Kako zgraditi samostojni posel, Vodnik po simbolih za WordPress

Z WordPressom zgradite samostojni posel

Ste rojeni podjetnik, tvegan sam. V nekem trenutku svojega življenja ste se pred kratkim ali v preteklosti odločili, “Vraga, posel bom sam”, in tukaj si. Morda ni tako. Morda samo odvračate od 9 do 5 mletja, v katerem ste obtičali. Potrebujete več življenja. Hrepenite po svobodi, da ste lastni šef, in možnosti, da zaslužite neskončno več.


Želite zgraditi samostojno podjetje, tako da lahko delate kjer koli in kadar koli. Želite delati od doma in vam ni treba več ure sedeti v prometu. Želite delati v vašem pjs-u, pravzaprav skuhajte kosilo in si med projekti oglejte epizodo oddaje o svojih priljubljenih. Želite potovati po svetu, ne da bi morali celo leto čakati na dopust. Hrepenite po tem, da bi se zaljubili v nove kulture in bili resnično srečni.

V črevesju čutite, da ste pripravljeni na izziv in komaj čakate, da unovčite svoj prvi ček. Morda je navdušenje močno. Morda imate radi intenzivne. Intenzivno je dobro. No, vaša ambicija je občudovanja vredna, toda kje začnete?

V današnjem prispevku bomo objavili nekaj temeljev, ki jih morate upoštevati (in izvajati) pri gradnji samostojnih podjetij, ki temeljijo na WordPressu. Pripravite se na pouk in še bolj navdih, saj bodo ti nasveti precej prvak, ki si ga želite in si ga zaslužite. Si pripravljen? Tukaj gremo.

Odločite se za poslovno idejo

Najprej je treba določiti podjetje, ki ga želite začeti in graditi. Ne morete začeti podjetja samo zato, da bi ga začeli – veste – za hudiča ali za vznemirjenje ali za razkazovanje prijateljev. Vašo izbrano poslovno idejo naj vodijo vaše strasti, izkušnje in znanje. Kot smo videli v Kako zaslužiti z WordPressom, obstaja nekaj poti, povezanih z WordPressom, v katere se lahko podate. Samo najti moraš svojo ljubezen.

Teme in / ali vtičnike WordPress lahko razvijete, če imate veščine spletnega razvoja ali ste dovolj strastni za učenje. Lahko se preoblikujete v uglednega blogerja o WordPressu, zagotovite WordPress gostovanje in / ali ponudite podporo WordPressu v živo med drugimi. Čeprav so vse to donosne priložnosti, boste porabili veliko časa, ko boste delali v svojem podjetju in v njem, zato je najbolje, da sledite svojim strastim.

Prav tako morate biti dobro seznanjeni s tem, kar počnete. Kako boste ponudili storitev, če niste prvi pri storitvi? Najpomembneje je, da vaša poslovna ideja ne bi smela pasti iz vesolja. Biti mora dovolj realističen, da lahko poskrbi za določeno težavo; to bi morala biti rešitev na trgu. Preprosteje povedano, vaši izdelki in storitve bi morali biti nekaj, kar so ljudje pripravljeni plačati. Končno lahko z WordPressom ustvarite katero koli samostojno podjetje, zato se ne omejujte na možnosti, ki smo jih omenili.

Obdelajte trden poslovni načrt

ustvarite poslovni načrt

Ko sem začel s samostojnim blogerskim poslom, nisem imel nobenega načrta. Samo del ideje in motivacija za deset ljudi. Kljub temu je pomanjkanje poslovnega načrta zamudilo moj prehod v polno razgledanega blogerja. Naučil sem se lekcije, ki je…

Načrt vam pomaga, da ostanete osredotočeni in ostanete na tekočem s poslovnimi zadevami, tudi ko se počutite, kot da bi odšli. Lahko oblikujete finančne napovedi, postavljate zanesljive vsebinske strategije, oblikujete učinkovito trženje in na splošno dobite velike. In brez načrta boste kot ladja brez plovbe. Izgubili boste smer, razbitine in na koncu zapravili veliko časa in denarja. To vem iz prve roke in na podlagi izkušenj zdaj načrtujem podjetja (kot tudi svoj dan) z načrtom.

