Kako nabiti odlične ideje za blog za vaše spletno mesto WordPress

Preden nadaljujete, spoznajte, da obstaja ogromna razlika med ustvarjanjem neverjetnih idej za blog in ustvarjanjem neverjetne vsebine za vaše spletno mesto WordPress. Za zmagovalno oglaševalsko akcijo o vsebini potrebujete vrhunske objave, kako pa lahko ustvarite neverjetno vsebino brez odličnih idej za blog?


To je veliko vprašanje, ali ne? Kako ustvarjate odlične ideje za blog, ki ohranjajo ogenj na vašem spletnem dnevniku WordPress in vaše bančno stanje raste? Kako to, da nekateri fantje poznajo samo ideje o spletnem dnevniku, s katerimi si lahko prizadevajo za čim večji učinek, kar pogosto povzroči virness?

Kako takoj ustvariti odlične ideje za blog

Če se sprašujete, kako najti najboljše ideje za blog, da bi se iztrgali iz proge, premagali pisateljski blok ali preprosto dodali življenje svojemu blogu, si oddahnite (in požirek, kar imate), ko ste prišli na pravo mesto. Včasih vsi potrebujemo nekaj navdiha, zato dobrodošli in se počutite kot doma (za vsak nasvet smo celo povezali uporaben članek – če želite prebrati več, kliknite na slike!).

1. Vprašajte svoje bralce

Najboljši vtičniki za kviz za WordPress za izboljšanje sodelovanja uporabnikov

Ja, resnično ne poznate vrednosti povratnih informacij, ki jih posredujejo vaši bralci. Lahko ustvarite tono neverjetnih idej za blog, tako da bralce vprašate, kaj želijo prebrati. Da, samo vprašajte, če pa to ne zveni kot vi, lahko uporabite pametne metode, kot so preproste ankete.

Na primer, enkrat sem v obrazce za prijavo po e-pošti dodal dodatno polje in naročnike prosil, naj omenjajo svoj največji izziv pri trženju z vsebinami. Med vami in menoj sem mesece zbral dovolj idej za blog in nekaj malega za glasilo.

Vprašajte in prejeli boste in uporabljali vse metode, ki so vam na voljo. Na srečo danes obstajajo socialni mediji, kar pomeni, da je iskanje odličnih idej za blog samo pogovor. Sodelujte s svojimi bralci, da ustvarite ustrezno vsebino, ki bo odmevala njihove težave.

2. Možganska nevihta

Nasveti za blogging WordPress za uspeh

To se morda sliši kot ena od tistih “naključjih” stvari, vendar se je v resnici zgodilo včeraj. Na obisk je prišel bližnji prijatelj, znan kot Duncan (Glej? On je pravzaprav pravi) in pogovarjali smo se o stranskem projektu, na katerem delam. V kratkem času smo se lotili možganov, kar je povzročilo nekaj idej za blog.

Bil sem tako navdušen nad razkritjem, ki sem ga omenil mimogrede, da delam na objavi o žebljanju idej za blog za vaše spletno mesto WordPress. Tako smo si omislili toliko več in ustvarili še več idej, od katerih nekatere nimajo nobene zveze z vsebino, ampak z drugimi vidiki stranskega projekta.

Imate ekipo že? Super! Zamislite lahko ideje in uporabite orodja, kot so Trello med drugim za upravljanje procesa. Možganska nevihta zahteva le en dodaten možgan, zato vas prosimo, da samo napišete možgane in uživajte v pogovorih z ljudmi okoli vas.

3. Preverite svoje komentarje

Kako pridobiti več komentarjev na svojem WordPress blogu

Vsi sanjamo o objavi objav, ki pritegnejo veliko komentarjev, in nekaj stvari se lahko primerja z občutkom, da dobite prvih nekaj komentarjev. Navdušujoče je, saj lahko poveš, da se fantje lovijo o tebi.

