Kako povečati vidnost na spletu za spletno mesto e-trgovine

Kako povečati vidnost na spletu za spletno mesto e-trgovine

WordPress je močno orodje za ustvarjanje blogov, ciljnih strani, portfeljev, poslovnih imenikov in celo spletnih trgovin. Je enostaven za uporabo in ponuja fleksibilne funkcije, zato ne bo presenetljivo, da se za začetek svojega podjetja vse več podjetnikov odloča za WordPress. Kako pa lahko z vso to večjo konkurenco izboljšate spletno prepoznavnost svojega spletnega mesta za e-trgovino na WooCommerce in se prepričate, da vaša ciljna publika vidi vaše izdelke?


Na srečo ste se že odločili za odlično izbiro z WordPressom. Kot smo že omenili, sta dva najboljša dela WordPressa enostavne in prilagodljive funkcije. WordPress temelji na varni in veljavni kodi z intuitivnimi možnostmi za ustvarjanje vsebine. Poleg tega je dovolj močna platforma, da lahko deluje odlično za skoraj vse vrste podjetij, saj morate namestiti vtičnik, da dodate funkcije, kolikor jih potrebujete – na primer namestite WooCommerce, da zaženete lastno trgovino. To je tako enostavno.

Ko pa se naučite, kako zgraditi spletno trgovino z WooCommerce, lahko nekaj povečate, če želite izboljšati spletno prepoznavnost svoje trgovine z e-trgovino. Tukaj je 5 preprostih načinov za začetek.

1. Začnite Blogging

10 glavnih razlogov, zakaj morate začeti blog z WordPressom

Spletna trgovina je odličen način za prodajo izdelkov ali storitev, še posebej, ker WordPress to olajša. Toda eden najboljših načinov za povečanje vaše spletne prepoznavnosti za spletno mesto za e-trgovino je blog. Tukaj je nekaj ključnih točk, ki jih morate upoštevati, ko začnete blog.

Ustvari odlično vsebino

Najprej si vzemite čas za ustvarjanje vsebine, ki jo bo uživalo vaše ciljno občinstvo. Ne pozabite, da je vaš cilj pritegniti potencialne stranke, zato pišite o temah, povezanih z vašo nišo izdelkov. Če prodajate čistilce zraka, pišete o običajnih onesnaževalih zraka, kako se boriti proti njim in o najboljših filtrih za ljudi z alergijami. Če imate lastni modni butik, boste morda želeli blogati o prihajajočih festivalih, znanih likih in trendih na Instagramu. Idejo dobite.

Dodajte notranje povezave

Naslednji korak je povezava do lastnih člankov znotraj vaših člankov. Glede na vašo nišo boste morda imeli vsebino “temeljnega kamna”, na katero želite, če je potrebno, povezati. Ko ustvarjate novo vsebino, je dobro imeti v mislih svoje obstoječe članke. Na primer, ker je WPExplorer blog za WordPress, sledi, da je eden naših temeljnih člankov o najboljšem gostovanju v WordPressu, zato ko je naravno, dodamo povezavo do njega.

Izdelke vključite v objave

Ker poskušate povečati prodajo izdelkov z uporabo spletnega dnevnika, bi morali izdelke resnično promovirati v svojem blogu. WooCommerce omogoča izjemno enostavno zahvaljujoč vgrajeni, edinstveni Kratke kode WooCommerce.

Kratke kode WooCommerce

Kratke kode WooCommerce, ki se uporabljajo v temi Noir WordPress.

Če želite povezati določene izdelke, uporabite identifikacijske številke izdelkov (ki jih lahko vidite na nadzorni plošči WordPress pod WooCommerce> Izdelki, ko se pomaknete miško na vsak element):

[izdelki id = "1, 2, 3, 4"]

Prav tako lahko samo prikažete prodajne izdelke in dodate več atributov kratkega koda, kot so izdelki na stran in število stolpcev:

[sale_products per_page = "6" stolpcev = "3"]

Izbirate lahko na tone več atributov (samo kliknite zgornjo povezavo, če želite izvedeti več). Če ste lastnik trgovine za hišne živali in pišete o obogatitvi živali, se lahko povežete z nekaterimi najbolj prodajanimi mačjimi drevesi in jih celo naročite po njihovi oceni ali priljubljenosti. To je odličen način za usmerjanje prometa iz spletnega dnevnika v vašo trgovino.

