Kako povečati sledenje družbenih medijev s svojega spletnega mesta WordPress

Kako povečati sledenje svojih družbenih medijev z mesta WordPress

Ustvarjanje socialnih medijev bi moralo biti zdaj cilj vseh spletnih trgovin, spletnih dnevnikov in poslovnih mest. Če želite nove bralce, stranke in stranke, ki se vračajo, je nujno, da imate skupnost privržencev na družbenih medijih.


Toda graditi to bazo oboževalcev na družbenih medijih je lažje reči kot narediti. Socialni mediji so lahko zamudni in delovno intenzivni. Najbolj frustrirajoče je, da ni določenih strategij za zmago, zato donosnosti ni mogoče zagotoviti.

V tem članku bomo pogledali, kako povečati svoj družbeni medij izhaja iz vaše strani WordPress. Od avtomatizacije vsebine v družabnih medijih do dodajanja pojavnih oken, pozdravnih pasov in omaric z vsebinami bomo razpravljali o najboljših strategijah, kako obiskovalci vaše spletne strani spremljati vas na družbenih medijih.

Kaj bi že morali početi na svojem spletnem mestu WordPress

Obstaja nekaj zelo temeljnih strategij, ki bi jih morale sprejeti vse WordPress spletne strani in ki jih danes, če tega še ne počnete, hitro postavite. To ne bo le pomagalo prihraniti vaš čas, ampak bo počasi raslo vaše spremljanje sčasoma.

Dodaj gumbe za sledenje v družabnih omrežjih

Sledite gumbom

Gumbi za sledenje v družabnih omrežjih bi morali zasedati vidno mesto na vašem spletnem mestu. Če jih postavite v stranske vrstice, je odličen način, da zagotovite, da so nenehno vidne in lažje dostopate do vaše publike.

Sledite gumbom AddThis je brezplačen vtičnik WordPress, ki vam bo omogočil, da dodate družabne gumbe navpično ali vodoravno v svojo stransko vrstico ali glavo. Uporabna s številnimi priljubljenimi socialnimi omrežji, lahko prikažete ikone za kanale družbenih medijev, ki jih izberete.

Prikaži gumbe za skupno rabo v družabnih omrežjih

Plavajoči socialni bar

Vaše spletno mesto WordPress mora imeti gumbe za skupno rabo nad ali pod vsakim delom vsebine, ki ga želite deliti. To bo vaše obiskovalce spodbudilo k deljenju vaše vsebine na družbenih medijih. Če bodo vaši bralci delili vsebino, pomeni, da si jo bo ogledalo širše občinstvo. To je odličen način za ozaveščanje o vašem spletnem mestu, povečanje prometa in pridobivanje novih sledilcev na družbenih medijih.

Plavajoči socialni bar od WPBeginner omogoča dodajanje plavajoče družabne vrstice na katere koli strani ali objave na vašem spletnem mestu. Ta brezplačni vtičnik za WordPress se hitro namesti, izgleda odlično in vam bo pomagal pri skupni rabi vaše vsebine. Če je že ne uporabljate, jo prenesite zdaj.

Naj bo vsebina tweetable

Bolje kliknite za Tweet

Čim lažje boste občinstvu delili vaše vsebine, več jih bo izpolnilo tej želji. Bolje kliknite za Tweet je še en brezplačen vtičnik WordPress, ki vam omogoča, da v svoje objave vstavite klike za tvit. Izberite izstopajoče citate iz svojih blogov, da jih boste lahko prilagodili. Če boste svojo najboljšo vsebino zelo enostavno objavili na ta način, boste lažje delili svoj blog na Twitterju in pridobili nove sledilce na Twitterju.

Pokažite socialne vire

WordPress socialni tok

Prikazovanje socialnih virov na vašem spletnem mestu WordPress je še en način za povečanje socialnih medijev. S predstavitvijo vse odlične vsebine, razprav in komentarjev, ki se delijo na vaših kanalih za družabne medije, se bodo obiskovalci vaše spletne strani kmalu želeli pridružiti vaši skupnosti družabnih privržencev.