Toda ali ste vedeli, da lahko, tako kot neposredno vprašate svoje bralce, zberete ogromno idej za blog s svojega področja komentarjev? Katera ustrezna vprašanja si bralci postavljajo? Katere bolečinske točke izražajo kot odgovor na vašo objavo? To so vsi zreli načini za izpeljavo odličnih idej za blog.

Ta pristop lahko razširite tudi na druge bloge v svoji panogi in si oglejte tudi njihove komentarje. Kaj sprašujejo bralci? Kaj moti omenjene bralce in ali lahko prek svoje vsebine ponudite rešitev? Zagotovo lahko vidite, kako je razdelek za komentar bogat vir ustreznih idej za blog?

Na stran: Če ste nagnjeni, lahko pokažete svoje znanje in izkušnje, če odgovorite na vprašanje komentatorja tam in nato. Poglej to. Gradite avtoriteto in zbirate ideje za blog ob istem prekletem času, na svojem blogu ali drugje! Zdaj vem, zakaj so komentarji tako dragoceni.

4. Določite ciljno ciljno skupino

WordPress občinstvo bolje: pomembne metrike, ki jih je treba upoštevati

Kako za vraga sploh ustvarjate vsebino, če začnete, če nimate pojma, komu je namenjena? Verjetno ne najdete najboljših idej za blog, ker še niste opredelili svoje publike. Kaj vam je všeč vaša idealna stranka? Kaj verjetno bodo šli skozi in kako lahko ublažite to bolečino?

S kristalno jasno sliko osebe, ki jo poskušate doseči, vam bodo prišle neverjetne ideje o blogu. In ker boste ustvarili visoko usmerjeno in prilagojeno vsebino, bodo vaše objave delale čudeže tako za vaše bralce kot tudi iskalnike.

Vzemite si čas za razumevanje svojih možnosti. Kakšne so njihove motivacije? Zakaj so na vaši strani? Imajo potrebo, ki jo lahko srečate z brezplačnimi vsebinami? Veste, take stvari. Resnično, to je eden najboljših nasvetov, ki jih lahko vzamete danes. Včasih sem pisal iz modrega časa, samo da sem svoj blog napolnil z vsebino, vendar so bili rezultati strašni, dokler nisem določil ciljne publike. To je enostavno.

5. Vključite se v raziskovanje ključnih besed

WordPress SEO: Raziskovanje ključnih besed (in kaj storiti s ključnimi besedami)

Skupaj z določitvijo ciljne publike prihaja do raziskovanja ključnih besed. Zdaj imate v mislih jasno sliko svojega občinstva in nekaj ključnih besed, ki opisujejo njihove bolečinske točke. Morda celo točne ključne besede, ki jih uporabljajo za iskanje vašega spletnega mesta. Bistvo je, da potrebujete ključne besede, zato pridobite ključne besede.

S temi ključnimi besedami ustvarite več idej o ključnih besedah, kar ustvari plodno podlago za ciljne ideje spletnega dnevnika, ki imajo ravno tisti učinek, ki ga želite. The Orodje za ključne besede AdWords je v tem pogledu rešitelj življenja. Položite ključne besede v orodje in opazujte, kako se dogajajo čarovnije.

Obstaja še več neštetih orodij za raziskovanje ključnih besed, vključno z Moz Explorerjem za ključne besede, KWFinder in SEMRush, kar pomeni, da lahko ustvarite toliko idej za blog, kolikor jih potrebujete, in okrepite svoj SEO v tem procesu. Super SEO vključuje raziskovanje ključnih besed.

6. Sledite pogovoru o družbenih medijih

Kako povečati sledenje svojih družbenih medijev z mesta WordPress

Pogovori v družbenem omrežju v realnem času so odličen vir idej za blog za vaše spletno mesto. Samo poiščite vprašanja, razprave ali celo novice o kateri koli temi v vaši panogi in nikoli več vam ne bo zmanjkalo odličnih idej za blog.

