Kako zmanjšati stopnjo obiskov ene strani na svojem mestu WordPress

Če bi dobili dolar vsakič, ko je kdo omenil ali postavil vprašanje o stopnji obiskov, bi bili milijonarji. Mislim, veliko je bilo povedanega, napisanega in vprašanih o tej “pošastni” prometni metriki, ki se zdi, da vse prestraši in preplavi.


Verjetno je to zato, ker mnogi piki, ki se prikradejo ob omenjeni stopnji obiskov, običajno ne vedo ničesar o zloglasnem odskoku ali morda kakšni drugi prometni metriki v zvezi s tem. Oh, naivnost, ki živi na internetu. Prav tako osupljivo kot grozno.

Vendarle je trenutek resnice: Stopnja obiskov je preprosto enaka odstotek ljudi, ki zapustijo vaše spletno mesto, ne da bi si ogledali nobeno stran razen vhodne strani. Zmede marsikaj? Odstranimo plašč skrivnosti te živali, ki se imenuje stopnja odskoka enkrat za vselej.

Predpostavimo, da v Googlu iščejo nekaj motiviranega iskanja »WordPress svetovalec«, vaše spletno mesto pa je med prvimi desetimi (10) rezultati preprosto zato, ker ste vestno upoštevali te najboljše prakse WordPress SEO. Ker je vaša hipotetična objava “Kako izbrati odličnega svetovalca za WordPress” videti odlično zaradi meta opisa, s katerim ste hranili Google, kliknejo na vaše spletno mesto. Ta posebna objava v blogu postane vaša vhodna stran ali preprosto “vnos”.

Toda takoj, ko pridejo na vaše spletno mesto, hitro ugotovijo, da niste tisto, kar so pričakovali, zato pritisnejo gumb nazaj, vnesejo nov URL ali vržejo računalnik skozi okno. Že samo dejanje zapuščanja vhodne strani brez interakcije s preostankom spletnega mesta je znano kot odskok.

Ko sledite tem korakom skozi čas in jih primerjate s skupnim številom ljudi, ki so prišli na vaše spletno mesto, dobite razmerje. Prenesite razmerje v odstotek in imate stopnjo obiskov ene strani.

Dovolite, da se ta delček matematike potopi. Tu je kratka ilustracija, s katero lahko poiščete dom, predpostavimo, da je vaše svetovalno sporočilo za WordPress sprejelo 1.000 obiskovalcev in 750 levo takoj po ogledu objave, vaša stopnja obiskov bi bila:

750/1000 = 0,75 = 75%; Stopnja obiskov ene strani = obiski / skupno število obiskovalcev x 100%

Ko bi vas stopnja obiskov morala zaskrbeti

Ko vas bo stopnja obiskov ene strani zaskrbela

Zdaj, ko imamo “kaj” na poti, kdaj naj vas skrbi stopnja obiskov? Medtem ko sem delal svoje običajne runde, sem naletel na lepo infograf Neila Patela, ki je vseboval referenčna povprečja za stopnje obiskov. Na vrhu seznama so spletni dnevniki z 98% stopnjami obiskov, sledijo jim ciljne strani pri 70 do 90% in vsebinska spletna mesta s 40 do 60%. Spletna mesta vodilne generacije so se pojavila pri 30 – 50%, sledila so maloprodajna mesta pri 20 – 40%, na storitvenih mestih pa 10 – 30%.

Na splošno bi vas morali skrbeti, če je stopnja obiskov programa WordPress nad 60%. Pod 50% je dobro, toda če lahko dosežete manj kot 10%, ste zlati. Kljub temu ne prekrivajte statističnih podatkov, merite (ali bolje primerjajte) stopnjo obiskov ene strani glede na pretekle predstave.

Na primer, če ste prej registrirali 95-odstotno stopnjo obiskov ene strani, potem pa ste jo po uvedbi korektivnih ukrepov, kot so tisti, ki jih bomo predstavili danes, znižali na 65%, bi morali izstreliti mehurček, saj je to veliko izboljšanje, čeprav je nad 60%.

