Kako ustvariti socialno omrežje s pomočjo WordPress-a

WordPress je tako znižal vhodno vrstico za spletno objavljanje, da lahko ustvarite poljubno spletno mesto v času, ko je potreben sprehod vašega psa po bloku. Ne ljubiš ali imaš psičke? No, lahko ustvarite katero koli spletno mesto WordPress, vključno z družabnim omrežjem, v času, ki je potreben za pripravo kave v Starbucks.


Vsekakor predvidevamo, da že imate vzpostavljen poslovni načrt, saj bo to koristno, kot smo videli pri gradnji samostojnih podjetij z WordPressom. Poleg tega boste potrebovali še nekaj drugih stvari, da nastavite svoje socialno omrežje.

Kaj boste potrebovali

 • WordPress očitno – nameščen lokalno ali na vašem spletnem strežniku
 • Vtičnik za socialno omrežje – našteli bomo nekaj najboljših vtičnikov za socialno omrežje WordPress, ki jih obstaja; samo izberite tistega, ki vam odkljuka
 • WordPress tema za socialno omrežje – Čeprav lahko uporabljate katero koli temo WordPressa, priporočamo, da poiščete temo v družabnem omrežju, ki bo olajšala vaše delo

Pripravljeni? V redu, prijatelj, tukaj.

WordPress

Vedno se ukvarjamo z WordPressom, danes pa gledamo, kako lahko upognimo platformo za ustvarjanje, zagon in upravljanje enovrstnega socialnega omrežja, na katerega boste ponosni.

Najprej prve stvari. Če želite uživati ​​v tem priročniku, morate imeti vsaj en primerek programa WordPress, ki se izvaja lokalno ali prek spleta. Pravkar sem namestil sveža kopija WordPress-a v poddomeni, ker moj spletni gostitelj Bluehost podpira hitre namestitve programa WordPress prek Mojo Marketplace.

Na stran: Če se sprašujete, sem še vedno pri Bluehostu, tudi ko so me prijeli, ker so mi ponudili torto in so mi vzeli čas, da se opravičijo za nelagodno podporo. Kaj? Nisem tisti, ki bi imel prigovarjanje in rad bi videl, da rečeš “ne” brezplačni torti. No, vsak si zasluži drugo priložnost, kajne?

Z namestitvijo in zagonom dodajmo zmogljivosti socialnih omrežij, ker – tako zmogljiv kot je WordPress – ne vsebuje potrebnih funkcij, ki jih potrebujemo za zagon popolnega socialnega omrežja. Brez strahu bomo uporabili katerega koli od naslednjih vtičnikov za družabna omrežja.

Vtičniki za socialno omrežje WordPress

Ta razdelek vam bo pomagal izbrati popoln vtičnik za socialno omrežje za vaše spletno mesto. Začnimo s priljubljenim …

BuddyPress

buddypress-plugin-wordpress

Na kratko, vtičnik BuddyPress “… vam pomaga pri izvajanju kakršnih koli socialnih omrežij na vašem WordPressu s profili članov, tokovi dejavnosti, skupinami uporabnikov, sporočanjem in še več.” To je 100% brezplačno, tako da, pripravite se na zabavo, ne da bi odvrgli kovanec.

Z več kot 100 K + aktivnimi namestitvami in odlično oceno uporabnikov 4,0 / 5,0 je BuddyPress precej motor za socialna omrežja, ki ga potrebujete. Vtičnika je enostavno integrirati, če pa se kdaj zataknete, lahko izkoristite ogromno skupnost BuddyPress, ki je pripravljena podpreti vas.

To je resnično “družabno omrežje v škatli”, ta vtičnik, z vsemi funkcijami, ki jih potrebujete za ustvarjanje svoje posebne vrste omrežja. In če to ni dovolj, imate na razpolago široko paleto razširitev, s katerimi lahko svoje socialno omrežje obrnete kamor koli želite.

Če bi radi šli po poti manj potovanja, lahko gradite svoje socialno omrežje WordPress tako, kot si zamislite zahvaljujoč BuddyPress e-knjiga za razvoj tem na voljo prek BuddyPress.org.

Namestitev sistema BuddyPress

Nastavitev BuddyPress je kos torte. Konfiguriranje možnosti in prilagajanje družbenega omrežja je prav tako enostavno. Pravi igralec pritegne ljudi, ki jih zanima vaše omrežje, vendar ne skrbite, kako naj vam pomaga več prometa na vašem spletnem mestu.

Poleg tega se prijavite v skrbniško območje programa WordPress in se pomaknite do Vtičniki -> Dodaj novo. Na naslednjem zaslonu s pomočjo iskalnega polja poiščite »BuddyPress« in pritisnite na Namestiti zdaj gumb. Potem preprosto aktivirajte BuddyPress, ko je nameščen.

