Kako ustvariti Dropshipping podjetje z WordPressom

Kako ustvariti Dropshipping podjetje z WordPressom

Če želite zaslužiti svoje spletno mesto WordPress, boste morda želeli začeti podjetje Dropshipping z WordPressom. Čeprav je možnost za začetek novega podjetja lahko mučna, pa je vedeti, kje začeti, lahko zmede. To še posebej velja, če niste seznanjeni s poslovnim modelom dropshipping.


Na kratko rečeno, Dropshipping je takrat, ko kupite izdelke, ki jih kupci drugih proizvajalcev oddajo za vas. Na srečo lahko z WordPressom preprosto razširite in ustvarite svoje spletno podjetje Dropshipping. Še bolje, če želite povečati možnosti za uspeh, lahko uporabite vtičnike in druga orodja.

V tej objavi bomo razpravljali o tem, kaj je dropshipping, in govorili o tem, kako začeti svoje novo podjetje z orodji, kot sta Shopify in WooCommerce. Na koncu vam bomo predstavili nekaj vtičnikov, ki vam bodo pomagali začeti. Potopimo se noter!

Uvod v Dropshipping

slika poti

Wayfair je končna zgodba o uspehu.

Dropshipping vam omogoča, da ustvarite spletno trgovino, ki prodaja fizične izdelke – ne da bi morali izdelke sami hraniti ali pošiljati. To je začetnikom prijazen poslovni model, ki še vedno zahteva nekaj časa in truda, če želite biti uspešni. Vendar so stroški zagona nizki, režijski stroški pa minimalni.

Če ste pripravljeni opraviti vnaprejšnje delo, je dropshipping lahko koristno podjetje, ki vam nudi veliko prilagodljivosti. Preden začnete uporabljati, se morate zavedati njegovih prednosti in slabosti. Nekaj ​​stvari, ki jih morate upoštevati:

 • Medtem ko je začetek poslovanja razmeroma enostaven, boste imeli malo nadzora nad kakovostjo izdelkov in časom pošiljanja (dejavniki, ki lahko vplivajo na zadovoljstvo strank).
 • Delate lahko od koder koli na svetu, vendar se boste soočili s konkurenco drugih, ki želijo doseči iste cilje.
 • Ta model olajša obseg poslovanja sčasoma, vendar bo podpora strankam z rastjo vašega podjetja postala zahtevnejša.

Kot vsako podjetje ima tudi veliko prednosti in pomanjkljivosti. Samo vi se lahko odločite, ali so tveganja vredna nagrade. Če iščete prilagodljiv poslovni model, ki bi se brez prevelikega prilagajanja uvrstil v vaš obstoječi življenjski slog, bo morda vredno razmisliti o Dropshiphovih podjetjih z WordPressom. Poleg tega ni težko začeti.

Kako ustvariti spletno mesto za svoje podjetje Dropshipping z WordPressom (2 načina)

Preden začnete WordPress začeti s svojim podjetjem, morate razumeti, da je tisto, kar v resnici začenjate, spletno mesto za e-trgovino. Čeprav je pomembno, da izberete pravo podjetje, ki bo sodelovalo, se morate osredotočiti tudi na izdelavo spletnega mesta. To pomeni, da boste morali izbrati pravo orodje.

Shopify, na primer, je funkcija bogata s funkcijami, ki jo lahko uporabite za zagon spletnega mesta za e-trgovino. Na žalost od tega pisanja ne ponuja več vtičnika za poenostavitev integracije z WordPressom. Vendar pa ti lahko uporabite vdelane kode Shopify na svoje spletno mesto, da pripeljete promet do trgovine. Potrebovali boste račun, ki vključuje mesečno naročnino (vendar ponuja 14-dnevno brezplačno preskusno različico).

WooCommerce, po drugi strani je vtičnik, ki vam omogoča razširitev obstoječega mesta WordPress z dodajanjem funkcije e-trgovine. Za temo e-trgovine in različne razširitve lahko uporabite tudi za postavitev prodajnega mesta in njegovo utrditev s svojim obstoječim spletnim mestom.

Obe teh orodij sta odlična rešitev za začetek poslovanja s Dropshippingom z WordPress. Katerega boste izbrali, je v veliki meri odvisno od osebnih želja. Pogovorimo se o tem, kako uporabljati oboje, da boste lahko sprejemali premišljeno odločitev.

1. Dodajte gumbe Shopify Buy v objave in strani

Shopify spletno mesto

Če želite začeti s storitvijo Shopify, boste morali ustvariti račun. Prvih štirinajst dni je brezplačno, tako da lahko storitev preizkusite, preden se zavežete.

Vdelane kode Shopify lahko preprosto dodate v svoje objave in menije, tudi če niste napredni uporabnik WordPress-a. Najprej morate odpreti svoj račun Shopify in ustvariti gumb za nakup Shopify. Kopirajte vdelano kodo, ki ste jo dobili, nato pa se prijavite na nadzorno ploščo WordPress.

