Kako postaviti WordPress v vzdrževalni način ali dodati stran kmalu

Vsakdo ima svojo predstavo o tem, kaj je začasno zaustavitev spletnega mesta. Novemu blogerju morda ne bo mar, če na njegovem spletnem mestu nihče ne vidi ničesar, zato ga izključijo, dokler ne bo pripravljen na zagon. Po drugi strani pa obstoječa trgovina e-trgovine nima razkošnosti popolnega izklopa. Strankam je treba sporočiti, v idealnem primeru pa način, kako od strank dobiti e-poštne naslove ali pa morda celo podariti nekaj kuponov za neprijetnosti.


V splošnem so razlogi za začasno onemogočanje vašega WordPress spletnega mesta različni. Zato imate na voljo nekaj možnosti za dokončanje naloge. Prva ni ravno operacija možganov, saj boste namestili nadvse preprost vtičnik, ki vam pri tem opravi večino dela. Vendar so vtičniki za način vzdrževanja in prikazovalci kmalu bolj zapleteni in boljši za podjetja.

Kdaj bi morali začasno onemogočiti spletno mesto WordPress?

Razpravljali smo o nekaterih primerih, ko je onemogočanje vašega spletnega mesta dobra ideja, vendar je pomembno razumeti vse te situacije. Zakaj? Ker jih boste morda v nekem trenutku naleteli. Če ste pripravljeni na to, kaj lahko pričakujete s spletnim mestom, skupaj s postopki, ki jih je treba opraviti, ko gre narobe, boste bolj samozavestni v svoji sposobnosti vodenja spletnega mesta WordPress. Torej… kdaj bi morali onemogočiti spletno mesto?

 • Če je vaše spletno mesto vdrto in želite izključiti kakršne koli druge grožnje.
 • Vaše spletno mesto je vdrto in raje bodo stranke videli prazen zaslon kot varnostno težavo.
 • Želeli bi dokončati nekaj rednega vzdrževanja na vašem spletnem mestu.
 • Potrebujete čas za razvoj spletnega mesta WordPress, zato raje svoje stranke vidijo stran za vzdrževanje ali kmalu, v nasprotju s svojim napol dokončanim spletnim mestom.
 • Želeli bi se osredotočiti na druga prizadevanja, vendar se lahko vrnete na to spletno mesto WordPress. Zato je ne želite v celoti izbrisati.

Hitri način 1: Namestite Onemogoči vtičnik spletnega mesta

Nisem velik ljubitelj nameščanja več vtičnikov (glede na to, da lahko upočasnite svoje spletno mesto ali odprete varnostne ranljivosti), vendar s takim vtičnikom ga lahko aktivirate le, ko ga potrebujete. Potem, ko končate onemogočanje spletnega mesta, lahko deaktivirate vtičnik, tako da ne vpliva na vaše spletno mesto.

Pokliče se vtičnik WordPress Onemogoči spletno mesto. To je čudovita rešitev za blokiranje celotnega sprednjega dela vaše strani WordPress, hkrati pa vam omogoča dostop do območja nadzorne plošče / skrbnika. Pri vtičniku Disable Site je stvar tako osnovna kot prihajajo. Hitro sporočilo razloži, kaj se dogaja z vašimi strankami, vendar ne smete pričakovati nobenih orodij za nalaganje grafike, zbiranje e-poštnih naslovov ali povezavo z računi v družbenih medijih..

Lahko pa vstavite poljubno kodo HTML. Tehnično je torej popolnoma prilagodljiv, če imate znanje.

Kako začasno onemogočiti WordPress s pluginom

Začnite z namestitvijo in aktiviranjem brezplačno Onemogoči vtičnik WordPress Site. Po tem v meniju na nadzorni plošči poiščite zavihek Onemogoči spletno mesto in kliknite nanj. Tako boste prišli na edino stran z nastavitvami na Onemogoči spletno mesto. Kot rečeno, je to osnovni vtičnik, vendar delo opravi.

Začnite tako, da izberete Yes pod Enable Splash Page. V polju Sporočilo po meri vpišete stavek ali dva in obiskovalcem razložite, kaj se dogaja. Če želite biti bolj kreativni in vključiti stvari, kot so predstavnost, prilagojeno besedilo in povezave, lahko uporabite HTML HTML po meri.

Dostop do administratorja je privzeto nastavljen na Da in tako naj ostane. Nisem povsem prepričan, zakaj bi kdaj želeli zakleniti svoje skrbnike (v glavnem vi), vendar se prepričajte, da tega ne boste preklopili na Ne. Vtičnik vam omogoča tudi, da pooblaščenim uporabnikom omogočite obhod strani. Glavni razlog, da bi to nastavili, da, če potrebujete nekaj avtorjev ali piscev, da nadaljujejo z delom. V nasprotnem primeru naredite to polje Ne, tako da nobeden od uporabnikov ne more preiti skozi stran z brskanjem.

