Kako narediti svojo spletno stran WordPress bolj družabno

Ko vzpostavljate svojo poslovno prisotnost v spletu, je enostavno vse skupaj jemati preveč resno. In seveda bi morali – vendar je popolnoma v redu, da se tudi malo zabavate. In eden od načinov, kako zabavo vključiti v svoje spletno mesto, je, da je družabno izmenljiv in interaktiven. To ne samo da poveča verjetnost, da bodo obiskovalci delili vaše spletno mesto, vsebino in objave na spletnem dnevniku na svojih družbenih kanalih, ampak tudi poveča sposobnost vaše publike za neposredno sodelovanje z vami. In bolj kot se lahko v spletu uveljavite kot “resnična oseba”, boljši boste sprejem za vaše podjetje.


Če vaše spletno mesto temelji na WordPressu, je povečanje vaše družbene prepoznavnosti zelo enostavno. Tam je na voljo več vtičnikov, ki to omogočajo. Katere so najboljše glede funkcionalnosti in enostavnosti uporabe ter katere so najbolj primerne za podjetja? Ne skrbi. Jaz te imam pokrito. Tu je nekaj obveznih orodij, s katerimi lahko vaše spletno mesto WordPress postane bolj socialno:

Jetpack

Jetpack

Čeprav se morda zdi očitno, Jetpack je zanesljivo orodje za katero koli spletno mesto WordPress, kar pomeni, da si je na tem seznamu prislužil svoje primerno mesto (odjava Ajeetove objave na Jetpacku, če želite izvedeti več o tem zmogljivem vtičniku WordPress).

Jetpack med drugim ponuja brezhibno vključevanje družbenih medijev. Poleg tega, da imate možnost samodejne skupne rabe novih objav v spletnem dnevniku takoj po objavi, lahko dodate tudi diskretne gumbe za skupno rabo v družabnem omrežju pod vsako objavo. To je odlična rešitev za tiste, ki ne želijo preobremeniti svojih spletnih mest s tono vtičnikov. Jetpack naredi toliko stvari, da je kvota dobra, da ga boste tako ali tako uporabljali – tudi če ne za komponento družbene skupne rabe.

BuddyPress

Buddypress

BuddyPress je popoln socialni vtičnik za WordPress. Obiskovalci vaše spletne strani lahko ustvarijo uporabniške profile po meri, prav tako lahko na svojem spletnem mestu zgradite socialno omrežje. Če imate več spletnih mest, se bodo funkcije socialne integracije prikazale enotno. Prav tako je mogoče nastaviti in upravljati obvestila, omogočiti zasebno sporočanje in namestiti različne razširitve drugih proizvajalcev.

To je vroče orodje in če je za vaše podjetje pomembna socialna integracija in izgradnja skupnosti (bi morala biti), je ta vtičnik zagotovo nujen. Za začetek si oglejte naš hitri vodnik BuddyPress.

Tweetable Shortcode

Tweetable Shortcode

Če redno blogirate, je verjetno, da se bodo vaši bralci umaknili iz vsake objave. In namesto, da bi jih le naštevali na dnu objave, kjer bi jih lahko prilepili, je dobro, da le opozorite, kje so v besedilu. Vtičnik za kratko kodo Tweetable uporabnikom poenostavi, da lahko s klikom na gumb tvitnejo koščke vaše vsebine, ki so jo našli. Citati iz vaših objav se nato delijo na Twitterju in vam sploh ni bilo treba dvigniti prsta.

Po namestitvi se bo v orodni vrstici urejevalnika objav pojavil gumb za kratko kodo. Vse kar morate storiti je, da samo označite besedilo, ki ga želite ponuditi kot zvočni signal, in kliknite ta gumb. To je to! Vtičnik stane 10 dolarjev, vendar se splača, če želite izboljšati strategijo Twitterja.

Kontaktni obrazec 7

Kontaktni obrazec 7

Eden najboljših načinov, kako lahko vaše spletno mesto podjetja postane bolj družabno, je namestitev kontaktnega obrazca. In eden najboljših vtičnikov za dokončanje te naloge je Kontaktni obrazec 7. Namestitev in nastavitev je enostavno Samo izberite polja, ki jih želite vključiti, prilagodite besedilo in vstavite. Vključuje filtriranje neželene pošte, tako da vaša mapa Prejeto ne bo preplavljena s smeti. Vsako dobro poslovno spletno mesto potencialnim in trenutnim strankam olajša stik, zato je to nujno. In ker lahko polja prilagodite, izgovorov res ni. Prilagodite obrazec, ki ustreza vašemu podjetju. Preprosto.

