Kako popraviti porušene WordPress povezave na svojem spletnem mestu

Kako popraviti WordPress prekinjene povezave na svojem spletnem mestu

Pozdravljene dame in gospodje. Napolnimo te vrčke in se pogovorimo o prekinjenih povezavah WordPress-a; trn, ki piči ravno toliko kot WordPress vsiljeno pošto. Toda ne pozabite se tukaj, danes se bomo v celoti osredotočili na to, kako najti in odpraviti prekinjene povezave, ki preplavijo vaše WordPress spletno mesto.


Znane tudi kot mrtve povezave (kdorkoli se strinja s temi izrazi), WordPress prekinjene povezave so tako slabe, kot se slišijo. Za začetek se bodo mrtve povezave prepletale zaradi številnih razlogov, tako da ni nobenega natančnega načina za določitev vzroka. Drugič in še pomembneje je, da WordPress prekinjene povezave negativno vplivajo na vaše WordPress spletno mesto.

Toda kaj v resnici pomeni pretrgano vez? Prekinjena povezava je 1) vsaka povezava, ki vodi do neobstoječega vira in 2) nepravilno postavljena povezava, ki vodi na stran z napako 404 ali katero koli drugo stran, razen na predvideno stran. Z drugimi besedami, prekinjena povezava vas in vaše bralce ne vodi nikamor.

Vzroki za prekinjene povezave WordPressa

Če vaš pripomoček za statistiko pokaže, da se uporabniki končajo na strani z napako 404, ko kliknejo povezavo na vašem spletnem mestu, so zlomljene povezave vaše podjetje jedle od znotraj navzven. Kljub temu se ne spomnite, da bi sestavljali vire (zvočne datoteke, video datoteke, slike, dokumente, objave, strani itd.) Ali počeli kaj drugega, kar bi lahko povzročilo 404 napake. Torej, kako je mogoče, da imate mrtve povezave, ki bodo zabrisale stvari za vas?

Bodite mirni, prekinjene povezave WordPress-a dajejo podjetnikom levo, desno in sredino ves dan. Res je, da niste sami, vendar se bodo stvari polepšale v minuti. WordPress prekinjene povezave so zaradi številnih razlogov, kot so:

 • Nedavna poteza novega gostitelja ni bila tako uspešna, kot ste si zamislili
 • Povezali ste se z virom tretje osebe in mu rekli, da ga je odstranila ali spremenila svoj URL
 • Morda ste spremenili URL stare objave, vendar ste pozabili posodobiti vse strani in objave, ki se nanašajo na objavo
 • Nekateri slabi fantje so vas odrekli
 • Nova poslovna strategija je vključevala spremembo imena vaše domene
 • Ker je napaka človeška, ste napačno napisali povezavo, npr. ste izpustili pismo ali http: // del povezave
 • Komentarji so pustili povezave, ki vodijo nikamor
 • Vaš gostitelj ima nenavadne nastavitve požarnega zidu, ker … no … nekateri gostitelji igrajo grobo
 • Ste se preselili iz Bloggerja na WordPress in so se vaše trajne povezave spremenile? To se mimogrede zgodi veliko
 • Če ste pozabili popraviti povezave po pretvorbi spletnega mesta iz HTML-ja v WordPress, boste imeli prekinjene povezave
 • Spletno mesto tretje osebe, s katerim se povezujete, je brez povezave, ker lastnik ni plačal za gostovanje ali je zaprl vrata

Phew, kakšen seznam, in čeprav bi bilo neprimerno domnevati, bi najbrž bilo več. Ne skrbi, če je vaš osamljeni primer WordPress prekinjenih povezav; rešitve, ki jih ponujamo v nekaj sekundah, bi morale enkrat za vselej poskrbeti za vaše težave. Najprej pa naj vzemite selfie premaknite se na učinke, ki jih imajo mrtve povezave na vašem mestu WordPress.

Učinki WordPress prekinjenih povezav

Učinki prekinjenih povezav

Obstaja veliko načinov, kako lahko prekinjene povezave negativno vplivajo na vaše spletno mesto, vendar je tukaj nekaj, kar vas zanima.

Slaba uporabniška izkušnja

Nihče si ne želi pristati na strašni strani z napako 404. Če niste vedeli, se večina uporabnikov ne želi držati na vašem spletnem mestu, če ne najdejo, zaradi česar so prišli. Pametna stran z napako 404 odpravi težavo, vendar do neke mere.