Hkrati morate upoštevati, da obstajajo nekatere vrste WordPress spletnih mest in celo vsebine, ki imajo privzeto visoke stopnje obiskov. Dober primer je spletna stran WordPress na eni strani. Primer vsebine, ki bi imela visoke stopnje obiskov ene strani, je zahvalni stran, ki ne vodi na nobeno drugo stran. Spletna mesta, kot so spletni slovarji, imajo lahko tudi visoko stopnjo obiskov, saj uporabniki običajno ne kliknejo strani, ki vsebuje definicijo, ki jo iščejo.

Pri določanju stopnje obiskov ene strani upoštevajte vse te pomisleke. Vendar je za vse namene in namene 60-odstotna stopnja odstopanja od praga. Nad tem ste v nevarnem območju. 40 – 60% preživete, 10 – 40% vam gre dobro, in < 10%, you deserve a medal.

Zakaj na svojem mestu WordPress znižati stope obiskov

] Znižajte stopnje obiskov na svojem mestu WordPress

Že pokrivali smo, kaj in kdaj. Toda zakaj bi se sploh trudili, da bi delali na tej visoki stopnji obiskov? Zakaj je pomembno ohranjati ves čas nizko stopnjo obiskov? Hitro bom, tako da bomo že lahko prišli do rešitev.

Stopnja obiskov ene strani je meritev zadovoljstva uporabnikov

Pokažite mi spletno mesto z visoko stopnjo obiskov, jaz pa vam pokažem spletno mesto z nezadovoljnimi uporabniki. Z izjemo spletnih strani na eni strani, spletnih slovarjev, Domača stran milijona dolarjev et al. Vsako spletno mesto z visoko stopnjo obiskov je sinonim za slabo sodelovanje uporabnikov.

Če je stopnja obiskov ene strani nizka, naredite nekaj pravilno in naredite več tega, kar počnete. Če je previsoka, morate poskrbeti za svojo hišo, ker je boljše sodelovanje uporabnikov skupaj z …

Boljše stopnje konverzije

Če je vaš cilj zaslužiti z vašo spletno stranjo WordPress, želite pretvoriti zgolj obiskovalce v redne bralce, stranke ali zveste in ponavljajoče se stranke. Težko boste to dosegli, če se ljudje ne bodo zadrževali, da bi pregledali preostanek vašega spletnega mesta. Če vsi ljudje na vaših ciljnih straneh odbijejo, ste bitko že izgubili.

Če želite plačati račune, morate klikniti povezave in poklicati gumbe za dejanje. Nizka stopnja obiskov ene strani je pozitiven znak, da ljudje ne zapustijo vašega spletnega mesta takoj, ko pristanejo. Nasprotno drži.

Opomba: Morda imate visoko stopnjo obiskov ene strani in velike stopnje konverzije.

Dober primer je spletno mesto WordPress na eni strani, ki prosi potencialne, da vas pokličejo. Če na stran pride 1000 ljudi in vas 800 pokliče, dosežete 80% stopnjo konverzije, tudi če je stopnja obiskov 100%.

Še en primer: Recimo, da morate še predstaviti svoj izdelek, na koncu svoje ciljne strani pa vključite povezave do svojih računov v družabnih medijih za rast skupnosti. Svojo skupnost boste morda razvili, tudi če vaše spletno mesto beleži visoko stopnjo obiskov.

Če pa vaša CTA vključuje napoved na novo stran na vašem spletnem mestu (npr. Obrazec za naročilo ali najem), ne morete imeti visoke stopnje konverzije z visoko stopnjo obiskov ene strani. Tega preprosto ne gresta skupaj – ogenj in vodni slog.

Dokler uporabnik na kateri koli od želenih načinov komunicira z vašo stranjo, imate konverzijo. Če odidejo brez interakcije s preostalimi povezanimi stranmi, boste imeli visoko stopnjo obiskov ene strani. Iti naprej…

Visoka stopnja obiskov ene strani je za WordPress SEO zelo slaba

Visoka stopnja obiskov ene strani je za WordPress SEO zelo slaba

BAM! Tukaj je nekaj, na kar bi morali pritegniti pozornost. Kaj? Ljudje bodo ustavili vse, kar počnejo, in bodite pozorni, ko omenite SEO. To je zato, ker brez “brezplačnega” prometa iz iskalnikov, kakšne so stopnje konverzije in sodelovanje uporabnikov?

V redu, vedno lahko dobite promet iz drugih virov, če pa ne izkoriščate SEO, vam manjkajo številni posli. Denar dobesedno puščate na mizi.

