Kako zaslužiti svojo stran s kripto valutami WordPress

Kako zaslužiti svojo stran s kripto valutami WordPress

Številni ljudje hrepenijo, da bi se lotili vala gradnje spletnega mesta s kriptovalutami. Ker je toliko ljudi, ki želijo spoznati različne kovance in investirati, je pravi čas, da zgrabite eno od svojih najljubših tem v kripto valuti WordPress in ustvarite svoj spletni dnevnik. Toda presenetljivo število tistih, ki so že zgradili spletno mesto ali blog, namenjen kriptovalutam, nimajo pojma, kako ali zakaj zaslužiti vašo kripto valute WordPress spletnega mesta.


Tukaj bom delil z vami nekaj idej za unovčenje vašega spletnega mesta ali bloga za kripto valute WordPress. Prosimo, upoštevajte! Če še nimate spletnega mesta s kriptovalutami, ga lahko preprosto sestavite s temo Crypton WordPress. Ima vse, kar bi lahko potrebovali za izdelavo vaše spletne strani.

Crypton WordPress tema

Ta predloga je priložena z naborom kož za bloge, dnevnike, trenerje in trgovino s kriptovalutami. Vsaka koža je natančno izdelana tako, da se prilega mikro niši, zato vam ne bo treba prilagajati veliko dodatnih oblikovnih ali funkcionalnih prilagoditev, da bi tematika delovala za vas.

Kakšne možnosti imate??

Medtem ko zagotovo obstaja neskončno število načinov zaslužka z WordPressom, se bomo osredotočili na ključne strategije monetizacije, posebej za tiste, ki jih zanimajo kripto valute. Ne skrbite, da ima ta seznam samo štiri elemente, ko boste uspeli pritisniti na desne vzvode, boste lahko dosegli velik dohodek in morda celo odpovedali to delovno mesto od 9 do 5.

Tukaj so najlažji načini za zaslužek spletnega mesta s kriptovalutami WordPress:

 • partnerske programe
 • rudarski vtičniki
 • spletnega mesta in mobilnih oglasov
 • objave gostov

To so štirje stebri monetizacije, ki jih mora imeti v mislih in se zanesti lastnik spletnega mesta.

Partnerski programi

Trenutno obstaja veliko menjalnic kripto valut, kjer lahko ljudje pretvorijo gotovino v kriptovalute, in vsaka od teh izmenjav ima pridruženi program, kjer lahko registrirate in pošljete vodi do menjave, ki vas zanima.

Tukaj je 25 skupnih izmenjav, ki jih bodo morda želeli upoštevati vlagatelji v kripto valute:

 1. etoro.com
 2. kriptogo.com
 3. www.binance.com
 4. 24option.com
 5. localbitcoins.com
 6. coinbase.com
 7. xcoins.io
 8. cex.io
 9. changelly.com
 10. paxful.com
 11. coinmama.com
 12. kraken.com
 13. poloniex.com
 14. gemini.com
 15. blockchain.info
 16. coinexchange.io
 17. bitcoin.de
 18. bithumb.com
 19. coinatmradar.com
 20. bit-z.com
 21. bitso.com
 22. bitpanda.com
 23. quadrigacx.com
 24. gate.io
 25. coincheck.com
 26. in tako naprej…

Smešno je, vendar je to le majhen seznam izmenjav, ki je bil ustvarjen pred kratkim, vendar je to dobro mesto za začetek. Vedno preberite pogoje drobnega tiska in dogovora, da najdete programe, ki jim zaupate.

Če ste novi partnerji, ki delujejo na naslednji način: nekdo obišče vaše spletno mesto, kjer najde koristne informacije o kriptovalutah ali pregled izmenjave s seznama zgoraj, v članek vključite posebno povezavo s priporočilom (vsebuje ID pridruženega člana), če oseba, ki bere, klikne vašo povezavo in porabi nekaj denarja, prejmete denarno nagrado (ali “podružnično provizijo”). To je odličen način za splošni pasivni dohodek z vaše spletne strani. Bodite prepričani, da upoštevate zakone svoje države / mesta in razkrijete, da v svoji vsebini ustrezno uporabljate partnerske povezave.

