Ključni nasveti za izdelavo poslovnega spletnega mesta z WordPressom

Nasveti za izdelavo poslovnega spletnega mesta z WordPressom

Poslovno spletno mesto je nujno potrebno za vsakogar, ki si želi ustvariti ime zase ali svoje podjetje v tem sodobnem svetu. Kot takšen vsekakor ni nekaj, kar bi bilo treba jemati rahlo. Čeprav lahko dobro spletno mesto privabi nove stranke, jih slabo lahko odvrne. Zato sem sestavil seznam štirih nepogrešljivih nasvetov, ki jih morate vedeti, preden zgradite svoje poslovno spletno mesto z WordPressom. To je lažje, kot si morda mislite!


1. Določite namen svojega spletnega mesta

Ugotovitev, kakšen je namen vašega novega spletnega mesta, se morda zdi očitno kraj za začetek, vendar mnogi ljudje gredo v postopek izdelave spletnega mesta, ne da bi natančno vedeli, kaj želijo predstaviti na svojem spletnem mestu ali kako ga želijo predstaviti. To lahko postane takoj vidno vsem obiskovalcem, ki jih dobite, in zagotovo je slab način za začetek.

Namesto tega bi morali nekaj časa preučiti vsak vidik svojega spletnega mesta in si zastaviti vprašanja, kot so “koga želim najti na svojem spletnem mestu?“In”kaj želim, da se moji obiskovalci pokažejo, ko so tukaj?“To je dobra vaja, ki vam bo pomagala odkriti ne samo, kako začeti postopek, ampak tudi kako manevrirati in narediti spremembe pozneje.

Med druge stvari je treba upoštevati, kako pogosto boste objavljali posodobitve in novice, ali želite dodati možnost trgovina na vaše spletno mesto, kako najbolje zbirati podatke od svojih uporabnikov in ali jih potrebujete premium lastnosti na primer načrtovanje sestankov ali forum.

To se morda zdi veliko, kar morate upoštevati, toda če boste stvari naredili korak za korakom, boste poleg potreb svojih strank dobro razumeli tudi svoje potrebe. Seveda različne rešitve kot so graditelji spletnih mest in različne CMS platforme omogoča različne možnosti in funkcije. Tu na WPExplorer menimo, da je WordPress kot nalašč za mala podjetja,

2. Izberite profesionalno temo WordPress

Skupaj, večnamenska WordPress tema za Infoprenuers

Ne glede na to, kje se nahajate v življenju, si morate vedno prizadevati, da bi dali svoj najboljši obraz naprej. Enako velja za vaše poslovno spletno mesto. Čeprav videzi niso vse, so pomembni bolj, kot si morda mislite.

Če gradite svoje spletno mesto, je verjetno, da boste izvedli zasnovo iz vnaprej izdelane predloge ali teme. Izbirate lahko dobesedno na tisoče in se v slogu gibljejo od elegantnega in modernega do svetlega in glasnega. Pomembno je, da vam je všeč izbrana tema, verjetno pa je še pomembneje, da ima univerzalno privlačnost. To je zato, ker je vaše spletno mesto zasnovano tako, da pretvori vaše uporabnike in ne poskrbi za vaše lastne želje.

Zaradi tega priporočam, da se igra varno, še posebej, če gre za dosego avre profesionalnosti. Izberite predlogo, ki je zasnovana tako, da jo bodo uporabljala podjetja in podjetja. Te teme ustvarjajo videz, ki vzbuja zaupanje in na splošno vključujejo dodatne funkcije in brezplačne izdelke, ki se vam bodo morda zdeli koristni.

Ker je toliko možnosti, priporočam, da primerjate nekaj glavnih tem. Za pomoč si oglejte WPExplorerjev pregled najboljših tem poslovnega programa WordPress. To je odličen kraj za začetek in vključuje 20 absolutno najboljših brezplačnih in premium tematik za vsako ceno. Odklonite se lahko tudi mnenju delovnih kolegov, prijateljev in celo družine. Nič ni narobe, če dobite drugo mnenje.