Na primer vzemite Quora ali Reddit. Bralci z vseh življenjskih slojev pogostijo ta spletna mesta in iščejo odgovore na praktično katero koli temo pod soncem. Ko fant, ki išče odlične ideje za blog za prihodnje objave, lahko jasno vidite, da ta posamezen nasvet nosi veliko težo.

Samo poiščite na Twitterju ali svojem najljubšem spletnem mestu v družabnih medijih in verjetno boste dobili več idej za blog, kot jih lahko kadarkoli uporabite. V bistvu se ideje o blogu skrivajo v #hashtags, @mentions, share, images in še veliko več. Izberite samo tiste, ki so vam všeč in z njimi vodite.

7. Predlogi za Google Auto: Hitri nasvet za požar

Kako ustvariti WordPress blog post

Danes Google napoveduje vaše iskalne poizvedbe, ko jih vnašate. Ta vrhunska funkcija za samodejno predlaganje je v osnovi “vzorčenje” stvari, ki si jih ljudje želijo. To je hiter vir idej za blog za praktično katero koli temo, ki si jo lahko zamislite. Poleg tega dobite boljše uvrstitve pri iskanju, ker spet, to so stvari, ki jih ljudje želijo.

Samo zaženite naš najljubši iskalnik, dober ol Google, in vtipkajte. Samodejno predlaganje takoj začne s seznamom tem. Ko izberete svoje najljubše teme, lahko nekoliko spremenite naslove, da ustrezajo vašim različnim potrebam.

Na primer, če sem vtipkal »Kako ustvariti blog« in mi je ta funkcija dala nekaj idej, bi se lahko obrnil in upognil ideje, kakor hočem. Z Googlovim autosuggestom lahko preprosto in hitro izdelate številne ideje. Mislim, daj, naredili so ti odlično orodje, zakaj bi jih potem spustili?

8. Najem / gosti avtorji

10 najboljših vtičnikov za upravljanje z več avtorji WordPress

Operacija za človeka ima svoje prednosti, vendar se preprosto ne morete prepirati z ekonomijo obsega. Če vodite blog z več avtorji, v nasprotju s samostojno operacijo, lahko ustvarite veliko več idej in vsebine. Lahko plačate pisce, dobrodošli blogerji gostov ali pa oboje.

Andy of Newsforshoppers je ustvaril spletno revijo, ki potrošnikom pomaga pri spletnem nakupovanju. Vse to je storil z modelom delitve dohodka in ekipo predanih novinarjev, ki spletno stran ohranjajo sveže z vsebino. Pisci dobijo 70% denarja Adsense, ki ga ustvarijo njihove objave, in Andreju nikoli ni treba skrbeti za ideje o spletnem dnevniku.

Številna druga spletna mesta uporabljajo ta model in je učinkovit napak. Osredotočite se na druge vidike vodenja vašega podjetja in dovolite, da nekdo drug skrbi za ideje o spletnem dnevniku in ustvarjanje vsebine. To velja tudi, če želite vso vsebino objaviti pod svojim imenom ali imenikom, kot je “Uredništvo”.

9. Intervju strokovnjaki

Najboljši vtičniki in rešitve Podcast za WordPress

Kdo ne mara brati (ali poslušati) tega, kar je strokovnjak povedal na neko zanimivo temo? Intervjuji strokovnjakov so že same po sebi odlične ideje za blog, da ne omenjam, koliko modrosti lahko pridobite z odgovori. Intervjujev je enostavno pripraviti in ustvariti, vendar lahko hitro zgradite verodostojnost in zaupanje.

Pojdite do strokovnjakov v vaši panogi in jih prosite, da odgovorijo na pomembna vprašanja, pomembna za vaše bralce. Intervjuje objavljajte kadar koli, zlasti na pregovorni dan, ko ustvarjalnih sokov preprosto ne morete teči.

