Kje poiskati pomoč pri WordPressu

Kje poiskati pomoč pri WordPressu

Redni uporabniki WordPressa vedo, da je učenje in uporaba zelo enostavno. Ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalec, boste včasih potrebovali pomoč pri WordPressu. Brez skrbi, lepo pri WordPressu je, da ima široko skupnost, ki je pripravljena pomagati. Ne le to, internet je napolnjen s številnimi kakovostnimi spletnimi blogi, učitelji in WordPressi, ki lahko nudijo odgovore na najpogostejša vprašanja WordPressa. Ta objava vam bo pokazala nekaj najboljših krajev, kjer najdete WordPress pomoč.


Toda počakajte – še preden poiščete kakršno koli zunanjo pomoč, je tu nekaj prvih korakov:

 • Preverite, ali gre za vtičnik. Pogosto težave nastanejo zaradi spora med vtičnikom z jedrom WordPress ali temo ali z drugim vtičnikom. To je enostavno odpraviti. Najprej deaktivirajte vtičnike. Če težava izgine, veste, da gre za vtičnik. Tako reagirajte svoje vtičnike enega za drugim, da najdete povzročitelja težav. Preprosto preskočite vtičnik ali poiščite boljšo alternativo.
 • Preverite, ali je težava vaša. Enostavno aktivirajte eno od privzetih tem WordPress (na primer dvajset devetnajst) namesto obstoječe teme WordPress. Če se težava odpravi, se za pomoč obrnite na razvijalca teme.
 • Preverite, ali je vaše spletno mesto zaradi strežnika / gostovanja propadlo. Nekatere lahko tudi izvedete preprosta preverjanja na mestu da ugotovite, zakaj je vaše spletno mesto WordPress propadlo.

Če trenutno še niste blizu rešitve, lahko poiščete spletne vire za odgovore na težave s WordPressom..

Med iskanjem rešitve je za začetek iskanja pomembno uporabiti prave ključne besede. Zaradi tega bodite pozorni na katero koli Obvestilo o napaki na zaslonu. Lahko nakaže naravo težave in te besede lahko uporabite kot iskalne izraze v iskalnikih.

Tukaj lahko najdete pomoč pri WordPressu.

1. Uporabite gumb za pomoč

Pomoč za WordPress

Tam je Gumb za pomoč v zgornjem desnem kotu vsakega zaslona WordPress. Kliknite nanj – pripeljali vas bodo do informacij, pomembnih za zaslon, na katerem ste. Povezava je do ustrezne dokumentacije WordPress in velika verjetnost je, da boste tukaj lahko našli rešitev.

2. Iščite na straneh s pogostimi vprašanji WordPress

The Strani s pogovorom o WordPressu vsebuje vprašanja, ki so lepo razvrščena. Vaša težava se lahko pojavi na teh straneh, drugače lahko postavite svoje vprašanje na strani Pogosta stran za vprašanja.

3. Preverite stran z vtičniki ali temami

Če ugotovite, da vtičnik ali tema povzroča težave, poiščite rešitev na uradni strani izdelka. Če uporabljate brezplačni vtičnik iz WordPress.org, obstajajo zavihki za namestitev in podporo. Mogoče imajo že na voljo rešitev za težavo, ki jo imate. Za brezplačno temo WordPress.org je običajno hitra povezava do domače strani teme (kjer običajno najdete dokumentacijo), kot tudi gumb na stranski vrstici teme, da si ogledate forum za podporo. Samo zapomnite si temo in vtičniki v WordPress repozitoriju so brezplačni. Zato bodite vljudni in lepo prosite za rešitve. Ali če obstaja premium različica, boste morda želeli razmisliti o nadgradnji.

Ko že govorimo o premiji – od kupljene teme ali vtičnika uporabljajte isto logiko. Najprej poiščite dokumentacijo. Večina razvijalcev to zelo enostavno najde s povezavo do njega na strani izdelka. Na primer, na spletni strani Themeforest običajno najdete informacije o dokumentaciji tematike na zavihku za podporo artikla. Če v dokumentaciji ne najdete rešitve, se obrnite na razvijalca. Pogosto je z vašim nakupom vključena 6-mesečna podpora. Komu bolje pomagati kot osebi ali ekipi, ki je stvar ustvarila?

4. Forumi za podporo WordPressu

The Podporni forumi na WordPress.org so eno izmed prvih mest, ki prostovoljce zaprosijo za pomoč pri težavah. To je še posebej dobro za novorojenčke, ki bodo morda našli že pripravljeno rešitev v obstoječih nitih. Če ne, lahko kot registrirani uporabnik odprete tudi novo nit.

Strani za podporo vtičnikov

Poskrbite za natančne in ustrezne informacije. Pojasnite prizadevanja, ki ste jih doslej vložili, v oblak naložite posnetke zaslona in v povezavi podajte povezave. Če želite, izveste več o tem, kako pisati velika prošnja za podporo.

5. Poiščite kakovostne spletne vire

Kot so številni viri kakovosti WordPress TV na voljo na internetu, kar vam lahko pomaga razumeti WordPress. Morda boste želeli preveriti te vadnice, preden razširite iskanje.

