Katere WordPress gradnike morate prikazati na svojih stranskih trakah?

Katere WordPress gradnike morate prikazati na svojih stranskih trakah?

Stranske vrstice so pomembna področja na vašem spletnem mestu, ki jih je pogosto mogoče spregledati ali jih ne uporabljamo učinkovito. Pravilno oblikovane stranske vrstice lahko pomagajo pri zagotavljanju odlične uporabniške izkušnje, pospeševanju vašega podjetja, ustvarjanju potencialnih strank in pri povečanju prihodka.


Ni nobenega pravila o tem, kateri pripomočki naj bodo prikazani na vaših stranskih trakah. Namesto tega naj vsebino stranske vrstice usmerjajo cilji vašega spletnega mesta. V tem članku bomo pogledali, kako izbrati prave pripomočke za cilje svojega spletnega mesta za optimizacijo stranskih vrstic. Nato si bomo ogledali izbor najpomembnejših pripomočkov, vključno s prikazom obrazcev za prijavo, povezav na družbenih medijih in priljubljenih objav med drugim.

Ko končate ta članek, bi morali imeti jasen pogled na to, kaj widgets naj bo prikazan na stranskih vrsticah spletnega mesta.

Določite cilje svojega spletnega mesta

Pomembno je, da z vsakim prostorom svojih stranskih vrstic uporabite svoje spletno mesto pri pretvorbi v cilje. Zato morajo biti gradniki, ki jih uporabljate v svojih stranskih vrsticah, neposredno povezani s cilji vašega spletnega mesta.

Mogoče ste, da poskušate razširiti svoj seznam e-poštnih sporočil ali družabnih medijev. Morda boste želeli dlje obdržati svojo občinstvo na svojem spletnem mestu, jih spodbuditi, da preberejo več svojega spletnega dnevnika ali postanejo redni obiskovalci, ki se vračajo. Ali pa morda želite prodati izdelke, storitve ali spletni tečaj ali članstvo. Ne glede na cilje naj jih vaši pripomočki odražajo.

Pomemben je tudi vrstni red vaših pripomočkov. Pripomočki, povezani z vašimi najpomembnejšimi cilji, bi morali imeti na vidnem mestu na vrhu stranske vrstice. Pripomočke z nižjo uvrstitvijo, usmerjene na cilj, je treba potisniti naprej po strani.

Prepričajte se, da stranskih vrstic ne preobremenjujete in ne stiskate Spravi se to narobe in lahko na koncu izgubiš obiskovalce ali jih vsaj zmedeš. Dobro razmislite, kaj boste dodali na svojo stransko vrstico. Vedno se prepričajte, da za vsakim izbranim pripomočkom stoji razlog.

Poglejmo si nekatere pripomočke, ki bi jih morali uporabljati.

Prikažite pripomoček »O meni«

O meni gradnik

Ne glede na vrsto spletnega mesta, ki ga uporabljate, je pomemben pripomoček About Me. Obiskovalcem pomaga, da se povežejo z vašim spletnim mestom in razumejo, kaj poskušate doseči s svojim podjetjem.

Na svojem spletnem mestu portfelja samostojnih pisateljev sem uporabil pripomoček »Genesis – Uporabniški profil«. To mi je omogočilo, da sem lahko dodal naslov »O meni«, besedilo o sebi, pa tudi svojo gravatarsko sliko. Povezava na dnu mojega besedila mi omogoča tudi povezavo do ustrezne strani, ki je lahko vaša stran O strani, vaša stran za stike ali druga ustrezna stran, ki jo želite obiskati vaše občinstvo..

Če vaša tema nima posebnega pripomočka »O meni«, bo zadostoval preprost besedilni pripomoček. Če želite prikazati svoj gravatar, Jetpack ponuja modul z imenom Dodatni pripomočki za stransko vrstico. Eden od teh je Gravatar Profile Widget. Ta pripomoček vam omogoča, da dodate svoj gravatar na stranske vrstice, pa tudi nekatere podatke o vašem gravatar profilu.

