Kako prodajati fotografije na spletu z WordPressom

Fotografija in posnetki

Če želite ustvariti spletno mesto za prodajo fotografij v spletu, potem je ta objava ravno tisto, kar iščete. V tem priročniku za vzpostavitev spletnega mesta za prodajo fotografij na spletu bomo pogledali nekaj tem, ki jih lahko uporabite za oblikovanje svojega spletnega mesta, nato pa vam bomo dali pregled nekaterih najboljših brezplačnih in vrhunskih vtičnikov, ki lahko dodajo nakupovalni voziček in celoto veliko več funkcionalnosti e-trgovine z vašo trgovino s fotografijami. Objava se zaključi z vodičem, ki vam bo omogočil, da začnete svoje fotografije prodajati prek spleta z brezplačnim vtičnikom, ki traja le nekaj minut za nastavitev.


Izbira teme

Če tega še niste storili, je izbira primerne teme za vaše spletno mesto WordPress najprej začetek gradnje platforme za prodajo vaših fotografij in morda tistih iz drugih, v spletu.

K sreči je za WordPress na voljo veliko odličnih fotografijskih tem, ki omogočajo impresiven način za prikaz svojega dela v spletu. Nekatere od teh tematik portfelja fotografij so bile zasnovane posebej za vključitev vtičnika za e-trgovino, zaradi česar je naloga, da funkcionalnost nakupovalne košarice dodate v svojo spletno galerijo, zelo enostavna. Manjše število tovrstnih tem celo omogoča, da se drugi obiskovalci prijavijo na vašo spletno stran in tudi naložijo svoje fotografije ali druge predmete za prodajo na vašem spletnem mestu, kar vam pomaga ustvariti spletno tržnico.

Ustvarjanje tržnice za več ponudnikov z WordPressom

Ena od prednosti ustvarjanja tržnice, na kateri se lahko uporabniki prijavijo in prodajo svoje delo za prodajo, je, da je odličen način za hitro gradnjo trgovine z velikim zalogom. Velik izbor izdelkov lahko pomaga privabiti obiskovalce v vašo trgovino, hkrati pa več prodajalcev, ki promovirajo svoje delo v vaši trgovini in bo posledično tudi vaše delo, bo pripomoglo k večji ozaveščenosti o vaši trgovini.

Glede na to, kako konfigurirate svoj trg, lahko tudi vi zaslužite provizijo pri vsaki prodaji naredijo vaši prodajalci. Lahko pa tudi zaračunate pavšalno pristojbino, če jim omogočite, da naštejejo svoje predmete v svoji trgovini. Slaba stran tega, da boste drugim prodajalcem omogočili, da naštevajo svoje delo poleg vašega, je, da boste morda izgubili nekaj prodaje pri njih, če pa imate na voljo veliko fotografij v ponudbi, to ne bi smelo biti preveč zaskrbljujoče. Nekatere funkcije, ki jih je treba iskati v kombinaciji teme in vtičnikov, če razmišljate o ustvarjanju tržnice za več ponudnikov, vključujejo:

 • Obrazci za prijavo in oddajo sprednjega dela
 • Nadzorne plošče prodajalca
 • Združljivost s primernim vtičnikom (Easy Digital Downloads, WooCommerce itd.)

Funkcije, ki jih želite iskati v temi teme

Medtem ko bodo najbolj priljubljeni vtičniki spletne trgovine za WordPress delovali s katero koli temo, je dobro, da poiščete temo, ki oglašuje združljivost vtičnikov e-trgovine. To ponavadi pomeni, da so oblikovalci tematik ustvarili določene strani za razdelek spletne trgovine na vašem spletnem mestu, vključno z nakupovalno košarico in stranmi za nakup. Vključitev teh strani lahko pomaga ustvariti stalno uporabniško izkušnjo, ko stranka opravi nakup, in vam lahko prihrani malo časa pri postavitvi spletnega mesta.

Tukaj je nekaj tem, ki jih je treba razmisliti o gradnji spletne trgovine s fotografijami z WordPressom (velik izbor odličnih tem WordPress fotografij pa si lahko ogledate tukaj).

Temna temačna WordPress

Stocky je tema tržnice za fotografije fotografij, zgrajena s funkcijo Easy Digital Downloads, tako da lahko preprosto prodajate svoje fotografije. S podporo za premium Marketplace Bundle imate lahko celo prodajalce svojih izdelkov.

Postani zalogaj

Skupna predstavitev teme Nouveau

S funkcijo Total lahko ustvarite spletno mesto za fotografiranje po meri ali preprosto uvozite demo Nouveau, če želite začeti. Dodajte svoj portfelj, začnite blog ali celo prodajte svoje slike z WooCommerce.

Pridobite skupno

Označimo WordPress temo

Marketify je popolnoma delujoča tržna tema s podporo za enostavno digitalno prenašanje in večino premijskih razširitev (vloge za sprednji del, provizije, seznam želja, ocene in drugo), kar je odlično za začetek spletnega mesta za prodajo fotografij.

Pridobite Marketify

Izbira vtičnika za prodajo fotografij v spletu

Ko ste izbrali primerno temo za prikazovanje svojih fotografij v spletu in morda tudi delo drugih, je čas, da izberete vtičnik. Obstaja na tone odličnih vtičnikov WordPress, vendar je to nekaj naših najljubših vtičnikov za e-trgovino, ki vam bodo pomagali prodajati fotografije na spletu.

