Kako ustvariti spletno mesto za pregled z WordPressom, 4 ključnimi elementi

Kako ustvariti spletno mesto za pregled z WordPressom, 4 ključnimi elementi

Zagon spletnega mesta za pregled je priljubljen način za vključevanje trženja podružnic v vaš poslovni načrt. Poleg tega je v niši za pregledovalno spletno mesto še veliko drugih priložnosti, ki so donosne, če jih preprosto znate pravilno izvajati. Vendar morda niste prepričani, kako začeti graditi to vrsto spletnega mesta.


Ključno je, da začnete s trdnim načrtom in da veste, katere funkcije in funkcionalnosti bo vaše spletno mesto zahtevalo. Nekateri vitalni elementi, kot so primerjalne tabele in bonitetni sistem, bodo gotovo zagotovo igrali pomembno vlogo. Obstajajo tudi številni vtičniki in orodja, ki jih lahko uporabite, s pomočjo katerih boste ustvarili uspešno spletno mesto za pregled.

V tej objavi bomo govorili o tem, zakaj bi želeli ustvariti spletno mesto za pregled, nato pa razpravljali o ključnih elementih, ki jih želite vključiti. Ob poti vam bomo pokazali, kako v WordPress vključiti nekaj uporabnih orodij, da lahko začnete na pravi poti. Začnimo!

Zakaj bi morda želeli ustvariti spletno mesto za mnenja

Spletno mesto za pregled Nerdwallet

Nerdwallet je spletno mesto z visokim prometom, ki ponuja ocene kreditnih kartic in finančnih storitev.

Potrošniki uporabljajo spletna mesta za pregledovanje, da bi izvedeli informacije o določenih izdelkih ali storitvah. Ta spletna mesta običajno vsebujejo seznam izdelkov, ocene strank in ocene, ki temeljijo na teh ocenah. Obstaja veliko razlogov, da boste morda želeli ustvariti svoje spletno mesto za preglede, na primer:

 • Ustvarite partnersko spletno mesto ali ustvarite dohodek iz oglasov: Če je vaš cilj ustvariti prihodek od oglasov ali podružnic, vam spletna stran za pregled omogoča to, hkrati pa potrošnikom ponudite koristno storitev.
 • Privabite večje občinstvo za vaše podjetje ali blog: Če trenutno vodite spletni dnevnik ali poslovno spletno mesto, lahko uvedba pregledov poveča število zadetkov, ki jih vaše spletno mesto prejme z iskanjem, in občinstvu zagotovi koristne informacije.
 • Uveljavite se kot avtoriteta: Pridobitev avtoritete v niši ali panogi je enostavno narediti s preglednim mestom.
 • Delite svoje misli in mnenja: Če imate kaj povedati o določenih izdelkih ali storitvah, vam spletna stran za mnenja omogoča izmenjavo mnenj z drugimi.

Seveda morate vedno narediti domačo nalogo, preden začnete katero koli novo vrsto spletnega mesta. Ne glede na namen spletnega mesta za pregled, boste skoraj zagotovo želeli vključiti nekatere ključne elemente.

4 ključni elementi spletnega mesta za pregled prometa

Izgled in enostavna uporaba vašega spletnega mesta sta pomembna za končne uporabnike, medtem ko vas verjetno zanima spletno mesto, ki ga je enostavno vzdrževati in ustvarja veliko prometa ali potencialnih strank. Naslednji štirje elementi spletnih mest za pregled prometa z veliko prometa vam bodo pomagali doseči te cilje in jih je relativno enostavno izvesti.

1. Predloga spletnega mesta Perfect Review

Vaša predloga bralcem ponuja prvi vtis o vašem spletnem mestu, izbira pravega pa izboljša njihovo izkušnjo in jih spodbudi, da se vrnejo za več. Še več, predloga spletnega mesta za pregled bo pomagala ugotoviti, kako enostavno je implementirati potrebne funkcije (vključno s tistimi, ki so navedene v naslednjih nekaj razdelkih).

Tu je nekaj ključnih stvari, ki jih je treba iskati v predlogi spletnega mesta za pregled:

 • Prilagodljivost oblikovanja. Pri ustvarjanju spletnega mesta želite razmišljati dolgoročno. Ne želite, da se predloga, ki vas za vedno zaklene v isto zasnovo.
 • Integracija vtičnikov. Ko se vaše spletno mesto veča, boste odkrili nove vtičnike, ki vam bodo pomagali upravljati in izboljšati. Izbrati želite predlogo, ki omogoča enostavno integracijo vtičnikov.
 • Odzivnost mobilnih naprav. Večina potrošnikov dostopa do interneta prek mobilnih naprav. Če se prepričate, da je predloga odzivna od začetka, vas postavlja pred krivino.

