Kako zmanjšati čas trajanja svojega spletnega mesta WordPress

Močan izpad vašega spletnega mesta WordPress ima katastrofalne posledice. Ko ljudje kliknejo vaše spletno mesto, ga želijo uporabljati, če pa je brez povezave, bo vaše občinstvo hitro izgubilo potrpljenje. Torej, kaj lahko storite, da zmanjšate čas izpadov svojega spletnega mesta WordPress?


V tem članku bomo razpravljali o tem, kako lahko izpadi negativno vplivajo na vaše spletno mesto WordPress in kako lahko spremljate svoj izpad, da vidite, ali je to težava. Kritično bomo preučili, kako lahko izboljšate čas delovanja, da bo vaše spletno mesto čim uspešnejše.

Zakaj je čas prekinitve slab za vaše spletno mesto WordPress

Zdrav razum pravi, da ne želite, da je vaše spletno mesto brez povezave. Prekinitve bodo vaše potencialne obiskovalce frustrirale, zmedle in razburile. Ko ljudje poskušajo dostopati do vašega spletnega mesta, to delajo z nekim ciljem, naj bo to zabava, učenje novega ali nakup.

Če je vaše spletno mesto brez povezave, vas to lahko stane, ko boste vrnili obiskovalce, nove potencialne stranke in prodajo. Prekinitev lahko pomeni tudi, da vaše spletno mesto izgublja verodostojnost pri občinstvu in znotraj vaše panoge. Spletno mesto, ki ima težave z izpadi, prikazuje sliko neprofesionalnosti in ne bi bila prva izbira za plačevanje strank. To zagotovo ne bi veljalo za vodjo in avtoriteto na svojem področju.

Drugi glavni razlog, da ne želite imeti težav z izpadi, je, da Google in drugi iskalniki ne marajo. Redno nalaganje bo zelo hitro začelo vplivati ​​na vašo uvrstitev na straneh z rezultati, in kot vsi vemo, manjši boste padli, manj prometa boste prejeli. Zato je ključnega pomena, da storite vse, da zmanjšate čas izpada svojega spletnega mesta WordPress.

Za spremljanje časa mirovanja uporabite nadzorno rešitev

Prva stvar, ki jo morate vedeti, ko razmislite o tem, kako zmanjšati čas zastoja spletnega mesta WordPress, je samo, koliko vaše spletno mesto vpliva na to težavo. Morda je veliko več, kot si mislite.

Eden od načinov za to je uporaba nadzorne rešitve, da preverite, ali in kdaj se vaše spletno mesto ne uporablja. Tu je nekaj možnosti za merjenje izpadov vašega spletnega mesta WordPress.

Jetpack

skrajšajte čas izstopa spletnega mesta WordPress

Jetpack je brezplačen vtičnik WordPress, ki ima več možnosti uporabe in ga je dobro namestiti na vašo spletno stran. Pomemben del Jetpacka je njegov modul Monitor, kar vam lahko pomaga pri sledenju izpadov.

Monitor vam bo vsakih 5 minut pregledal spletno mesto, da bi videl, da je na spletu. Če gre kaj narobe, vas bo Jetpack poslal po e-pošti, da vas obvestite, da je vaše spletno mesto propadlo, nato pa še enkrat, ko je spet varnostno kopirano in deluje. Tako boste dobili natančno sliko o tem, kdaj je vaše spletno mesto brez povezave in kako dolgo.

Pingdom

Pingdom

Pingdom je priljubljena premium rešitev za tiste, ki želijo malo več informacij o uspešnosti svojih spletnih mest. Pingdom zagotavlja Nadzor nad časom, z uporabo več kot 60+ sondnih strežnikov z vsega sveta za vsako minuto preizkusite vaše spletno mesto. Če se kaj zlomi, vas takoj opozori.

Še bolj impresivno pa je, da Pingdom ponuja analitiko, s pomočjo katere boste lažje razumeli osnovni vzrok vsakega vprašanja izpada. To pomeni, da lahko težavo odpravite in preprečite, da se ponovno pojavi, kar ima za posledico dolgoročnejše uptime. Plus z Vtičnik za spremljanje dejanskih uporabnikov Pingdom orodja Pingdom lahko enostavno integrirate s svojo WOrdpress namestitvijo.

