Kako zgraditi partnersko spletno mesto s pomočjo WordPress-a

Bi radi zaslužili? Seveda. Kdo ne? In ali veste, kaj je najboljši del? Z WordPressom lahko storite uboj, kot smo že videli v nedavni preteklosti. Danes vam bomo zgradili podružnično mesto, tako da boste lahko naredili nekaj moola in kupili hiše na plaži, Ferraris in dela. Vse to za vas, samo zato, da se boste naučili nekaj novega in živeli veliko, ker si to zaslužite.


Svet je tvoj. – Škrlat

Natančneje, izdelali bomo spletno mesto za pregled izdelkov s pomočjo platforme, ki jo tako ljubimo in negujemo. To je zato, ker obstajajo različne vrste partnerskih mest, kot bomo videli v trenutku. Oborožili vas bomo; vam da vsako orodje in vire, ki jih potrebujete, da svoje sanje pretvorite v resničnost.

Z vašim partnerskim spletnim mestom boste zaslužili, pod pogojem, da ste pripravljeni vložiti potrebna prizadevanja. Seveda ne moreš dobiti ničesar za nič. Tako da nas za konec v komentarju na koncu. Če se odmaknete, primite varnostni pas, je vse do pedala.

Vrsta spletnih strani podružnic

S podružničnim podjetjem, ki temelji na WordPressu, lahko sledite številnim potm. Čeprav bom to objavo skušal obdržati splošno, vam želi ta razdelek pomagati pri izbiri najboljšega partnerskega spletnega mesta za vas. Tukaj gremo.

Dnevne ponudbe

Če lahko sklenite ponudbe z lokalnimi podjetji in dosežete velike popuste svojim uporabnikom, lahko v provizijah izkoristite neizmerno bogastvo. Internet je poln spletnih mest za vsakodnevne ponudbe, saj jih je mogoče enostavno postaviti, poslovni model pa je dokaj enostaven. Več ko boste oddali ponudbe, večja bo provizija za podružnice. Oglas lahko ponudite na strani, da dopolnite svoj dohodek.

Velik del dela se vrti okoli zbiranja ponudb podjetij in proizvajalcev, ki lahko zagotovijo ogromne popuste, ki uporabnike spodbudijo k nakupu stvari, ki jih sploh ne potrebujejo. Vsako prodajo, ki jo izvedete, lahko dobite kjer koli med 30% in 50%. Lep primer je Groupon,čeprav jih je na tone več.

kupon-ukvarja-wordpress-tema

Enostaven način za dvig spletnega mesta s kuponi in zagon v trenutku je s predhodno oblikovano temo kupona, kot je tema Kupon WordPress. Ta tema ima vse, kar potrebujete za spletno mesto za dnevne ponudbe, na primer oddajo ponudb vnaprej, enostavne možnosti teme, odštevanje kuponov, socialno vključevanje in še več.

woocommerce-kupon-odštevanje-vtičnik

Če že imate temo, ki jo imate radi, potem je vtičnik morda najboljša stava. Dodajte kupone za svojo trgovino WooCommerce z vtičnikom WooCommerce Coupons Countdown WordPress. Hiter in preprost način za dodajanje kuponov po meri na katero koli spletno mesto za e-trgovino WooCommerce.

čarobni-wp-kuponi

Želite začeti z brezplačno možnostjo? Magic WP kuponi Lite je brezplačen vtičnik WordPress, ki vam omogoča dodajanje osnovnih kuponov s sistemom števcev klikov, všečki in ne všečki in možnost nalaganja novih predlogov kuponov.