Zakaj je tako? Prvič, večina spletnih podjetij dobi velik delež prometa v iskalnikih. Očitno ne želite biti opuščeni. Drugič, ljudje, ki rešitve iščejo prek iskalnikov, so najbolj motivirani kupci. Tako da, SEO je thaaat pomembno. Če dosežete visoko stopnjo obiskov ene strani, ne boste ustvarili trdnega SEO profila.

Google pajki razlagajo visoke stopnje obiskov ene strani: ljudje zapuščajo vaše spletno mesto takoj, ko pristanejo, ker niste pomembni. Ne zagotavljate nobene vrednosti, zato si ne zaslužite odlične SEO razvrstitve. Tako je vaše spletno mesto WordPress potisnjeno nazaj, vaša konkurenca pa zasede vaš položaj in promet. Visoka stopnja obiskov ene strani je res tako slaba.

Znižanje stopenj obiskov ene strani na vašem mestu WordPress

Primer je na mestu. Zdaj pa se potopimo. Čez nekaj minut boste pocrkljali tisto visoko stopnjo obiskov, ki vam preprečuje spletno uspešnost. Preden nadaljujemo, vas bom pozval, da te nasvete izvajate takoj, ne le, da jih preberete. Delo je enostavno, in ker krepimo vaše podjetje WordPress, bi se morali ob njem zabavati. Brez dodatnega kleveta, tukaj …

Proučite svoj promet

[Študij našega prometa] nam daje ključna spoznanja, ki nam pomagajo pri razvoju našega izdelka na naši mobilni aplikaciji in namizju. Točno nam pokaže, kako ljudje uporabljajo svoj izdelek na vsaki platformi. – Jeffrey Fluhr, izvršni direktor SpreeCast

Moram povedati več? Kako boste na svojem spletnem mestu WordPress znižali stopnjo obiskov, če ne veste, kje je težava? Malo raziskav vam bo pomagalo ugotoviti, zakaj natančno beležite stopnjo obiskov zunaj karte.

Morda pritegnete bralce iz Kitajske, toda vaši predlogi in izdelki so namenjeni bralcem v ZDA. Morda se vaši interesi ne ujemajo z interesi vaših bralcev. Ali je vaš visok odskok povezan z novimi ali povratnimi obiskovalci? Mogoče je to tehnologija; vaše spletno mesto razočara mobilne uporabnike.

Lahko je karkoli. Vaša visoka stopnja obiskov ene strani je lahko povezana z enim ali več dejavniki, vendar nikoli ne boste vedeli, če ne boste preučili svojega prometa. Za to potrebujete orodje za analitiko, kot je Google Analytics, Piwik, Noro jajce, Klikni, in Spletni trendi da omenim le nekaj.

posnetek zaslona za znižanje stopnje obiskov-besedila-spletna stran-google-analitika-stopnja odskoka

Preučite vse, od demografskih do geografskih lokacij, vedenja uporabnikov in ključnih besed, ki jih obiskovalci uporabljajo med drugimi meritvami. Na tej poti ne puščajte nobenega kamna – na konicah prstov morate imeti vse podrobnosti o svojem prometu. Tako nam je govoril moj učitelj kemije – imejte te stvari na konicah prstov ali pojdite domov in se vpišite na politehnik. Haha, dobri stari časi.

Izboljšajte hitrost spletnega mesta WordPress

Za trenutek igrajmo tisto igro, ki jo imamo vsi tako radi. Predstavljajte si, da kupujete najnovejši avtomobil znamke Audi. Črno sijoč Audi A4, če smo natančni. Predstavljajte si tudi, da prvi rezultat na Googlu ni uradno spletno mesto Audija, ker se ta dojenček naloži precej hitro.

Naslednji teden ste resnično motivirani, da to žival poganjate po poti. Torej pojdite na Google, poiščete Audi A4 in se srečate s hipotetičnim “newcars15.com”, ki traja večnost, in krožno potovanje po vesolju. Bi počakali okoli ali se odločili, da bi svoje 30.000 dolarjev porabili drugje? Vem, da ne bi čakal, saj lahko počasna spletna mesta dobesedno odsedejo življenje iz vas.