Najboljše je, da popravite prekinjene povezave, da zagotovite, da bralci ne bodo na strani z napako 404. Navsezadnje slaba uporabniška izkušnja med drugim povzroča slab ugled.

Izgubljeni promet

Za spletno poslovanje je promet podoben krvi, ki teče po vaših žilah. To je dragoceno blago, brez katerega se vaše spletno mesto krči in umira. Brez prometa je vaše spletno mesto tako nekoristno kot bradavičke na prsih (zdravo, GOT oboževalci). Kljub temu je treba s prometom ravnati občutljivo, ali se bo vaš vodnjak izsušil.

Zdrav povezani profil je točno tisto, kar potrebujete za preusmeritev prometa od pridobitve do konverzije. Če med vami in vašimi bralci pridejo prekinjene povezave, boste izgubili slednje in vaša razumnost bo letela skozi okno. Izgubili boste številke in hudo bo škodilo.

S prekinjanjem povezave na sredini prodajnega toka motijo ​​prometni tok, kar nas seznani z naslednjo točko.

Izgubljeni prihodek

Tu je hipotetična situacija, ki jo je treba obvestiti. Vaše spletno mesto deluje zelo dobro. Vaše taktike trženja WordPressa se obrestujejo in iz analitike številke vlečete iz pravih virov. Z drugimi besedami, vlečete ciljni promet; vrsta ljudi, ki kupujejo.

Vendar obstaja ena težava. Vaš menjalni tečaj sesa veliko časa. Nekaj ​​črpa vaše marketinške dolarje in trud. Udeležiš se A-1 uspešnosti, kolikor gre za promet, vendar denarna nagrada odseda življenje iz tebe. Depresivno je.

Kot kaže, vodite revizijo spletnega mesta in razočarate, prekinili ste povezave, ki kažejo na vaše izdelke, kar pomeni, da vaše stranke zapustijo veliko, preden lahko vplačate. Vaš konkurent se nasmehne vse do banke, vi pa ‘ ponovno obtičali v finančni stiski.

Mogoče ni tako. Imate izhodne povezave, ki kažejo na vaš podružnični program, in stvari gredo dobro, dokler ponudnik podružnic ne spremeni taktike ali v primeru tržnega ponudnika izdelka ne zapusti. Ampak tega ne veste, zato na koncu izgubite veliko denarja.

Lahko se ti zgodi, tako kot se je zgodilo prijatelju Rayu:

{Nekateri} ponudniki podružnic so malce zahrbtni, ko ponudnik izdelkov prekine in jih ne uporablja več, {ves ta promet preusmerijo na svojo domačo stran}. Zato sem v poročilu ugotovil, da je ena “mrtva povezava”, s katero je Bral izdelek, preusmerjena na glavno stran ponudnika podružnic (zdaj ni povezana) – torej {me stane več kot 2830 klikov!} To je zame izgubljena prodaja. Recimo, da je stopnja prodaje {pretvorba} 1%, to je 20 do 30 izgubljenih prodaj. – Ray, kot je vidno na Preverjevalec prekinjene povezave WordPress povezava: popravi prekinjene povezave in preusmeritve – ShoutMeLoud

Opomba: Spremembe v naramnicah avtorja.

Moram povedati več? Popravi popravljene povezave.

Slab SEO profil

Uvrstitev v iskalnike je zelo enostavna, če delate vse prave stvari. To pomeni, narediti vse, kar priporoča Google, in to storiti po knjigi; ni zvijače.

Čeprav Google ne objavi približno 404 strani z napakami, še vedno menijo uporabniška izkušnja meritev razvrstitve. Če ponujate vrhunsko uporabniško izkušnjo, “… pomaga zagotoviti, da ga obiskovalci vašega spletnega mesta zaznajo pozitivno, s spodbujanjem skupne rabe, zaznamkov, povratnih obiskov in vhodnih povezav – vsi signali, ki se spustijo na iskalnike in prispevajo k uvrstitvi.”

Prekinjene povezave, fantje in deklice, so slabe za uporabniško izkušnjo, kar pomeni, da so prav tako slabe za vaš SEO profil.

Drugič, Google pajki plazijo po vašem spletnem mestu in sledite povezavam, da indeksirajo več vaše vsebine. Če je vaša vsebina odlična (še ena merila za SEO razvrstitev), vas Google nagradi z boljšo uvrstitvijo. Če Google ne more indeksirati vaše vsebine, ker mrtve povezave ustavijo pajke mrtve v njihovih skladbah, uganite, kaj se zgodi z vašo uvrstitvijo?