Spletna mesta za primerjavo cen

Spletna mesta za primerjavo cen vam ponavadi prikazujejo izdelek in njegovo ceno v različnih trgovinah. Običajno so predstavljeni pregledi izdelkov, ki jih predložijo uporabniki, ki predstavljajo večino njihove vsebine. Kako spletno mesto za primerjavo cen zasluži? Provizijo zaslužite, ko uporabnik klikne povezavo in obišče spletno mesto prodajalca. Prav tako lahko prodajate oglasni prostor.

wp-primerjava-cena-primerjava-wordpress-tema

Dodajte svoje ocene (in pridružene povezave) s temo Primerjajte ceno WordPress. To je odlična možnost za skupno rabo svojih priljubljenih izdelkov in storitev s svojimi bralci z uporabo preprostih bralnih primerjalnih tabel z logotipi, datumi, cenami in več.

go-cene-primerjava-tabela-vtičnik

GoP odzivni ceni in primerjajte WordPress vtičnik je kot nalašč za ustvarjanje primerjalnih tabel za skoraj vse. Dodajte slike, videoposnetke, sezname funkcij, ikone in tone več, da lahko bralci izberejo, katera možnost je zanje najboljša. Območje tabel s cenami je odličen način za primerjavo in primerjanje podobnih ponudb (kot so gostovanje ali tematski paketi).

woocommerce-primerjava izdelkov

Če dve možnosti za premijo nista v proračunu, WooCommerce Primerjajte izdelke brezplačen vtičnik WordPress je preprost način za dodajanje primerjav izdelkov v vašo trgovino WooCommerce.

Spletna mesta za pregled izdelkov

Danes sijemo svetlobo na tem območju. Spletna mesta za pregled izdelkov gostijo strokovne preglede izdelkov, ki ste jih uporabljali ali testirali. Prav tako lahko pozdravite ocene uporabnikov, ki so omenjeni izdelek v preteklosti uporabljali za popestritev vaše vsebine. Pridobljeno provizijo zaslužite, ko uporabnik, ki ga napotite na prodajalca, opravi nakup ali izvede katero koli drugo želeno dejanje.

thereview-ratings-reviews-wordpress-tema

Tema Pregled WordPress je stilska tema revije za revijo z enostavnimi možnostmi pregledovanja, za katere bralci lahko pustijo svoje ocene poleg vaših. Tako se lahko obiskovalci vaše spletne strani prepričajo v ocene in upajo, da kliknejo na te partnerske povezave.

taqyeem-ratings-reviews-plugin

Če želite dodati mnenja na svoje trenutno spletno mesto, si oglejte vtičnik Taqyeem Ratings & Reviews WordPress. Navidez ničesar ta vtičnik ne more narediti s svojimi neomejenimi barvami, neomejenimi merili za pregledovanje, pisavami po meri in več slogi pregledovanja.

pregled izdelka wp

Super brezplačna možnost je WP Product Review brezplačen vtičnik WordPress ki ima trdne možnosti za brezplačni vtičnik. Dodate lahko ikone za pregled po meri, prilagodljive barve, možnosti za & con in celo funkcionalnost pred nalaganjem.

* * *

Na koncu dneva je podružnično trženje povezano s promocijo izdelkov drugih in s tem zaslužkom provizije. Vsekakor odpravlja mučen proces razvoja izdelkov, kar pomeni, da lahko preprosto postavite spletno mesto in začnete zaslužiti v nekaj mesecih. Pomeni tudi, da imate več časa, da se osredotočite na razvoj vsebine in trženje.

Če želite namesto tega ustvariti partnerski program, če želite promovirati svoje izdelke, si oglejte naš vodič o najboljših vtičnikih partnerskega programa.

Zakaj uporabljati WordPress

Očitno je WordPress lep, vendar obstaja veliko drugih razlogov, zakaj tudi velike blagovne znamke uporabljajo in ljubijo WordPress. Dotaknili se bomo samo nekaterih razlogov, zakaj bi morali uporabljati WordPress za napajanje svojega partnerskega spletnega mesta.