Po tem lahko shranite nastavitve in preverite sočelje, da zagotovite, da vtičnik pravilno deluje. Če ne vidite, da je vaše spletno mesto WordPress onemogočeno, se boste verjetno morali odjaviti iz skrbniškega računa.

Ker je to začasen popravek, se vrnite na isto stran z nastavitvami, da onemogočite spletno stran, kadar koli ste pripravljeni.

Hitri način 2: Uporabite stran za premalo gradnje svoje teme

Ustvari stran pod gradnjo s skupno

Mogoče je, da vaša tema WordPress vključuje vgrajeno možnost podgradne strani. Na primer, tema Total WordPress ponuja možnost, da oblikujete svoj lastni običaj, ki bo kmalu ali v izdelavi, s pomočjo ustvarjalca strani Visual Composer.

Skupaj v fazi gradnje

Z možnostjo Skupaj najprej ustvarite svojo novo stran in dodajte vse module, ki bi jih radi prikazali (glasilo, kontaktni obrazec, socialne povezave, medijski viri itd.). Nato pojdite na Tematska plošča> V pripravi z nadzorne plošče WordPress. Od tukaj potrdite polje, da omogočite funkcijo Under Construction in izberite stran, ki ste jo ustvarili, nato shranite.

Če želite odstraniti svojo gradbeno stran, ko je vaše spletno mesto pripravljeno na njeno veliko razkritje, preprosto počistite možnost »omogoči« in shranite. To je to! Skupaj omogoča preprosto enostavno preklapljanje naprej in nazaj, ko je potrebno vaše spletno mesto.

3. način: Zanimajte se z načinom vzdrževanja ali kmalu vtičnikom

Zgoraj opisana hitra metoda ima prednosti (v glavnem vam omogoča, da spletno mesto onemogočite v nekaj minutah), vendar ni skoraj tako produktivna kot pravi način vzdrževanja ali kmalu stran.

Najprej pa bi morali govoriti o razliki med načinom vzdrževanja in stranjo, ki kmalu prihaja.

Kmalu je potrebna spletna stran, ko še vedno delate na svojem spletnem mestu, vendar želite ustvarjati obvestila o tem, kaj prihaja, in morda pridobiti e-poštne naslove strank. Na teh straneh, ki prihajajo kmalu, so pogosto videoposnetki, slike, razdelki za komentarje in gumbi socialnih medijev. Najpogosteje je, da stran za nov izdelek ali podjetje uporabite kmalu. Spletno mesto tudi indeksirajo iskalniki, zato začnete povečevati svoj SEO.

Stran z načinom vzdrževanja se uporablja, ko trenutno deluje spletno mesto, vendar potrebujete hiter način, da obvestite stranke, ko končujete vzdrževanje ali prilagajate oblikovanje spletnega mesta. Ker gre za začasno stran, stran z načinom vzdrževanja naloži iskalnikom, naj spletnega mesta ne indeksirajo v tem stanju.

Strani za vzdrževanje in prihodnje strani so primerne za začasno onemogočanje spletnega mesta WordPress. V bistvu so verjetno vaše najboljše stave.

Za večino funkcij poiščite vtičnik za kmalu ali način vzdrževanja. Čeprav vas bomo sprehodili skozi izjemno učinkovito Kmalu prihaja stran in način vzdrževanja s strani SeedProd Vtičnik, tukaj je še nekaj drugih vtičnikov:

Uporaba prihajajoče strani in način vzdrževanja s strani SeedProd

Po namestitvi in ​​vklopu najdete možnosti Nastavitev strani in možnosti vzdrževanja v razdelku Nastavitve.

Našli boste štiri zavihke, med katerimi lahko izbirate. Glavni poudarek bi moral biti Vsebina. Izberite, ali želite stran Prihajajoči kmalu ali stran V načinu vzdrževanja. O razliki smo razpravljali nekoliko prej v tem članku.

Prav tako lahko spremenite stvari, kot so naslov SEO, SEO Meta opis in koda Analytics. Vse to so popolnoma neobvezna, vendar bi vam lahko pomagale.

Zadnji korak je, da se pomaknete na zavihek Prihajajoči kmalu. Tukaj spreminjate elemente, kot so barva ozadja, slika in barva besedila.

Po končani zasnovi je vaš rezultat lahko lepa stran Coming Soon z logotipom, sliko v ozadju in še veliko več.

Ste pripravljeni začasno onemogočiti spletno mesto WordPress?

Prva (enostavna) metoda, o kateri smo govorili, je najboljša za manjše bloge, ki nimajo veliko naslednjega. Za nova spletna mesta tudi ni slaba metoda. Resnična vrnitev pa prihaja s strani, ki prihaja kmalu. Novejša spletna mesta in izdelki so na teh začasnih straneh precej bolj izpostavljeni, vendar lahko kljub temu posodabljate svoje spletno mesto, ne da bi ga kdo videl. Stran za način vzdrževanja je prav tako primerna za hitre popravke.

Če imate kakršna koli vprašanja o začasnem onemogočanju spletnega mesta WordPress, nam to sporočite v spodnjem razdelku s komentarji.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map