Kako prilagoditi WooCommerce za svoje najbolj cenjene stranke

Kako prilagoditi WooCommerce za svoje najbolj cenjene stranke

Kot lastnik podjetja je vsaka stranka posebna. Ker na koncu dneva a kupec = prihodek. Toda zunaj baze kupcev bi morali prepoznati tiste, ki sedijo nad ostalimi.


To niso vaši enkratni kupci. To so stranke, ki kupujejo v velikem obsegu, so vir tekočih prihodkov ali vplivajo na to, da bodo napotki prišli na vašo pot. Poimenujmo jih vaše najbolj cenjene stranke – ker, no, so! Zvišajo vam lahko grafikon dobička eksponentno, če jih veselite.

Kako to počnete? To boste izvedeli!

Prilagojena sporočila

Letos je trend zanesljivega požara pametne vsebine! Kaj je pametna vsebina, ki jo vprašate? To je vsebina, ki je prilagojena potrebam vaše stranke.

Pametne vsebine zaposlujejo dinamična vsebina za prikazovanje sporočil, pozivov k dejanjem itd. namesto dolgočasne stare statične vsebine. To dodaja uporabniško izkušnjo. Vaše dolgoletne stranke bi bile gotovo vesele, če bi se vsebina pritožila neposredno nanje.

“Znano je, da prilagojena vsebina deluje boljše od splošne vsebine, saj privlači kupčeva čustva.”

Tu je primer.

Prilagojeno sporočilo za stranke

Namesto splošnega sporočila “Pozdravljeni,” bolje deluje “Pozdravljeni {stranka-ime}”. Obstajajo orodja, s pomočjo katerih lahko prepoznate svoje cenjene stranke in jim prikažete tako prilagojeno vsebino.

Če boste v trgovini WooCommerce stopili navzgor, bo personalizacija vključevala tudi prikazovanje priporočeni izdelki glede na zgodovino nakupa ali brskanja.

TEHNIČNI NASVET WOOCOMMERCE # 1

Kako dodate prilagojeno vsebino v svojo trgovino WooCommerce?

Posebne cene

Precej očitno ne? Vsem je všeč dober posel. Toda bolj kot vsi se radi počutijo posebno.

Deluje takole: teče a popust v celotni trgovini lahko pomagajo izboljšati prodajo, vendar ponudba posebne cene določene stranke se bodo še naprej vračale k vam.

Vaše stranke z najvišjimi stopnjami želijo vedeti, da pri nakupu pri vas obstaja vrednost. In to misel lahko okrepite tako, da jih ponudite prilagojene cene. Obstajata dva načina za to:

 1. Količinska cena: odlično deluje za vaše veletrgovce. Več prihranka za stranke, ki kupujejo večjo količino izdelkov
 2. Cene na podlagi članstva: za vaše zveste stranke. Višja kot je stopnja članstva, večji bo popust

Cene na podlagi vlog

TEHNIČNI NASVET WOOCOMMERCE # 2

Cene na podlagi količine ali cene na podlagi kupcev / skupin / vlog lahko nastavite s pomočjo:

Ponudbe in popusti

WooCommerce vam omogoča, da določite prodajne cene in celo razporedite prodajo. Vendar pa naredite korak za svoje posebne stranke in ustvarite prilagojene ponudbe za njihove rojstne dneve ali obletnice.

Posebna e-poštna številka za popust ali nakupovalni kredit je lahko odlična ideja!

TEHNIČNI NASVET WOOCOMMERCE # 3

To lahko dosežete z vtičnikom za trženje e-pošte, kot so:

Prednosti pošiljanja

Ste slišali za Amazon Prime? Zvonik v trenutku zazvoni, ne gre. Amazon Prime svojim kupcem ponuja enodnevno pošiljanje. Zakaj je tako? To je njihova prednost, ker so (zvesti) člani prodajalne.

To ni toliko personalizacija nakupovalne izkušnje, kot zagotavljanje ugodnost stroškov pošiljanja za dolgoletne stranke ali poslovne partnerje.

Kot nadomestno idejo lahko zagotovite popuste za dostavo na podlagi stopnje članstva. Najbolj pa poskrbite, da boste pravočasno poslali, da bodo vaše najbolj cenjene stranke zadovoljne!