2. Osredotočite se na SEO

SEO mora biti eden glavnih žarišč katerega koli bloga ali spletne trgovine. Pogosto pravijo, da je “vsebina kralj”, ko se nanaša naSEO, vendar pisanje neverjetne vsebine ne zagotavlja, da se bo vaš članek ali izdelek uvrstil v iskalnike, kot sta Google ali Bing.

Obstaja na tone vodnikov o tem, kako izboljšati svoj WordPress SEO, toda ko gre za SEO za e-trgovino, je vaša najboljša stava običajno uporaba vtičnega SEO vtičnika z razširitvijo WooCommerce..

Uporabite dober vtičnik za SEO

Kar zadeva WordPress SEO, obstaja večina glavnih vtičnikov, ki jih večina uporabnikov izbere – bodisi vse v enem paketu SEO ali Yoast SEO. Z nobeno od možnosti ne morete iti narobe, saj obe ponujata ključne funkcije, kot je zemljevid spletnega mesta XML (kar je nujno potrebno, da iskalniki najdejo, preiskujejo in indeksirajo vaše pomembne strani), oceno vsebine in preusmeritve povezav. Poleg tega oba ponujata razširitev za WooCommerce, da bo upravljanje SEO trgovine v trgovini preprosto.

WooCommerce Vse-v-enem-SEO-integracija brezplačnega vtičnika

Zastonj WooCommerce – vse v enem paketu SEO razširitev doda nove možnosti za vašo vrsto izdelkov po izdelkih. Tako lahko enostavno upravljate naslov, opis, ključne besede in atribute naslovov za vse izdelke v vaši trgovini.

Yoast Woocommerce SEO

Brezplačni Yoast SEO vtičnik privzeto doda svoj znani upravitelj SEO na strani izdelkov, tako da lahko optimizirate svojo vsebino (glede na test branja Flesch, dolžino vsebine in pasivni glas), gostoto ključnih besed, povezave, meta opis in naslov SEO za iskalnike , slike in še več. Če želite ostati pred svojimi konkurenti, boste morda želeli razmisliti o premiji Yoast WooCommerce SEO dodatek za napredne funkcije, kot so bogati zatiči za izdelke, nakupovalne drobtine in optimizirani zemljevidi spletnih mest (vtičnik bo samodejno odstranil filtrirane strani z rezultati).

3. Sodelujte v socialnih medijih

Z nastavitvijo spletnega dnevnika in SEO-jem v trgovini boste lahko naslednji korak spodbudili svoje druženje, da boste izboljšali spletno prepoznavnost trgovine z e-trgovino. Socialni mediji so lahko velik vir prometa za vašo trgovino, in s ponudbo ekskluzivnih ponudb, povezanih s skupno rabo v družabnih omrežjih, lahko preprosto ujamete nove stranke z malo ali nič truda.

Ponudite ekskluzivne kupone ali ponudbe

WooCommerce kuponi in ponudbe

Ena od možnosti je ustvariti kupone ali ponudbe posebej za vaše sledilce na družbenih medijih. WooCommerce vključuje vgrajeno funkcijo za ustvarjanje kuponov na osnovi odstotkov, zneska v dolarju ali določenega izdelka. Prav tako lahko dodate datum veljavnosti po meri za “prodajo v veseli uri” ali nastavite omejitev uporabe, tako da samo “prvih 15 strank prihrani 15%”, da ustvari občutek nujnosti. To je odličen način, kako pritegniti pozornost nove stranke na družbenih medijih in jih prepričati, da opravijo nakup.

Omogočite bonus “Navedite prijatelja”

Refer-a friend for WooCommerce by WPGens

Druga možnost je, da ponudnikom spodbudite trenutne stranke, da blagovno znamko priporočijo svojim prijateljem in družinam s promocijo “napoti prijatelja”. Tako, ko trenutna stranka deli svojo povezavo s prijateljem, prejme na svoj račun popust v višini 10 USD, njihovi prijatelji pa prejmejo kupon v vrednosti 10 USD za prvi nakup.