Prekinjene povezave bodo napolnile vašo SEO lestvico, kar se zniža na nizek promet, kar ima za posledico izgubljeni prihodek, kar na koncu privede do migren in dobite mojo nagnjenje.

Zdaj, ko lahko poveste, da so prekinjene povezave za WordPress slabe za posel, ali ste motivirani, da jih popravite? Dobro, vkopamo se.

Kako popraviti WordPress prekinjene povezave

Na voljo vam je več načinov, kako enostavno in hitro najti in popraviti prekinjene povezave WordPressa. Te načine bomo razvrstili med:

 • Vtičniki za preverjanje povezave prekinjeni
 • Storitve preverjanja povezav
 • Druga orodja za preverjanje povezav

V vsaki od teh kategorij bomo zajeli nekaj možnosti, saj potrebujete vse Vtičnik Broken Link Checker. Po mnogih standardih je 100% in zelo impresivno.

Začnimo z vtičniki prekinjenih povezav za WordPress.

WordPress prekinjeni vtičniki

Izjava o omejitvi odgovornosti: Veliko se je govorilo o prekinjenih vtičnikih za odvajanje virov strežnika. Zato nekateri gostitelji blokirajo nekatere vtičnike. Če med uporabo katerega koli od teh vtičnikov opazite znatne padce, deaktivirajte vtičnik po popravljanje prekinjenih povezav. Dejansko vtičnik vklopite le takrat, ko morate na svojem mestu WordPress preveriti, ali so v povezavi z napačnimi povezavami.

Z grdimi izpadi poti je tu nekaj najboljših WordPress prekinjenih vtičnikov za povezave, ki kdaj lahko pokažejo spletno mesto.

Preverjena povezava

Preverjena povezava

Z več kot 400k aktivnimi namestitvami in zvezdniško oceno 4,10 / 5,00 je ta vtičnik zagotovo eden vodilnih preverjevalcev prekinjenih povezav za WordPress.

Vladimir Prelovac in Janis Elsts sta ustvarila Broken Link Cheker, ki preverja “… vaše objave, komentarje in drugo vsebino za prekinjene povezave in manjkajoče slike ter vas obvešča, če jih najdete.” Ja, tako preprosto je.

Ta vtičnik združuje vaše objave, strani, blogroll, komentarje in polja po meri za prekinjene povezave ter vas obvesti preko nadzorne plošče WP Admin ali e-pošte. Iskalniki lahko ustavijo pri sledenju prekinjenih povezav in v svojih objavah različno prikazujejo mrtve povezave, da ne bi zmedli bralcev.

Preverjena prekinjena povezava je zelo nastavljiva, kar pomeni, da lahko filtre filtrirate po URL-ju, besedilu za sidranje in tako naprej. Če vtičnik zazna morebitne prekinjene povezave, jih lahko popravite neposredno na strani vtičnika. Fantje smo samo praskali po površini, saj ima ta vtičnik veliko več funkcij.

WP Broken Link Checker

Preverjen status preverjene povezave

Numero dos gre skupaj s Paedom Iglesiasom v WP Broken Link Checker Status Checker s strani SeedPlugins. Potegne nekaj teže, kolikor gre za identificiranje pokvarjenih povezav, vendar je zanič, kolikor gre gniloba za pritrjevanje povezav.

To pravim, ker morate obiskati prizadeto objavo / stran samo, če želite urediti ali odstraniti mrtvo povezavo. To ali lahko preprosto odstranite povezavo, kar je nekako subjektivno. Poleg tega je ta prekinjeni vtičnik za WordPress enostaven za namestitev, konfiguriranje in rezultate v oddelku za ocenjevanje.

Skrbnik ima možnosti, da prilagodi vsako optično branje, rezultate pa si lahko ogledate na strani vtičnika ali po e-pošti. Očitno lahko z različico WP Link Status Pro (20 USD) dobite več funkcij.

Preverjevalec povezav

Preverjevalec povezav

Za začetek tega vtičnika ne morete uporabljati v lokalnem razvojnem okolju, ki ni ohlajeno. To pomeni, da razvijalec uporablja zunanji strežnik za preverjanje prekinjenih povezav na vašem spletnem mestu. Pravi, da se na strežnik ne naložijo občutljive informacije, ampak kakšne so vaše misli o tem?