TEHNIČNI NASVET WOOCOMMERCE # 4

Prilagojene cene pošiljanja lahko dosežete z:

 • WooCommerce Advanced Shipping: določite pogojne popuste pri pošiljanju

Prednosti zvestobe

“V povprečju so zvesti kupci vredni do 10-krat toliko kot prvi nakup.”

Vtičnik SUMO Reward Points

Če imate trgovino z e-trgovino, je ena od vaših najdragocenejših sredstev obstoječa baza strank. Navsezadnje je dokazano, da obstoječe stranke več verjetno kupujejo od vas kot prvi kupci. Če lahko ohranite svojo obstoječo bazo kupcev, bi morala vaša trgovina e-trgovine uspevati – seveda je to veliko lažje kot storiti!

Obstaja veliko načinov za obdržati stranko, ena najboljših strategij pa je uvedba sheme zvestobe. Če želite to uresničiti, si oglejte vtičnik SUMO Reward Points, ki je na voljo za 49 USD. Lahko ga integrirate z WooCommerce, vtičnik pa je združljiv z vsemi temami, ki jih podpira WooCommerce.

SUMO nagrajevalne točke vam omogočajo, da na več načinov razdelite točke zvestobe. Najbolj očiten način je seveda, ko kupec kupuje v vaši trgovini. Na primer, lahko ponudite 1 nagrajevalno točko za vsakega porabljenega 1 USD, vtičnik pa vam omogoča, da določite denarno vrednost vsake točke. Poleg nakupov lahko obiskovalce spodbudite k izvedbi določenih dejanj s ponudbo točk zvestobe. Lahko ponudite točke za družabni delež, pustite pregled, napotitev prijatelja ali prijavo računa pri vas. Spet lahko določite, kolikšna je nagrada za vsako od teh dejanj. S SUMO lahko celo poskusite ustvariti nekaj glasbe na družabnih medijih, tako da podelite točke zvestobe kot del tekmovanja (bodisi za vstop, bodisi za zmagovalca).

Obiskovalci lahko nato unovčijo svoje točke zvestobe na blagajni za denar od nakupa. Določite lahko tudi najmanjše / največje število točk, ki jih je treba unovčiti v enem nakupu. Če želite svojim strankam dati razlog za nadaljevanje nakupa pri vas od konkurentov (razen ponudbe odlične storitve!), Se lahko uvedba sheme zvestobe izkaže za zelo učinkovito.

Storitev za stranke

Vaše najbolj cenjene stranke si zaslužijo posebno pozornost. Morali bi imeti prednost zvestobe, ker bodo tako dolgo povezani z vami. Poleg popustov ali celo brezplačnega promocijskega materiala poskrbite za vrhunsko ponudbo storitev za stranke. Kot del te storitve jih lahko tudi pošljete po pošti videoposnetki o izobraževanju izdelkov ali gostovanje spletnih seminarjev za izobraževanje izdelkov, ki jih kupujejo.

TEH NASVET WOOCOMMERCE # 5

Prilagojeno storitev za stranke lahko dodate z uporabo:

Brezplačna promocija

Strategija, ki zagotavlja, da bo stranka zadovoljna in hkrati popolnoma brezplačna, je promocija njihove blagovne znamke na vašem spletnem mestu.

Avtor s svojo zgodbo na vašem blogu, ali če dodate razgovor s stranko, se lahko počutijo posebne in tudi potegnejo nekaj prometa. To jim ne samo da lahko koristi, ampak tudi drugim strankam lahko pokaže, da vam je mar; izboljšanje splošne percepcije blagovne znamke.

BONUS NASVET

Pripombe strank o vaših izdelkih so lahko dodane v funkcijsko objavo. Malce samopromocije ni nikoli nikomur škodilo ?! :-p

Zavijanje

Ne glede na to, ali gre za osebna sporočila ali cene, če uporabimo takšne taktike, se kupci počutijo pomembne. In to je poanta, ni to?! Gre za to, da kupcem sporočite, da jih cenite.

Te strategije so zelo preproste za izvajanje in imajo dolgoročne koristi. Ko se boste zavestno potrudili, da jih boste izvajali, se bodo vaše cenjene stranke počutile dobro … in zaradi tega se boste počutili dobro! ��

Ali želite dodati več idej, ki jih želite videti? Oddelek za komentarje je odprt za razpravo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map