Kdaj in kako oddati poslovne naloge za svoj WordPress blog

Kako oddati poslovne naloge za svoj WordPress blog

Kot samostojni lastnik ali lastnik majhnih podjetij je treba vedeti, kdaj predati kraljestva drugemu strokovnjaku. Boljše upravljanje spletnega dnevnika ne izvira iz pisanja odličnih vsebin ali dela v vseh nočnih urah. Dejansko nekatere najučinkovitejše poteze, ki jih lahko naredite kot lastnik spletnega dnevnika, vključujejo zunanje izvajanje dela.


To ne bo enostaven prehod in verjetno boste zamudili z igro zunanjih izvajalcev. Vendar je vedno bolje pozneje kot nikoli.

Lastniki spletnega dnevnika vedo, da morate zaradi tega podjetja nositi več klobukov. Ko zaženete WordPress blog, kar pomeni, da ste zdaj njegov računovodja, vodja trženja, pisatelj in oblikovalec.

Ko pa boste videli nekaj uspeha, bo isti blog postal nemogoč. Zato trden načrt zunanjega izvajanja omogoča prihraniti čas za lastno življenje in voditi podjetje tako, kot bi moralo biti vodilo.

Zunanje gostovanje

Varno je reči, da večina malih podjetij in spletnih dnevnikov začne z poceni, skupno gostovanjem. Včasih je to vse, kar potrebujete, drugič pa ugotovite, da so nadgradnje v redu.

Tudi če se vam ni treba premakniti na VPS ali zasebni strežnik, je treba upoštevati še eno vprašanje. Če želite upravljati s svojim WordPress gostovanjem ali bi moral kdo drug?

Upravljanje WordPress gostovanja je razmeroma nov koncept, vendar je čudovit. Ne samo, da vam nikoli ni treba skrbeti za varnostne kopije, zastoje, posodobitve ali hitrost spletnega mesta, ampak namestitev WordPressa pogosto storite namesto vas.

Nekateri gostitelji, ki ponujajo tovrstno vrhunsko, upravljano gostovanje WordPressa, vključujejo:

 • Kinsta
 • WP motor
 • Vztrajnik

Tehnično imate dve možnosti, da poiščete nekoga drugega, ki bo ohranil vaše gostovanje. Prvi je, da se držite trenutnega gostitelja spletnega mesta in preverite, ali ponuja upravljano gostovanje. V tem primeru je vse, kar morate storiti, poklicati prodajno ali podporno skupino in prositi, naj vas nadgradijo. Upoštevajte, da je večina upravljanih gostovanj dražja od neupravljanih. Dobra novica o sodelovanju s trenutnim gostiteljem je, da vam ni treba prenašati datotek spletnega mesta in znova zagnati spletnega mesta na popolnoma drugem gostitelju. Slaba stran je, da nekatera podjetja, ki gostujejo, nimajo največjih upravljanih storitev WordPress.

Druga možnost je poiskati gostiteljsko podjetje s specifičnim gostovanjem za WordPress. To so sveta Kinstas, WP motorji in muhari. Vsako podjetje ima strokovno znanje samo za WordPress in WordPress, kar pomeni, da je vaš blog v dobrih rokah. Ne samo to, ampak vsaka od teh gostovalnih podjetij ponuja storitve gostovanja z upravljanjem WordPressa. Če niste z gostiteljem, kot je Kinsta, boste morali prenesti svoje spletno mesto. To je glavobol, vendar nujno.

Po tem se lahko prijavite za upravljano gostovanje. Še enkrat, upravljano gostovanje je dražje, vendar se pogosto splača.

Zakaj se splača??

Ker zdaj vam ni treba porabiti časa za gostovanje. Če vaše spletno mesto zaide (kar najverjetneje ne bo storjeno pri upravljanem gostovanju), ga gostitelj ponovno ustvari in zažene, ne da bi se vam bilo treba prijaviti. Varnostne kopije so dokončane za vas, medtem ko vse, od predpomnjenja do posodobitev vtičnikov, upravlja gostitelj.

Dobro je, da svoje gostovanje oddate v roke, ko začnete ugotavljati, da ste pritisnjeni na čas. Če vaše podjetje ali blog zasluži, vi pa se trudite slediti nalogam spletnega mesta in vsakodnevnim dejavnostim, vam upravljano gostovanje odvzame nekaj stresa..

Vzdrževanje spletnega dnevnika

Vzdrževanje blogov je nekako podobno upravljanemu gostovanju, razen da strokovnjaki za vzdrževanje blogov pokrivajo veliko več kot gostovanje. To vključuje redne posodobitve tem in vtičnikov, varnostne preglede, varnostne kopije v oblaku, široko paleto vrhunskih vtičnikov za izboljšanje vašega spletnega mesta, 24-urno spremljanje nadgradnje.

