Kako uporabljati aplikacije za sporočila za povečanje prometa na svojem mestu WordPress

Kako uporabljati aplikacije za pošiljanje sporočil za privabljanje prometa na svoje mesto WordPress

Globalno gledano aplikacije mobilnih sporočil vsak dan privabljajo vse več uporabnikov. V resnici tri najboljše platforme – WhatsApp, Facebook Messenger in WeChat – privabijo več kot milijardo uporabnikov na mesec.


Čeprav jih obstajajo bolj aktivni uporabniki v aplikacijah za sporočila kot na družabnih medijih, te platforme so v veliki meri spregledane in so v zadnjem letu ali dveh pritegnile velike naložbe velikih podjetij. To pomeni, da obstajata tako priložnost kot tudi napaka – še posebej, če iščete načine za povečanje prometa na svojem mestu WordPress.

Resnica je, 67% uporabnikov si prizadevajo za večjo interakcijo s podjetji prek aplikacij za sporočanje in veliko tega lahko storimo s pravimi vtičniki WordPress, da izkoristimo to hitrost. Prvi korak je razumevanje aplikacij za sporočanje, nato pa pogled na to, kako učinkovito uporabljate, lahko povečate promet na svoje WordPress spletno mesto.

Tukaj je tisto, kar morate vedeti.

Aplikacije za sporočanje: nova priložnost za ustvarjanje prometa

Glede na to, da sta ta tehnologija in nove tržne strategije tako edinstvene, je bilo objavljenih zelo malo trdih podatkov. Kadar pa nekatere večje blagovne znamke vlagajo največ truda in hitro raste določena klepetalna platforma, sta poštena načina za oceno potenciala.

WordPress vtičniki in aplikacije za sporočanje

Dodajanje gumba za skupno rabo na vaše WordPress spletno mesto je odličen način za spodbujanje prometa in povečanje sodelovanja. Zakaj? Ker uporabnikom omogoča, da podatke delijo prek platform, ki jih uporabljajo. Še bolje je, da je na voljo veliko enostavnih vtičnikov.

Gumbi AddtoAny Share brezplačni vtičnik WordPress

AddToAny je en dodatek za skupno rabo, ki bo na vašo stran dobil gumbe za skupno rabo za 100 različnih prodajnih mest. Aplikacije za sporočanje, ki jih ima AddToAny, ki bi jih morda želeli uporabiti, vključujejo Kik, Viber, WeChat in WhatsApp.

Line je še ena odlična aplikacija, ki ima vtičnik gumba za skupno rabo. Eden preprostih načinov, da pol milijarde uporabnikov Line pove, da ste tam, je dodajanje Linijski socialni vtičnik na vašo spletno stran. Z enostavnim klikom gumba »Line It« bo vaša stran pred številnimi novimi obrazi.

Lahko pa greste še korak dlje in avtomatizirate svoje odzive s pomočjo Discord. WP Discord post vtičnik na primer uporablja bot in URL Webhook, ki bo bralce v vašem želenem kanalu obvestil o vsaki novi objavi, ki je bila objavljena na vašem spletnem mestu WordPress.

Možnosti aplikacije Top Messaging

Torej poznate vtičnike, ki jih lahko integrirate na svoji WordPress strani, toda katere aplikacije za sporočila naj izberejo, da pomagajo spodbujati promet?

Če ste že prej uporabljali trženje družbenih medijev za ustvarjanje prometa, se tukaj uporabljajo številne iste veščine. Obvladovanje katerega koli od teh kanalov in izkoriščanje njegovega polnega potenciala prometa ne bo lahka naloga.

Ko pa imate vse stvari in vaše račune nastavite, večino vsakodnevnih funkcij lahko prepustite botom, kar je pričakovano na skoraj vseh teh platformah. Chatboti zagotavljajo veliko koristi za vaše stranke in vam omogočajo, da uporabljate aplikacijo za sporočanje v celoti.