Enostavno in vsestransko

Za začetek je WordPress enostaven za nastavitev, učenje in uporabo. Čeprav lahko veščine kodiranja pridejo v poštev od nekdaj, za izdelavo podružničnega spletnega mesta z WordPressom ne potrebujete nobenega znanja o kodiranju. Potrebujete samo pravo temo in vtičnike za WordPress in že ste pripravljeni. Poleg tega so na voljo tudi teme WordPress, vtičniki, dodatki, skripte in razširitve WordPress precej vsestranska platforma.

Prijazno iskalnikom

WordPress je prijazen iskalnikom, ki temelji na čisti kodi in sledi najboljšim spletnim standardom – vse, kar naj bi pritegnilo iskalnike. Mislim, da Google in podobni ljubijo bloge WordPress, in če lahko del spletnega dnevnika integrirate na svoje spletno mesto, lahko zlahka dosežete boljše uvrstitve in povečate konverzije.

Dragocen blog bo spodbudil tudi zaupanje uporabnikov, natančno kakovost, ki jo potrebujete za nadaljevanje, naraščanje in naraščanje provizij. Še bolj lahko izboljšate svoj SEO, tako da spletno mesto oddate Googlu in uporabite take vtičnike Yoast SEO.

Enostavno vključite oglase

S pomočjo pripomočkov lahko preprosto vključite oglase v svoje partnersko spletno mesto, ki temelji na WordPressu, in tako povečate svoj zaslužek. Samo prilepite kodo HTML za oglase v Besedilo gradnik in ga postavite kamor koli, odvisno od vaše teme. Nekatere teme imajo med drugimi mesti specializirana področja oglasov v zaglavju.

Velika podpora

Le malo (če sploh) sistemov za upravljanje vsebine se lahko po skupnosti primerja z WordPressom. WordPress ima okoli sebe veliko skupnost. Ta skupnost je odličen vir brezplačne in napredne podpore, ki jo boste potrebovali pri gradnji podružničnega podjetja.

Od blogerjev, svetovalcev, sodelavcev, razvijalcev in strokovnjakov med drugimi boste imeli najboljšo podporo, o kateri si lahko kdaj sanjate.

To storimo s tem, da vam izdelamo partnersko spletno mesto z WordPressom. Najprej najprej stvari, kaj boste potrebovali?

Kaj rabiš

selitev na novega-wordpress-gostitelja

 • Najboljše gostovanje v WordPressu – Vaša partnerska stran mora biti zelo hitra za dobro uporabniško izkušnjo. Ne potrebujete prekinitve in zagotovo ne želite izgubiti svojega mesta hekerju. Poleg tega potrebujete dovolj virov strežnika, ko vaše spletno mesto raste. Kako izbrati najboljše WordPress gostovanje ima pokrit hrbet. Če potrebujete hiter popravek, priporočamo WPEngine med temi drugimi najboljšimi gostitelji WordPress-a.
 • Ime domene – Naj bo kratko (največ 3 besede) in nepozabno. Mislite veliko in globoko v prihodnost. Če je le mogoče, bodite luštni, le prekrivajte. Bodite ustvarjalni in ko boste pripravljeni, vse domene kupim od Namecheap-a.
 • Odlična WordPress tema – pojdite z vsestransko, po možnosti večnamensko temo, zaradi katere bodo vaše ocene izstopale. Če razmišljate o temi WordPress Total, ste na pravi poti.
 • Niša – Izberite lepo, do katerega ste strastni ali poznavalci. V tej niši boste porabili veliko časa, da bo bolje. Izdelke boste promovirali v tej niši in fantje, ki jih boste prodali, bodo cenili neko strast.
 • Dovolj odličnih vsebin – Kaj je v resnici dovolj vsebine? Neprestano objavljajte ocene in vsebino spletnega dnevnika. [Lazje reci, kot storiti]
 • Potrpljenje – je vrlina

Kako ustvariti partnersko spletno mesto s programom WordPress

Zdaj, ko imamo pokrite rekvizite, pravzaprav zgradite tisto partnersko spletno mesto, o katerem pišemo že od prvega odstavka. Začnimo z najočitnejšo točko.