Ustvarite novo ali odprite objavo, ki ste jo že shranili. Svojega pogleda boste morali preklopiti Vizualno do Besedilo način:

Vstavite kodo iz Shopifyja v svojo objavo, kamor koli želite, da se gumb prikaže. Ko to storite, bo v vašo objavo vključen gumb za nakup, ki končnega uporabnika usmeri v vaše nakupovalno košarico in možnosti plačila.

2. Uporabite WooCommerce, da začnete podjetje Dropshipping

WooCommerce WordPress vtičnik

Preden spremenite svoje spletno mesto, je pomembno, da varnostno kopirate svoje WordPress spletno mesto, če ga želite obnoviti iz kakršnega koli razloga. Po tem lahko nadaljujete in na svoje spletno mesto namestite WooCommerce.

Nastavitev strani WooCommerce

Ko aktivirate vtičnik, boste na nadzorni plošči videli čarovnika za nastavitev. Kliknite Zaženite čarovnika za namestitev, in sledite pozivom, da nastavite strani, ki jih WooCommerce potrebuje.

Nastavitve dostave za WooCommerce

Ko namestite vtičnik, boste želeli pregledati svoje nastavitve, zlasti možnosti pošiljanja. Te najdete pod WooCommerce> Nastavitve> Dostava od tu lahko dodate ali uredite različne možnosti pošiljanja, ki ste jih definirali.

Vtičniki za e-trgovino za izboljšanje vašega spletnega mesta

Ko z enim od zgornjih orodij nastavite spletno mesto za e-trgovino, je na voljo še več premijskih in brezplačnih vtičnikov, ki jih lahko izboljšate. Tukaj je treba upoštevati dva.

Katalog izdelkov eCommerce Brezplačni vtičnik za WordPress

Vtičnik kataloga e-trgovine za WordPress

Po postavitvi spletnega mesta boste želeli svoje izdelke prikazati na lahko dostopen način za vaše stranke. Uporabljati Katalog izdelkov e-trgovine Vtičnik vam omogoča, da v celoti prilagodite strani svojih izdelkov. Tu je nekaj njegovih glavnih značilnosti:

 • Pomaga pri prikazovanju izdelkov in nastavitvi parametrov po meri, na primer o tem, ali želite prikazati cene ali ocene.
 • Omogoča vam, da svoje izdelke organizirate v kategorije ali prikažete več katalogov izdelkov.
 • Je popolnoma odziven, zato se vaši izdelki lepo prikazujejo na mobilnih napravah.

To je samo vrh ledene gore, seveda. Svetujemo vam, da pregledate dokumentacijo vtičnika, če želite izvedeti več o tem, kako ga lahko uporabite za izboljšanje svojega Dropshipping mesta.

Dodatek YouDroop Dropshipping za WooCommerce (Premium)

Dodatek YouDroop Dropshipping za WooCommerce

Želite z WordPressom začeti podjetje s kapljicami, vendar nimate dobaviteljskih povezav? Brez problema – YouDroop je preprost način za povezovanje dobaviteljev z maloprodajo za številne panoge. Samo prijavite se za račun (mesečno članstvo se začne pri 59 eros za prodajalce, dobavitelji pa lahko začnejo brezplačno), sinhronizirajte svoje razpoložljive izdelke s svojim spletnim mestom za e-trgovino, nato pa vsak dan začnite dodajati do 500 novih artiklov na svoje spletno mesto. Tu je kratek povzetek, kako deluje YouDroop:

 1. Dobavitelji naložijo izdelke, ki jih imajo na voljo v YouDroop
 2. Trgovci na drobno se vpišejo v svoj račun za izvoz in sinhronizacijo razpoložljivih izdelkov na lastnih spletnih mestih za e-trgovino
 3. Kupci brskajo in kupujejo izdelke s spletnih mest za e-trgovino
 4. Trgovci na drobno plačujejo dobaviteljem za prodane izdelke in zagotavljajo podatke o pošiljanju
 5. Dobavitelji pošiljajo blago kupcem

Tako dobavitelji dosegajo več prodaje, trgovci na drobno ustvarijo dobiček, ko na svojem spletnem mestu odpravijo osnovno ceno izdelka, kupci pa dobijo super izdelke. Vsi zmagajo!


Za izgradnjo uspešnega podjetja Dropshipping bo potreben čas in trud. Vendar pa začetek ne bi smel biti pretežak. Ko boste vedeli, kako ustanoviti in zagnati svoje podjetje, boste na dobri poti do uspeha, dokler boste pripravljeni opraviti potrebno delo.

Imate vprašanja o tem, kako z WordPressom zgraditi spletno mesto za svoje Dropshipping poslovanje? O njih razpravljamo v spodnjem razdelku s komentarji!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map