Rudarski vtičniki

Drug način zaslužka vaše spletne strani s kriptovalutami WordPress je z rudarski vtičniki, ki uporabljajo računalniške vire obiskovalcev vaše spletne strani. Čeprav se to morda sliši kot super možnost, da ustvarite nekaj dodatnega kovanca, je to precej spolzka cesta. Vsi ljudje se ne bodo strinjali, da bodo z vami delili svoje vire, kar lahko povzroči povečano stopnjo obiskov.

Prosimo, upoštevajte! Obvezno morate svoje obiskovalce opozoriti, da je na vašem spletnem mestu v ozadju nameščena rudarska programska oprema. Postavite pasico na celotnem spletnem mestu (tako kot tiste, ki uporabnike opozarjajo na uporabo piškotkov) in jim sporočite, da boste kovali nekaj kovancev s pomočjo njihove strojne opreme, in jim omogočite, da se dogovorijo ali prepovedo, da boste uporabljali njihove vire.

Bilo je kar nekaj škandalov, povezanih s skriptami za rudarjenje brskalnikov, ki jim prinašajo nekoliko slabo ime. Šele lani so odkrili, da je nekdo namestil skript za rudanje kovancev Monero na Spletno mesto CBS Showtime.

Če ste stoodstotno prepričani, da želite ali potrebujete takšen vtičnik na svojem spletnem mestu WordPress, lahko izberete med temi predmeti.

Preprost rudar Monero – Kovček za kovance

Preprost rudar Monero - Kovček za kovance

Preprost Monero vam omogoča, da zaslužite z rudanjem denarja z uporabo CPU obiskovalcev. Prednost tega vtičnika je, da lahko nadzorujete (ali “dušite”) CPU svojih uporabnikov in na svoje spletno mesto vključite gradnik, tako da lahko uporabniki pospešijo, upočasnijo ali izklopijo rudarjenje, če želijo. Glavne značilnosti vtičnika Simple Miner so:

 • Mine na CPU uporabnikov
 • Pripomočki za povečanje, zmanjšanje ali zaustavitev rudarjenja
 • Možnosti zgornje / spodnje vrstice in pojavna obvestila
 • Možnosti vizualnega nadzora besedila, barve itd
 • Statistika za skupne razpršitve, hešev, ki se izvajajo na sekundo, skupno čakanje na monero do izplačila

WP Monero Miner z Coin Pive

WP Monero Miner z Coin Pive

Z brezplačnim vtičnikom WP Monero Miner lahko zaslužite z rudanjem denarja preko Coin Hive. Vtičnik vključuje uporaben pripomoček, tako da lahko obiskovalci vaše spletne strani začnejo / ustavijo rudarjenje. Če ste seznanjeni s profesionalno različico vtičnika, boste lahko uporabili posebno zaščiteno kratko kodo vsebine, ki bo odklenila premijsko vsebino, ko je miniran določen znesek. Več funkcij vtičnika WP Monero Miner vključuje:

 • Prijavni obrazec PoW (“Dokazilo o delu”) captchas
 • Miner pripomoček za zagon / zaustavitev in nadzor hitrosti rudarjenja
 • Pro nadgradnja za kratke kode, predloge, zaščito pred blokiranjem in še več

SpareChange Miner

SpareChange Miner

SpareChange je preprost način za zagon rudarja, ki temelji na JavaScript, na vašem spletnem mestu s pomočjo enostavnega vtičnika WordPress. Obstaja vgrajena pojavna okna, s katero lahko bralce obvestite, da rudarite, da se lahko prijavijo ali onemogočijo. Toda res super funkcija SpareChange je, da je vključeno odkrivanje blokov oglasov (tudi z brezplačnim vtičnikom). Ključne značilnosti, ki bi jih morali vedeti, so:

 • GUI nadzor rudarskih možnosti
 • Spodnji prag izplačila SpareChange.io (0,05XMR)
 • Nadzor API-ja
 • Nastavite hitrost rudarjenja
 • Samodejno zazna, da zmanjša učinek CPU-ja
 • Pripomoček za pojavno privolitev
 • Zaznavanje bloka oglasa