Večino teh elementov lahko dodate na svoje spletno mesto s pomočjo vtičnikov za ocenjevanje in pregledovanje WordPress. Še posebej priporočamo proračun prijazen Recenzent:

Vtičnik Reviewer.Pregledovalnik vam omogoča, da v svoje objave na spletnem dnevniku, strani in vrste objav po meri vstavite preglednice pregledov in primerjave. Za vrste pregledov, ki jih lahko ustvarite, ni omejitev, obiskovalci pa lahko svoje mnenje preprosto zapustijo. Še več, vsaka predloga tega vtičnika ima odzivno postavitev.

Če želite začeti z Reviewerjem, morate po namestitvi vtičnika registrirati licenco. Pojdi do Recenzent na nadzorni plošči in nato izberite Licenca. Obrazec boste morali izpolniti z uporabniškim imenom in kodo za nakup. Po tem lahko začnete dodajati ocene, ocene in ocene.

2. Dosledni sistem ocen

Potrošniki ponavadi zaupajo preverjenim spletnim pregledom, vendar le, če so dosledni in zanesljivi. Pri izbiri vtičnika sistema ocenjevanja boste želeli iskati posebne funkcije, ki vam omogočajo enostavno izvajanje ocen na vašem spletnem mestu. Prav tako boste želeli zagotoviti, da ima sam vtičnik preglede, je prožen in enostaven za uporabo ter se dobro integrira z vašo predlogo. Pregled ustreza vsem tem kriterijem in potem nekaterim:

Poglejmo vtičnik

Let’s Review je vrhunski vtičnik, ki brez težav deluje s hrbtnim delom WordPress in vam omogoča, da svojim mnenjem dodate neomejena merila, edinstvene gumbe in celo seznam prednosti in slabosti. Odlikuje ga tudi odziven dizajn in ponuja več prilagodljivih formatov. Začetek tega vtičnika je preprost, celotna dokumentacija pa je na voljo v skrbniškem meniju, ko je nameščen.

3. Bogati odrezki

Ko v internetu iščete nekaj, rezultati, ki jih vidite, običajno vključujejo povezavo in opisno besedilo. To besedilo ali “bogat delček” opisuje stran tako za uporabnike kot iskalnike. Zato vključitev bogatih odrezkov pomaga izboljšati uvrstitev iskalnikov in razmerij med prikazi in kliki.

Za izvajanje te funkcije predlagamo, da podate Vse v enem Schema.org Rich Snippets poskus:

Vtičnik za shemo vse v enem.

Poleg zagotavljanja več vrst vsebin je enostaven za namestitev in ima vmesnik, ki je enostaven za uporabo. Vključuje vse običajne vrste shem, kot so fotografije, ocene in cene, in je popolnoma prilagodljiv prek skrbniškega področja WordPress. Ta vtičnik vam omogoča tudi konfiguriranje objav, da dodate več informacij za iskalnike. Če imate kakršna koli vprašanja po namestitvi, lahko uporabite prijavo za razvijalce forum skupnosti.

4. Primerjalne tabele

Pri zagonu spletnega mesta za mnenje boste pogosto želeli primerjati več izdelkov naenkrat. Tu so primerne tabele za primerjavo. Na srečo, Namizni pritisk vam omogoča, da dodate tabele s toliko vrstic in stolpcev, kot jih potrebujete, in prilagodite njihove sloge brez uporabe HTML-ja:

Vtičnik TablePress.S tem vtičnikom lahko preprosto upravljate svoje tabele prek skrbniškega področja WordPress in jih dodate kamor koli znotraj svoje teme. To je popoln način za primerjavo različnih izdelkov na podlagi cene, ključnih lastnosti, uspešnosti in še več – svojim občinstvom ponudite življenjske informacije, ki jim jih ne bo treba iskati. Najboljši del je, da tudi začetniki ne bodo imeli težav z začetkom uporabe TablePressa.


Izdelava spletnega mesta za pregled je pameten način za povečanje občinstva, prometa in celo prihodkov od trženja podružnic. Na srečo WordPress skupnost olajša postopek z zagotavljanjem številnih uporabnih in enostavnih vtičnikov, ki ponujajo potrebno funkcionalnost.

Imate kakršna koli vprašanja o tem, kako sestaviti spletno mesto za pregled visokega prometa? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map