Predstavljajte si vse tiste dragocene trenutke, ki jih zapravljate. In kakšno je zagotovilo, da boste svoj novi Audi A4 naslednji teden dobili od newcars15.com, če se bo spletno mesto za vedno naložilo? V redu, morda ga vodim predaleč, vendar je to zato, ker mi je zelo mar, da boste dobili točko, kar je v našem primeru: Počasno spletno mesto bo motiviralo potencialne možnosti, da pritisnejo na gumb nazaj, preden bodo videli, kaj ponujate. To zadevo smo obsežno obravnavali v Kako zmanjšati čas nalaganja strani v WordPress, zato se ne bom spuščal v podrobnosti.

Izboljšajte navigacijo po mestu WordPress

Ta dojenček imamo že v peti prestavi in ​​še moramo priti na avtocesto. Kako to pomaga znižati stopnjo obiskov ene strani? Je preprosto; odličen navigacijski sistem je podoben zemljevidu (ali napisu), ki uporabnike vodi po vašem spletnem mestu.

Mary Jane se odpravi k Googlu, da bi našla odzivno večnamensko temo za svoje novo podjetje, ki temelji na WordPressu. Zahvaljujoč vsem prizadevanjem, ki ste ga vložili v ustvarjanje odlične vsebine spletnega dnevnika, se v Googleu najprej pojavi hipotetična objava “20 najbolj odzivnih tem WordPress za leto 2015” in ona klikne.

Prebere celotno objavo in se iz čistega navdušenja odloči, da si ogleda svojo stran teme WordPress, do katere lahko prikladno dostopa iz navigacijskih menijev glave, stranske vrstice ali podnožja. Tudi če ne bo kupila nobene teme, se ne bo štela za odskok.

Zdaj pozabi na Mary Jane. Razmislite o Johnu Doeju, ki je pravkar našel vaše spletno mesto (prek katerih koli sredstev) in želi najti nekaj informacij. Kako enostavno je John Doe najti vsebino na vašem spletnem mestu prek vašega navigacijskega sistema? Ali menite, da se bo zadrževal, če ne bo našel tistega, kar išče?

Najboljši navigacijski sistem je enostaven za uporabo. Preprosto in preprosto, kar me spominja na to, da sem nekoč iskal vaje za Java. Tako sem na tem uglednem spletnem mestu pristal pri uglednem podjetju (brez spuščanja imena, brez kajenja).

Spletno mesto je bilo videti odlično – profesionalno oblikovanje in dela. Govorim o spletnem mestu, ki mu boste dovolj zaupali, da se lahko vpišete kot študent. Ampak to je bilo še preden sem poskusil dostop do brezplačnega vadnice Java, ki naj bi pritegnil študente, kot jaz.

Na kratko, vadnica je bila v mega meniju skrita na več ravneh in vzela sem si čas, ker sem na splošno potrpežljiva oseba in sem obupala, da bi našla ugleden vodnik o Javi. Ne glede na to, počutil sem se slabo, če sem moral iskati eno samo tečaje, da to sploh ni ustrezalo mojim pričakovanjem. Meh. Konec besa.

Resnično zaposlena oseba ne bo imela časa, da bi kombinirala celotno navigacijo za nekaj virov, ki jih resnično potrebujejo. V navigacijskem sistemu najdite katero koli pomembno vsebino neverjetno enostavno, stopnja obiskov ene strani pa se bo verjetno znižala. Se prebijam do tebe? Sledi postopek:

 • Ustvarite enostavno, naravnost navigacijo
 • Mega meniji so videti super, a jih resnično potrebujete?
 • Dodajte zemljevid spletnega mesta na svoje WordPress spletno mesto. Uporabite lahko vtičnike, kot so Google XML Sitemaps ali uporabite temo, ki podpira spletna mesta
 • Dodajte navigacijske menije v glavo, nogo in stransko vrstico
 • Na stransko vrstico dodajte kategorije, arhive in oznake
 • Iskalno polje vključite kot varno napravo, če vaši meniji ne uspejo. Vaše iskalno polje lahko izboljša tudi vaš navigacijski sistem in uporabniško izkušnjo. Uporabite vtičnik, kot je Relevanssi zgraditi močan in natančen iskalnik za vaše spletno mesto WordPress

Izboljšajte svojo vsebino, da zmanjšate stopnjo obiskov

Izboljšajte svojo vsebino, da zmanjšate stopnjo obiskov

Ko greste v trgovski center, zapravljate čas v trgovinah, ki prodajajo slabe ali grde niti? Stavim, da nimate, razen če ste lastnik ene takšne trgovine, kar bi bilo veliko časa.