Če želite dodati svoje ponudbe od ust do ust, lahko poskusite Prijatelja poiščite za brezplačni vtičnik WooCommerce podaljšek. Vtičnik ustvari preprost sistem napotitve z edinstveno povezavo, ki jo lahko delijo vse vaše stranke. Potem ko napotijo ​​nove uporabnike, vtičnik samodejno ustvari kupone za enkratno uporabo za obe strani – vse, kar morate storiti, je, da se usedite in gledate, kako se bodo napotnice pojavile..

4. Naj bo zanimivo

Ustvarjanje vsebine in poslov za vaše občinstvo je odličen način, da se ljudje vedno znova vračajo, kako pa najdete nove ljudi, ki obiščejo vašo trgovino? Seveda lahko uporabite tradicionalne načine oglaševanja, vendar je tukaj nekaj marketinških idej, s katerimi lahko promocijo vašega spletnega mesta zanimate:

 • Omrežje in objava gostov za druge bloge, da bi dosegli novo občinstvo
 • Začnite glasilo (uporabljamo in priporočamo MailChimp), da vam delimo nove objave na spletnem dnevniku in prihajajoče prodajalne / dogodke v trgovini
 • Izvedite poklon, da bodo kupci lahko vstopili in osvojili izdelek iz vaše trgovine (radi jih uporabljamo Rafflecopter) z vašim socialnim medijem in glasilom kot možnostjo vstopa
 • Objavite tematske članke za počitnice in zaokrožite kolekcije izdelkov za NYE, 4. julija, novo šolsko leto itd.
 • Sodelujte z družabnimi vplivi, da bi dobili besedo o svoji blagovni znamki (upoštevajte: to je lahko drago, celo ZELO drago, vendar je odvisno od vaše niše ena najbolj donosnih naložb, ki jih lahko vložite v svoje podjetje)

Kar nekaj lahko storite, da nadaljujete s promocijo trgovine za e-trgovino. Bodite vztrajni in ustvarjalni, če želite še naprej povečevati spletno prepoznavnost pri vzpostavljanju spletnega mesta.

5. Registrirajte se pri Googlu

Google My Business

Nazadnje, toplo priporočamo, da se s trgovino namestite Google My Business če imate fizično lokacijo. Tako lahko v Google Zemljevidih ​​ustvarite ali uveljavite svoj vnos podatkov o podjetju, dodate ustrezne informacije (na primer ure ali menije), se odzovete na ocene strank v Googlu in celo promovirate svoje prihajajoče dogodke. Samo sledite temu začnite vodnik za preverjanje in optimizacijo vašega podjetja.

Google My Business vključuje tudi koristno nadzorno ploščo, tako da lahko vidite, kako uporabniki najdejo vaš poslovni profil v spletu, na kaj kliknejo in kje so (geografsko gledano). Te informacije vam lahko pomagajo prilagoditi vaše poslovanje in tržne strategije, da se bolj pritožite na kupčevo stran in povečate spletno prepoznavnost.

Kako lahko povečate spletno prepoznavnost spletnega mesta za e-trgovino

Upajmo, da ste se iz naših 5 nasvetov o tem, kako povečati spletno prepoznavnost svoje trgovine, lahko naučili nekaj novega. Ali pa so za vaše podjetje koristni vsaj nekaj nasvetov. Če vodite katero koli podjetje, se lahko včasih počutite prevladujoče, vendar je vsaj, če izberete WordPress, vaše spletno mesto nekoliko bolj obvladljivo. Toda ustvarjanje bloga, osredotočanje na vaš SEO, uporaba družbenih medijev, promocija vaše vsebine in uporaba orodij, kot je Google, v vašo korist vsekakor lahko vsekakor povečajo spletno prepoznavnost spletnega mesta za e-trgovino..

Imate še kakšna vprašanja o tem, kako povečati vidnost na spletu? Ali več nasvetov za druge lastnike spletnih mest za e-trgovino? Samo pustite komentar spodaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map