Storitve so odvisne od ponudnika samostojnega podjetja ali podjetja, na splošno pa bi morali prejeti popolno pokritost in zaščito svojega spletnega mesta.

Nekatera najboljša podjetja za zunanje izvajanje vzdrževanja spletnega dnevnika vključujejo:

Lahko pa izveste več možnosti v našem okrožju najboljših vzdrževalnih storitev WordPress. Vsekakor je najem usposobljenega strokovnjaka za vzdrževanje vašega spletnega mesta WordPress velik prihranek časa, vsak teden sprostite več ur, da se osredotočite na vsebino ali družbene medije.

Zunanje računovodstvo

Od tega, ali računovodstvo oddajate zunanjim sodelavcem ali ne, je odvisno od tega, kako velik je vaš posel. Na primer, majhen spletni dnevnik s podružničnim dohodkom lahko najverjetneje zajema večino računovodskih nalog, tako da zajame vsa poročila o podružnicah iz vsakega meseca. Kar zadeva podjetje s spletnim mestom WordPress, ki pa nima funkcije e-trgovine, bi bilo morda smiselno oddajati računovodstvo za vašo maloprodajno trgovino, vendar bo WordPress spletno mesto le majhen del tega.

Zunanje izvajanje resnično začne igrati, ko začnete voditi trgovino eCommece. Enako velja za srednje do velike bloge z več tokovi prihodkov. Bistvo zunanjega izvajanja računovodstva je, da sprostite čas in poskrbite, da bodo vaše knjige v redu. Na ta način, ko pride davčni čas, boste pripravljeni in organizirani. Poleg tega je manj verjetno, da boste imeli težave z IRS (ali drugimi lokalnimi vladami).

Ob začetku podjetja WordPress imate več možnosti za zunanje izvajanje računovodstva. Prvo bi bilo najti računovodjo prek prijatelja ali družinskega člana. To traja več časa, vendar imate možnost, da pristanete na računovodjo vse življenje.

Všeč so nam tudi storitve, kot so Klop, ki ponuja zbirko računovodje in knjigovodje za mala podjetja. Ta storitev upravlja z vašimi knjigami mesečno in ponuja finančne pakete ob koncu leta, da boste razumeli in plačali svoje davke.

Knjižna deluje na podoben način, kjer se plačuje mesečna pristojbina, potem so lastniki malih podjetij povezani z namensko računovodsko ekipo. Ta ekipa ponuja stvari, kot so neomejeno davčno svetovanje, mesečno knjigovodstvo, priprava davkov, letno davčno načrtovanje in obračun plač.

Zunanje trženje in oblikovanje

Načrtovanje vašega zunanjega izvajanja se pogosto začne od začetka spletnega dnevnika. Kot primer boste morda potrebovali logotip, marketinške materiale ali Facebook glavo glave. Če niste oblikovalec, predlagam, da se izogibate lastnim grafikam. Samo škodiš svojemu podjetju.

Če imate nekaj denarja za porabo in želite skoraj zagotoviti spodoben dizajn, 99Designs je vaša najboljša stava. Omogoča vam partnerstvo z oblikovalci in celo izvedbo natečajev, kjer se dizajni pošiljajo od kakovostnih oblikovalcev, ki želijo dobiti veliko nagrado.

Upwork ima tudi nekaj uglednih freelancerjev za oblikovalska dela, vendar je to manj izbran izbor.

Kar zadeva pomoč pri trženju, boste to morda potrebovali v prvih mesecih predstavitve spletnega dnevnika. Navsezadnje je iskanje kupcev in bralcev blogov edini način, da izveste besedo o svoji blagovni znamki.

Pristanek dobre osebe ali ekipe, s katero lahko sodelujete, lahko traja nekaj časa. Želeli boste nekoga z izkušnjami v vaši niši. Priporočam pa, da za prijatelje in sodelavce zaprosite za neposredno napotitev Upwork ima tudi nekaj odličnih marketinških strokovnjakov.

Ste pripravljeni oddati sredstva?

Včasih je treba oddati nekaj oblikovalskih del. Drugi časi blogerji potrebujejo vse, od računovodstva do upravljanega gostovanja in oblikovalskih del do vzdrževanja spletnega mesta.

Ne glede na to, kaj potrebujete, veliko delavcev čaka na spletu, da bi vaše podjetje nemoteno poslovalo. Ni razloga, da lase s trženjem po e-poštih potegnete ven, če sovražite vsak trenutek. Poiščite prodajalca e-pošte, ki mu je všeč postopek in ve, kako to storiti. Enako velja za ustvarjanje videoposnetkov v YouTubu, blog gostov ali katero drugo nalogo.

Ste poskusili z zunanjim izvajanjem? Ali pa ste na ograji? Radi bi vedeli vaše misli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map