Kako ustvariti spletno mesto, pripravljeno za mobilne naprave, s programom WordPress

Vi, moj prijatelj, in imam srečo, da živimo v času in dobi odzivnega spletnega oblikovanja. Tudi brez trdega pogleda lahko opazite obsežno širjenje spletnih aplikacij, ki se prilagajajo velikosti naših različnih naprav.


Ista spletna aplikacija bo na različnih velikostih zaslonov videti popolnoma drugače, kar je odprlo nove in dinamične načine, kako priti do kupca ne glede na njegovo napravo.

Danes lahko svojim uporabnikom ponudite odlično izkušnjo na svojem mestu WordPress, ne glede na to, ali si jih ogledujejo na pametnem telefonu, tabličnem računalniku, fabletu, namizju ali kateri koli drugi napravi, ki jim je na voljo.

Nekaj ​​časa nazaj so se morali spletni podjetniki boriti, da so spletna mesta mamuta stisnili na drobne zaslone mobilnih naprav. Težavo so skoraj rešili, ko je nekdo predstavil zamisel o ustvarjanju ločenih mobilnih različic namiznih mest.

Kar nekaj časa je bilo v redu, dokler se niso pojavile težave. Prvič, iskalniki niso vedeli, kaj storiti z podvojeno vsebino, drugič, spletni skrbniki neradi ustvarjajo in upravljajo dve ločeni strani. Če to ni bilo dovolj, mobilne različice niso bile tako učinkovite kot njihovi namizni računalniki. Bila je zagonetka.

Prava rešitev je prišla v obliki in imenu odzivnega spletnega oblikovanja ali RWD na kratko. Boljšega trenutka ne bi moglo priti Spletni podjetniki bi lahko končno oddahnili, saj so RWD mobilne uporabnike predali v roke.

Čeprav je leta 2004 demonstriral Cameron Adams, ločljivost odvisna postavitev, Šele maja 2010 je Ethan Marcotte skoval izraz „Odziven spletni dizajn“. Kmalu zatem je odzivno spletno oblikovanje postalo priljubljeno.

Lekcija o zgodovini ob strani, zakaj bi se trudili ustvarjati spletno mesto, pripravljeno za mobilne naprave? Če ne živite pod skalo, je to precej očitno. Vse več ljudi uporablja mobilne naprave za brskanje po vašem spletnem mestu vsak dan.

Obenem kupijo izdelke neposredno iz njihovih mobilnih naprav, in če vaše spletno mesto ne izgleda dobro in na manjših zaslonih izjemno dobro deluje, puščate veliko denarja na mizi.

Matt Cutts je pred nekaj meseci omenil nekaj presenetljivega. Rekel je mobilno iskanje lahko preseže iskanje po namizju prihajajo 2015 in več. Nato je Google nadaljeval in svojim rezultatom iskanja za mobilne naprave pripisal oznake “prijazno za mobilne naprave”, kar pomeni, da bodo vaši potencialni uporabniki vedeli, da vaše spletno mesto ni mobilno, preden bodo kliknili.

To pomeni, da se lahko poslovite od visokih stopenj konverzije za mobilne naprave, če je vaše spletno mesto s fiksno širino, ali togo. Nihče se ne bo zadrževal zaradi slabe uporabniške izkušnje, še posebej, če ima vaš konkurent spletno mesto, ki izgleda odlično in deluje zelo dobro na mobilnih napravah.

Kako lahko potem ustvarite spletno mesto, prilagojeno mobilnim napravam, z WordPressom?

Izdelava spletnega mesta, prilagojenega mobilnim napravam, z WordPressom

aplikacija za prenos besedila v mobilno napravo

WordPress je zaradi svoje ugodne platforme spletni razvoj ne samo lažji, ampak tudi precej preprost. V nekaj minutah lahko zasukate čudovito 100% odzivno spletno mesto, ki bo navdušilo vse vaše uporabnike. Uporabniki vaših mobilnih naprav bodo imeli tako odlično izkušnjo kot uporabniki namizja, kar lahko pomeni le odlične stvari za vaše podjetje, ki temelji na WordPressu.

Če ostanemo na strani, lahko spletno mesto WordPress ustvarite na dva glavna načina. Ti lahko:

  • Izdelajte / kupite odzivno temo WordPress
  • Uporabite vtičnike za mobilne naprave

Pojasnili bomo vsakega od njih in nato našteli primere odzivnih tem WordPress kot tudi vtičnike za mobilne zaslone, da boste lahko stopili skozi vrata.