V vašem načrtu ni treba polniti strani; ni treba biti načrt stoletja; le pisna izjava o tem, kako se boste iz nič prodali na zdravo samostojno podjetje. Dnevni načrt je lahko nekaj nalog Evernote, ali aplikacijo za koledar. Potrebujete pomoč pri pripravi poslovnega načrta? Oglejte si Samostojni poslovni načrt: lahko načrtujete uspeh ali pričakujete, da ne bo uspel s strani iThemes za nekaj navdiha. Iti naprej…

Zgradite ga in prišli bodo

Najpomembnejše premoženje, ki ga lahko imate kot WordPress freelancer, je spletno središče, na katerem bodo bodoči kupci lahko izvedeli več o vaših storitvah / izdelkih, preverili svoj portfelj, stopili v stik z vami in na koncu naročili. Tu zasije WordPress.

Platformo je enostavno nastaviti in uporabljati. S popolno temo WordPress (glejte Total Respoziv večnamenska WordPress tema) in nekaj vtičnikov lahko zgradite samo popolno portfelsko spletno mesto brez težav (npr. to, ali celo to).

Za pripravo spletnega mesta WordPress vam ni treba najeti spletnega razvijalca, samo zaženite svojo izbrano temo, dodajte nekaj vtičnikov za napajanje in že ste pripravljeni. Brez dvoma boste za svoje podjetje potrebovali veliko gostovanje v WordPressu, tako da se lahko osredotočite na posel, ne da bi se vam bilo treba bati zlonamernih hekerjev, na primer.

Za orodja, ki jih potrebujete za vzpostavitev profesionalnega spletnega mesta WordPress, si oglejte naslednje vire:

 • Viri za WordPress za vaš profesionalni priročnik
 • 20 najboljših tem na WordPress na eni strani
 • Kako ustvariti WordPress temo iz HTML-ja
 • Najboljši vtičniki za socialne medije za WordPress
 • 40 Mora imeti WordPress vtičnike
 • Teme WPExplorer Premium, Elegantne teme in Themeforest
 • 10 vtičnikov BuddyPress, ki jih morate imeti
 • In še veliko več!

Postanite na voljo

čas izdelave

Zdaj, ko imate spletno mesto WordPress pripravljeno in deluje, je čas, da stranke obvestite, da ste na voljo za najem. Če nihče ne ve, da ste WordPress samostojni najemnik, mi povejte, kako vam bodo postavili kruh na mizo in krpo na hrbet?

Tega vam sploh ni treba potekati, začnite s tem, da izkoristite svoj neposredni krog prijateljev, sodelavcev in strank, s katerimi ste delali v preteklosti. Z drugimi besedami, uporabite svoje neposredna mreža. Povejte tem ljudem, da ste na voljo za izdelavo spletnih mest v WordPressu, pisanje odlične vsebine spletnega dnevnika, podporo in / ali svetovanje o vseh zadevah WordPress.

Povejte svojo razpoložljivost na svojem spletnem mestu in na vsaki drugi platformi, ki jo predstavite. Samo ne pošiljajte življenja iz svojih obstoječih mrežnih stikov, ker tega nihče ne ljubi. Presenečeni boste, kako hitro lahko oblikujete projekte, preprosto tako, da svojim tesnim stikom sporočite, da ste na voljo.

Če še niste naredili nobenega projekta, najprej ustvarite nekaj vzorcev za svoje spletno mesto. Želite začeti samostojno kariero spletnega oblikovanja? Predstavite nekaj odličnih vzorcev spletnega oblikovanja na svojem spletnem mestu (lahko jih celo gostite kot demo mesta, če še niste imeli stranke). Če poskušate zagnati podjetje za razvoj spletnih storitev, lahko podarite brezplačne teme, vtičnike itd. Želite začeti samostojno podjetje za bloganje WordPress, kot je vaše? Na spletno mesto dodajte nekaj vzorcev pisanja / bloganja in tako naprej in tako naprej.