LINE

Aplikacije za pošiljanje sporočil za usmerjanje prometa na vaše spletno mesto WordPress: Vrstica

Vrstica je mobilna aplikacija za takojšnjo komunikacijo na pametnih napravah. S samo več kot četrt milijona uporabnikov, Line ponuja veliko za aplikacijo za sporočila. Ljudem in podjetjem omogoča interakcijo med seboj, ustvarjanje in pridruževanje skupnostim ter izmenjavo sporočil, fotografij in videov. Spodbujajo tudi uporabo, ustvarjanje in prodajo unikatnih emotikonov in nalepk. Nekaj ​​ključnih dejstev o liniji:

 • Trenutno je najpomembnejši del uporabniške baze Line v Jugovzhodni Aziji – zlasti na Japonskem (od koder izvira aplikacija)
 • Uporabniki linij so ponavadi na mladih straneh in številni v 10-19 starostni razred
 • Uporabnikova linija se podvoji letno

Od vseh platform za klepete je najbolj opazna Amazonova linija. Njihov račun in skupnost sta namenjena promociji izdelkov in življenjskega sloga Amazonije. Ni tako interaktiven kot druge skupnosti blagovnih znamk in vse povezave kažejo na Amazon.com. Če imate na WordPressu spletno mesto podružnice Amazon, lahko Amazonovo povezavo izkoristite na Line.

Prenesite program Amazon Associates Link Builder

Vtičnik Amazon Associate Link Builder ponuja orodja, potrebna za promocijo partnerskih izdelkov na vašem spletnem mestu WordPress. Nato lahko uporabite Line za promocijo svojih partnerskih izdelkov. Do Line lahko poiščete povratne informacije, lahko promovirate nove izdelke ali kupce lahko zaprosite za pregled različnih izdelkov. Trik je v tem, da odprete linijo komunikacij in ustvarite občutek zaupanja, tako da potencialne stranke najprej obiščejo vaše WordPress spletno mesto, ko nakupujejo prek spleta.

WhatsApp

Aplikacije za pošiljanje sporočil za usmerjanje prometa na vaše WordPress spletno mesto: Whatsapp

WhatsApp je izjemno priljubljena mobilna aplikacija za video in besedilne klepete. Z 1,5 milijarde mesečno aktivni uporabniki, verjetno ste že slišali ali uporabljali WhatsApp. Nekaj ​​statističnih podatkov WhatsApp je treba upoštevati:

 • 42% uporabnikov interneta, starih od 25 do 34 let, so uporabljali ali bodo uporabljali WhatsApp
 • Skoraj tretjina ljudi, mlajših od 44 let, ga je uporabljala
 • V raziskavi več kot 70.000 uporabnikov, 15% WhatsApp je poročal kot njihov glavni vir novic, medtem ko se jih je le 8% zanašalo na Facebook Messenger

Če želite uporabljati WhatsApp za povečanje prometa, boste želeli izkoristiti “skupine”, ki jih aplikacija ponuja. Kljub temu boste morda morali segmentirati svoja prizadevanja, saj lahko vsaka skupina naenkrat šteje največ 256 članov. Sodelujete lahko tudi v ustaljenih skupinah. Za razliko od drugih storitev sporočanja WhatsApp ne dovoljuje oglasov ali botov. To pomeni, da morate biti kreativni.

Pošljite povezave do svojih objav na spletnem dnevniku WordPress, da se izobrazite in informirate. Ljudem lahko tudi ponudite spodbude, da se vključijo v svoj račun. Na primer, Absolut vodka ustvaril izmišljeni lik, “Steve.” Da bi dobili povabilo na zabavo Absolut, so se morali ljudje obrniti in impresionirati Steva.

WhatsApp Chat Free Plugin

Na voljo je tudi vtičnik WhatsApp WordPress, ki omogoča odpiranje klepeta WhatsApp neposredno s svojega mesta WordPress. Ta vtičnik omogoča razvijalcu spletnih mest WordPress, da na spletno mesto vstavi klepetalnico.

Nato za preusmeritev prometa na spletno mesto WordPress mnogi lastniki spletnih strani prosijo bralce, da prek klepetalnice WhatsApp predložijo povratne informacije o vsebini. Z bralci se pogovarjajo, da vidijo, kaj odmeva z njimi, nato pa povratne informacije uporabijo za spreminjanje in prilagajanje svoje vsebinske strategije.