Dodajte obrazec za prijavo

Optin Widget

Zbiranje e-poštnih naslovov bi moralo biti cilj vseh spletnih mest, ne glede na vaše podjetje. Ključnega pomena je, da se lahko obrnete na svojo občinstvo, ko zapustijo vaše spletno mesto. Pridobitev e-poštnih sporočil obiskovalcev pomeni, da lahko še naprej tržite svoje podjetje, jim pošiljate novice, oglašujete članke, izdelke in storitve ter jih spodbudite nazaj na svoje spletno mesto.

Dodajanje obrazca za prijavo na stranske vrstice je odličen način, da se obiskovalci prijavijo na mesečno glasilo ali splošno dopisovanje. V glavnem se ljudje ne bodo trudili iskati optimalnega obrazca, zato je prikazovanje na stranskih trakah vidno in čim lažje, da se vaša publika prijavi.

Bloom iz elegantnih tem je vrhunski e-poštni optin vtičnik. Obstaja šest različnih načinov za zagotavljanje obrazcev za prijavo, vendar je ena od teh možnosti dodajanje obrazcev za prijavo na območja gradnikov na stranske vrstice ali noge. Bloomove stilske in profesionalne oblike so kot nalašč za pritegnitev pozornosti vaše publike. To bi moralo prispevati k povečanju števila svinca.

Promocija družbenih medijev

Socialni mediji so še eno ključno področje, ki ga morajo podjetja vedno promovirati. Stranske vrstice so dobro mesto za prikazovanje gumbov za sledenje, s katerimi lahko pridobite privržence. Pokažete lahko tudi vir ali dva vira družbenih medijev, da pokažete, kaj se dogaja na vaših socialnih medijskih kanalih.

AddToAny Social Widget Buttons Buttons Widget

Gumbi AddtoAny Share brezplačni vtičnik WordPress

AddToAny Družabni gumbi je brezplačen vtičnik za socialne medije WordPress, ki vam bo omogočil dodajanje gumbov za sledenje na stranske vrstice (ali resnično kjer koli drugje na vašem spletnem mestu). Če dodate ta pripomoček za družabne medije na svoje stranske vrstice, bodo vaši gumbi za sledenje nenehno vidni in obiskovalce spodbudili, da vam sledijo.

Feed Them Social

Feed Them Social WordPress Vtičnik

Feed Them Social je še en vtičnik za socialne medije, vendar tokrat tisti, ki prikazuje vire družbenih medijev. Ustvarite vire po meri za Facebook strani, skupine, dogodke, foto albume, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube in drugo. Te vire lahko nato postavite v stranske vrstice, da prikažete, kaj se dogaja na vaših kanalih družbenih medijev.

WordPress Social Sidebar

WordPress Social Sidebar

WordPress Social Sidebar je fantastičen vtičnik, ki na vaše spletno mesto doda čudovite vrstice družabnih medijev. To je je popolnoma združljiv z več kot 30 socialnimi omrežji. Njegova glavna moč pa so možnosti ponudbe za prilagoditev. Za začetek lahko postavite družabno vrstico v katerem koli od štirih vogalov spletnega mesta – navpično na levi ali desni ali vodoravno na vrhu ali spodaj.

Prav tako imate popoln nadzor nad videzom socialnih gumbov. Prikažete jih lahko kot trden blok ali kot ločene kvadratke / kroge. Izbirate lahko tudi štiri “teme”, ki prikazujejo ikone družbenih medijev v barvi, sivi barvi, temi ali svetlobi. Gumbi so na voljo tudi v majhnih in velikih velikostih. Vtičnik je tudi optimiziran za mobilne naprave in tako zagotavlja, da so vaši gumbi na družabnih medijih videti lepi na vseh napravah.