WordPress Social Stream je vrhunski vtičnik, ki ga je mogoče kupiti v CodeCanyonu. Omogoča vam ustvarjanje družabnih virov za vsako vaše socialno omrežje. Ali združite vse vire družbenega omrežja v en družbeni tok. Z različnimi slogi postavitve vam bo ta vtičnik omogočil prikazovanje najnovejših novic o družbenih medijih. To pa naj bi pomagalo navdušiti vašo WordPress publiko in jih spodbuditi, da vam sledijo.

Torej, zdaj smo razmislili o osnovah za povečanje svojih družbenih medijev, ki izhajajo s spletnega mesta WordPress, poglejmo, kaj lahko še storite.

Samodejna vsebina socialnih medijev

CoScedule

Dosledno deljenje visokokakovostne vsebine s spletnega mesta WordPress na vaših kanalih družbenih medijev je zelo pomembno. Vaša omrežja družabnih medijev ohranjajo aktivne in zanimive, kar jim pripomore k temu.

Vendar pa je lahko redno objavljanje na različnih kanalih družbenih medijev zelo zamudno. Uporaba orodja za upravljanje družbenih medijev všeč CoSchedule omogoča avtomatizacijo vseh objav v družabnem omrežju. CoSchedule omogoča načrtovanje, organiziranje in upravljanje vseh objav v notranjosti vaše WordPress nadzorne plošče. Lahko ustvarite celo sporočila v družabnih medijih in načrtujete njihovo objavo, ne da bi morali zapustiti svoje WordPress spletno mesto.

Samodejna objava objav na družabnih medijih na ta način ne bo le prihranila vaš čas, ampak bo tudi posodabljala vaša omrežja družbenih medijev. Ljudje se bodo odločili za tiste družbene profile, ki so stalno prisotni in nenehno objavljajo nove vsebine. Tako bo avtomatizacija vaše skupne rabe daleč povečala vaše sledi.

Dodajanje pojavnih oken družbenih medijev na vaše spletno mesto WordPress

Uporaba pojavnih oken v socialnih medijih na vašem spletnem mestu WordPress za povečanje svojih socialnih medijev je lahko zelo učinkovita. Pojavna okna pritegnejo pozornost obiskovalcev in jih spodbudijo, da delujejo na določen način. V celoti se pojavljajo pojavna okna za zbiranje e-poštnih sporočil. Če pa je vaš cilj, da po družbenih medijih razširite svoje družbene medije, potem je smiselno, da s svojimi pojavnimi okenci storite prav to.

Ustvarjanje pojavnih oken z OptinMonster

Kot mi

OptinMonster je programska oprema za generiranje vodil, ki vam lahko pomaga, da z uporabo pojavnih oken na svojem spletnem mestu WordPress pomagate pri razvoju socialnih medijev. Z uporabo platna lahko oblikujete pojavna okna po meri, posebej za potrebe vašega spletnega mesta. Preprosto ustvarite Twitter sledite optin, Facebook kot pop-up ali pop-up za drug kanal družbenih medijev.

Vedno dobro razmislite, kje in kdaj prikazati pojavno okno. Ljudje bodo spremljali spletno mesto, ker vsebina na nek način dodaja vrednost njihovemu življenju. Obiskovalci potrebujejo čas, da sodelujejo z vašo spletno stranjo in se povežejo z njo, zato ko jim bo dana možnost, da vas spremljajo na družbenih medijih, bodo skočili nanjo.

Zato prikaz pojavnega okna, ko obiskovalci pridejo na vaše spletno mesto, običajno ni najboljši način za pridobivanje sledilcev. V idealnem primeru počakajte, da so nekaj časa na vašem spletnem mestu ali preberite določeno količino. Nato lahko prikažete dobro časovno pojavno okno ali tisto, ki se prikaže, ko je bralec pomaknil stran do določene točke. Lahko pa uporabite izhodno pojavno okno.

Uporaba tehnologije za izhod iz namera

Izstopite namera

Drugačen slog pojavnih oken, ki ga lahko izvajate na svojem spletnem mestu WordPress, je izhodni pojavni oken. Ta vrsta pojavnih oken uporablja tehnologijo namena izhoda, da zazna, kdaj bo uporabnik zapustil vaše spletno mesto. Nato se prikaže pojavno okno, preden se obiskovalec izgubi.