Prvi korak, ki poskuša zmanjšati čas zastoja spletnega mesta WordPress, je izmeriti čas njegovega dela. Konec koncev, kot pravi stari pregovor, če ga ne morete izmeriti, ga ne morete upravljati.

Izberite spletni gostitelj z dobrim ugledom

Ko imate idejo, kako pogosto vaše spletno mesto trpi zaradi izpadov, morate začeti reševati vzroke. Vaše spletno gostovanje bi lahko predstavljalo eno od težav, zato je pomembno, da spletno mesto zaupate profesionalnemu ponudniku gostovanja, ki vas ne bo izneverilo..

WP motor

WPEngine gostovanje

Zagotovo ste že slišali, da smo govorili o njih, toda WP Engine je naš najboljši izbor za zanesljivega gostitelja. Ponujajo v celoti upravljane WordPress gostovalne načrte, ki prihajajo z odlično tehnično podporo, brezplačnimi spletnimi mesti, zmogljivimi strežniki in impresivno 99,95-odstotno garancijo za uptime.

Morda boste opazili, da se ta čas nadaljuje in se vprašate, zakaj ni 99,99% ali celo 100% – to je zato, ker WP Engine mesečno omogoča do 0,05% vašega časa strežnika za vzdrževanje (in ponujajo celo 5% vašega mesečnega plačila za vsako uro, ko je vaše spletno mesto manj). Tako bodo vaši strežniki hitro in varno delovali. Ste že kdaj videli WPExplorer navzdol? Verjetno ne. Zato je ekipa pri WP Engineu odlično opravljena. Poleg tega, če predvidevajo, da bo strežnik ali podatkovni center dalj časa nedeloval, bodo proaktivni in bodo vaša spletna mesta prenesli na nov strežnik, da vas bodo sprožili in upravljali..

Želite izvedeti več o WP Engine in vseh funkcijah, ki jih ponujajo s svojimi upravljanimi programi WordPress gostovanja? Na blogu si oglejte celoten pregled gostovanja WP Engine.

SiteGround

SiteGround

SiteGround je še ena funkcija bogatih storitev za upravljanje gostovanja. Ta pa je na cenovno ugodnejšem koncu lestvice in je zato bolj dostopen vsem, od blogerjev do malih podjetij in širše. SiteGround ponuja vrsto možnosti gostovanja, vključno s spletom, oblakom in namenskim gostovanjem. Nastavitev je hitra in enostavna ter uporablja najnovejše tehnologije na področju gostovanja.

Najpomembneje pa je, da je, kot je Pagely, SiteGround znan po času delovanja. SiteGround se ponaša s svojim uptime je trenutno 99,99%, zapis, na katerega bi bilo ponosno katero koli gostiteljsko podjetje. Čeprav stane manj kot Pagely, je SiteGround še vedno impresivna gostiteljska rešitev, o kateri je vsekakor vredno razmisliti.

Če želite več informacij o tej veliki vrednosti storitve, ne pozabite prebrati našega poglobljenega pregleda gostovanja SiteGround WordPress.

Pagely

Pagely
Pagely je rešitev za visoko gostovanje, namenjena velikim spletnim mestom in velikim podjetjem. Ponudba gostovanja v celoti v WordPress-u, ki je v Amazonu v celoti nadzorovano, se ponaša z izjemno obsežno postavitvijo. Zato je to priljubljena možnost za težke znamke z vse večjimi potrebami v prometu.

Vendar pa je eden glavnih razlogov, da je Pagely tako priljubljen, ta, da ponuja 100-odstotno podaljšanje (čeprav je odvisno od tega, ali želite temu verjeti ali ne 100-odstotno jamstvo za produktivnost) To pomeni, da vam nikoli ni treba skrbeti, da vas bo gostiteljska storitev izneverila. Pagely vam bo morda dal le malo miru, za vsa spletna mesta, ne glede na velikost, pa je to neprecenljivo.

Več nasvetov za izbiro pravega gostovanja

Pri izbiri ponudnika spletnega gostovanja se ne ozirajte na ceno ali velikost obleke. Mogoče je ugodna ponudba, toda če vaš spletni strežnik ne more zagotoviti nadomestitve, bo vaše spletno mesto hitro izgubilo denar, ki ste ga prihranili na gostovanju.

Prav tako, ker je rešitev za gostovanje dobro znana, še ne pomeni, da je zanesljiva. Tudi znani gostitelji imajo lahko težave pred raziskavo preverite tudi raziskave in preverjanje podjetij, ki gostijo poročila.

