Kako zaslužiti s prodajo izdelkov in storitev WordPress

 1. 1. Kako zaslužiti z blogom WordPress
 2. 2. Trenutno bere: Kako zaslužiti s prodajo izdelkov in storitev WordPress
 3. 3. Kako svoj blog WordPress spremeniti v posel

Nekaj ​​časa je minilo, končno pa sem se vrnil z delom 2, ki smo ga zaslužili z WordPress serijo. Prej smo razmišljali, kako zaslužiti z vašim blogom za WordPress, vendar to ni edini način, kako lahko WordPress izkoristite za gradnjo uspešnega podjetja.


Veliko ljudi (vključno z WPExplorerjem) se preživlja s prodajo izdelkov in storitev za WordPress. Danes si bomo ogledali, kaj lahko ustvarite, da pomagate drugim uporabnikom WordPressa, in posebne prednosti in slabosti, ki jih morate upoštevati, preden začnete prodajati.

Zaslužite z izdelki WordPress

Če uporabljate WordPress, potem zagotovo uporabljate (ali ste uporabili) vsaj nekaj izdelkov tretjih oseb, ki so skupaj z vašo osnovno namestitvijo. Po mojih izkušnjah obstajajo trije glavni proizvodi, za katere so mnogi WordPress uporabniki pripravljeni plačati premijo.

1. in 2. Premium WordPress teme in vtičniki

Eden največjih trgov, povezanih z WordPressom, je trg tem in vtičnikov. Obstaja nešteto neodvisnih trgovin s temami premium (ThemeBeans, ThemeIsle, Anariel Design itd.) Poleg mega tematskih trgov, kot sta Themeforest ali Templatemonster, ki gostijo nešteto izdelkov številnih različnih razvijalcev.

Če ste razvijalec in imate zaupanje v svojo sposobnost kodiranja, je ustvarjanje vrhunskih tem ali vtičnikov odličen način za ustvarjanje dohodka. Edina potrebna naložba je vaš čas! Ko ustvarite izvirni izdelek, se morate odločiti, ali boste raje zagnali svojo trgovino, prodali na tržnici ali uravnotežili kombinacijo sitnosti.

Zaženite svojo lastno temo WordPress ali vtičnike

Elegantne teme so sijajen primer samostojna trgovina s temi in vtičniki narediti ime zase. Kar se je začelo kot majhno tematsko spletno mesto, je preraslo v večmilijonsko podjetje, vse zgrajeno v predpostavki, da ponujajo vrhunske WordPress teme in vtičnike po dostopni ceni. Med drugimi pomembnimi zgodbami o uspehu so med drugimi tudi OptinMonster, Themify, DesignModo, Soliloquy in StudioPress.

Največji vzrok za začetek lastne trgovine je, da 100% nadzorujete vse odločitve. Odločate se o cenah. Odločate se, kaj prodajate. Odločite se, ali želite izvajati promocije.

Hkrati je lahko vodenje lastne trgovine težko, ker ste vi tisti, ki jo vodite. To pomeni, da morate sprejeti dodatne previdnostne ukrepe za varnost podatkov o strankah, upoštevati vse lokalne zakone o e-trgovini, in če opravljate mednarodno prodajo, obstajajo dodatni zakoni, ki jih morate upoštevati. Veliko je!

Obstajajo možnosti, kot je Shopify, ki jih lahko uporabite za boljše upravljanje trgovine, vendar boste morali opraviti raziskavo, da vidite, kateri način e-trgovine najbolje deluje v vaši trgovini.

Prodaja na WordPress Marketplace

Za WPExplorer smo se odločili uporabljajte tržnice za naše vrhunske teme. Trenutno nas lahko najdete na Themeforest in Creative Market. V našem primeru smo se počutili lažje, če bi kdo drug upravljal transakcije za nas, medtem ko nadaljujemo z razvojem in podporo tem.

Dva glavna izziva uporabe tržnic sta, da imajo pogosto stroge in dolgotrajne postopke pregledovanja in tudi prevzamejo odstotek prodaje. Po naših izkušnjah smo ugotovili, da postopek pregleda pogosto izboljša izdelke in nominalna pristojbina je toliko večja, da se ne bi bilo treba ukvarjati z lastnim sistemom e-trgovine..

Prodajte svoje WOrdPress izdelke povsod

Nazadnje imate možnost, da izkoristite oboje in svoje izdelke prodajate neekskluzivno na tržnicah in v svoji lastni trgovini.

Blagovne znamke, kot so Themefuse, ArrayThemes in Anariel Design, so odlično opravile tržnice za izpostavljenost ter lastne prodajalne za natančnejši nadzor nad prodajo..

Ta možnost pri tej možnosti je, da nekatere tržnice, kot je Themeforest, neizključnim avtorjem zaračunajo večjo prodajno pristojbino. To pomeni, da boste morda morali izgubiti nekoliko več svojega dohodka, da boste imeli prožnost pri prodaji v različnih krajih.