Obstajajo tudi številni čudoviti spletni dnevniki in tutorialna spletna mesta, povezana z WordPressom (na primer WPExplorer). Zajemajo, kako ravnati s pogostimi napakami v WordPressu ali z vprašanji, kot so napake 404, težave, ki so izčrpane s spominom, težave s korupcijo baze podatkov, WordPress, ki prikazujejo prazen zaslon in še več. Če potrebujete dodatne vire, poskusite s katerim koli od teh najboljših spletnih dnevnikov na WordPressu.

6. WP Compendium

WP Compendium je še ena odlična zbirka vadnic po korakih za skoraj vsako temo, povezano z WordPressom. Poleg tega je na voljo kot kul razširitev brskalnika Chrome, tako da je WordPress pomoč le en klik. Poleg tega številni vadbeni moduli pomagajo začetnikom, da se razumejo in spoznajo WordPress in njegove načine.

7. Poskusite IRC klepetalnico

The IRC klepetalnica gre večinoma za pomoč v živo za razvijalce WordPress-a. Mnogo govorov tukaj je morda preveč tehnično za povprečne uporabnike WordPressa, kot ste vi in ​​jaz. Če boste pustili vprašanje, obstaja možnost, da lahko kakšen prostovoljec odgovori tukaj.

8. Izmenjava skladov WordPress

The Izmenjava skladov WordPress je drugo mesto, namenjeno predvsem razvijalcem. Brezplačno je in lahko postavljate odgovore na vprašanja, ne da bi se prijavili na spletnem mestu. Ko se odgovori z najvišjo oceno premaknejo na vrh, lahko najboljši odgovor hitro najdete. Tu boste našli razpravo, ki se večinoma nanaša na kodo WordPress.

Drug kraj za razpravo o vprašanjih WordPress je Dvignite se forume. To je mesto, kjer se lahko srečate z lastniki spletnih strani, blogerji in uporabniki WordPress-a, da razpravljate o pogostih težavah. Za enkratno prijavnino v znesku 10 USD se lahko pridružite razpravi v skupnosti.

9. Vprašajte ponudnika gostovanja

Nekatere upravljane storitve gostovanja, kot so WPEngine, Flywheel ali Kinsta, imajo svojo ekipo strokovnjakov za WordPress. Odprite vozovnico ali klepet v živo in poiščite pomoč pri njihovi podporni skupini.

10. Najemite pomoč

Ko ste v dvomih, se obrnite na strokovnjaka. Izbirajte med majhnimi svobodnjaki na spletnih mestih, kot sta Fiverr in Upwork. Ali pa investirajte v vrhunsko podporno storitev WordPress. Te pogosto izvajajo vzdrževanje in upravljanje celotnega števila storitev WordPress in odpravljajo kakršno koli težavo, s katero se srečujete. Tukaj je nekaj priporočljivih:

Tehnična podpora WP

Tehnična podpora WP ponuja celovite načrte vzdrževanja in servisiranja WordPressa. Ne glede na to, ali potrebujete hiter popravek za nujne primere (enkrat 65 $ honorar), standardno vzdrževanje (45 USD na mesec, ki vključuje varnostne kopije, posodobitve in varnost) ali če želite udobje neomejene pomoči, tudi za to obstajajo mesečni načrti (začenši s samo 60 $ / mo).

Pomoč za WP

Pomoč za WP bo poskrbel za vse vidike WordPressa za plačilo od 129 do 299 dolarjev. Od varnosti do varnostnih kopij in nadziranja do posodobitev skrbijo za celotno paleto WordPress storitev.

Ljudje WP

Ljudje WP, storitev, ki skrbi za hitrost, varnost, varnostno kopiranje in posodobitve poljubne številke vašega spletnega mesta WordPress. Na voljo so 24/7 za spremljanje in urejanje vaše spletne strani. Načrti se začnejo pri 50 ameriških dolarjih na mesec, za to pa bo WP Buffs spremljal, varnostno kopiral in obnavljal vaše spletno mesto. Vaša spletna stran bo v celoti upravljana ves dan, vsak dan.

Nega WPSite

Nega strani WP želijo ponuditi celovite storitve WordPress za podporo malim podjetjem in profesionalnim blogerjem. Optimizirali bodo vaše spletno mesto za hitrost in vam pomagali povečati svoj promet. V pakete so vključene varnostne presoje, varnostne kopije in hitro odpravljanje težav s podporo. Načrti se začnejo pri 79 dolarjih na mesec, vrnjena pa je 30-dnevna garancija za vračilo denarja.

Valet.io

Valet.io ponuja storitve vzdrževanja in upravljanja spletnih mest WordPress. Lahko jim zaupate, da bodo vaše spletno mesto nemoteno delovali in pomagali pri razvojnih projektih. Ponosni so, ker razumejo vaše cilje in sodelujejo z vami, da se ti trajnostno zgodijo. Morali boste izpolniti obrazec s svojimi podrobnostmi, če želite vedeti o njihovih načrtih in cenah.

Zaključne besede o iskanju pomoči pri WordPressu

WordPress je odprtokodna programska oprema, ki podpira močno skupnost. Poleg tega je na spletu na voljo ogromno virov. Torej, ko boste naslednjič naleteli na zaslon WordPress, ki ga ne razumete, ne paničite. Bodite mirni in si oglejte svojo pot s pomočjo virov, predlaganih v tej objavi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map