Preprosti digitalni prenosi

Preprosti digitalni prenosi

Enostavno digitalno prenašanje (EDD) je bilo zgrajeno posebej za prodajo digitalnih datotek, ki jih je mogoče prenesti s svojega spletnega mesta WordPress, s čimer je popolna izbira za vaše potrebe.

Jedrni vtičnik je brezplačen in vsebuje več kot dovolj funkcionalnosti, da lahko preprosto prodate svoje predmete po spletu. Če imate bolj napredne zahteve, je na voljo vse več knjižnic dodatkov za EDD, ki vam omogočajo, da s svojo trgovino naredite še več.

Če vas zanima ideja, kako drugim fotografom dovoliti, da prodajo svoje fotografije v svoji trgovini poleg vaših, potem so razvijalci EDD sestavili poseben paket dodatkov, ki vsebuje vse funkcije, ki jih potrebujete za ustvarjanje popolnoma delujočega spletnega trga . Obstaja tudi premium dodatek, s katerim lahko prodajate fizične izdelke z EDD.

WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce je še en priljubljen brezplačni vtičnik za e-trgovino za WordPress, ki je lahko še bolj uporaben zahvaljujoč veliki knjižnici dodatkov. Če ni na voljo, vam bo omogočilo prodajo fotografij prek spleta in fizične izdelke, ki jih želite dati na voljo svojim obiskovalcem.

Če nameravate tudi vi naštejte fizične izdelke v svoji foto trgovini, kot so fotookvirji ali kateri koli drug čas, potem je WooCommerce verjetno boljša izbira kot EDD zaradi svoje zunanje podpore za fizične izdelke.

WP iSell Photo

WP iSell Photo

WP iSell Photo je brezplačna možnost, ki je bila razvita za nalogo prodaje fotografij na spletu. Vtičnik bo vaše WordPress galerije pretvoril v trgovino s fotografijami na individualni osnovi. To je najhitrejši način za začetek prodaje fotografij na spletu z WordPressom, kot boste videli v priročniku.

WordPress vtičnik za prodajalce fotografij

Primer fotografije za prodajo fotografij

WordPress Photo Seller Plugin je vtičnik za nakupovalno košarico, ki je bil izdelan posebej za prodajo naložljivih fotografij na spletu poleg fizični odtisi vaših slik. Vtičnik vam omogoča, da svoje fotografije ponujate v različnih velikostih. Poleg tega lahko fotografije v svoji galeriji samodejno vodno žigosate, da ljudi odvrnete od nalaganja brez plačila.

Zdi se, da vtičnik za prodajalce fotografij WP nima vse lastnosti boste kdaj morali predstaviti svoje fotografije v spletu in prodati digitalne prenose in fizične odtise svojega dela z WordPressom. Vendar to ni brezplačni vtičnik in vam bo vrnilo 68 USD.

Kako v 3 preprostih korakih prodajati fotografije na spletu

Kot lahko vidite, je med gradnjo platforme za vašo spletno trgovino na voljo veliko možnih kombinacij tem in vtičnikov. To pomeni, da ni verjetno, da bi se dve prodajalni fotografij postavili na enak način, vendar, da bi vam predstavili, kako začeti, tukaj so osnovni koraki za začetek prodaja fotografij na spletu.

Ta hitri vodnik za namestitev vas bo vodil s tem, da boste v svoj portfelj fotografij dodali osnovne funkcionalnosti spletne trgovine z uporabo teme WordPress po svoji izbiri in brezplačnega WP iSell Photo vtičnik. Če želite na svoje spletno mesto dodati bolj napredne funkcije trgovine, si oglejte druge priporočene vtičnike za e-trgovino, ki so bili zajeti prej.

1. Konfigurirajte WP iSell Photo

Po namestitvi WP iSell Photo pojdite v Nastavitve> WP iSell Photo in vnesite svoj PayPal naslov, izbrano valuto in URL strani z zahvalo in kliknite Shrani spremembe..

WP iSell Photo

2. Ustvari galerijo

V novi ali obstoječi objavi ali strani v WordPressu kliknite na gumb Add Media.

Ustvari galerijo

Nato naložite ali izberite med obstoječimi fotografijami in kliknite ustvarite novo galerijo. Po potrebi dodajte napise in preverite nastavitve galerije, preden kliknete Vstavi galerijo.

3. Nastavite ceno svojih fotografij

Preklopite na pogled Besedilo v urejevalniku objav, kjer boste videli kratko kodo galerije.

Prodaj fotografije Koda 01

Če želite dodati ceno za vsako fotografijo v vaši galeriji, preprosto vnesite znesek = ”4,99 ″ v kratko kodo.

Prodaj fotografije Koda 02

Nato si oglejte objavo in si oglejte, kako izgleda.

Prodaj fotografije Koda 03

Za podrobnejša navodila o nastavitvi tega vtičnika in drugih načinih lahko uporabite, obiščite stran WP iSell Photo.

Zaključek

Z uporabo brezplačnega vtičnika in izbire teme lahko hitro začnete prodajati fotografije na spletu in začnete sprejemati plačila prek PayPala. Za bolj napredne funkcije vam lahko vtičniki, kot je EDD ali WordPress Photo Seller, pomagajo zgraditi še boljši videz in funkcije bogatih spletnih trgovin s fotografijami. Če imate kakšne nasvete za trženje in prodajo fotografij na spletu, pustite komentar spodaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map