Konfiguracije manjših BuddyPress

Pomaknite se na Nastavitve -> Permalinks in nastavite možnost na Ime objave. Pomaknite se na Nastavitve -> BuddyPress da konfigurirate svoje možnosti po vašem mnenju. Poleg tega lahko na tej strani aktivirate vse module, ki jih potrebujete. Pomaknite se na Videz -> Meniji  za ustvarjanje menijev. Če želite obogatiti svoje omrežje, lahko do navigacije do dostopate do več pripomočkov BuddyPress Videz -> gradniki. 

Od tega trenutka bi morali brez problema zgraditi svoje socialno omrežje. Vsaka funkcija, ki jo morda potrebujete, je na voljo v obliki vtičnika, dodajanja ali razširitve, tako da ne odlašajte z internetnim preverjanjem, ko ste obtičali ali v stiski. Začnite iskanje na Repozitorij vtičnikov BuddyPress in forumi.

HaloSocial

wordpress-halosocial-plugin

Precej zanimiv vtičnik za socialna omrežja za WordPress je to. HaloSocial ni le lepota, ampak tudi dovolj dokazilo, da so ljubitelji WordPressa pripravljeni, da razširijo platformo izven domišljije. Kaj lahko rečem? HaloSocial je preprosto v svojem razredu, v katerega morate verjeti.

Od izjemnih domačih časovnih okvirov, profilov, članov, dogodkov, skupin, kategorij strani in razvrščenih oglasov med drugimi funkcijami vam HaloSocial daje moč, ki jo potrebujete za izgradnjo socialnega omrežja iz vaših sanj. Tako kot na Facebooku se ob premikanju miške nad sliko profila pojavi miška s kazalcem miške z osnovnimi informacijami uporabnika:

kako ustvariti-a-socialno omrežje-with-wordpress-halosocial-popup

Glej Katejevo kartico s kazalcem?

Obstaja odličen forum za podporo, ki vam pomaga, ko se zataknete. Poleg tega HaloSocial ponuja tri pakete s cenami: brezplačni paket Starter z osnovnimi funkcijami, paket 99 USD za profesionalne stroške z nekaterimi dodatnimi funkcijami in paket 149 agencij s celotno ponudbo funkcij. Bodite pametni in izberite paket, ki najbolj ustreza vašemu podjetju.

Peepso

wordpress-peepso-plugin

Nato imamo Peepso, najsodobnejši in moderni vtičnik za socialna omrežja, ki so ga razvijalci izdali, da bi konkurirali BuddyPressu. Pravica do netopirja ima Peepso čist in sodoben dizajn, ki se izstopa tudi brez uporabe posebne teme.

Ko namestite ta vtičnik za družabna omrežja, doda nov element »Peepso« v vaš skrbniški meni WordPress. S pomočjo te nove postavke menija konfigurirate svoje družabno omrežje, ne da bi pri tem prebili znoj.

Peepso privzeto ustvari šest strani, in sicer Domov, dejavnost, člani, uporabniški profil, obnovitev gesla in registracija spletnega mesta. Poleg tega Peepso ponuja intuitivno nadzorno ploščo in nekaj sladkih funkcij, zaradi katerih je vtičnik vreden preverjanja.

Peepso je lahek, ima oceno 4,4 / 5o, z vsemi funkcijami, ki so vam na voljo, pa lahko v nekaj sekundah zgradite socialno omrežje znotraj svojega WordPress spletnega mesta. Podjetje ponuja premium načrt z več funkcijami, zato vas ne omejujejo nekoliko omejene funkcije brezplačne različice.

WP Symposium Pro Social Plugin

wp-symposium-pro-plugin

Nenazadnje imamo vtičnik WP Symposium Pro Social Network Plugin, ki ima hladno oceno 4,4 / 5,0. Po njihovi strani WordPress.org je WP Symposium “… najboljši vtičnik družbenega omrežja za WordPress.” Kako res je to??

Funkcije vključujejo stene dejavnosti, profile, opozorila po e-pošti, forume, kratke kode, zemljevide, prijateljske povezave, klepet, varnost profila, priloge za slike / video, galerije in obvestilno vrstico, da ta seznam ni kratek. Vtičnik je priložen obsežni dokumentaciji in videoposnetkom, ki vam pomagajo enostavno in hitro nastaviti. Dokumentov res ne boste potrebovali, saj je WP Symposium enostaven za namestitev, nastavitev in uporabo.