O intervjujih vam ni treba dolgo in težko razmišljati, preprosto morate izbrati vprašanje ali kup vprašanj. Vprašanja pošljite svojim izbranim strokovnjakom in odgovore zberite v prepričljivih objavah. Ali pa poskusite najti goste za svoj podcast. To ne samo da dodaja novo vsebino na vaš blog, ampak tudi različne medijske obrazce, s katerimi lahko pritegnete nove bralce / poslušalce.

10. Joyride na trendih

Nasveti in trendi za WordPress marketing

Trendi so odličen vir idej za blog, ki postanejo viralne. In ker se trendi vrtijo okoli tistega, kar je najbolj v določenem času, zagotavljajo krmo za objave novic. Vseeno so trendi tako dobri, kot so vroči. Če ne ukrepate hitro, boste morda zamudili priložnost, da zajamete nekaj virusnega prometa.

Najboljši del je, da je na voljo nešteto orodij, ki vam pomagajo biti na tekočem z najnovejšimi novicami in trendi v kateri koli panogi. Za začetek imamo Google Alerts, ki vas vsak trenutek obvesti o omembi vaših ključnih besed. Lahko ustvarite več opozoril, vendar jih ne pretiravajte ali se utapljajte po pošti.

Trendi vas lahko tudi obvestijo o spremembi interesov ljudi sčasoma, kar je odličen način za napovedovanje, kaj sledi. Če zberete dovolj podatkov in se igrate pametno, lahko preprosto ustvarite zimzeleno vsebino, ki deluje danes in v prihodnosti.

11. Naj bodo zaznamki

10 virov za WordPress, ki jih morate zaznamek zdaj

Navdih živi povsod in članek o raziskovanju vesolja bi lahko vzbudil vašega genija prav tako enostavno kot vznemirljiv post v vaši panogi. Kadar koli najdete nekaj informacij, ki bi vam lahko prišle na pomoč pri prihodnjem datumu, je smiselno shraniti zaznamek.

Brskalniki vam omogočajo segmentiranje zaznamkov, kar pomeni, da lahko imate več map za različne potrebe. Edina slaba stran zaznamkov je, da se lahko vsi zmedejo, ko se zberejo. Poleg tega bi morali še naprej globoko kopati, da bi našli članek.

Glavni strokovnjak, seveda, je, da imate kadar koli razširjen bazen idej za blog. To pomeni, da potrebujete le resno količino kava stimulansi, da napišete tisto dodatno objavo, ki jo potrebujete, da se kolesa obračajo.

12. Živite malo

Dejavnosti zunaj mesta za rast vašega spletnega mesta WordPress

In s tem preprosto mislimo za trenutek odstopiti od tega prekletega zaslona. Življenje je življenje, ne pa življenje pokonci, če se še kaj držijo besede Jay-Z-a. Malo se moraš spustiti, in preprosto biti. Privoščite si skodelico kave s prijateljem, pojdite v kino ali na smučanje z družino – samo nekaj drugega kot pisanje.

Strinjate se, da je pisateljev blok najtežje zadel, ko ste izgoreli. Ko nimate pojma, kaj bi naredili s prazno stranjo, ki bi strmela vase, vse druge ideje o blogu preprosto izginejo. Poof, kar tako. V tem trenutku morate spoznati, da niste del življenja, ampak življenje samo.

Pojdite na svež dah zraka, malo potujte, nekaj preberite, prepustite se hobiju, preživite čas z ljudmi, ki jih imate radi – preprosto naredite karkoli, da si privoščite prepotreben oddih. Ubogo, verjetno si ne morete zamisliti, da bi rešili svoje življenje zaradi vse te teže na svojih ramenih. Malo se igrajte ali bodite neumni.