Uporabite vtičnik za priljubljene ali sorodne objave

Sorodne objave

Če želite obiskati svoje obiskovalce na svojem spletnem mestu dlje in raziskati svojo vsebino, je pomembno, da prikažete pripomoček, ki vam bo pomagal pri tem. Z uporabo povezanih objav ali priljubljenih objav gradnik je odličen način, da obiskovalcem posnamete posnetek tega, kar je na voljo na vašem spletnem mestu. Če imate določeno vsebino, ki jo želite promovirati, lahko to tudi prikažete.

WordPress priljubljeni vtičnik za objave

WordPress priljubljeni vtičnik za objave

Pripomoček, ki prikazuje vaše najbolj priljubljene objave, je učinkovit način, da obiskovalce spodbudite, da kliknejo drug članek. Ljudje radi spremljajo množico ljudi, tako da če se nekatere objave dojemajo kot “priljubljene”, bi to moralo pomagati povečati stopnjo klikov.

WordPress Popular Posts je brezplačen vtičnik WordPress, ki vam omogoča, da prikažete svoje najbolj priljubljene objave na svojih stranskih trakah. Ta zelo prilagodljiv pripomoček vam ponuja številne možnosti, katere nastavitve in funkcije uporabljate, pa tudi statistične podatke o najbolj priljubljenih priljubljenih objavah.

Še en povezan vtičnik za objave (YARPP)

YARPP

Če vaše spletno mesto zajema širok spekter zanimanj in tem, bralni priljubljeni vtičnik objav ne bo zanimal bralcev, saj so lahko prikazani članki izven teme in niso specifični za okuse posameznikov. V tem primeru bo bolj primerno prikazovanje pripomočka za povezane objave na vaših stranskih vrsticah.

Vtičnik za povezane objave bo prikazal objave, ki ustrezajo članku, ki se bere. Še en povezan vtičnik za objave (YARPP) je brezplačen vtičnik WordPress. Zanaša se na močan in edinstven algoritem, ki poišče vsebino na vašem spletnem mestu, ki je pomembna za objavo, ki si jo ogledujete. Rezultati se nato prikažejo v obliki sličice ali seznama na vaši stranski vrstici, da bi pritegnili pozornost gledalca in jih spodbudili, naj še naprej berejo.

Prikažite Google Zemljevid

Če je vaše podjetje trgovina z opekami in maltami, restavracija, zdravilišče ali kaj drugega, morate svojemu spletnemu občinstvu sporočiti, kje se nahajate. To jim olajšajte tako, da na stranske vrstice dodate zemljevid.

Brezplačni vtičnik Google Maps

The Gradnik Google Maps vam omogoča, da na stranske vrstice dodate zemljevid sličic z ikonami po meri. Na voljo so tudi interaktivne in lightbox možnosti, s katerimi lahko svoj zemljevid pritegne pozornost obiskovalcev. Ta pripomoček je popoln način, da svojim strankam pokažete, kje ste in povečate promet do svoje trgovine.

Povečajte prodajo

Če želite povečati prodajo, potem s stranskimi vrsticami pomagajte do tega. Ne glede na to, ali prodajate članske tečaje, izdelke na svojem spletnem mestu ali pridružene izdelke, uporabite stranske vrstice, da spodbudite svojo publiko k nakupu.

Prikažite svoje najbolj priljubljene izdelke ali posebne izdelke, ki jih poskušate promovirati. Dodajte transparent, ki oglašuje tečaj ali članstvo. Vedno poskrbite, da bo vaše občinstvo lahko kliknilo in jim pomagalo hitro in enostavno najti in kupiti izdelek, ki ga zanima.

Končne misli o tem, katere WordPress gradnike uporabiti

Kot lahko vidite, obstajajo številni pripomočki, ki jih lahko dodate na svoje stranske vrstice. Izberite tiste, ki so posebej pomembne za vaše cilje na spletnem mestu. Vsak prikazan pripomoček naj vam pomaga pri doseganju potrebnih rezultatov.

Katere pripomočke dodate stranskim vrsticam? Prosimo, delite svoje misli v spodnjih komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map