Zato, če želite zmanjšati odmore svojega spletnega mesta WordPress, vlažite v kakovostno gostovanje, je odličen kraj za začetek.

Posodobite varnost svojega spletnega mesta

Eden glavnih načinov, kako se lahko nadaljuje vaš delovni čas, so kršitve varnosti. Težave z varnostjo lahko segajo od dražilnih virusov do vdora celotnega spletnega mesta, kar lahko znatno poveča čas odmora na vašem spletnem mestu.

Varnost na spletnem mestu WordPress je več. Na najosnovnejši ravni morate redno spreminjati gesla, posodabljati teme in vtičnike WordPress ter vsakodnevno preverjati zlonamerno programsko opremo. Naložba v varnostni vtičnik za WordPress pa je eden najboljših načinov, da vaše spletno mesto varno in izpadi ostanejo minimalni..

Varnost Wordfence

Varnost Wordfence

WordPress Varnost Wordfence plugin nudi brezplačno zaščito vašega spletnega mesta pred hekerji in zlonamerno programsko opremo. Njegov požarni zid spletne aplikacije preprečuje težave, preden se pojavijo, in Wordfence Scan vas bo takoj opozoril, če bo vaše spletno mesto ogroženo..

Obstaja tudi a premium različica tega vtičnika, ki vključuje vrsto ekstra visokotehnoloških varnostnih tehnologij, kot je obramba pred grožnjami v realnem času. Brezplačno ali vrhunsko je Wordfence Security odličen vtičnik, ki ga želite namestiti, če želite ohraniti spletno mesto varno in v spletu.

VaultPress

VaultPress

VaultPress je vrhunska varnostna in varnostna rešitev za WordPress spletna mesta. Ta močan vtičnik, bogat z vsemi funkcijami, ne bo le zaščitil vaše spletne strani pred vsemi velikimi in majhnimi varnostnimi težavami, ampak nudi tudi zaščito, če bi se zgodilo najhujše.

Predstavljajte si, da se zbudite jutri zjutraj in vaše celotno spletno mesto je zaradi varnostne kršitve izginilo. Zdaj govorimo o resnih izpadih, saj morate počasi, a zanesljivo obnoviti spletno mesto.

VaultPress vam omogoča naredite varnostno kopijo spletnega mesta in vam omogoča, da ga hitro in enostavno obnovite. Ne samo, da boste vedno imeli uporabno kopijo svojega spletnega mesta, ampak tudi vašo uptime nikoli ne bi smeli resno vplivati.

Pravi rezervni vtičnik lahko močno pomaga zmanjšati čas zastoja vašega spletnega mesta WordPress ob nesrečnem dogodku, ko je vaše spletno mesto pokvarjeno ali pokvarjeno na kakšen drug način.

Vzdrževanje in optimizacija

Poleg izvajanja zanesljivega postopka varnostnega kopiranja in obnavljanja je pomembno, da redno izvajate optimizacijo in vzdrževanje vašega spletnega mesta WordPress, vključno z njegovo bazo podatkov.

Več informacij o nemotenem delovanju spletnega mesta lahko najdete v našem vodniku za optimizacijo baze podatkov WordPress in priročniku za začetnike za vzdrževanje spletnega mesta WordPress..

In če vse to zveni kot preveč dela, bi lahko vedno vključili storitve profesionalne podporne storitve WordPress in jim omogočili, da poskrbijo za zmanjšanje izpadov vašega spletnega mesta WordPress.

Končne misli

Pomen prizadevanja za zmanjšanje izpadov vašega spletnega mesta WordPress ni mogoče podcenjevati. Z izbiro profesionalne storitve spletnega gostovanja, spremljanjem izpadov in nadzorovanjem varnostnih in vzdrževalnih nalog spletnega mesta bi morali imeti možnost, da povečate čas delovanja spletnega mesta.

To bi moralo prinesti boljše uvrstitve v iskalnikih, srečnejše obiskovalce in na koncu tudi bolj uspešno in bolj uspešno spletno mesto.

Ali vaše spletno mesto trpi zaradi izpadov? Kaj mislite, da to povzroča? Sporočite nam, kako zdaj načrtujete, da v spodnjih komentarjih zmanjšate čas zastoja svojega spletnega mesta WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map