Daj gumbe v skupno rabo AddThis

Daj gumbe v skupno rabo AddThis

tukaj je toliko vtičnikov za družabno izmenjavo, toda eden se mi zdi res lep Daj gumbe v skupno rabo AddThis. Konfiguriran je za delo z več kot 330 socialnimi omrežji in spletnimi založniki. Na tem seznamu so vse velike igrače. Lahko ga nastavite tako, da se ti gumbi pojavljajo precej kjer koli v vaših objavah, tudi nad in pod objavami.

Če se prijavite za AddThis.com računa, dobite dostop do statistike o tem, kako se vaša vsebina deli v skupno rabo. AddThis ima tudi druge vtičnike za socialno integracijo, ki jih je vredno preveriti Sledite gumbom AddThis, ki so prikazane bodisi na vrhu vaše domače strani bodisi na levi strani vsake strani, AddThis Welcome Bar, ki doda vrstico na vrhu zaslona, ​​ki obiskovalce sprejema na podlagi njihovih želja v družabnih omrežjih in še več.

Družbena prijava

Družbena prijava

Če je za vas prednostna naloga najboljša možna izkušnja, boste uživali Družbena prijava. Ta vtičnik obiskovalcem vaše spletne strani omogoča preprosto prijavo in komentarje s pomočjo njihovih profilov v družabnih omrežjih. Na voljo je pripomoček in kode, tako da ga lahko na svojem spletnem mestu postavite kamor koli želite in deluje z vsemi priljubljenimi spletnimi mesti, kot so Facebook, Twitter in Google+. Deluje tudi z BuddyPress, tako da če ste vsi v zvezi s socialno integracijo, je to vtičnik za vas.

Digg Digg

Digg Digg

Zadnji vtičnik, o katerem bom danes govoril, je samo Digg Digg by Buffer. Plavajoča vrstica za deljenje je predstavljena na številnih spletnih mestih po vsem spletu in je postala nekakšna osnova za WordPress. Vrstica se prikaže na levi strani zaslona in se pomika po vrhu vsebine, ko se uporabnik pomika.

Prikaže gumbe za skupno rabo družabnih omrežij za najrazličnejše strani in lahko izberete, katera naj bodo prikazana. Za samo vzorčenje, Digg Digg podpira Twitter, Facebook Likes, Facebook Shares, LinkedIn, Google +1, Buffer, StumbleUpon, Pinterest, Tumblr in še več. Uporablja se tudi leno nalaganje, kar pomeni, da ne bo poškodoval vaše spletne strani. In če se ne ukvarjate s plavajočo vrstico, se lahko odločite, da bodo gumbi prikazani na vrhu ali na dnu objav. Najbolj mi je všeč prilagodljivost.


Socialni mediji postajajo vse bolj bistvena sestavina poslovanja podjetja. Preprosto preprosto, potrebujete ga, če želite biti uspešni na spletu. Čeprav se boste morda uveljavili na vseh priljubljenih omrežjih, lahko vsaj obiskovalci olajšajo povezovanje z vami in skupno rabo vaše vsebine. Tudi če je to vse, kar počnete, boste še vedno veliko boljši od večine.

Zato namesto, da bi obiskovalci naredili dodatno nogo in lovili svoj Twitter profil, e-poštni naslov ali kaj imate prek Googlovega iskanja, uporabite zgornje vtičnike, da vaše spletno mesto podjetja postane bolj družabno tudi na prvi pogled. Gradite skupnosti na mestu. Povežite se s priljubljenimi socialnimi omrežji. Omogočite enostavno komunikacijo. Omogoči skupno rabo v družabnih omrežjih To so moštvi sodobnega spletnega mesta. In na srečo za vas, če imate spletno mesto na WordPressu, vse to le malo lažje.

Katere korake ste naredili, da bo vaše spletno mesto bolj družabno? Ali uporabljate katerega koli zgoraj vtičnika ali uporabljate drugo orodje? Rad bi slišal, kaj mislite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map