Kik

Aplikacije za pošiljanje sporočil za privabljanje prometa na vaše WordPress spletno mesto: Kik

Kik je brezplačna mobilna aplikacija za takojšnje sporočanje, ki uporabnikom omogoča lažji začetek novih pogovorov s skeniranjem kode Kik. Omogoča posamezna in enostavna skupinska sporočila. Velja omeniti dejstva o Kik-u:

 • Zdi se, da je velik del Kikove osebne blagovne znamke namenjen najstnikom in mladim
 • 70% Kikove občinstva so med 13 in 24
 • Je ena izmed najboljših 10 aplikacij za sporočanje za najstnike v ZDA

Kik je ponudil, da blagovne znamke lahko uporabljajo bote šele sredi leta 2016. To pomeni, da lahko zdaj zgradite Kik bot za vaše spletno mesto WordPress in povečate promet. Kik bot je dejansko lahko bolj učinkovit od tradicionalnih klepetov. Ta bot se lahko uporablja za samodejno pošiljanje posodobitev, novic in posebnih ponudb strankam, tako da obiščejo vaše spletno mesto WordPress in si ogledajo prihranke in ponudbe.

Mnoge blagovne znamke, vključno s Sephoro in H&M, so začele uporabljati Kik kot alternativno sredstvo za zagotavljanje priporočil strankam. V enem prelomna kampanja Sephora, blagovna znamka je prek Kik prejela več kot pol milijona interakcij chat bota.

WeChat

Aplikacije za pošiljanje sporočil za usmerjanje prometa na vaše WordPress spletno mesto: Wechat

Pohvali se z najvišje razmerje dnevno aktivnih uporabnikov, WeChat je v edinstvenem položaju. Ta mobilna aplikacija za glasovno sporočanje in pošiljanje sporočil vsebuje nekaj zanimivih statistik:

 • 90% uporabnikov WeChat je mlajših od 36 let
 • Več kot 90% uporabnikov WeChat-a ima sedež na Kitajskem
 • 83% bo uporabljal WeChat pri delu ali za delo

Buzzfeed je na primer uporabljal WeChat, da bi pritegnil nove bralce ali vračal bralce, ki želijo najti edinstveno vsebino. Podjetje je ustanovilo bot, ki bo dajal priporočila na podlagi ključnih besed in uporabnikom zagotavljal izbrano izkušnjo.

WeChat vtičnik za WooCommerce

Obstaja tudi a WeChat vtičnik za WooCommerce ki aktivira plačila WeChat za spletna mesta WooCommerce. Prednost dodajanja tega vtičnika na vaše WordPress spletno mesto so njegove preproste možnosti plačila. Kupci se vrnejo in promet se poveča, ko so stvari enostavne in vtičnik WeChat to naredi tako. Ta vtičnik omogoča plačevanje QR kode in plačila prek WeChat mobile.

Neskladje

Aplikacije za pošiljanje sporočil za privabljanje prometa na vaše WordPress spletno mesto: spor

Neskladje je mobilna aplikacija Voip, kar pomeni vse o skupnostih. Večina teh je zgrajena okoli iger in privržencev – tu se je začel Discord. Mnogi pa so politični ali ustanovljeni, da razpravljajo o določenih vrstah vprašanj. Discord je ena redkih aplikacij za sporočanje, ki temelji na skupnosti, ki vam omogoča, da se pridružite skupnosti in iščete promet v nasprotju s stiki s posamezniki. Nekaj ​​pomembnih dejstev o neskladju:

 • Je primer uspešne, a nišne storitve za sporočanje klepeta.
 • Njegova struktura skupine in celoten dizajn naj bi bili všeč posebej igralcem
 • Apelira tudi na skupine, ki želijo s stalno komunikacijo vzpostaviti tesno povezane skupnosti

Ustvarjanje lastne skupnosti ali pridružitev drugi so tako uspešni načini za povečanje vaše prisotnosti v Discordu, kot tudi usmerjanje drugih uporabnikov Discord na vaše spletno mesto.