Zgradite / kupite odzivno temo WordPress

To je najpreprostejši in najelegantnejši način ustvarjanja spletnega mesta, prilagojenega mobilnim napravam, z WordPressom. Ker se na temo WordPress trg šiva po šivih z odzivnimi temami, bi morali najti takšno, ki ustreza vašim okusom in željam.

Čeprav obstajajo nekateri razvijalci, ki še vedno izdajajo WordPress teme s fiksno širino (ali toge), velika večina tem, ki so bile izdane po letu 2010, delno ali v celoti reagira. Seveda želite, da se s popolnoma (100%) odzivno temo WordPress odpravite od začetka ali ko ponovno oblikujete spletno mesto.

Zgodaj se odločite za funkcije, ki jih boste potrebovali, in nato zagotovite, da se bo tema prilagodila različnim širinim prikaznim poljem, ne da bi prekinili omenjene funkcije. Obstaja hiter način, kako ugotoviti, ali se odziva WordPress tema.

Pred nakupom WordPress teme, ki jo izberete, vam razvijalci običajno dovolijo, da jo preizkusite s predstavitvijo. Ko naložite predstavitveni računalnik, spremenite velikost brskalnika s klikom na gumb za zmanjšanje in povlečenje robov ter opazujte vedenje teme.

Ali se zmanjšuje, ko zmanjšate širino brskalnika, ali se dno brskalnika pojavi na dnu brskalnika? Če se tema lepo razgradi, ste zadeli jackpot. Zaženite drugi način, če se na dnu brskalnika prikaže drsna vrstica.

Strokovno zasnovana odzivna tema naj bi stala manj kot 70 dolarjev dolarjev na zaupanja vrednih spletnih mestih, kot so Elegantne teme (ponujajo letne naročnine), Array in Themeforest med drugimi. Prav tako lahko razvijete lastna odzivna mesta WordPress z uporabo odzivnih tematskih okvirov, kot je Genesis, Podčrtani, Teza in še veliko več.

Če imate nekaj moola, ki ga boste morali razliti, najemite WordPressovega razvijalca, ki vam bo od začetka izdelal odzivno temo po meri. Lahko jim celo privoščite trde kode vseh funkcij, ki se jih morate izogibati uporabi vtičnikov, od katerih nekatere morda ne bodo odzivne.

Ampak, če začenjate s proračunom, je tu nekaj besed, ki so prijazne proračunu, ki so enako odzivne, kot so lepe..

Skupaj – odzivna večnamenska tema za povleci in spusti WordPress

Skupaj WordPress tema

Trending predmet Themeforest (z več kot 9 tisočakov v prodaji) v času pisanja s strani elitnega in uglednega avtorja, tema Total WordPress v spletno oblikovanje dodaja lahkotnost in zabavo. To je večnamenska tema, kar pomeni, da lahko zgradite vsak zamisliv zasnovo in 100% odziven, da zagotovite, da se vsi vaši čudoviti dizajni prilegajo na vse zaslone naprav.

Z vrhunsko podporo in vsemi funkcijami, ki ste si jih vedno želeli, vključno z Visual Composerjem za podporo oblikovanja sprednjih strani, tema Total WordPress omogoča izdelavo spletnega mesta WordPress, prilagojenega mobilnim napravam, kot šef. Ne vzemite moje besede za to, poglejte lepe predstavitve sami. In za vsega 58 dolarjev je tema Total WordPress ugodna možnost za razmnoževanje vašega spletnega mesta WordPress.

Divi – odzivna večnamenska WordPress tema

Divi odzivna WordPress tema

Divi je najbolj priljubljena tema Elegantnih tem v svojem razredu. Je popolnoma odziven? Stavite, da je. Kaj pa večnamenski? Daj no, prosim še eno vprašanje. Plus je del svežnja Elegantne teme, tako da če se kdaj premislite, so vam na voljo druge teme.

Tako kot z našo najljubšo temo, temo Total WordPress, lahko z Divi ustvarite neomejeno obliko, ne da bi se kdaj dotaknili vrstice kode. Tema vam bo povrnila 69 dolarjev ali 89 dolarjev, če želite, da vse datoteke Photoshop in premium vtičniki.

