Najboljša orodja in viri WordPress za samostojne člane

Najboljša orodja in viri WordPress za samostojne člane

O tem 40% ameriške delovne sile bodo do leta 2020 sestavljali samostojni svobodnjaki, kar pomeni, da se platforme, kot je WordPress, vedno bolj ukvarjajo s temi samozadostnimi ljudmi, ki se želijo lotiti podjetniške poti, da bi sami zaslužili denar.


Freelancing je mučen posel, ki si prisili, da si sam svoj šef in se dejansko usedeš in delaš brez zadržkov. Edina težava je, da se vsak dan pred našimi očmi pojavlja nov moteč ples, ki nas odpelje od produktivnosti in po poti, ki piše o slabih novicah za vaše samostojne podjetja.

Še dobro, da obstaja tudi veliko orodij za WordPress za samostojne strokovnjake in WordPress strokovnjake, s katerimi se lahko izognete motenju, vas naredite bolj produktivne in celo sledite svojemu času, kot bi ga lahko opravljali v običajnem pisarniškem poslu. Čeprav se mnogi od nas samostojni izvajalci lahko zasmehujejo nad nekaterimi tehnikami in tropi, ki jih najdete v podjetniškem svetu, je razlog, da se nekatera orodja uporabljajo.

Oglejmo si, kako lahko uporabite nekaj teh orodij WordPress za svobodnjake, da si ogledate eno najbolj izjemnih platform za bloganje in spletna mesta današnjega časa in jo naredimo za vas.

Upravljanje projektov Panorama

Upravljanje projektov Panorama

Panorama je preprost in brezplačen vtičnik, ki združuje vaša orodja za upravljanje projektov in nalog neposredno na nadzorni plošči WordPress. Uporabil sem kar nekaj možnosti za upravljanje projektov, vendar je vedno nekaj lažjega, če ne bi bilo treba odpreti povsem novega programa, ko tako ali tako večino časa preživim v WordPressu.

Lahko se prijavite v svoj čas, urejate in dodajate projekte, naloge prenašate na člane skupine in celo zagotavljate strankam svojo nadzorno ploščo, da sledijo projektu.

LastPass Upravljanje z geslom

LastPass

Ne glede na to, ali ste samostojni bloger ali spletni oblikovalec, morate upravljati več računov WordPress in si zapomniti vsa uporabniška imena in gesla, da bodo vaši podatki varni in preprosto opravite delo vsak dan. Tukaj prihaja LastPass. Deluje na skoraj vsaki napravi, tako da lahko hitro in varno shranite vsa gesla na vsa spletna mesta WordPress.

Tu je velik ključ varnost. Moj brskalnik Chrome samodejno shrani moja gesla, vendar to ni ravno najboljši način za preprečevanje hekerjev, ki lahko popolnoma uničijo vaše spletno mesto ali postanejo nevarni za obiskovalce.

Uredniški koledar

Uredniški koledar WordPress Vtičnik

Urejevalni koledar je kot nalašč za vse, ki vodijo blog na WordPressu, saj si lahko ogledate koledar idej za objave v spletnem dnevniku in se samodejno vključijo v sistem objav, vključen na nadzorno ploščo. Pomerite se po datumih, ne pozabite, kdaj morate objaviti, in vzdrževajte stalen pretok člankov, če imate spletno mesto, kjer piše več avtorjev.

G Suite

G Suite od Googla

G Suite ni neposredno orodje WordPress, vendar ga morajo imeti ljudje, ki delajo v WordPressu. Listi, dokumenti, e-poštne storitve in drugo omogočajo, da se znebite nerodnih urejevalnikov besedil in hitro varnostno kopirate svoje podatke. Delate lahko celo brez povezave in sinhronizirate svojo vsebino, kadar koli najdete dostopno točko.

Uporabite dodatna orodja, kot so UpdraftPlus za hitro varnostno kopijo vsebine v Googlu Drive. Ali celo potisnite svoje dokumente v sistem WordPress, ne da bi vam bilo treba kopirati in prilepiti.