WP Discord Post Free Plugin

Kot že na kratko omenjeno, obstaja celo WordPress vtičnik, imenovan WP Discord Post, ki bo objavil WordPress objave na vašem kanalu Discord. Tisti, ki sodelujejo z vašim kanalom Discord, bodo imeli možnost enostavno povezavo do vašega spletnega mesta.

Facebook Messenger

Aplikacije za pošiljanje sporočil za privabljanje prometa na vaše WordPress spletno mesto: Facebook Messenger

Ker se je Facebook odločil, da bo Facebook funkcijo za klepet deloval kot samostojna aplikacija, je uporabnikom omogočil, da se povežejo s svojimi FB-stiki na podoben način kot SMS sporočila..

Kar se tiče rasti, po ločitvi od aplikacije Facebook, Facebook Messenger imel:

 • 600 milijonov uporabnikov aprila 2015
 • 900 milijonov junija 2016
 • 1,2 milijarde aprila 2017

Večje blagovne znamke uporabljajo Facebook Messenger kot orodje za neposreden dostop do svoje ciljne publike. Prvaki lige NBA, The Golden State Warriors so uporabljali Facebook Messenger ustvarite “Pomočnika pri plenarju vojakov.” Tako so se uporabniki lahko prijavili, da bodo prejemali posodobitve za agendo moštva.

Naložite Messengerjev klepet strank brezplačen vtičnik

Obstaja vtičnik, ki vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate klepet s Facebook Messengerjem v živo. Omogoča vam pošiljanje posodobitev prek Messengerja, ko na spletnem mestu WordPress objavite novo vsebino. Z Messengerjem lahko tudi zahtevate od strank, da izpolnijo obrazce za povratne informacije. Ti dve preprosti tehniki angažiranja lahko prineseta pomemben promet.

SnapChat

Aplikacije za pošiljanje sporočil za usmerjanje prometa na vaše WordPress spletno mesto: SnapChat

Ta mobilna platforma za družabne medije se razlikuje od drugih platform, saj se vse objave samouničujejo v nekaj sekundah, potem ko jih uporabnik pogleda. Nekaj ​​ključnih dejstev o Snapchat vključujejo:

 • 71% uporabnikov Snapchata je mlajših od 34 let
 • 70% uporabnikov Snapchat je ženskega spola
 • 30% tisočletnih uporabnikov interneta redno uporablja Snapchat

Snapchat uporabljajo številne blagovne znamke, da dosežejo svojo publiko na učinkovit in privlačen način. Spletno mesto, ki temelji na WordPressu MTV News uporablja Snapchat da svojim občinstvom omogočijo dostop do ekskluzivne vsebine, ki je ne najdejo nikjer drugje. To so lahko posnetki, posnetki ali promocije. Ko privrženci SnapChat-a vidijo te kratke posnetke ekskluzivnih posnetkov, jih na spletno mesto potegnejo, da si ogledajo daljše posnetke. Tako raste promet na spletnih straneh.

Katero aplikacijo za sporočila morate izbrati?

Zgoraj si lahko ogledate šest najbolj priljubljenih možnosti za aplikacije za sporočanje, s pomočjo katerih lahko rastete skupnost okoli svojega WordPress spletnega mesta in pošljete več prometa na svojo pot. Kljub temu niso vsi programi za sporočanje ustvarjeni enako.

Preden se odločite, da boste vložili čas in denar za pripravo kampanje za določeno platformo za sporočila, razmislite, kdo je vaše občinstvo in kje so najverjetneje.

Aplikacije za sporočanje lahko naredijo več

Želite več kot samo ustvarjanje prometa? Z WordPress in AI ter priljubljeno aplikacijo za sporočila lahko za svojo skupino ali več obiskovalcev vaše strani WordPress pridobite več kot le dodatne člane. Zbirate lahko ustrezne podatke, ki omogočajo, da se vaše spletno mesto ali podjetje razvija v najbolj donosni smeri. Radovedne lahko pretvorite tudi v vseživljenjske ljubitelje svojega glasu ali vaše blagovne znamke. Potencial aplikacij za pošiljanje sporočil za trženje se šele začenja uresničevati.

Ali imate še dodatno uporabo aplikacij za sporočila za povečanje prometa na svojem mestu WordPress? Spodaj bi radi slišali vaše misli!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map