Poleg tega več ko prodajate svoje izdelke, več mest vam bo treba zagotoviti podpora. Morali boste ustvariti osrednjo lokacijo za podporo (na primer forum za stranke ali spletno mesto za prodajo vstopnic s pomočjo storitve, kot sta HelpScout ali ZenDesk) ali pa si vzeti čas za prijavo v več avtorskih računov, da boste strankam zagotovili ustrezno podporo artiklom.

Vse tri možnosti so super načini prodaje lastnih izdelkov. Ne pozabite, da bo ne glede na to, katero metodo izberete, potreben čas, da se uveljavite kot zaupanja vreden razvijalec ali blagovna znamka v skupnosti WordPress. Ne odvračajte se od tega, če na začetku ne vidite tone prodaje. Povežite se z blogi in jim pomagajte pri promociji izdelkov, ustvarjanju vrhunskih dodatkov za svoje izdelke ali razmislite o ustvarjanju “lite” različic za dodatno izpostavljenost.

3. e-knjige in tečaji WordPress

Prodaja e-knjige ali tečaje WordPress

Naslednji izdelek, ki ga je vredno omeniti, ne razširja WordPress-a, temveč ga pohvaljuje. Po vsem svetu je na milijone uporabnikov WordPress-a in mnogi od njih se še vedno učijo. Zakaj torej ne bi zagotovili izdelka, ki bi jim pomagal narediti prav to?

Ljudje, ki vedo, ustvarjajo vrhunske e-knjige, vodnike in celo spletne tečaje (kot so tisti, ki jih ponujajo Udemy, ali jih prodajte sami LearnDash ali drugo orodje za tečaj WordPress), da pomagate novim uporabnikom pri vsej obliki, s katero lahko prvič nastavijo blog, da razvijejo svoje lastne vtičnike po meri.

Najboljši del ponudbe izobraževalnih izdelkov je, da vam ni treba biti razvijalec ali oblikovalec, da ustvarite uporaben izdelek, ki ga bodo kupili uporabniki. Potrebujete le strokovno znanje in sposobnost, da drugim prenašate, kar veste.

Zaslužite s ponudbo storitev WordPress

Izdelki WordPress lačnim podjetnikom ponujajo veliko priložnosti za začetek uspešnih podjetij, vendar vam ni treba prodati izdelka, da bi lahko zaslužili. Številni ustvarjalci so našli načine, kako ponuditi storitve uporabnikom WordPressa.

4. Oblikovanje in razvoj spletnega mesta WordPress

Oblikovanje in razvoj spletnih strani WordPress

Prva storitev, ki pride na misel, je preprosto ustvarjanje spletnega mesta. Številni oblikovalci v celoti gradijo stranko za stranke z WordPressom. To je dolgotrajen postopek, saj boste pogosto morali sodelovati s strankami s pomočjo koncepta, ustvarjanja in potencialnega vzdrževanja.

Prednost reševanja strankinega projekta spletnega oblikovanja je, da lahko za svoj trud pogosto zaračunate zajeten znesek, saj boste verjetno porabili nekaj tednov ali več za to. Ko se boste trudili osredotočiti na posamezen projekt (ali morda celo na nekaj projektov, če jih boste znali žonglirati), se boste lahko počutili varno..

Izziven vidik spletnega oblikovanja je delo s strankami. Ne bo vsaka stranka odlična za sodelovanje (zaupajte nam, vemo in napisali smo celo članek o tem, kako poljubiti nočne moške stranke). Nekatere stranke bodo zadovoljne z vašim delom in jih ne boste več slišali. Drugi vam pogosto pošiljajo nove zahteve. Vsaka stranka je drugačna.

Odločite se, kakšno raven storitve želite ponuditi svojim strankam, zato samo ne pozabite, da jo vgradite v svojo pogodbo, preden začnete projekt.

5. in 6. Storitve namestitve in prilagajanja WordPress-a

Ponudite namestitev in prilagoditve WordPress-a

Morda ne želite sodelovati s strankami na dolgi rok in bi raje ponudili eno in opravljene storitve, kot so teme namestitve tem ali vtičnikov. Mnogi strokovnjaki ponujajo to natančno storitev na podobnih spletnih mestih Upwork ali Samostojni delavec.

Nekateri novi uporabniki WordPressa razumejo, kako ustvarjati objave na spletnem dnevniku, vendar se njihovo znanje tu konča. Zaradi tega lahko namestitev in nastavitev tem ali vtičnikov postane izziv zanje. S ponudbo namestitvenih storitev se lahko preprosto prijavite, dodate temo in se prepričate, da je pravilno konfigurirana in opravljena.

Prilagoditve so še ena velika niša v WordPressu, kjer lahko samostojni podjetniki zaslužijo nekaj dodatnega denarja. Mnogi uporabniki potrebujejo pomoč pri spreminjanju postavitve glave ali dodajo novo vrsto objave po meri, vendar za to nimajo znanja o kodiranju. Tukaj lahko svoje storitve ponujate sproti.