Asana Task Manager

asana

Asana je eno najbolj priljubljenih orodij za skupinsko sodelovanje na trgu. Najbolj kul je, da ima Asana aplikacijo, ki omogoča sinhronizacijo s svojim WordPress spletnim mestom in ogled delovnega procesa na nadzorni plošči WordPress. Za sodelovanje z vašo ekipo ali za preverjanje, kdaj vam sledi naslednja naloga, potrebujete le nekaj klikov.

WP Ravni predračun in plačilni obrazci

Obrazci za oceno in plačilo WP

Cene storitev so veliko manj črno-bele kot cene izdelka – veliko več je fleksibilnosti in nobena dva delovna mesta nista nikoli enaki. Da bi zaobšli to težavo, je bil razvit WP Flat Estimate & Payment Obrazci, ki ponuja eno najboljših rešitev za cenovne storitve. Vtičnik vam omogoča ustvarjanje popolnoma interaktivnih in elegantnih obrazcev za oblikovanje cen, s katerimi se bodoči stranki sprehodijo po vseh različnih možnostih, ki so jim na voljo, in oblikujejo delo med napredovanjem..

Slika zaslona WP ocena in plačilni obrazci

Obrazec je popolnoma prilagodljiv: lahko izberete pisave, barve in število polj. Možnosti, ki so na voljo v obliki slike ali besedila, lahko prikažete, če pa je na voljo več možnosti, lahko uporabite tudi potrditvena polja. Vsak izbrani artikel lahko k skupni ceni ali odstotku doda fiksne stroške. Če izdelek zahteva, lahko obiskovalcem omogočite izbiro količin, s popusti, konfiguriranimi za večje količine (po vaši presoji). V središču je tudi stilska vrstica napredka, s katero lahko prikažete trenutne skupne stroške ali številko koraka.

Če želite neposredno plačevati, lahko na koncu obrazca vključite možnost plačila PayPal. Če uporabljate WooCommerce, je končni izdelek / storitev mogoče samodejno dodati v nakupovalno košarico, kjer lahko opravijo plačilo s katerim koli od trgovcev plačil, ki jih vaše spletno mesto podpira. Vtičnik je lahko integriran tudi z Gravity Forms.

Vodja projektov WP

Vodja projektov WP

Delo z ekipo prek WordPressa je z e-pošto zmedeno, zato razmislite o uporabi vtičnika za upravljanje koledarja, ustvarjanje mejnikov in celo objavo datotek, ki jih lahko vidi vaša ekipa. Zasebnost je velika težava pri zagonu spletnih mest, zato s tem poskrbite tudi za svojo zaščito.

Račun WP

WP-Račun - Spletni račun in računi

Všeč mi je, da uporabljam sistem izdajanja računov tretjih oseb, če pa želite prihraniti nekaj časa in račune poslati iz WordPressa, je to tako. Ustvarite nekaj hitrih računov, vključite plačilni sistem in pošljite račune in račune svojim strankam.

MonsterInsights

MonsterInsights Analytics za WordPress

To je nujno orodje, da boste lahko natančno videli, katere vrste ljudi prihajajo na vaše spletno mesto WordPress. Če ne razumete demografskih podatkov strank in bralcev, močno ovirate možnosti za dobro vsebino. Oglejte si razmerje med prikazi in kliki, od kod ljudje prihajajo in katere objave na spletnem dnevniku so najboljše. Še posebej rad vidim, od kod prihajajo ljudje, da si ogledajo moj portfelj.

Canva urejevalnik slik

platno

Canva je zunanje orodje, ki vam pomaga hitro oblikovati slike, ki jih lahko daste na svoj spletni dnevnik, strani družabnih medijev in drugo. Če niste grafični oblikovalec, potem je to vaša najboljša možnost za ustvarjanje osupljivih slik za povečanje angažmaja na vašem spletnem mestu.

MailChimp

MailChimp za WordPress

Sestavite e-poštni seznam tako, da ustvarite preprost obrazec za prijavo in nekaj podarite. Ni važno, kaj prodajate ali pišete na svojem spletnem mestu WordPress, pošiljanje e-poštnih sporočil strankam, bralcem in strankam je najboljši način za ohranitev stika. Za najboljšo integracijo uporabite vtičnik MailChimp za WordPress.