1. Vzpostavitev spletnega mesta podružnice WordPress

Nastavitev partnerskega spletnega mesta je podobna nastavitvi običajnega mesta WordPress. Ker želite, da vaši uporabniki zaupajo vašim pregledom, da jim boste lahko še naprej zaslužili provizije, morate v svoje spletno mesto za pregled izdelkov vložiti malo razmišljanja in časa. Spletnega mesta preprosto ne morete naključno udariti in pričakovati, da bo zmagal.

Vse izdelke, ki jih boste pregledali in promovirali, ni pomembno, WordPress ima široko paleto tem in vtičnikov, ki vam bodo v nobenem trenutku pomagali sestaviti spletno mesto za strokovni pregled. In ker je teme WordPressa enostavno prilagoditi, vam sploh ni treba iti s specializirano temo v slogu pregledovanja, čeprav bi bil to velik korak v pravo smer.

Poleg tega nastavitev spletnega mesta za pregled vključuje izbiro pravega gostovanja v WordPressu, namestitev in konfiguracijo WordPressa, tem in vtičnikov. Tako enostavno kot A, B, C.

Namestitev WordPressa je enostavno graško delo; mnogi spletni gostitelji ponujajo namestitvene programe z enim klikom, ki vaše delo polepšajo. Pojdite naprej in kupite gostovanje bonafida z našega dobro izbranega seznama spletnih gostiteljev in namestite WordPress na svojo domeno. Dodajte temo (na primer Total ali brezplačno) in nastavite svoje vtičnike (več o tem v trenutku).

Obstaja tudi nekaj odličnih tem za pregledovanje WordPressa, zato ne zadržujte; se obrnite na rešitev, ki deluje za vas. Zgoraj smo delili nekaj odličnih primerov, toda v spletu je res veliko drugih. Po namestitvi spletnega mesta WordPress je čas, da začnete ustvarjati super vsebino. Najprej nekaj kazalcev.

2. Izberite svoje izdelke in pametno povežite partnerje

Če je vaše srce v njem, s promocijo izdelkov, ki so poceni umazanije, ni nič narobe. Edina slaba stran je, da boste morali veliko več ljudi spremeniti, da bodo lahko dosegli velik dohodek iz svojega podružničnega podjetja.

Pomislite, če boste za vsako prodajo v vrednosti 10 USD zaslužili 10%, boste morali pretvoriti 1000 ljudi, da boste zaslužili 1000 USD na mesec. Če po drugi strani dobite 10% od vsake prodaje v vrednosti 1000 USD, boste potrebovali le 10 konverzij, če želite 1.000 USD na mesec. Glej, kam grem s tem?

Isti primer velja tudi za pridružene partnerje, podobne programe, ki jih iščete. Preusmeril bom partnerski program, ki ponuja, recimo, 10% vsake prodaje v prid fantom, ki ponujajo 50%, pri čemer bodo ostali ostali dejavniki, vključno s ceno, stalni.

Želite oglaševati kamere prek spletnega spletnega spletnega dnevnika / recenzije? Najprej si oglejte nekaj prodajalcev kamer in izberite le najboljše partnerske programe. So njihovi pogoji ugodni? Ali je izplačilo dovolj veliko za vzdrževanje vašega podružničnega podjetja? Ali ponujajo široko paleto izdelkov? Imajo dober ugled na trgu? Ali je njihov partnerski program uspešen? Kako ravnajo s svojimi obstoječimi podružnicami? To je le nekaj dejavnikov, ki jih je treba upoštevati pri izbiri izdelkov in partnerjev za promocijo.

Ne pozabite, da če promovirate neprijetne izdelke samo zato, da vam bodo pri uporabnikih privoščili provizijo, bo podoba vaše blagovne znamke trpela zaradi vaše nevoščljivosti. Hitreje boste ostali brez podjetja, kot ga lahko zgradite.