Po namestitvi preprosto pojdite na WPS Pro -> Nastavitev v skrbniškem meniju WordPress, da konfigurirate svoje socialno omrežje. Poleg tega je ta vtičnik za socialno omrežje združljiv z večino tem in vtičnikov WordPress, je enostaven za prilagajanje in podpira več jezikov.

Moja izbira: Od štirih zgoraj opisanih vtičnikov bi šel z BuddyPress ali Peepso, čeprav slednji zahteva nekaj finančnih naložb, da odklene nekatere funkcije. BuddyPress na drugi strani ima veliko brezplačnih vtičnikov, kar je velik plus. Moja tretja in četrta izbira bi bila Simpozij WP in HaloSocial v tem zaporedju. Obstaja še en vtičnik, znan kot WP Mingle, vendar avtorji tega niso posodabljali več kot dve leti, zato se tega ne bi dotaknil.

Zdaj, ko imamo vtičnike, ki jih potrebujemo za napajanje našega socialnega omrežja, kaj pa si omislimo nekaj tem WordPress, ki so narejene posebej za socialna omrežja. Kul? Ok, naredimo to.

Mingle – večnamenska WordPress tema

kako ustvariti-a-social-network-using-wordpress-mingle-tema

Če ustvarjate svoje socialno omrežje s programom BuddyPress, morate imeti Mingle ob strani za njegove lastnosti in neizmerno estetsko vrednost. Mingle je posebej narejen za platformo BuddyPress na vrhu ladijske pošiljke z dolgim ​​seznamom odličnih funkcij, ki vam ga je prinesel Parallelus, elitni avtor.

Vse dobite od neverjetno prilagodljivega graditelja postavitve povleka in spuščanja, graditelja kontaktnih obrazcev, generatorja stranske vrstice, čistega HTML5 + CSS3, SEO-prijazne kode, blogov, portfelja, diapozitivov in kratkih kod med drugimi funkcijami. Mingle ima več kot 5 tisoč zadovoljnih strank, ocena kupca 4,31 / 5,00 in stane le 64 dolarjev. Vredno je vsakega denarja.

WordPress + BuddyPress tema, odziven na pozdrav

kako ustvariti-a-social-network-using-wordpress-salutation-tema

Po preverjanju pozdravitve lahko zagotovo rečemo, da ima Parallelus dober občutek za oblikovanje, ko gre za teme WordPress za socialna omrežja. Za začetek je Pozdravljanje 100% odzivno, kar pomeni, da bo vaše družabno omrežje videti veliko in bo dobro delovalo na različnih napravah, kljub velikosti zaslona.

Poleg tega pozdravljamo z odličnimi funkcijami, kot so Slider Revolution, upravitelj postavitve drsnika in spuščanja, neomejene izbire barv, popolna podpora za lokalizacijo, pojavni obrazec za prijavo, enostavno prilagodljiv, blogi, widgeti, intuitivno območje skrbnika, generator stranske vrstice, portfelji, vse funkcije BuddyPress in kratke kode med drugimi.

Pozdrav je združljiv z BuddyPress 1.5 in novejšimi različicami, WordPressom 4.3 ali novejšim in večjimi brskalniki. Ima kupca 4,50 / 5,00 in prodaja po 64 dolarjev. Preizkusite predstavitev za občutek te lepote.

Woffice – Intranet / Extranet WordPress tema

kako ustvariti-a-social-network-using-wordpress-woffice-tema

Nekaj ​​avtorjev tem je pravilno, ko so si zadali ustvariti teme, specifične za WordPress. Toda ne 2Fwebd, avtor moči, ki stoji za Woffice, temo WordPress za socialno omrežje iz tega sveta.

Pri tej temi se dogaja toliko odličnih stvari, da se boste takoj zaljubili. Od večnamenskih zmogljivosti, široke palete funkcij, visokih standardov kodiranja, rednih posodobitev in odlične podpore, če jih omenimo le nekatere. Woffice lahko uporabite za ustvarjanje socialnih omrežij, intranetov, ekstranetov ali skupnosti za šole, svoje delovno mesto, podjetja in vladne agencije.

Funkcije vključujejo celotno BuddyPress mrežo, Wiki, upravitelj datotek, ikone pisave, klepet in sporočila, forume, Googlove pisave, odzivno oblikovanje, demo vsebino, dokumentacijo, video vaje, koledar, kratke kode, bbPress, podporo WMPL, integracijo Trello, drobtine, čista koda, neomejene stranske vrstice, pripomočki po meri, stran za prijavo po meri in e-poslovanje med drugimi.

Woffice ima impresivno oceno kupca 4,88 / 5,00 in stane samo 64 dolarjev. Ta tema je združljiva z najnovejšo različico WordPress-a in z vsemi sodobnimi brskalniki.

