Kako zdaj izboljšati ugled spletnega mesta WordPress

Kako zdaj izboljšati ugled spletnega mesta WordPress

Splošni uspeh vašega spletnega mesta je lahko popolnoma odvisen od tega, ali vas ljudje slabijo ali ne komentirajo. Čeprav povprečno podjetje nima na tisoče slabih ocen Yelp, smo že prevečkrat videli, kako neprimerno odzivanje na povratne informacije lahko povzroči težave za vašo bodočo reputacijo.


Internet na splošno ni kraj, da bi se sramežljivo nadzirali, kako veliko je vaše podjetje. V nasprotnem primeru bodo ljudje, ki ne bodo zadovoljni z vašim poslom, glasnejši od vas.

Zgraditi velik ugled ni enostavno, toda z malo dela to lahko storite. In pokazali vam bomo, kako začeti danes.

1. Odgovor na vsa mnenja / komentarje o vaši blagovni znamki

Uporabniki po spletu komentirajo vaše spletno mesto, blagovno znamko in podjetje. Če ignorirate te komentarje in ocene, je videti, da vas povratne informacije ne zanimajo.

Od danes so najboljši kraji za iskanje blagovnih znamk:

 • Google Alerts (iskanje člankov in pregledov po internetu)
 • Twitter (iskanje po celotnem Twitterju in pregledovanje komentarjev na vaši strani)
 • Facebook (predvsem za komentarje na vaši strani)
 • Yelp (To je izredno pomembno, če vodite lokalno podjetje)

Pregledi spletnega dnevnika lahko gredo v katero koli smer, toda če imate podružnični ali napotitveni program (glejte spodaj), lahko izboljšate možnosti, da dobite dobre pisne ocene. Vendar pa se ocene in ocene na mestih, kot sta Google in Yelp, pogosteje dogajajo, ko so ljudje nori.

Če na svojem blogu opazite odkrit komentar ali grozljiv pregled na Yelp, se vsakič odzovejte s to formulo:

 • Opraviči se za nevšečnosti
 • Hvala jim za skrb
 • Naj bo težava prava (s kuponi ali brezplačnimi izdelki)

Ta metoda vsem v prihodnosti pokaže, da ste primerno podjetje. Verjetno bo recenzent videl kot oreh.

2. Dobrim strankam naj bo izjemno enostavno pisati recenzije / komentarje

Spodbude in pravilni tokovi za sporočanje so tu zelo veliki. Enako velja za čas. Na primer, morda ste nepremičninski agent in želite, da vaše pretekle stranke pišejo dobre ocene na strani Google Business.

Ključnega pomena je, da pošljete e-poštno sporočilo le nekaj dni po končanem opravilu. Tako na to ne bodo pozabili. Na strani za pregled bi morala biti povezava, zaradi česar je nemogoče zmešati. Prav tako je lepo vključiti navodila in prilagojeno pismo, da se bodo počutili prisiljene napisati recenzijo.

Spodbude so prav tako koristne, dokler jim ne sporočate, da morajo napisati dobro recenzijo.

Eden preprostih načinov, s katerim lahko nikoli ne pozabite spremljati strank, je vtičnik. Če namestite razširitev za e-trgovino, na primer E-sporočila z opomniki WooCommerce, lahko strankam preprosto avtomatizirate opomnike za mnenja o pregledu in obnovijo te 5 zvezdic!

3. Postanite avtoriteta znotraj Skupnosti, tako prek spleta kot izven

Morda boste rekli: “Vzpostavitev spletnega bloga avtoritete ali glasu foruma v spletu traja nekaj časa.”

Vendar pa lahko preprosto vikend na sejmih, razstavljanje kartic in pokaže, da želite biti aktivni del skupnosti..

Zato dokončajte hitro iskanje v Googlu in poiščite industrijske funkcije v vašem območju. Če pride kdo, natisnite nekaj vizitk in pojdite! Če ne, poiščite spletni forum, ki se nanaša, se predstavite in začnite odgovarjati in postavljati vprašanja.

4. Pokažite pretekle stranke / stranke in zakaj vas imajo radi

Od pričevanj do logotipov tretjih strank je ugotovitev, da ste sodelovali z drugimi podjetji (potencialno znanimi strankami), velika spodbuda za vsako spletno podjetje.

Glede na temo WordPress, ki jo uporabljate, lahko dodate predstavitev odjemalca, prav tako preprosto in vstavljanje novega modula. S temo Skupaj lahko izbirate med slikovnimi mrežami, vrtiljaki in drsniki, ki jih je vse mogoče enostavno vstaviti in prilagoditi na kateri koli postavitvi strani (na strani je celo precej čedna Tiskovna stran Povečajte demo z uporabo ikonskih polj).

5. Prisotni priznanja, ni pomembno, kako majhna

Nagrade so ogromne za vsa podjetja. Celo veliko filmov in oddaj na Broadwayu živi in ​​umre zaradi nagrad, ki jih prejme. Pri nagradah je lepo, da jih je nekdo sestavil nekdo. Lahko trdiš, da so nekateri bolj verodostojni od drugih, vendar stranke in stranke radi vidijo, da so te vsaj prepoznali po nečem.

Vzemite prvotno nagrado za kakovost avtomobilske industrije J. D. Power and Associates. Organizacija nagrado podeli po meritvah težav v prvih 90 dneh lastništva. Mnogi ljudje to vidijo kot nekakšno šalo (saj je 90 dni toliko časa, da posedujem avto). Vendar se vsak dobitnik nagrade poteguje za zmago kot nor. Kot bi morali, saj bo moral izboljšati njihov ugled.