3. Uporabite ustrezne vtičnike

Najboljše spletne strani nudijo uporabnikom na tisoče brezplačnih in plačljivih vtičnikov, ki lahko pomagajo pretvoriti vaše spletno mesto s statične strani v stroj za pretvorbo. Trik je najti najboljše vtičnike za vaše spletno mesto podjetja in jih pravilno izvajati.

Obstaja nekaj vtičnikov, ki bi jih morala imeti vsa spletna mesta. Sem spadajo varnostna orodja, ki zagotavljajo varno obisk vašega spletnega mesta, varnostno kopiranje orodij za preprečevanje izgube podatkov, če se kaj kdaj zgodi, in SEO orodja za spodbujanje promocije vašega spletnega mesta v vrstah priljubljenih iskalnikov. Obstaja tudi veliko vtičnikov, ki so bolj poslovni.

MonsterInsights Analytics za WordPress

Prvo orodje, ki ga priporočam za namestitev, je tisto, ki vam lahko nudi analitiko. Orodja Analytics, kot so MonsterInsights so bistven način za sledenje, kdo obišče vaše spletno mesto, in vam lahko zagotovijo pomembne podrobnosti o tem, kako in zakaj pritegnete te uporabnike.

MailChimp za WordPress

Nato razmislite o prijavi na storitev trženja e-pošte, kot je MailChimp. Spletno mesto je odličen način za izgradnjo baze podatkov o potencialnih imenih strank, če pa tega ne izkoristite kar najbolje, je dokaj neuporaben. Storitev lahko integrirate neposredno na svoje spletno mesto s katerim koli od teh brezplačnih vtičnikov za prijavo MailChimp za zbiranje informacij za ustvarjanje seznama e-poštnih sporočil, ne da bi pri vas potrebovali kakršna koli dejanja..

Rezervacija Ultra Pro za WordPress

Nazadnje, če je pomembno za vaše podjetje, lahko izvedete rešitev za načrtovanje sestankov. Namesto da od strank zahteva, da sestanke določijo po telefonu, lahko vaše spletno mesto pasivno stori za vas in posodobi svoje zapise v realnem času, da ne boste nikoli zamudili utripov. Orodja, kot so Rezerviranje Ultra Pro Termin ali drug obrazec za rezervacijo WordPress-a se lahko v celoti vključi v programsko opremo, ki jo trenutno uporabljate, vaše stranke pa bodo cenile njegovo udobje.

4. Napišite dobro vsebino in vzdržujte blog

Ustvarjanje vsebine

Pomen dobrih vsebin ne moremo pretiravati. Spletna mesta živijo in umirajo z delom, ki ga izdelujejo, najboljša vsebina pa se pogosto nagradi z delitvijo v družabnih omrežjih, razvrstitvijo v iskalnikih in zunanjim povezovanjem.

Zato priporočam, da vsako spletno mesto vsebuje blog. Ne glede na vaše področje ali namen vašega spletnega mesta je blog odličen način za privabljanje uporabnikov, za katere morda ne bi našli drugače. To je zato, ker vsak delček vsebine, ki ga ustvarite, poveča učinkovitost in pomen vašega spletnega mesta.

Seveda niso vse vsebine dobre vsebine. Za ustvarjanje kakovostne vsebine lahko uporabite naše nasvete za blog blog ali pa najamete freelancerja in tako zagotovite, da imate nekoga, na katerega se lahko zanesete, da ga ustvari za vas. Ali pa uporabite svoj blog za skupno rabo vsebine z drugih ustreznih spletnih mest. Ugotovili boste, da je blog vašega spletnega mesta najbolj neprecenljiv vir, ki ga ustvarite.

Zaključek

Ali smo kaj pogrešali? Imate vprašanje? Ali imate morda druge nasvete za nova podjetja, ki gradijo svoje prvo spletno mesto? V komentarjih delite svoje misli!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me