Ultra – prilagodljiva in odzivna tema WordPress

Ultra fleksibilna WordPress tema

Ultra je najnovejša tema iz Themifyja in odlična. Je močan in čudovito odziven (oh, brezplačen zelo, zelo omejen čas). Najbolj prilagodljiva tema iz Themifyja, Ultra, ima odlične možnosti postavitve in oblikovanja strani.

Če se pomladite za članstvo v glavnem klubu, boste dobili tudi vse čudovite teme Themifyja in vse njihove neverjetne premium vtičnike – kot so Themify Builder, Barva za napovedi, Pogojni meniji in še več!

Vertoh – Odzivni dogodki WordPress tema

Vertoh Odzivni dogodki WordPress tema

Načrtujete velik dogodek? Ali morda WordCamp? Odjava Vertoh. Elegantno in strukturirano je, da je čudovito, a hkrati močno, tako kot želite. Plus z vsemi dodanimi funkcijami dogodkov, kot so podpora za WooCommerce, pripomoček za odštevanje, socialna integracija, zvočniki, razpored in še več.

Vertoh, ki ga je razvil SHOWthemes, je najsodobnejša tema WordPress dogodkov, ki bo na mobilnih napravah videti izjemno dobro. Vertoh je zagotovo zmagovalec s samo 79 $ za napredno temo upravljanja dogodkov.

uDesign – Odzivna WordPress tema

udesign-odzivno-wordpress-tema

Pripravljen je zelo hitro, zmogljivo, lepo in mobilno. Je poln funkcij, ki jih potrebujete za izdelavo spletnih mest WordPress iz vaših sanj, vključno z prijaznim Visual Composerjem, SEO-pripravljeno zasnovo, podporo za WPML in WooCommerce.

V bistvu dobite edinstveno temo WordPress, ki vam omogoča, da oblikujete spletna mesta, pripravljena za mobilne naprave, ne da bi pri tem zlomili znoj. Oh, sem že omenil, da dobiš super podporo 24/7 in neomejene posodobitve? uDesign je bil Themeforest osnovni izdelek že več kot $ 58 dolarjev.

Imenik – Odzivna tema WordPressa

Imenik Odziven WordPress tema

Iskati navdih za naslednje podjetje, ki temelji na WordPressu? No, preprosto ste ga našli. Ne potrebujete več kot Directory, čisto, profesionalno in z bogatimi funkcijami tematsko odzivno temo.

Imenik je uporabna WordPress tema, primerna za vsa podjetja, ki želijo deliti sezname, pregledovati ali katero koli drugo vrsto imenika (od tod tudi ime). In z vsemi vrhunskimi otroškimi temami, ki jih je ustvaril Templatic, je enostavno začeti. Tako kot pri vseh temah, ki so tu, sta tudi podpora in posodobitve, kar pomeni, da kar najbolje izkoristite temo.

Retailer – Odziven WordPress tema

tema-prodajalca-odziva-wordpress-tema

S prodajalcem lahko sestavite katero koli spletno mesto, pripravljeno za mobilne naprave, WordPress. Na spletni strani spletni dnevniki, osebna spletna mesta, korporativni portali, portfelji in celo spletne trgovine The Retailer prihaja v paketu z ustreznimi funkcijami, s katerimi se lahko ukvarjate s čimer koli.

To je 100% odziven, ponuja vrhunske dodatke in zanesljivo podporo strankam ter video navodila, da vas lahko takoj začnete uporabljati. Prodajalec ima oceno kupca 4,64 / 5,00 in znaša 58 dolarjev.

Obstaja kratek seznam nekaterih odzivnih tem WordPress, ki so na voljo po spletu. Na kakršen koli način in če potrebujete več možnosti, vas prosimo, da obiščete Themeforest in iščete »odzivne teme WordPressa« in dobili boste več izbire, kot jo boste kdaj potrebovali.

Poleg tega si lahko ogledate naše vrhunske WordPress teme ali brezplačne WordPress teme za nekatere odlične odzivne teme WordPress. Če je vaš proračun tesen, preverite brezplačne odzivne teme WordPress na WordPress.org.

Iti naprej…

Ustvarjanje spletnega mesta WordPress za mobilne naprave z vtičniki za mobilne naprave

Če želena tema programa WordPress ne odgovarja ali ne želite iz lastnih razlogov zapustiti trenutne teme s fiksno širino, lahko izkoristite vtičnike WordPress za mobilne zaslone, da na vaš mobilni telefon priskrbijo prijazne izkušnje uporabnikov.