6. Ponudite vse možne načine stika

Stranke naj pokličejo, poklepetajo, po e-pošti ali pošljejo goloba prevoznika, če je mogoče. Razumljivo je, ko nekatera spletna podjetja ne morejo obravnavati telefonskih klicev. Toda za hitre interakcije raje razmislite o klepetalni plošči.

Spet so vtičniki odličen način za dodajanje dodatnih funkcij na vašo spletno stran. Všeč so nam kontaktni obrazec 7 in WPForms za izdelavo kontaktnega obrazca po meri. Lahko pa poskusite katerega od teh priporočenih vtičnikov za klepetanje v živo, da boste lahko v realnem času komunicirali s svojo stranko.

7. Dovoli preprost dostop do drobnega tiska

To je odvisno od vrste podjetja, ki ga vodite. Če imate spletno mesto za e-trgovino, je ta točka še posebej pomembna glede na število strani, ki jih boste namenili drobnemu tisku.

Morda boste morali na primer napisati pogoje storitve in pravilnik o vračilu. Oboje večino strank preskoči, nekateri pa bodo nakupe opravili šele, ko bodo videli, da imate oboje. Zato v nogo vključite jasne povezave za enostaven dostop.

8. Ko se povežete, preklopite na ciljne strani

Ali prodajate izdelke ali storitve prek Google Ads? Ali imate Facebook stran, na kateri se na svoji spletni strani povežete z določenimi novimi predmeti?

Ne glede na to, ali vodite blog s spletnim seminarjem ali popolno trgovino z e-trgovino z novimi izdelki vsako sezono, je znano, da se ciljne strani počutijo bolje in kupijo od vas pogosteje. Best Buy si je na ciljnih straneh ustvaril trden ugled in strankam prikaže neposredno prave izdelke, ko kliknejo Google Ads.

Niste prepričani, kje začeti? Oglejte si naš celotni vodič o tem, kako sestaviti ciljne strani z WordPressom. Zajemamo tri načine, kako lahko sestavite svojo ciljno stran z uporabo tem, vtičnikov ali kode po meri.

9. Varnost naj bo stalna prednost

Če uporabniki na spletnem mestu za e-trgovino ne vidijo potrdila SSL, imajo močan razlog, da odidejo, ne da bi se vrnili. Enako velja za množico neželenih komentarjev na vašem blogu. Zaradi tega je videti, kot da vam ni vseeno, kdo pride na vaše spletno mesto.

Od neželene pošte do posodabljanja vtičnikov, tem in WordPress-a igra varnost pomembno vlogo pri tem, kako si ljudje ogledajo vaš spletni ugled. Čeprav imate na voljo le nekaj signalov zaupanja WordPress, s katerimi lahko pokažete, da je vaše spletno mesto varno (kot je McAfee Secure), je vaša naloga, da pokrijete vse na sprednji strani in na zadnji strani.

10. Pisanje namena svojega spletnega mesta na zid in njegovo držanje

Ali ima vaša blagovna znamka izjavo o poslanstvu? Ste vzpostavili nabor pravil, zaradi katerih ste edinstveni? Če ne, je čas, da položi pisalo na papir. Zakaj? Ker bodo ljudje nekoč videli, da je vaše podjetje namenjeno. Če pa namen ni skladen, vam v prihodnje nihče ne bo zaupal.

Zappos si je na primer priskrbel ime, saj je nekaterim strankam zagotovil hitro pošiljanje in občasno presenečenje. Če pa so nekateri kupci prejeli povprečno ali počasno pošiljanje, bi si mislili: “Huh, mislil sem, da je to smisel nakupovanja prek Zapposa” in nikoli več ne kupujejo tam.

Skratka, sporočite svojo edinstvenost in se držite svojih obljub.

11. Dovolite ljudem, da raziščejo več o vašem podjetju s povezavami na družbene medije

Ena stvar je ustvarjanje računov v družbenih medijih, druga pa je, da te povezave predstavite na svojem spletnem mestu.

Zakaj? Ker računi v družbenih medijih omogočajo nadaljnje raziskovanje podjetja.

Socialni računi prinašajo bolj uporaben pogled na vašo blagovno znamko. Kupci lahko vidijo ljudi, ki delajo, zabavne dejavnosti in dogodke, socialna prizadevanja in še veliko več. Na WPExplorerju imamo vodnike, ki pokrivajo Instagram za e-trgovino, SnapChat in WordPress, povečanje socialnih sledilcev in še več. Oglejte si in začnite graditi svoje.

12. Razmislite o napotitvah in podružnicah

Ena stvar je zagotovo. Če je večja verjetnost, da bodo drugi nagrajeni za to, da bodo lepo govorili o vašem podjetju, več napotkov boste dobili. V zvezi s partnerskim ali napotnim programom je zanimivo, da si obe strani vzameta le nekaj trenutkov za konfiguracijo s pravim vtičnikom WordPress. Obstaja ogromno pridruženih vtičnikov WordPress, vendar je eden naših najljubših AffiliateWP.

Po tem lahko začnete razkleniti provizije ljudem, ki pregledajo ali priporočijo vaše podjetje. Ne boste zagotovili, da boste dobili dobre ocene, zagotovo pa izboljša vaše možnosti.

Še več nasvetov za ugled spletnega mesta?

Nekaj ​​najboljših načinov za izboljšanje ugleda vašega spletnega mesta je zdaj mogoče storiti v naslednji uri. Če imate kakršna koli vprašanja ali predloge glede nasvetov o ugledu svojega spletnega mesta, nas obvestite v spodnjih komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map