Moonify – Monero (XMR) rudar

Moonify - Monero (XMR) rudar

Moonify monero rudar vam bo pomagal do dodatnega zaslužka na svojem spletnem mestu z uporabo CPU-ja obiskovalca spletnega mesta (seveda z njihovim soglasjem). Ta vtičnik ni rudar v ozadju – vgrajena spodnja vrstica z obvestili olajša, da se obiskovalci kadar koli prijavijo ali odjavijo. Toda s krmiljenjem hitrosti in vključeno analitiko je uporaba zelo enostavna in koristna. Druge funkcije:

 • Rudarjenje procesorja
 • Vključen drsnik za hitrost rudarjenja
 • Spodnja obvestilna vrstica za soglasje
 • Google Analytics za razpršitve, seje, naprave itd

Spletno mesto in mobilni oglasi

Oglase na spletnih mestih lahko ločimo na več vrst. Na spletno mesto lahko dodate kodo, da prikažete oglase na podlagi omrežja, ki ga uporabljate, in uporabnikove spletne izkušnje, ali pa na svojem spletnem mestu prodate oglasni prostor, kjer lahko lastniki spletnih mest in izdelkov postavijo svoje oglase (z vašim dovoljenjem).

Google AdSense

Google Adsense

Najbolj priljubljena in zaupanja vredna možnost je oglaševalsko omrežje Google AdSense. Uporaba je precej preprosta, če upoštevate naš vodnik za Google Adsense for WordPress. V bistvu morate storiti le:

 • Registrirajte račun
 • Potrdi ga
 • Dodajte kodo pasice v nekatera področja gradnikov na svojem spletnem mestu

Sistem bo uporabnikom prikazoval personificirane oglase na podlagi svoje spletne izkušnje in vsakič, ko nekdo zadene oglas s pasicami, boste za to prejeli denarno nagrado. Nekaterim ljudem samo od AdSense uspe pridobiti več kot tisoč na mesec.

BuySellAds

BuySellAds

BuySellAds je digitalni trg oglasnega prostora. Tam lahko kupite ali prodate oglaševalski prostor na blogu in prometu z visoko prometo. Če ima vaš vir dovolj prometa, se lahko registrirate kot vir in na svojem spletnem mestu prodajate prostore s pasicami (Coindesk na primer zaračuna 30 USD, kar bi lahko s svojimi 13 milijoni prikazov mesečno ustvarilo dobrih 100.000 USD vsak mesec).

Če iz nekega razloga ne marate BuySellAds, obstaja veliko drugih možnosti oglaševanja in partnerskih programov, ki jih lahko uporabljajo spletna mesta WordPress..

Objave gostov

In končno smo dosegli zadnjo točko tega dela: objave gostov. To je najlažja vrsta zaslužka, vendar je 100% odvisna od količine prometa, ki ga dobi vaše spletno mesto. Večji kot je vaš mesečni znesek sej, višja bo cena za eno objavo.

Spletni dnevniki s 30 tisoč sejami na mesec lahko zaračunajo vsaj 100 dolarjev za objavo v spletnem dnevniku, po možnosti še več, odvisno od avtoritete v njihovi niši. Če želite zgraditi enakomeren dohodek, ki ga objavljajo, morate imeti dovolj prometa, da privabite blogerje in lastnike spletnih mest. Bodite skrbni pri ustvarjanju kakovostne vsebine in poskrbite, da ste aktivni v družabnih medijih za izgradnjo spletnega mesta.

Ne pozabite ustvariti strani in jo dodati v nogo ali glavno stran, tako da bodo vaši obiskovalci lažje ugotovili, ali ste pripravljeni sprejeti objave gostov.

Začnite zaslužiti svoje spletno mesto s kripto valutami WordPress danes

Zdaj, ko veste, kako zaslužiti svojo kripto valute WordPress spletnega mesta, pojdite to! Kaj čakaš? Če implementirate eno (ali vse) zgoraj naštetih strategij, je mogoče veliko kovancev. Če imate kakršna koli vprašanja, prosite spodaj. Ali če imate druge strategije, kako zaslužiti svojo kripto valute WordPress spletnega mesta, jih delite v komentarje – lahko jih preprosto dodamo tej objavi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map