7. Upravljanje, vzdrževanje in / ali podpora za WordPress

Ponudite vzdrževanje WordPressa

Druga možnost, ki jo je vredno razmisliti, so storitve vzdrževanja WordPress. Spletna mesta so všeč WP Butler in WP krivulja so zgradili podjetja za vzdrževanje WordPress namestitev za ljudi, ki preprosto nimajo znanj ali časa, da to storijo sami.

Eden najboljših delov vzdrževanja je, da lahko preprosto dodate, da povečate vrednost svoje storitve. Ponudba revizij spletnega mesta, varnostnih kopij, skeniranja zlonamerne programske opreme, prilagoditev in podobnih možnosti pomeni, da lahko za svojo storitev zaračunate več..

8. Gostovanje WordPress

Ponudite gostovanje v WordPressu

Če ste nekoliko bolj ambiciozni, lahko razmislite tudi o prodaji lastne upravljane storitve gostovanja WordPress. S tem ne potrebujete tradicionalnega razvijalca ali oblikovalca WordPressa, čeprav boste potrebovali razumevanje osnovnih funkcij WordPressa.

Najboljši del je, da ne potrebujete svojih strežnikov, da začnete ponujati gostovanje – veliko velikih gostovalnih podjetij, kot je HostGator, ponuja možnost gostovanja preprodajalcev kot možnost. Ti načrti vključujejo tudi uporabna orodja za ustvarjanje paketov ali upravljanje računov vaših strank neposredno iz lastne uporabniške plošče. Prav tako lahko zgradite lastno upravljano gostovanje z virtualnim zasebnim strežnikom Media Temple ali gostovanjem v oblaku prek Cloudways, saj oba omogočata neomejene namestitve na vsakem strežniku. Ko pridobite več strank, boste morali le-ti prilagoditi svoj načrt.

Prednost ponudbe gostovanja je, da si lahko zagotovite reden, ponavljajoč se dohodek od strank. Poleg tega je gostovanje naravni dodatek, če že ponujate druge storitve WordPress, na primer spletni dizajn ali upravljanje spletnega mesta.

Pred skokom se prepričajte o nekaterih zahtevah ponudbe gostovanja. Pogodbe, varnost strežnika, posodobitve itd. Samo raziskujte v redu?

9. Razvoj izdelka WordPress po meri

Razvoj izdelka WordPress po meri

Če ste razvijalec, vendar nimate idej za lasten izdelek ali preprosto ne želite ustvariti nečesa, kar bi morali podpirati, lahko svoje storitve vedno ponudite drugim razvijalcem ali podjetjem.

Ustvarjalci pogosto poiščejo pomoč pri drugih razvijalcih, ki imajo več znanja na določenem področju. Na primer, razvijalci tem lahko pogosto razvijejo razvijalce vtičnikov za pomoč pri ustvarjanju razširitev po meri. V teh primerih lahko za en čas najamejo razvijalca, da ustvari nekaj, kar bi dodalo vrednost njihovemu izdelku.

Spet spletna mesta, kot je Upwork in Envato Studio ponujajo razvijalcem prostor za oglaševanje njihovih spretnosti in kvalifikacij.

10. Trening za osebne besede ali osebno usposabljanje za WordPress

Ponudite usposabljanje za osebne WordPress

Podobno kot e-knjige ali tečaje kot izdelek ponujate podobna gradiva za izobraževanje v obliki storitve. Strokovnjaki za WordPress so všeč LisaWork so ustvarili kariero s ponudbo seminarjev v živo o WordPressu, na katere lahko pridejo novi uporabniki, da se naučijo uporabljati WordPress.

Številni novi uporabniki cenijo možnost, da postavljajo vprašanja in prejmejo pomoč medsebojno, ko se prvič lotijo ​​procesa izdelave spletnega mesta. To priložnost lahko uporabite za ustvarjanje dohodka z dodatnimi tokovi prihodkov od priporočenih nadaljnjih tečajev, gostovanja ali ključnih izdelkov.

Ostani na vezi

WordPress je neverjetna platforma, ne samo za spletna mesta, ampak tudi za gradnjo uspešnega podjetja. Doslej smo delili glavne načine uporabe WordPressa za zaslužek s svojim blogom, pa tudi 10 načinov za dobiček od prodaje izdelkov in storitev. Upajmo, da so bile informacije za vas nove ali koristne!

V naslednjem obroku bomo zajeti kako svoj blog spremeniti v posel in nekaj ključnih korakov, ki smo jih storili za ustvarjanje WPExplorerja.

Do takrat nas obvestite, če imate kakršna koli vprašanja v spodnjem razdelku s komentarji! Z veseljem jim bomo odgovorili kar najbolje, da vam pomagamo začeti svoje podjetje z WordPresom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map