Očitno in to smo že omenili, morate slediti svoji strasti, še posebej, če boste vsebino zapisali sami. Če vas bo treba opomniti, boste pisali ljudem, ki jih zanimajo izdelki, ki jih oglašujete – drugim ljubiteljem niš, kot trdi Shaun Quarton. Če niste navdušeni nad izdelki, ki jih oglašujete, vendar ste v poslu, ker je niša donosna, navdušenci „…bodo videli naravnost skozi brezživne, ne navdihnjene vsebine.”

Kljub temu poslu in vsebini se morajo izdelki, ki jih promovirate, povezati s svojo vsebino. Preprosto ne morete govoriti o televizijskih sprejemnikih in se nato obrniti in promovirati gnojila. To je gnus v svetu vsebinskega marketinga.

Če nadaljujete, ne prezrite ponavljajočih se naročnin takšnih naročnin, ki plačujejo provizije vsakič, ko naročnik pritisne gumb za obnovitev. Lahko so odličen vir ponavljajočih se pasivnih dohodkov, ki zahtevajo malo truda, da bi se ustanovili.

3. Dodajte veliko kakovostne vsebine

tipkanje prenosnikov in blogerjev

Vsebina je in verjetno ste že slišali milijonkrat, kralj. Hudiča lahko tržite iz svojega spletnega mesta za pregledovanje Jezen moški, če pa nimate tiste vsebine, zaradi katere uporabniki kliknejo povezave, in pravzaprav kupiš, ne greš nikamor.

Kako pritegniti več prometa na vaše WordPress spletno mesto, smo razpravljali, zakaj je visoka kakovost ključnega pomena. Ne glede na to, ali pišete ocene ali objave na spletnem dnevniku, mora biti vaša vsebina najvišjega kalibra – ali vsaj boljša od konkurenta. Videti morate, da dodate vrednost uporabnikovemu postopku odločanja.

Vaša vsebina mora vsebovati vse odgovore, ki jih bralec potrebuje za nakup. Poglejte, kaj počne vaša konkurenca, in pojdite kilometer naprej. Vaša partnerska stran mora biti zadnji vir, ki ga kupec obišče, preden porabi zeleno.

Izvedite raziskavo ključnih besed, da ugotovite, kaj uporabniki iščejo. Uporabite svojo vsebino za naslavljanje uporabnikovih bolečin in sami imate temelj trajnostnega poslovanja. Konec koncev, zaslužite le, ko rešite težavo za svoje uporabnike. In s partnerskim spletnim mestom jim preprosto pokažete, zakaj je izdelek, ki ga priporočate, rešitev, ki jo potrebujejo. Lažje od tega ne more.

Nasvet za profesionalce: Kakovostne (dragocene, ustrezne, sveže) vsebine bodo vzbudile zaupanje pri vaših bralcih.

Naj bo vaša vsebina sveža, ker – staleži so samo slabi. Spremljajte trende v svoji niši in vedno boste vozili val, namesto da bi mu sledili. Ali obstajajo ponudbe za počitnice? Odlične novice, osredotočene na nišo, ki bi lahko bile odlična objava na blogu? Dotaknite se tega in ostanite pred konkurenco. Orodja, kot so Google Alerts in Google Trends med drugim so lahko koristni pri tem prizadevanju.

Dodajte obilo vsebine – deset objav na blogu in pet mnenj vas ne bo kupilo za potovanje v Disneyland. Potrebujete veliko prometa in boljše SEO lestvice, in edini način, da dosežete oboje, je dosledno objavljanje visokokakovostne vsebine. Opomba: Več ko je vsebine, več je priložnosti za namestitev partnerskih povezav. Tako je, povezave lahko umeščate v objave na spletnem dnevniku, strani, ocene, študije primerov, intervjuje, poddaje in videoposnetke..