Temnica – odzivna tema socialnih omrežij

kako ustvariti-a-social-network-using-wordpress-serpent-tema

Kakšno ime za temo! Je tako eleganten, gibčen in gibčen kot plazilec, po katerem je poimenovan? Serpent je z več funkcijami, kot jih boste verjetno kdaj potrebovali, edinstvena tema WordPress-a, zasnovana tako, da vaše spletno mesto dvigne na naslednjo raven. To je vrsta teme, ki jo želite imeti od besede go; s tem otrokom preprosto ne morete iti narobe.

Katere funkcije lahko pričakujete? Cosmothemes – najelitnejši avtor za Serpent – predstavlja funkcije, kot so odzivna postavitev, Facebook-slog, kot je gumb za objave, prijava in registracija v svetlobno polje, navigacija po tipkovnici, oddaja sprednjih objav, uporabniški profili, pripomočki za orodje, Facebook komentarji, diaprojekcije, družabne medijske ikone, močno skrbniško območje, stranske vrstice, gradnike in spustne menije.

Serpent ima oceno kupca 4,43 / 5,00 in samo za 49 dolarjev lahko dobite to lepotico, ki vam dela dan in noč. Cena vključuje tudi prihodnje posodobitve in 6-mesečno podporo.

Združena skupnost – Tema BuddyPress

kako ustvariti-a-social-network-using-wordpress-united-community-tema

Barva, toplina in energija so način UnitedCommunity, vsebinsko bogate teme WordPress družbenega omrežja Diabolique, uglednega elitnega avtorja. Objavljeno 2. septembra 2015, UnitedCommunity je sorazmerno nova tema (v času pisanja besedila), ki je precej udarna..

Med pomembne funkcije spadajo privlačen, edinstven in odziven dizajn, več kot 40 notranjih strani, klepet v živo, sprednja stran, pripravljena na gradnike, enostavna namestitev in nastavitev, združljiv z WooCommerce, prilagojeni pripomočki, pojavna obvestila, pripravljen WPML, Googlove pisave, spustni meniji , Med drugim kontaktni obrazec 7 in blog jQuery Zidarstvo. UnitedCommunity lahko dobite samo za 64 dolarjev.

Klein – Nitty Gritty Community Theme

kako ustvariti-a-social-network-using-wordpress-klein-tema

Če iščete popolno temo WordPress za svoje socialno omrežje, ne iščite več; Klein ima pokrit hrbet. Uporabnikom omogočite vrhunsko obravnavo v družabnih omrežjih s široko paleto funkcij, ki obljubljajo eno in samo eno stvar; odlična uporabniška izkušnja.

Vaši uporabniki lahko pošiljajo neomejeno število sporočil, delijo dogodke, dodajajo povezave, razpravljajo o idejah na forumih in ustvarjajo čudovite uporabniške profile. Izkoristite lahko Kleinovo WooCommerce zmožnost prodaje izdelkov članom vašega omrežja. Razen platforme za e-trgovino Klein podpira WordPress 4.4, bbPress in BuddyPress, ki vam daje vso moč, ki jo želite spremeniti svoje WordPress spletno mesto v cenjeno socialno omrežje.

Druge funkcije vključujejo Visual Composer Page Builder, barve po meri, Revolucijski drsnik, prilagodljiv dizajn, pripravljen na WPML, intuitivno skrbniško ploščo, kodo, pripravljeno za SEO, 6 različnih glav + postavitev, prijavo v družabne medije, ikone pisave 1000+ in obvestila samo za omeni nekaj. Klein je avtor dunhakdis, elitni avtor, ocena kupca 4,55 / 5,00 in stane 59 dolarjev le.

Druga vprašanja

Ustvarjanje močnega socialnega omrežja z WordPressom ni vse v izbiri vtičnika in teme. Ne pozabite na stvari, kot sta gostovanje WordPress-a in promocija spletnih strani. Vseeno se lahko igrate z vtičniki, ki smo jih pravkar delili, da se pogovorite o tem, kako deluje vsak, potem pa se dogovorite le za tistega, ki izpolnjuje vaše želje.

Končna opomba

Ustvarjanje družbenega omrežja s programom WordPress ni zahtevno, kot smo ga videli tukaj danes. Vse, kar potrebujete, je odličen načrt, vtičnik za družabna omrežja in združljiva tema. Ne pozabite, da lahko izberete katero koli temo in jo prilagodite svojemu okusu, toda teme v družabnih omrežjih vam prihranijo čas, hkrati pa vam ponudijo več možnosti.

Imate vprašanja? Predlogi morda? Smo kaj izpustili? Prosimo, delite z nami v komentarjih. Navdušeni za vaš uspeh!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map