Brezplačna različica omogoča preverjanje prvih 500 povezav, kar je omejujoče, saj imamo brezplačne možnosti brez omejitev. Za preverjanje več kot 500 povezav boste potrebovali profesionalno različico.

Po drugi strani je malo nalaganja strežnika, kar je dobra stvar. Nastavitev je preprosta, deluje zunaj polja, vendar sem opazil rahlo spopadanje s preverjevalcem prekinjenih povezav. Vendar pa se igra skupaj z drugimi vtičniki. Pro različica vam omogoča, da med drugim načrtujete skeniranje. Ima zgornjo oceno 3,70 / 5,00 in več kot 2k aktivnih namestitev.

Na splošno je Preverjena povezava vtičnik to stori zame.

Storitve preverjanja povezav

Medtem ko vam bodo vtičniki WordPress prekinjene povezave pomagali prepoznati in odpraviti pokvarjene povezave, storitve preverjanja povezav pomagajo le pri prvih. Bolje kot nič, kajne? Edina slaba stran je, da boste morali WordPress prekinjene povezave popraviti ročno (boleče) ali z uporabo vtičnikov.

Če vidim, da boste še vedno potrebovali vtičnik, kot je, ponovno prekinjena povezava, bom naslednji povzetek povzel v primeru, da želite preveriti nekatere od teh storitev. Delo? Dobro.

Storitve preverjanja povezav tretjih oseb vključujejo:

 • W3C Link Checker – Ta preglednik povezav prikazuje vse mrtve povezave, njihovo statusno kodo (npr. 404, 403, 301 itd.) In predlagani potek ukrepanja.
 • Google Orodja za spletne skrbnike – To je odlično orodje za preverjanje ne samo prekinjenih povezav, ampak tudi drugih napak na spletnem mestu. Morate ga predati Googlu, saj vam ti fantje med drugimi napakami nudijo veliko informacij o vaših prekinjenih povezavah. Napake bodo celo kategorizirali in vam ponudili sočne podrobnosti, na primer, ko so bile prvič odkrite prekinjene povezave.
 • Prekinjena povezava prek spleta – To je osnovno spletno orodje, ki je priročno, če morate skenirati veliko spletno mesto. To traja čas, brezplačna različica pa vam omogoča skeniranje do 3000 strani. Poleg tega boste za preverjanje povezav v dokumentih (PDF, DOC, XLS itd.) In slikah potrebovali plačljivo različico, ki je nekakšen odbijač..

Popravljanje WordPress zlomljenih povezav

Z vsemi orodji v prejšnjem razdelku bi morali zajeti mrtve povezave že dolgo, preden bodo na vašem WordPress spletnem mestu opustošili. Vse, kar morate storiti, je, da ponovno napišete, zamenjate ali odstranite mrtve povezave.

Vendar lahko zgornja tri dejanja povzročijo velike izgube v prometu, še posebej, če popravljate povezave, ki kažejo na notranje objave / strani. Na primer, če obnovite spletno mesto iz nič, kupite novo domeno ali spremenite polž objave / strani, boste prekinili vzorec povezovanja. Boljša alternativa bi bila preusmeritev starih povezav na nove. Tako lahko ohranite promet in SEO sok.

Kljub temu pa je mogoče popraviti povezave, lahko drugo spletno mesto napačno poveže z vašo domeno, kar pomeni, da vas obiskovalci, ki sledijo tej povezavi, ne bodo našli. Za rešitev tega se obrnite na zadevnega izdajatelja. Nepravilno povezavo lahko preusmerite tudi na drugo stran, vendar je to tema še en dan.

Če se na drugi strani napačno povežejo do objave ali strani (vendar ne zamenjate domene), bodo bralci, ki sledijo tej povezavi, pristali na vaši strani z napako 404. Tu imate dve možnosti: lahko ustvarite impresivno stran z napako 404, da zajamete bralce, ali pa ta promet preusmerite drugam.

Kot smo del poti …

Če odpravite prekinjene povezave WordPress, se izboljša boljša uporabniška izkušnja in promet, kar pomeni, da so konverzije boljše.

Odkrite povezave lahko najdete in popravite s katero koli od metod in orodij, predlaganih v tej objavi. Če me boste privoščili, se zatečem Preverjena povezava kadarkoli v dnevu.

Upamo, da vam bo ta objava pomagala popraviti prekinjene povezave na vašem mestu WordPress. Če ste navdušeni nad drugimi metodami in orodji, prosimo, delite jih v spodnjem razdelku za komentarje. Tukaj je bolj zdravo mesto. Na zdravje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map