Postopek je običajno preprost; samo namestite svoj vtičnik, konfigurirajte nekaj možnosti in vaše delo je končano. Večina teh vtičnikov ima sprožilno funkcijo, ki vtičnik navodi, da mobilnim uporabnikom prikaže temo za mobilne naprave. Tema za mobilne naprave ni namenjena uporabnikom namiznih računalnikov.

Naslednji mobilni vtičniki vam bodo pomagali enostavno in hitro ustvariti spletno mesto, pripravljeno za mobilne naprave:

WPtouch Mobile Free WordPress Vtičnik

wptouch-mobile-plugin-for-wordpress

To je verjetno najbolj priljubljen mobilni vtičnik za WordPress, kar ima več kot 400.000 aktivnih namestitev. Z nekaj kliki lahko z WPtouchom omogočite “… preprosto in elegantno mobilno temo za mobilne obiskovalce vašega spletnega mesta WordPress.”

WPtouch ima intuitivno skrbniško ploščo, ki vam omogoča, da prilagodite, kako bo vaše spletno mesto videti v mobilnih napravah. Postopek je precej preprost in nikoli se ne boste dotaknili ene same vrstice.

Vaši obiskovalci lahko z enim klikom izbirajo tudi med mobilno in namizno različico. Razvijalci, BraveNewCode, Inc. in Dave Storey, med drugim nudijo tudi različico pro, ki je opremljena z izboljšanimi temami in funkcijami. Vtičnik ima nadpovprečno oceno 3,7 / 5,0.

WP Mobile Detector Brezplačni vtičnik WordPress

wp-mobile-detector-plugin-for-wordpress

Ali želite mobilizirati spletno mesto WordPress na enostaven način? Če je to odmevno, je WP Mobile detector vaš odgovor. Zahvaljujoč iznajdljivosti, ki je nastala pri izdelavi tega vtičnika, lahko WP Mobile Dectector samodejno naloži združljivo mobilno temo, če zazna, da je obiskovalec na pametnem telefonu ali običajnem mobilnem telefonu.

Posebnosti vključujejo odkrivanje 5000+ mobilnih naprav, spreminjanje velikosti slik, mobilne statistike in samodejno oblikovane vsebine. Poleg tega je vtičnik enostaven za namestitev, prilagajanje in uporabo. Na voljo je s sedmimi mobilnimi temami in lahko ustvarite svojo lastno temo s pomočjo interaktivnega urejevalnika tem za mobilne naprave. Lahko celo naložite svoj logotip in dodate oglase za mobilne naprave!

Možnosti so z WP Mobile Detector praktično neomejene. Vtičnik ima oceno 3,7 / 5,0 in prihaja s pro različico, ki se ponaša z izboljšanimi zmogljivostmi.

WordPress Mobile Pack Brezplačni vtičnik WordPress

wordpress-mobile-pack-plugin-for-wordpress

WordPress Mobile Pack presega odzivnost, saj vam daje priložnost, da celotno spletno mesto WordPress stisnete v mobilno aplikacijo na več platformah.

Vtičnik je podprt v sistemih Windows Phone 8, iPhonih, telefonih Android in Firefoxu. Poleg tega je združljiv z vsemi glavnimi brskalniki. Na nadzorni plošči, ki je enostavna za uporabo, lahko prilagodite videz aplikacije, organizirate objave, strani in komentarje v kategorijah ter sledite mobilni uporabi prek Google Analytics.

Druge funkcije vključujejo podporo za fablete in tablične računalnike, neomejene vire vsebine, neomejene aplikacije, način brez povezave, monetizacijo in celozaslonski način. WordPress Mobile Pack je odziven.

Končna beseda…

Do tega trenutka bi morali ustvariti spletno mesto, pripravljeno za mobilne naprave z zgornjim predalom, s pomočjo WordPress-a. Najboljša in priporočena možnost je seveda uporaba odzivne WordPress teme iz besede go. Če to ni izbira za vas, lahko vedno računate na vtičnike za mobilne naprave.

Vsak dan bom šel z odzivno temo WordPress. Kaj pa ti? Poleg tega, katere nasvete uporabite za pripravo spletnega mesta WordPress za mobilne naprave? Delite z nami!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map