Na splošno bi si morali prizadevati za objavo strokovno predstavljenih pregledov. Potisnite dajte kakovostno vsebino dosledno. Mimogrede, ne pozabite, da vse te podrobnosti vnesete v svoj poslovni načrt. Oprosti, ker tega že prej nisem omenil. Potrebujete poslovni načrt; vsako podjetje potrebuje strategijo.

4. Promovirajte spletno mesto podružnice WordPress

Poleg objavljanja kakovostne vsebine se morate zavestno potruditi pri promociji svojega spletnega mesta. Naredite vse, kar je v vaši moči, da privabite obiskovalce, le preverite, ali so vaše taktike zakonite ali pa boste razjezili Googlove všečke in si prislužili slabo predstavnico. Promovirajte svoje spletno mesto tako v spletu kot tudi zunaj njega – tržite ga, hudiča. Tukaj je opisano, kako pritegniti več prometa na svoje WordPress spletno mesto, da začnete.

5. Spremljajte svojo uspešnost

Tudi z najboljšim načrtom boste morali, ko gradite svoje podružnično podjetje WordPress, ostati prilagodljiv in se mu ustrezno prilagoditi. Nenehno se razvijate, preden udarite v zlato. Preden najdete popolno formulo, boste morali nekajkrat spremeniti taktike in strategije. To je neizogibno.

Zato morate spremljati in upravljati uspešnost svojega spletnega mesta. Eksperimentirati morate z različnimi vrstami vsebine in odstraniti izdelke, ki delujejo slabo. Orodja, kot so ahrefs in Google Analytics med drugim vam ponujajo veliko vpogleda v vaše podjetje.

Orodja in viri za spletno mesto WordPress Reviews

Orodja, ki jih na koncu uporabite za izdelavo spletnega mesta za WordPress, so v celoti odvisna od vaših poslovnih potreb. Tu pa je seznam splošnih orodij, ki jih boste potrebovali pri izdelavi naslednjega velikega partnerskega spletnega mesta:

 • iThemes Varnost – Desetkrat povečajte svojo varnost. Razmislite tudi o uporabi HTTPS. Preberite druge varnostne ukrepe WordPress
 • Varnostne kopije WordPress rešitev – omogoča vam umirjenost, saj veste, da lahko spletno mesto enostavno obnovite, če bi šlo kaj narobe
 • Yoast SEO – Najboljši WordPress SEO vtičnik po mojem mnenju
 • Google Analytics za WordPress – Slediti morate svojim statistikam, da boste lahko izboljšali
 • Zbogom Captcha – Samodejno lovite neželene vsebine, preden pregledajo vaše ocene. Tudi dražilne captcha!
 • Akismet – To je priljubljen in močan vtičnik za preprečevanje neželene pošte
 • Najboljši vtičniki za socialne medije za WordPress
 • Precej povezava ker morate skrajšati in skriti izhodne partnerske povezave
 • Pregled WP – Ustvarite neverjetne ocene in povzetke
 • AzonPress – Pozdravljeni Amazonovi partnerji
 • W3 Skupaj predpomnilnik – Hitrost spletnega mesta je danes Google dejavnik razvrstitve. Vaša WordPress podružnica naj se naloži zelo hitro, zato recite, da že predpomnilni vtičnik

Priljubljeni partnerski programi

Končne misli

Za izdelavo donosnega spletnega mesta za WordPress je potreben čas in trud, zato ne pričakujte, da boste čez noč ubili. To ni sistem za hitro obogatitev, to je podjetje, ki bo imelo koristi od vseh poslovnih izkušenj, ki jih imate.

V celoti, izgradnja WordPress partnerskega spletnega mesta in ustvarjanje zdravega dobička je izvedljivo. Veliko spletnih mest na internetu je odvisno in uspeva od provizij, tako da, to je izvedljiv poslovni model. Samo igrajte svoje karte in bodite potrpljivi. Postanite morski pes in pametno vložite svoje vire. Do naslednjič ne pozabite, da je sparing treniranje. Tukaj je vaš uspeh!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map