Buffer Social Media Management

Buffer

Če med objavo v družbenih medijih vedno potegnete lase, niste sami. Če vodite samostojno podjetje, ste verjetno slišali, da je lepo, da se s strankami obrnete na stranke, vendar je težko ugotoviti, ali socialni mediji dejansko pomagajo pri vašem podjetju. Da ne omenjam, traja izjemno dolgo.

Hitra rešitev je Buffer. Uporabite Buffer, da hitro najdete zanimivo in privlačno vsebino. Nato vsebino v nekaj sekundah delite vsem svojim socialnim medijem. Lahko celo razporejate objave, da vam ni treba vsak dan razmišljati o svoji strategiji družbenih medijev.

Pametno pred pregledovalnikom

Pametno pred pregledovalnikom

Če želite uspeti v svetu oblikovanja, boste potrebovali super portfelj. Težava je v tem, da je večina portfeljev predstavljena na enak način, zelo malo pa jih je mogoče razlikovati. Tudi če je vaše delo odlično, ga težko predstavite na vsakdanji način, skoraj ni pristop kreativnega posameznika. Če želite edinstven način prikazati svoje delo, razmislite o preverjanju funkcije Smart View After After Viewer.

Smart Before After Viewer vam omogoča, da svoje delo predstavite kot prej in po slike. To potencialnim strankam omogoča, da vidijo v celoti obseg opravljenega dela, zabaven in interaktiven pristop pa ustvari odličen prvi vtis.

Zaslon zaslona drsnika

Vtičnik omogoča prikaz dveh slik z interaktivnim drsnikom. Drsnik lahko premikate navpično ali vodoravno, tako da povlečete sliko ali preprosto s kazalcem miške. Če želite navesti podatke o vsaki sliki, lahko na vsako stran drsnika dodate tudi nalepko – barva teh nalepk je popolnoma prilagodljiva, prav tako tudi barva interaktivnega drsnika, ki vam omogoča, da nekaj sestavite na se ujemajo s slogom ostalega spletnega mesta.

Drsnik lahko dodate v katero koli objavo, stran ali gradnik – to je tako enostavno, kot da ovijete dve sliki med dvema bližnjicama. Za popolnejši portfelj lahko na stran dodate tudi več drsnikov. Za obiskovalce na mobilnih napravah so drsniki popolnoma odzivni in jih je mogoče aktivirati s pomočjo zaslonov na dotik.

Izdajanje računov Trello in žetve

trello žetve

To je zanimiva integracija, ki vključuje dve orodji, ki se dejansko ne povezujeta neposredno z WordPressom. Glede na to bi se mi zdelo slabo, če bi jih umaknili s seznama, ker bi moral vsak, ki dela v WordPressu kot samostojni delavec, razmišljati o uporabi Trello in Harvest.

Trello je preprosto orodje za upravljanje projektov z elegantnim vmesnikom za preprostost in sposobnost hitre komunikacije z ljudmi iz vaše ekipe. Žetva je močno orodje za sledenje času in izdajanje računov, s katerim lahko hitro postanete bolj produktivni, če vidite, katera področja vašega samostojnega podjetja zavzamejo preveč časa.

Ločeno sta ta dva orodja čudovita, dobite pa tudi lepo majhno razširitev za Google Chrome, ki ju združuje. V Trellu lahko ustvarite kartico opravil in nato kliknete gumb za sledenje času, ko začnete. Samodejno beleži čas na žetvi in ​​Trello vam ni treba zapustiti, ko gledate svoje projekte.


V razdelku s komentarji me obvestite, če imate kakršna koli vprašanja o teh orodjih WordPress za samostojne strokovnjake. Življenje svobodnjaka je pogosto hecno in stresno, vendar imate tudi priložnost, da se resnično počutite neodvisni in uspete v procesu. S pomočjo teh orodij se lahko z WordPressom zataknete in zaživite dovršeno delovno življenje izven tega korporativnega sektorja. Zabavajte se in mi sporočite, če si omislite katero drugo orodje, brez katerega ne morete živeti!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me