Slaba vsebina bo vaše bralce poslala hitreje, kot jih lahko pridobite. Povejte mi, ali ste pripravljeni porabiti dragoceni čas za branje slabe vsebine, ko je na spletu toliko drugih zabavnih stvari? Veste, kot Cheezburger, smešni video posnetki mačk na YouTubu in THE CHIVE med ostalimi. Kaj sestavlja slaba vsebina?

 • Stare vsebine – Prosimo, posodobite svojo vsebino
 • Slike s slabo oblikovanimi in velikostmi – ena značilna slika je 660 slikovnih pik v širini, naslednja je 350 slikovnih pik
 • Plagiatna vsebina – Vključno s slikami. Dodelite medije lastnikom in nikoli ne kopirajte vsebine. To je nezakonito.
 • Uredite in lektorirajte svojo vsebino, ker je objavljena objava v blogu vrste in druge neprevidne napake so ravno krute
 • Poleg tega si prizadevajte za izboljšanje berljivosti besedila na svojem spletnem dnevniku WordPress. Bralna vsebina bo ljudi spodbudila k iskanju na povezane strani

Kako? Uporaba:

 • Bullet seznami
 • Naslovi in ​​podštevilke
 • Večje pisave
 • Odličen barvni kontrast, ki je prijazen očem (držite se dveh ali treh barvnih shem)
 • Veliko prostora
 • Odlične slike
 • Odlična večpredstavnostna vsebina

Ko ustvarjate svoje objave na spletnem dnevniku WordPress, dodajte kategorije in oznake, tako da bodo bralci lahko našli povezane teme za nadaljnje branje. Ne pozabite obdržati svojega spletnega dnevnika z najnovejšo vsebino, ker krepi zvestobo strank in SEO.

Poleg tega od začetka določite ciljno publiko in tako zagotovite, da ciljate na pravo skupino ljudi. V nasprotnem primeru boste široko postavili pogled, zgrešili boste znamko in dvignili te stopnje odskoka.

Izboljšajte svoje SEO in PPC oglaševanje

Vsa prizadevanja za zmanjšanje stopnje obiskov ene strani na vašem mestu WordPress ne bi pomenila nič, če na začetku ciljate na napačno občinstvo. Če bi delil zgodbe o svojem rojstnem kraju, Meru, Kenija, bi uporabil lokalne SEO tehnike, ki so mi na voljo, da ne pritegnem bralcev, ki iščejo Mt. Meru v Tanzaniji na primer. Podobnost bi rad pritegnil bralce, ki iščejo kabine Meru v Indiji ali stranke, ki iščejo Meru Networks, ki imajo sedež v Tampi, FL.

Če bi pritegnil vse, razen ljudi, ki jih dejansko zanima moj rojstni kraj, bi moje spletno mesto WordPress registriralo visoke stopnje obiskov – vse zato, ker sem ciljno usmeril napačno občinstvo.

Enako velja za vaše oglaševalske akcije PPC. Če napačno ciljno usmerite, boste plačali, da pritegnete vse, razen prometa, ki ga potrebujete. Vaše SEO in PPC kampanje bi morale voditi raziskave s ključnimi besedami. Uporabite orodja za raziskovanje ključnih besed, kot so Načrtovalnik ključnih besed Google AdWords, Sledilnik besed, Yoast predlaga in KWFinder.com med ostalimi.

Kljub temu ne prelagajte podrobnosti, hrbet vam pokrivamo s temi najboljšimi praksami WordPress SEO za leto 2015 in naprej. Poleg tega poskrbite, da boste ohranili najvišjo uvrstitev za vse pogoje blagovne znamke, npr. vaše blagovne znamke ali imena izdelka.

Stopnja obiskov in povezovanje

Stopnja obiskov in povezovanje

Ko gre za stopnjo obiskov ene strani, je na voljo veliko stvari, da očistite povezave in dobite spletno mesto v vrhunski obliki. Popravljanje prekinjenih povezav, izboljšanje strategije povezovanja in odpiranje zunanjih povezav v zavihke je odličen način za začetek.