Izhodno pojavno okno je lahko še posebej koristno za nadaljevanje zbiranja družbenih medijev. Ko bo obiskovalec pripravljen zapustiti vaše spletno mesto, bodo dobro razumeli, kaj ponujate. Zato lahko s prikazom izhodnega pojavnega okna, tik preden odidejo, zelo verjetno spremenite v sledilca družbenih medijev.

Vedno pazite, da ne uporabite preveč pojavnih oken. Številni pojavni okni bodo razburjali vaše občinstvo in lahko vplivali tudi na vašo uvrstitev pri Googlu. Preizkusite različna pojavna okna in spremljajte analitiko, da vidite, kaj se vaše občinstvo najbolje odziva. Nato zaženite pojavno okno z največ konverzijami.

Prikaz Pozdravne vrstice

Smart Bar

Prikaz prikazovalnika na vašem spletnem mestu WordPress je še en preprost avtomatiziran način za promocijo vaših kanalov v družabnih medijih in spodbujanje. Pozdravna vrstica se prilepi na vrh ali dno spletne strani ali se lahko premika, ko se uporabnik pomika po strani. Ker je nenehno vidno vašemu občinstvu, je odličen kraj za prikaz pomembnega sporočila, kot opomnik o tem, da se vam pridružijo na družabnih medijih.

SumoMe je brezplačen vtičnik WordPress, ki vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate hello bar ali pametno vrstico, kot jo imenuje SumoMe. Pametno vrstico SumoMe lahko prilagodite tako, da prikaže sporočilo, s katerim spodbudite sledenje Twitterju ali Facebooku.

Imate nadzor nad tem, kdaj in kje je prikazana pametna vrstica, in če nadgradite na SumoMe Pro, lahko v svojo vrstico dodate tako slikovne pike za sledenje kot pretvorbe. To vam omogoča, da spremljate, kako uspešna je vaša pametna vrstica pri pretvorbi obiskovalcev WordPress-a v sledilce družbenih medijev.

Pozdravni trak deluje enako kot pojavno okno, vendar je manj vsiljiv. Vendar je bolj vidna, saj je nenehno v očeh vaših obiskovalcev. Posledično je lahko zelo učinkovit način za povečanje privržencev družbenih medijev z vaše strani WordPress.

Omarice z vsebinami in socialni mediji

Vsebina omarica

Uporaba omaric z vsebinami na vašem spletnem mestu WordPress lahko močno pripomore k povečanju vašega socialnega medija. Omara z vsebino ohranja vsebino skrito pred vašo publiko, dokler ne izvedejo dejanja po vaši izbiri, kar bi v tem primeru sledilo vam na enem od vaših socialnih omrežij.

Ninja Popups je vrhunski pojavni vtičnik WordPress, ki vam med številnimi drugimi funkcijami omogoča, da na svoje spletno mesto dodate omarice z vsebinami v družabnih medijih. Ninja Popups vključuje vizualni urejevalnik povleci in spusti, kar olajša prilagoditev omaric za socialne vsebine, da ustrezajo posebnim potrebam vašega spletnega mesta in prikaže kanale socialnih medijev po vaši izbiri.

Ključ do uspešne omarice vsebine je skrivanje informacij, ki jih želi vaše občinstvo. Zaklenite svoje najbolj priljubljene in najučinkovitejše objave na spletnem dnevniku, škandalozne slike, zanimive videoposnetke ali kode za popust. Bolj iskana skrita vsebina je, več ljudi vas bo spremljalo na družbenih medijih, da bi dostopali do nje.

Končne misli

Spremljanje analitike spletnega mesta je pomemben način, da veste, kaj deluje in kaj je potrebno znova razmisliti. Preizkusite različne strategije, nato pa sledite izidom, tako da lahko vidite, katere od njih imajo največ konverzij. Čeprav so vse metode v tem članku lahko učinkovite načine za povečanje socialnih medijev, morate na koncu najti tisto, kar deluje za vaše občinstvo.

Katere strategije boste izvajali na svojem spletnem mestu WordPress za povečanje svojih socialnih medijev? Prosimo, delite v komentar spodaj …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map