Vzorci vam bodo pomagali pri vzpostavljanju verodostojnosti, avtoritete, izkušenj in strokovnosti. Nato položite deske delovnih mest, kjer vaše stranke objavljajo opravila in se prijavite. Če pa niste tisti za prošnje za zaposlitev in dela (čeprav vam v tem času lahko pomagajo pri položnicah), kako je z razvojem lastnih izdelkov ali paketov storitev?

Razvoj izdelkov in / ali paketov storitev

Če vam ni všeč ideja, kako odložiti delovne deske in želite, da stranke namesto vas pridejo k sebi, morate razviti izdelke ali bolje rečeno storitvene pakete. Ste zavzeti razvijalec WordPress-a? Lahko pakirate premium teme WordPress in jih prodate za letno naročnino, tako kot Nick Roach iz Elegantnih tem.

Izdelate lahko plačljive svetovalne pakete. Svojo storitev bloganja lahko ponudite kot pakete z različnimi cenovnimi točkami. Lahko ustvarite kateri koli izdelek, ki si ga zamislite, in uničite, če je to povpraševanje (Studio Envato je poln samostojnih ponudnikov). Poiščite težavo na svojem določenem trgu (niši) in nato ponudite rešitev. Ta rešitev postane vaš izdelek. To seveda predvideva, da imate velik promet do vašega spletnega podjetja, kar bomo pokrili v nekaj. Medtem pa se pogovorimo o zaračunavanju pravih pristojbin.

Pošteno zaračunajte in dodajte vrednost

dodana vrednost

Nič vas ne bo ustavilo, da boste za razvoj WordPressa zaračunali 3 tisoč dolarjev. Če pa se obrnete, kupite WordPress temo v vrednosti 50 dolarjev, ga namestite, zapravite čas in pošljite spletno stran stranki, ali resnično počnete stranko in sebi kakšno uslugo?

Ni pomembno, kako gledate na to, ampak kanonično pravilo poslovanja je vedno služiti stranki najprej. Če omenjena stranka ugotovi, da ste jim zaračunali temo, ki bi jo verjetno naredili sami, dobite slabo predstavnico. Potem je beseda, da ste neokusni fant ali dekle, ki se maskira kot spletni razvijalec. Od tam prevzame narava, ostalo pa le domino učinek.

Bodite vnaprej in preprosti, in ker pri uporabi vnaprej vgrajenih tem WordPress ni nič narobe, naj odjemalec razume, zakaj vam za storitev, ki jo je dobil, plačate 3 tisoč USD. Če boste uporabili vnaprej izdelano predlogo, jih obvestite! Če zaračunate 3 tisoč USD, poskrbite, da boste zagotovili vrednost več kot 3 tisoč dolarjev. To velja za vse samostojne člane. Ko presegajo pričakovanja strank, je navsezadnje najboljši način, da si zapomnijo in si zaslužijo ponavljati posel. Če povzamemo, veste svojo vrednost, preverite tržne cene in ustrezno zaračunajte. Samo ne pretiravajte in ne preplačujte in si ne pozabite narediti nepozabnih.

Izkušnja strank je pomembna

Po mojih izkušnjah podjetje ni samo v podpisovanju pogodb, vplačilu blaga in dostavi izdelka. Poslovni posel, ki ne spodbuja človeško-človeških povezav, se sčasoma razcveti. To velja tudi, če vaše stranke živijo na drugi strani sveta.

Oseba na koncu prejetih e-poštnih sporočil, klepetov in klicev je prav tako človeška kot vi. Uživajo v večini stvari, v katerih uživate. Obravnavanje strank kot prijatelje in družine, v nasprotju s hitrim sredstvom do konca, vas bo ločilo od horde neizkušenih svobodnjakov.

Tudi subtilna kakovost, kot so poštenost, potrpežljivost in ponižnost, vam lahko osvoji srca mnogih strank. Kot smo že omenili, je stranka vedno na prvem mestu. Ali se storitev in izkušnje, ki jih ponujate, strankam počutijo bolje? Če ne, naredite ustrezne spremembe, vendar ne pozabite, da to ne pomeni poljubljanja **. Greš tako in kmalu boš brez posla.