Popravite prekinjene povezave

Nov obiskovalec lahko na vaše spletno mesto pride preko katere koli spletne strani ali objave. Če pa vaše spletno mesto WordPress prekine povezave, bodo potencialni uporabniki nikoli našli informacije, ki jih potrebujejo, in s tem pritisnili na gumb nazaj. Če še naprej pritiskajo na gumb nazaj, boste zabeležili visoke stopnje odskoka, ki ne pomenijo več.

Na spletnem mestu WordPress lahko preverite, ali so prekinjene povezave s pomočjo vtičnika, kot je Preverjena povezava. Še bolje, lahko uporabite spletno storitev, kot je W3C Link Checker. Najbolje je, da vse svoje prekinjene povezave odpravite zgodaj, da ustavite odskok dolgo, preden se zgodi.

Toda kaj storiti, ko se povezava prekine ponoči zaradi naleta prometa ali katerega koli drugega razloga? No, to je preprosto – to težavo lahko rešite tako, da ustvarite 404 strani po meri ali preusmerite pokvarjene povezave do želenega vira, kot je ciljna stran ali katero koli drugo stran, ki jo želite..

Spodaj je opisano, kako ustvariti stran 404 po meri v WordPressu in tukaj je Preprost vtičnik 301 Preusmeri za pomoč pri preusmeritvenem poslu.

Prepletanje

Če si ogledate stopnjo obiskov ene strani, je odstotek obiskovalcev, ki odklonijo vstopno stran, dodajanje očitnih povezav do notranjih virov pa lahko spodbudi več obiskovalcev, da kliknejo mimo te prve strani. Če imate zanimivo objavo v spletnem dnevniku, ki podpira vaš vzrok, jo povežite z drugih strani, vključno s ciljnimi stranmi.

Osebe, ki niso pripravljene ugrizniti kljuko na vaši ciljni strani, bodo morda želele še podrobneje raziskati vaše spletno mesto. Povezava z ustreznimi viri olajša omenjene možnosti. Ko kliknejo, se stopnja obiskov ene strani zmanjša.

Odprite zunanje povezave v novih zavihkih

Preden je brskanje po zavihkih postalo resničnost, so uporabniki odkrivali zunanje povezave v novih oknih, saj so zmešali uporabniško izkušnjo. Ker pa je brskanje po zavihkih postalo, je brskanje po spletu z nekaj odprtih spletnih mest postalo enostavno in celo zabavno.

Danes se ne bi smeli bati odpiranja vseh zunanjih povezav v novih zavihkih, razen če vaši uporabniki seveda cenijo stare brskalnike, ki ne podpirajo zavihkov. Kako odpiranje zunanjih povezav na novih zavihkih pomaga znižati stopnjo obiskov ene strani na vašem spletnem mestu WordPress?

Recimo, da ste ustvarili super objavo v spletnem dnevniku in se povezali z ustreznimi viri na spletnem mestu tretjih oseb. Če se te zunanje povezave odprejo v istem oknu / zavihku brskalnika, analitična programska oprema šteje za izhod. Če pa odprete zunanje povezave v novih zavihkih, lahko bralec dostopa do zunanjih virov, ne da bi zapustil vaše spletno mesto. Ko dodate zunanje povezave, potrdite polje »Odpri povezavo v novem oknu / zavihku«, kot je prikazano spodaj:

zavihek znižati stopnjo obiskov-besedila-spletna stran-odprta-zunanja-povezave-v-novih

Preoblikujte svoje WordPress spletno mesto

Tukaj me povejte: Bi bili pripravljeni obiskati (in poslovati s) spletno stran, ki je videti, kot da jo je zgradil petošolec? Če vaše spletno mesto ni spodobnega videza, ne morete pričakovati, da se bodo ljudje zadrževali dovolj dolgo, da bi kupili tisto, kar je na voljo.

Vložite v profesionalno oblikovano temo, kot je naša lastna večnamenska večnamenska tema WordPress. Poleg tega lahko vedno dobite profesionalno in dobro iskane teme z WordPress.org ali prodajalci, kot so Themeforest in Elegant Themes.

Lahko pa svoje spletno mesto sestavite po delih z vrhunskimi gradniki strani WordPress, kot sta Visual Composer ali Beaver Builder, če omenite le nekaj. Uporabite lahko tudi super otroške teme, ki so priložene s tematskimi okviri WordPress, kot sta Genesis ali Thesis.

