo (tehnično ali drugače). Tudi karma je dobra, če verjamete v take stvari.

Rešitve za e-trgovino WordPress

Zdaj, ko poznate nekaj stvari, ki jih morate upoštevati pri izbiri popolne rešitve za e-trgovino WordPress, bomo nadaljevali in pregledali nekatere platforme, ki so na voljo na trgu. Trudil se bom po svojih najboljših močeh razčleniti vsako rešitev za e-trgovino, glede na premisleke, o katerih smo govorili v prejšnjem razdelku, tako da se pripravite na odlično vožnjo.

WooCommerce

Ta vtičnik za e-trgovino WordPress je zasnovan na predpostavki, da mora biti prodaja ničesar lepa. WooCommerce vam omogoča, da poljubno WordPress spletno mesto v nobenem trenutku spremenite v močno trgovino za e-trgovino na ravni podjetij.

WooThemes ga gradi, vzdržuje in ponuja brezplačno med drugimi razvijalci, kot je Claudio Sanches. WooCommerce je enostaven za uporabo, ima povprečno oceno 4,22 / 5,00, odlikuje značilno dober videz in ponuja številne funkcije in prehod za plačilo. Poleg tega je WooCommerce razširljiv zaradi številnih brezplačnih in premijskih razširitev.

WooCommerce vodi nekaj najmanjših in največjih spletnih mest za e-trgovino, ki jih vidite okoli. To je varno, SEO prijazno in na forumu za podporo bi lahko ugotovili, da je podpora odlična. Na splošno je WooCommerce najboljša rešitev za e-trgovino WordPress na trgu s približno šestimi milijoni prenosov.

Preprosti digitalni prenosi

Če želite oddati digitalne izdelke, npr. PDF e-knjige, teme, vtičniki, avdio in video datoteke, pojdite skupaj s čudovitimi digitalnimi prenosi (EDD).

EDD je zgrajen za en poseben namen; prodaja digitalnih vsebin enostavno z WordPressom. Na voljo je z intuitivnim uporabniškim vmesnikom (UI), več plačilnimi prehodi in poročanjem med drugimi sladkimi funkcijami. Tako lahko na primer sledite porabi licenc za programsko opremo še dolgo po tem, ko uporabniki kupijo vaše izdelke.

Preprosti digitalni prenosi so brezplačni, njegovo delovanje pa lahko izboljšate z brezplačnimi in vrhunskimi dodatki. Ta rešitev za e-trgovino WordPress ima oceno 4,8 / 5,00 in več kot 490 tisoč prenosov. Oglejte si ta video:

iThemes Exchange: Enotno trgovanje z WP

Exchange je razvil v sodelovanju z Aaronom D. Campellom med drugimi razvijalci in je preprosta rešitev za e-trgovino WordPress, ki vam omogoča, da svojo e-trgovino nastavite v manj kot petih (5) minutah.

Na voljo je enostaven vmesnik za uporabo, množica funkcij in razširitev ter velika podpora. Poleg tega, da gradite estonske e-trgovine, lahko ustvarite spletna mesta za članstvo z Exchangeom, tako da, to je velik plus, če želite zgraditi skupnost okoli svojega estore.

Zamenjava je brezplačna, vendar lahko paket paket kupite za 197 dolarjev ali vtičnik za vtičnike za 247 dolarjev. ProPack ima nekaj dodatkov za Exchange, medtem ko Plugin Suite vključuje vse dodatke za Exchange in 20+ dodatkov, vključno z BackupBuddyjem, vreden 150 dolarjev. Izberite glede na vaše potrebe.

Lahko prejemate plačila prek Stripe ali PayPal, ponudite gotovinske nakaznice (uporabniki lahko plačujejo brez ustvarjanja računov) in dodate kupone med drugimi.

MarketPress

Avtor WPMUDEV trdi MarketPress vam bo pomagal “… svojim kupcem omogočiti prvovrstno nakupovalno izkušnjo …” in strinjam se. Nadalje trdijo, da “… MarketPress ni samo trgovina … je sistem za upravljanje izdelkov in strokovnjak za odnose s strankami …” in s širokim seznamom funkcij lahko vidite, zakaj:

MarketPress je čudovit, varen, enostaven za uporabo in podpira vse glavne prehode za plačila. Za oblikovanje trgovine lahko uporabite katero koli od predhodno izdelanih tem ali preprosto vtaknete MarketPress v svojo najljubšo temo WordPress.

Ima oceno 3,9 / 5,00 in približno 150 tisoč prenosov, s poznavanjem ekipe WPMUDEV in njihove ponudbe pa MarketPress ne razočara..

Cart66 :: WordPress e-trgovina

Enostavna uporaba, podpora za Mijireh, več vrst izdelkov, upravljanje zalog, prilagojene valute, integracija partnerskih programov itd. – zdi se, da ima Cart66 vse, čeprav ne more biti konkurenčen všečkom WooCommerce.

Cart66 Lite je brezplačen, lahko pa izboljšate svojo e-trgovino in uporabniško izkušnjo z oblakom Cart66, ki stane približno 95 USD / leto. Cart66 Lite ima oceno 3,0 / 5,00 in približno 165 tisoč prenosov. Vredno je preveriti. Tu je kratek pregled videoposnetkov, ki ga morate preveriti, če razmišljate o Cart66:

Častitljive omembe

Naše častitljive omembe so odlične rešitve za e-trgovino WordPress, ki jih ne bom podrobno opisal, saj smo to storili v 20 najboljših vtičnikih WordPress za e-trgovino:

  • WP e-trgovina – Brezplačno z oceno 2,9 / 5,0 in približno tremi milijoni prenosov
  • JigoShop – Brezplačno z impresivno oceno 4,4 / 5,0 in 420k prenosov
  • Trgovina – Brezplačno z odlično oceno 4,4 / 5,0 in 28 k prenosi
  • e-trgovina – Brezplačno; 3,5 / 5,0; 600k prenosov
  • EasyCart – Brezplačno z oceno 4,2 / 5,0 in 54 k prenosi
  • Shopify – Premium; močan; več kot 140 tisoč zadovoljnih strank; velika vrednost za denar; moderno; enostavna nastavitev; enostavna integracija WordPress-a.

Preberite več o rešitvah za e-trgovino WordPress

Zagotovo je več rešitev za e-trgovino WordPress, ki imajo različne funkcije in več, in edini način, kako lahko izberete najboljšega za vaše podjetje, je, da se izobraževate. Naslednji viri vas bodo usmerili v pravo smer:

Na koncu dneva…

Izbira rešitve za e-trgovino WordPress, ki je popolna za vas, se spušča na vaše posebne poslovne potrebe. Ne izberite rešitve za e-trgovino v upanju, da jo prilagodite svojim potrebam, izberite takšno, ki ustreza približno 80% vaših najbolj perečih potreb. Preostalih 20% lahko zadovoljite z dodatki, razširitvami in vtičniki.

Katera je vaša najljubša rešitev za e-trgovino WordPress? Kaj želite deliti z nami v zvezi z rešitvami za e-trgovino WordPress? Ali smo izpustili kaj pomembnega? Sporočite nam v komentarjih! Se vidimo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me