14. Naredite seznam idej

25 nasvetov za strokovnjake za bloganje WordPress

To je kruh do masla, ki je zgoraj. Shranjevanje zaznamkov zagotovo ni vsaka skodelica čaja. Poleg tega potrebujete brskalnik, da shranite zaznamke. Toda kot smo že omenili, lahko navdih najdete kjer koli.

Odlična ideja o spletnem dnevniku bi se lahko zgodila ob nenavadnih trenutkih, in morda preprosto verjamete, da je zavezana vašemu pretresljivemu človeškemu spominu za vse večne čase. Prosim, ne zavajajte se, imajte pripravljeno beležko za zapisovanje idej. Če sovražite papir, kako je s aplikacijami, kot so Evernote?

Pozabite, da se navdih prikrade na vas, kadarkoli, ali ste vedeli, da lahko dejansko zavedete svoj um, da ustvarite ideje, kot je takt? Da, res lahko. Vzemite kos papirja in si z vrha glave zapišite 10 idej za blog. Odvrzite ta kos in naredite nov seznam desetih. Ponavljajte vsak dan.

15. Nikoli ne kradi, izposodi se

30 strokovnjakov za WordPress, ki jih lahko spremljate na Twitterju

Obiščite priljubljene bloge v svoji panogi, spremljajte jih v družabnih medijih in si oglejte, kaj je najbolj všeč. Priljubljeni blogi imajo ponavadi ekipe pisateljev, ki se redno lotevajo idej. Priljubljeni blogi imajo tudi odlične uredniške ekipe in celoten shebang pomeni, da je večina dela že opravljena za vas.

V svoji niši lahko zberete nekaj najboljših idej iz priljubljenih blogov. Vaša naloga je ustvariti svežo in izvirno vsebino iz omenjenih idej, sicer bi kradli delo nekoga drugega. Zagotovo lahko na katerem koli blogu najdete motivacijo ali celo nekoliko drugačno prevzemanje priljubljene teme.

Izposodite si ideje in gradite svoje delo okoli tem. Ne ukradite vsebine, ker bi to lahko pomenilo, da se soočate z grenkim koncem zakona in Googlovimi podobnostmi. Konec koncev, zakaj izumiti kolo?

16. Organizirajte tekmovanja in podelitve

Razširite svoje občinstvo s tekmovanji za WordPress

Oh, brezplačni nakladač v vsakem od nas. Bog, počnemo vse stvari za brezplačne stvari. Če pa imamo nekaj, kar imamo radi, prav tako kot zastonj, je to priložnost, da se vržemo v konkurenco. Smo precej konkurenčna vrsta, kajne? Verjetno pa ima samo mati narava svojo pot.

Kakorkoli že, imel sem priložnost sodelovati v nekaj podelitvah in natečajih in rezultati so bili vsakič neverjetni. Za začetek poskrbijo za odlične blogovske ideje, natečaje in podelitve, saj je vse, kar potrebujete, nekaj, kar lahko podarite.

Kadar vam ideja idej posuši, lahko vedno računate, da bodo natečaji in podelitve objavljeni kot objave. Dobro gre, kolikor gre za ustvarjanje prometa in potencialnih strank, in glede na to, da vam ni treba buditi vso noč, če želite nastaviti tekmovanje ali predati svoj blog, lahko rečemo, da ste vsi dobri prijatelj.

Nazaj k tebi…

Ne bom žalil vaše inteligence s trditvami, da je to popoln vodnik o tem, kako najti odlične ideje za blog. Ne moremo zanikati, da je na tem planetu toliko pristopov, kolikor je ljudi na tem planetu, kar pomeni, da je na voljo še veliko prostora za pripravo tega seznama.

Preden greste, bi si želeli deliti, kako ustvarjate odlične ideje za blog za svoje WordPress spletno mesto? Katera orodja, če obstajajo, uporabljate in kateri nasvet najbolj odmeva z vami? Vnaprej hvala in vse najboljše zabijanje vseh najboljših idej za blog ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me