Izboljšajte svoje procese, si zagotovite odlično uporabniško izkušnjo (tudi na svojem spletnem mestu) in zagotovite vrhunske izdelke. Če združite te stvari, boste imeli veliko izkušenj s strankami. Vse je odjemalca – osebe, ki prekine ček. Ne gre za vas in nikoli ne bo.

Pričevanja, zaznamki in napotnice

smiselno-poslovni odnosi

Pričevanja in zaznamki bodočim strankam pokažejo, da so drugi uporabljali in uživali v vaših storitvah / izdelkih. Potrjevanje je, kako dovolite preteklim strankam, da se zavzamejo za vaš namen in katapultirajo vaše podjetje na večje višine. Delam tudi na tem, saj nisem mogel zahtevati od strank, naj mi napišejo sočne izjave.

Zakaj je tako? Seveda si zaslužim pohvale in odobravanje, in ker so moje stranke odlični motivatorji, bi povratne informacije, ki mi jih dajo po vsakem projektu, res potrebovale dolgo stran in tega ne prenašam. Haha, koga šalim? Verjetno bi moral začeti objavljati vsako izjavo, vsako potrditev in vsako vrstico povratnih informacij.

Dovolj o meni, Jonathan Wold, honorarni samostojni svetovalec za WordPress ima to za povedati:

Naj bo preprosto. Prosite stranko, da napiše 2 – 3 stavke o njihovih izkušnjah pri delu z vami. Vzemite njihovo potrditev in ga postavite na svoje spletno mesto …

In kaj storiti? Tako je, objavite ga na svojem spletnem mestu, da bo svet videl. Nato jih prosite za napotnice. Kaj praviš? Najprej pričevanja, zdaj pa moramo stranko zahtevati, da nas priporoči drugi stranki? No, napotnice so odličen način za rast kakršnega koli podjetja pod soncem.

Obvladajte svojo trgovino

V hitrem svetu, ki je internet, nič ni postavljeno v kamen. Tehnologija, ki je danes pomembna, bo morda zastarela že nekaj mesecev. Trendi in pridivi prihajajo in odhajajo. Tehnike se ves čas spreminjajo in rojevajo se nove tehnologije. Ne glede na področje, ki ga želite izbrati, nikoli ne morete nehati učiti in razvijati svojih veščin.

“Profesionalci zaslužijo največ denarja, imajo največ vpliva in imajo na splošno dobro …”, ker so si vzeli čas za učenje vrvi. Učili so se iz svojih preteklih napak ali iz tega, kar imenujemo izkušnje, in se tam niso ustavili. Prehodijo dodatno kilometrino, berejo bloge, knjige in se udeležujejo dogodkov. Aktivno se učijo svoje obrti.

Tudi vi lahko postanete WordPress pro. Tudi vi lahko obvladate trgovino, ki se vam na začetku morda zdi zastrašujoča, vendar vam bo pomagala, da se izločite iz množice. Lahko si celo prislužite domišljijske naslove, kot so guru, sensei in strokovnjak, med drugimi. �� Obvladite, kar počnete, in nikoli ne nehajte učiti.

Gojenje vašega samostojnega podjetja WordPress

rastoče-vaše podjetje

Ko enkrat pridobite privlačnost in pridobite malo pojma o poslu, vas bo morda zamikalo, da bi sedli nazaj in uživali v plodovih trdega dela. Ko stvari začnejo iskati, je mamljivo, da ne bi drznili zavor. Vedno si lahko malo odpočijete, a se nato vrnite na mletje in razvijte svoje samostojno podjetje WordPress. Kako?

Promocija

Spodbujanje vašega samostojnega podjetja je preprosto pridobivanje izdelkov / storitev pred vašimi potencialnimi strankami. Ni važno, kako to storite, pod pogojem, da je to etično, bi morali izčrpati vsako razpoložljivo pot, da dosežete največje število možnosti.

Lahko uporabite Googlove oglase. Za privabljanje lokalnih perspektiv lahko uporabite oglaševalske oglase Facebook in Twitter, ki so geografsko usmerjeni. Lahko gostujete na spletnih dnevnikih, kjer se vaša bodoča stranka odpravi. Hudiča, lahko uporabite sporočila za javnost, natečaje, trženje e-pošte in skoraj vse, kar vam je na voljo, da povečate promet na svoje WordPress spletno mesto.