Če nobena od zgornjih možnosti ne deluje privlačno in imate nekaj denarja za rezervno, razmislite o najemu vrhunskega razvijalca WordPress-a, ki vam bo izdelal točno tisto, kar potrebujete (samo ne pozabite, da je to pogosto najdražja in zamudna možnost, ki se je ne more naučiti kodirajte se).

Pri preoblikovanju spletnega mesta razmislite o dodajanju socialnih dokazov; število privržencev, oboževalcev, pričevanj – vse, kar stranki pove, da imajo drugi ljudje radi vaše izdelke. Če še nimate ogromne številke, razmislite o tem, da do pozneje opustite socialni dokaz, saj lahko nizke številke podkrepijo zaupanje strank, čeprav ste samo iskreni.

Preoblikujte svoje ciljne strani tudi s preskusi A / B in poskusi z vsebino. Ena stvar, ki je ne želite pozabiti, je dodajanje gumbov CTA na očitnih in vidnih območjih vaših ciljnih strani. Največ tri tipke CTA naj bodo dovolj; enega takoj na vrhu, enega na sredini in zadnjega proti dnu.

Še vedno v tem poslu s ciljnimi stranmi ustvarite različne ciljne strani za različne vrste občinstva. Uporabite edinstveno vsebino in ključne besede za vsako ciljno stran, da se obrnete na določeno občinstvo.

Nazaj na prenovo spletnega mesta je minimalizem pot naprej, ali kot je povedala Maja Angelou (naj Bog počiva dušo v večnem miru): “Izjemnost prefinjenosti je popolna preprostost.”

Želite ustvariti elegantno in prefinjeno spletno mesto, ki bo pritegnilo obete pri vlečnih mrežah? Nato morate narediti najpreprostejšo in najlažjo spletno stran za uporabo v internetu. Začnite z odstranjevanjem nepotrebnih elementov, ki ne podpirajo ali služijo vašemu namenu.

Poleg tega se izogibajte obstruktivnim pojavnim oknom in oglasom. Poleg tega poskrbite, da bodo oglasi, ki jih prikazujete na spletnem mestu WordPress, ustrezni vaši vsebini in niši. Ustrezne oglase postavite na stransko vrstico in če se le da, se izogibajte samonastavitvi večpredstavnostnih oglasov.

Ko je vse povedano in storjeno, poskrbite, da bo vaše spletno mesto odzivno tako, da poskrbi tako za namizne kot za mobilne uporabnike. Izberite odzivno temo WordPress (na primer Total). Prepričajte se tudi, da so vtičniki, ki jih izberete, optimizirani za mobilne naprave.

Dodaj sorodne objave

Želite, da bodo potencialni šli mimo vstopne strani? Nato jim olajšajte iskanje več vaše vsebine. Povezane gradnike lahko objavite na koncu svojega spletnega dnevnika ali na svoji stranski vrstici – samo preverite, ali so vidni vašim bralcem. Dobra novica je, da se vam sploh ni treba zelo truditi, nešteto je Vtičniki, povezani z WordPressom, za pomoč pri težkem dviganju.

Komentiranje bloga

Čeprav to na začetku morda ne bo bistveno vplivalo na stopnje obiskov ene strani, bodo komentarji na spletnem dnevniku lahko dolgoročno povečali sodelovanje uporabnikov, kar zniža stopnjo obiskov. Ko boste svoje uporabnike ohranili v razdelku spletnega dnevnika, vam bodo zaupali več, več časa namenili svojemu spletnemu dnevniku in delili svojo vsebino z drugimi.

Na koncu dneva…

… Znižanje stopnje obiskov ene strani je skoraj super. Vse je v tem, da vaše potencialne izkušnje zagotovite kot druge na svojem spletnem mestu – vse o tem, da postanete najboljši na svojem izbranem področju.

Ko se boste glede na vsebino in izdelke uskladili z namenom svojih potencialnih strank in nato vse to zavili v vrhunski dizajn, vas nič ne bo preprečilo, da bi zmanjšali stopnjo obiskov WordPress-a..

Upoštevajte nasvete, opisane danes, in če imate kakšen nasvet za skupno rabo ali vprašanje, lahko uporabite spodnji razdelek za komentar. Radi bi slišali vaše misli – adios!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map