Nikoli ne nehajte promovirati svojega podjetja, tudi ko že imate stranke in nenehno delo. Kaj? Zakaj naj promoviram svoje samostojne posle, ko je moj krožnik že poln? Odgovor na to vprašanje vsebuje naslednjo točko.

Sestavite glavno ekipo

Vsi imamo radi ekipe. Ekipe so super ker naredijo celo na videz nemogoče naloge. Seveda lahko uspeh dosežete sami, toda z ekipo, ki vam pomaga obrniti zobnike, boste na cilj prispeli hitreje, enostavno in s slogom. Tudi pri svojem uspehu boste uživali dlje.

Enkrat sem sestavil dvočlansko ekipo, in čeprav je bilo zahtevno voditi in drago obdržati, sem podvojil svoj dohodek, znatno zmanjšal svoj delovni čas in se zelo zabaval. Preveč zabave, dokler mi denar ni šel v glavo in sem zmedel celotno operacijo. No, bil sem mlad in to je bila učna izkušnja.

Ekipe so odlične in raje si omislite, da bi sestavili svoje, takoj ko se naučite dela. Nato strogo promovirajte svoje samostojno podjetje, ki temelji na WordPressu, in razdelite delovno obremenitev med člane vaše ekipe. Z ekipo lahko zgradite donosen samostojni posel brez veliko užaljenosti. Bodite prepričani, da si vzamete čas, da dobro izberete svojo ekipo, ali boste na koncu zapravili čas, denar in zaupanje strank v svoje podjetje..

Vodenje projektov

Toda preden zgradite svojo ekipo, morate ostati na vrhu svojih projektov, opraviti računovodstvo, izdajanje računov in komunikacijo med drugimi skrbniškimi dolžnostmi, medtem ko še vedno uravnotežite osebne življenjske obveznosti. Spremljati boste morali denarni tok, vložiti davke in žonglirati veliko drugih podjetniških klobukov.

Potrebovali boste orodja, kot so Trello organizirati in sodelovati pri projektih, WP-račun za izdajanje računov, WordPress napredni sistem za vozovnice za podporo, Sistem odobritve načrtovanja da se vaše delo hitro odobri, Nadaljujte z WP za ustvarjanje čudovitih življenjepisov in Ocene kupcev WP zbrati pričevanja.

To je le nekaj orodij, ki jih potrebujete. Druge vključujejo BackWPup, iThemes Varnost, GoodBye Captcha, in Akismet med ostalimi. Oglejte si ta seznam profesionalnih WordPress virov za več orodij.

Freelancing ni dopust

O ja, delali boste tudi, ko boste na dopustu na Filipinih ali na Havajih. Delali boste dolge in nenavadne ure. Ukvarjati se boste morali z vsemi ljudmi, ker bo ves svet v vaši areni. Tako se boste zabavali tudi sami.

Delali boste od koder koli, kadarkoli. Nastavili boste svoje urnike, pristojbine in vse ostalo. Učili se boste in rasli boste. Bolj se boste zabavali kot kdajkoli prej v zadušnem delovnem pultu z 9 – 5 miz. Prezirali boste kocko in vaše edino obžalovanje bo: “Zakaj za vraga nisem začel tega prej?”

Viri

delovna miza

Bi radi izvedeli več o gradnji uspešnega samostojnega podjetja z WordPressom? Tu je nekaj odličnih virov:

Končna beseda…

Graditi samostojni posel s pomočjo WordPressa je preprosta stvar. Preprosto namestite WordPress, pridobite sijajno temo in nekaj vtičnikov in dobro se boste vrteli ‘n’ roll. Rast podjetja do zrelosti je drugačna žival, čeprav zelo izvedljiva. Samo sledite nasvetom, ki smo jih danes delili tukaj, in našli bi svojo zlato gos. Ali luč na koncu tunela.

Konec koncev, vse, kar potrebujete, je ideja, načrt in volja, da se dvignete nad izzive in postali boste naslednja velika stvar v vaših krogih, če ne celo ves svet. Imate kakšno idejo, nasvet ali vprašanje? Prosimo, pridite, da ogenj gori v razdelku za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map